-
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Από αμαξάρα σε αμαξάρα το πας.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ COROLLA CROSS.
Εδώ και 200 σελίδες θάβεις με πάθος το αυτοκίνητο. Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος και περί ορέξεως..........................
Όμως θα μπορούσες να μου πεις τι ήταν αυτό που σε έκανε να το επιλέξεις παρά όλα αυτά για τα οποία το βγάζεις σχεδόν άχρηστο..??!!
Με τόση εμπειρία που επικαλείσαι ότι έχεις, σίγουρα δεν θα ανακάλυψες όλα αυτά τα στραβά αφού το πήρες πρώτα.
Εγώ πάντως επειδή γράφεις ότι από αμαξάρα σε αμαξάρα πάω, αυτά που ήθελα και περίμενα και από τα δύο Τουότα που επέλεξα το ένα μετά το άλλο, αυτά βρήκα..!! Δεν ψάχνω να βάλω μόνωση στους θόλους...!!!
Εννοείται φυσικά ότι απέρριψα αρκετά αυτοκίνητα της κατηγορίας, άλλα γιατί δεν μου πρόσφεραν αυτά που ζητούσα και άλλα γιατί τα θεωρώ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ και δεν θα ήθελα να τρέχω στα συνεργεία με αυτά που διάβασα...!!! Τρία χρόνια με το hatchback, 3 φορές πήγα για τα τρία σέρβις, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...!!!
Δεν θα πω το τι έχουν δει τα ματάκια μου γιατί θα φάω μήνυση...!!!
Επίσης θεωρώ τραγική και αυτή την τρέλα του να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και να το κάνω φύλλο και φτερό μπας και γίνει πιο αθόρυβο, μήπως έχω πιο ποιοτική μουσική λες και είμαι στο μέγαρο κ.λπ....
Αν είναι έτσι ρε φίλε, ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, πήγαινε αλλού...!!!
Να δίνεις 35000 ευρώ και μόλις το πάρεις να αρχίσεις να το ξηλώνεις, ε ας έπαιρνες κάτι άλλο...!!!
Εδώ αισθητήρες παρκαρίσματος λέω να βάλω και το σκέφτομαι..!!
Όποιος δεν μπορεί να εκτιμήσει αυτά που προσφέρει η Τουότα και πουλάει 10+ μύρια αυτοκίνητα το χρόνο προσφέροντας σούπερ τιμή και αξιοπιστία, οικονομία , τεχνολογία υβριδική, αξία και ταχύτητα μεταπώλησης, ας πάει σε αυτούς που βάζουν στα συνεργεία τους ολοκαίνουργια αυτοκίνητα με χίλια προβλήματα, αλλά κυριλέ σου προσφέρουν όχημα αντικατάστασης...!!!
Και κάτι τελευταίο ,το hatchback που δεν είναι ένα εύκολο αυτοκίνητο σαν επιλογή, το πούλησα σε 2 μέρες πριν προλάβω να βάλω φωτό, ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ...!!!
Όπως έγραψα τα στραβά, έτσι πρέπει να λέμε και τα καλά...!!!
Αν ήθελα πάντως να αυτομαστιγωθώ θα επέλεγα άλλον τρόπο και όχι με το να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που μετά θα το έκανα κομμάτια προσπαθώντας να το τελειοποιήσω κατά την άποψη μου, αποδεικνύοντας περίτρανα σε μένα τον ίδιο, ότι έκανα ΛΑΘΟΣ επιλογή...!!!
Στη χειρότερη περίπτωση , θα το πουλούσα τον άλλο μήνα...!!!
Θα γινόταν ανάρπαστο, ένα χρόνο υπομονή κάνει ο κόσμος για το κκ....!!!ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!
25 χρονια με τογιοτα εχω πια πολλά παράπονα, ειδικά αν μπεις στον κοπο να οδηγησεις και κανα κανονικό αμαξι!
Ούτε τοσο περισσότερο αξιόπιστα είναι πια από τα αλλα...
Αλλα οι τογιοταιοι εχουν μαθει στην υπερβολή τα τελευταία χρόνια!
Ουτε και τοσο ευκολα ειναι πια στη μεταπώληση λόγω του κοινού που τα αγοράζει !
Κοινώς παπαρια μαντολες!
Οικονομικά λόγω των υβριδικών συνόλων είναι, ειδικά σε μία χωρα που δεν θα μπορέσει ποτε λόγω υποδομών να πάει στην ηλεκτροκίνηση και ευκολοδηγητα μιας και μύησε πολλους αδαεις στα αυτόματα!
Αυτα της τα αναγνωρίζω μαζι με το μεγάλο δίκτυο!Από εκει και πέρα είναι ΑΘΛΙΑ ποιοτικά, με ανόητα εξοπλιστικά επίπεδα και πλέον ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!
Ο Στεφαν ορθα τα γράφει! Αμαξια για DIY είναι! Από την πρώτη ώρα πρεπει να βάλεις χέρι! Εγω παρέλαβα και πηγα στη διαδρομή προς το σπίτι απευθείας στην xenonlights να αλλαξω τις λαμπες της πλαφονιέρας και του πορτμπαγκαζ!
Μεσα στις πρώτες 3 μερες, αλλαξα διακοπτες για τα παραθυρα, εβαλα τον ατμοσφαιρικό στα πόδια και στο μηνα εδωσα αλλα 120 ευρώ να βάλω και τον υπολοιπο ατμοσφαιρικο και πλαφονιέρα πίσω μπας και γίνει αμαξι! -
Εδώ και 200 σελίδες θάβεις με πάθος το αυτοκίνητο. Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος και περί ορέξεως..........................Για να μην πολυλογούμε και κουράζουμε και το φιλοθεάμον κοινό, η απάντηση είναι η εξής: απλά το πήρα για τη γυναίκα μου και όχι για εμένα. Επομένως τα κριτήρια ήταν πιο κοντά σ' αυτά που ζητάει εκείνη και όχι εγώ. Τα υπόλοιπα περί βελτιώσεων κτλ είναι δική μου διαστροφή και δε συνιστώ σε κανέναν εννοείται να τα ακολουθήσει. Απλά τα έκανα για να είναι πιο άνετη και λίγοτερο εκνευριστική η συμβίωση μου μαζί του τις λίγες φορές που χρειάζεται να το χρησιμοποιήσω.
-
Εδώ και 200 σελίδες θάβεις με πάθος το αυτοκίνητο. Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος και περί ορέξεως..........................Για να μην πολυλογούμε και κουράζουμε και το φιλοθεάμον κοινό, η απάντηση είναι η εξής: απλά το πήρα για τη γυναίκα μου και όχι για εμένα. Επομένως τα κριτήρια ήταν πιο κοντά σ' αυτά που ζητάει εκείνη και όχι εγώ. Τα υπόλοιπα περί βελτιώσεων κτλ είναι δική μου διαστροφή και δε συνιστώ σε κανέναν εννοείται να τα ακολουθήσει. Απλά τα έκανα για να είναι πιο άνετη και λίγοτερο εκνευριστική η συμβίωση μου μαζί του τις λίγες φορές που χρειάζεται να το χρησιμοποιήσω.
Και επελεξες το full extra, διλιτρο και τετρακίνητο παλι για να είναι λιγότερο εκνευριστική η συμβίωση μαζι του τις λιγες φορες που θα το παρεις η το ήθελε έτσι η γυναίκα?
-
E αυτά είναι κολληματα δικά μου με εξοπλισμούς κτλ. Σιγά μην την ρώτησα κιόλας!
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
και πλέον ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!
Ακόμα πάμφθηνα ειναι για αυτά που προσφέρουν! Όταν ο ανταγωνισμός έχει 1.000αρια 3κύλινδρα με ημιάκαμπτο και ταμπούρα η τογιότα προσφέρει 140 υβριδικά άλογα με μισή κατανάλωση, καλύτερο αυτόματο, πολλαπλών συνδέσμων και €3-4.000 χαμηλότερη τιμή.
-
E αυτά είναι κολληματα δικά μου με εξοπλισμούς κτλ. Σιγά μην την ρώτησα κιόλας!
Ακριβως ίδια φαση και εγω με το YC.... απλα εγω το κρατησα τελικά για εμένα...
-
Ας πρόσεχες!
-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
Ο στεφαν οδηγει αυτοκινητα σε μεγαλη ποικιλια ωστε να εχει αποψη.
Οπως πχ τι ειναι εργατης-απλο μεσο μεταφορας και τι ειναι αυτοκινητο κανονικο.
Οι περισσότεροι τουοταιοι δεν εχετε καταλαβει τι πηρατε και κατω απο ποιους περιορισμούς το κανατε γραφωντας ιαμβους για ενα αδιαφορο τρολευ, οχι ο στεφανΜη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα από το πληκτρολόγιο, δεν μπορείς να ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας εδώ μέσα.
Δεν έγραψα ΤΙΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ παρά μόνο την πραγματικότητα, ούτε φαν της ΤΟΥΟΤΑ είμαι, αντίθετα διαβάζω εδώ μέσα πολλούς που κράζουν το αυτοκίνητο χωρίς λόγο και αιτία...!!! Κατόχους που προφανώς αλλιώς είδαν το όνειρο, π.χ. κάποιος μπορεί να άκουσε τα 197 άλογα και να νομίζει ότι θα οδηγήσει αλφέτα και μερικούς που έχουν κάνει άλλες επιλογές και το βγάζουν μάπα για ευνόητους λόγους.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΟΤΑΙΟΣ ΦΙΛΕ, απλά πήρα Τουότα επειδή μου άρεσαν και προπαντός επειδή τα βρήκα ετοιμοπαράδοτα, τον καιρό που δεν εύρισκες αυτόματο με τίποτε πριν 3 χρόνια μέσα στο πανηγύρι με τον κορωνιό, το πρώτο δε το είχαν στην αυλή αλλιώς δεν θα περίμενα με τίποτε ένα χρόνο για να το παραλάβω, από ακύρωση και τα δύο, ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ..??!! Με αναγκάζεις να το πω, HAYABUSA, το κατέχεις το σπορ..?? ........Σκέτο τρόλευ το γεράκι , SLK 350 εξακύλινδρο με 310 αλογάκια, χώμα κι αυτό.
ΤΟ COROLLA είναι ένα πολύ ωραίο τρόλευ, καλύτερο από πολλά ακριβότερα...!!!
Το θέμα είναι να έχεις επίγνωση του τι αγοράζεις, αν ΟΧΙ, τότε δυσκολεύουν τα πράγματα, αρχίζεις και ψάχνεσαι για διάφορα...!!! -
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
Ο στεφαν οδηγει αυτοκινητα σε μεγαλη ποικιλια ωστε να εχει αποψη.
Οπως πχ τι ειναι εργατης-απλο μεσο μεταφορας και τι ειναι αυτοκινητο κανονικο.
Οι περισσότεροι τουοταιοι δεν εχετε καταλαβει τι πηρατε και κατω απο ποιους περιορισμούς το κανατε γραφωντας ιαμβους για ενα αδιαφορο τρολευ, οχι ο στεφανΜη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα από το πληκτρολόγιο, δεν μπορείς να ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας εδώ μέσα.
Δεν έγραψα ΤΙΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ παρά μόνο την πραγματικότητα, ούτε φαν της ΤΟΥΟΤΑ είμαι, αντίθετα διαβάζω εδώ μέσα πολλούς που κράζουν το αυτοκίνητο χωρίς λόγο και αιτία...!!! Κατόχους που προφανώς αλλιώς είδαν το όνειρο, π.χ. κάποιος μπορεί να άκουσε τα 197 άλογα και να νομίζει ότι θα οδηγήσει αλφέτα και μερικούς που έχουν κάνει άλλες επιλογές και το βγάζουν μάπα για ευνόητους λόγους.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΟΤΑΙΟΣ ΦΙΛΕ, απλά πήρα Τουότα επειδή μου άρεσαν και προπαντός επειδή τα βρήκα ετοιμοπαράδοτα, τον καιρό που δεν εύρισκες αυτόματο με τίποτε πριν 3 χρόνια μέσα στο πανηγύρι με τον κορωνιό, το πρώτο δε το είχαν στην αυλή αλλιώς δεν θα περίμενα με τίποτε ένα χρόνο για να το παραλάβω, από ακύρωση και τα δύο, ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ..??!! Με αναγκάζεις να το πω, HAYABUSA, το κατέχεις το σπορ..?? ........Σκέτο τρόλευ το γεράκι , SLK 350 εξακύλινδρο με 310 αλογάκια, χώμα κι αυτό.
ΤΟ COROLLA είναι ένα πολύ ωραίο τρόλευ, καλύτερο από πολλά ακριβότερα...!!!μπραβο για το χαγιαμπουσα και το εςελκέι....
για το αλλο, οχι -
Αν μιλάμε για R171 ήταν 272 και όχι 310 άλογα...just sayin'.
-
μπραβο για το χαγιαμπουσα και το εςελκέι....
για το αλλο, οχιΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, αν θέλεις ένα τρόλευ και επιλέξεις κάποιο που θεωρείς καλό γιατί όχι..??
-
Αν μιλάμε για R171 ήταν 272 και όχι 310 άλογα...just sayin'.
ΟΧΙ ΟΛΑ, έχει και με 308 για την ακρίβεια.
-
Άρα R172. Το R171 ήταν απαράδεκτο αυτοκίνητο. Όλη εκείνη η γενιά Μερκ βασικά. Άθλια σε όλα τους. Τιμόνι, φρένα, ανάρτηση, ποιότητα μέσα κτλ. Το 172 είναι πολύ ανώτερο. Όχι ιδιαίτερα σπορ αλλά πολύ πιο σοβαρή κατασκευή.
-
Νομίζω ότι αυτό που χρειάζονται τα θέματα της Toyota, είναι ακόμα περισσότερες λέξεις με ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ, ακόμα περισσότερα σημεία στίξης ... !!!! ??? ;;; και ακόμα περισσότερη ειρωνεία, <<...ξέρεις από βέσπα...>> για να φτάσουν σε άλλα επίπεδα πρόσφυσης και υποστήριξης ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή.
Α ναι και wall of text. -
Καλά από ειρωνεία, θεωρώ πως κατέχεις τα πρωτεία!
97/100 ποστ σου είναι ειρωνικά!
-
Για να σταματήσει η γκρίνια περί τρόλει κλπ. Το golf χτύπησε πάλι...κάηκε ο εγκέφαλος abs, esp, κλασικό και διαχρονικό πρόβλημα του vag group. Φρενάρει πλέον σαν starlet μέχρι να επισκευασθεί. Η επισκευή με καινούργια μονάδα στη προνομιακή τιμή των 1.200 ευρώ (μεταχειρισμένη με εργατικά 600 ευρώ με κωδικοποίηση, αλλά δεν ρισκάρω την τύχη μου). Μετά από αυτό πάει προς πώληση, αρκετή η συμβίωση μαζί του..
Επειδή μεγαλώσαμε πλέον και εργάσιμες ημέρες να χάνουμε σε συνεργεία δεν περισσεύουν (ούτε φυσικά τα χιλιάρικα που έχω δώσει για το golf) ούτε έχω πια κουράγιο για επισκευές, αποφάσισα εφεξής αποκλειστικά τρόλει από Ιαπωνία μέχρι να έρθει η στιγμή αγοράς ηλεκτρικού, δηλαδή κοντά στο 2030 οπότε θα έχουν ωριμάσει μπαταρίες και δίκτυο. -
Για τι golf μιλάμε;
-
-
@super-t said in Toyota Corolla Cross:
Νομίζω ότι αυτό που χρειάζονται τα θέματα της Toyota, είναι ακόμα περισσότερες λέξεις με ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ, ακόμα περισσότερα σημεία στίξης ... !!!! ??? ;;; και ακόμα περισσότερη ειρωνεία, <<...ξέρεις από βέσπα...>> για να φτάσουν σε άλλα επίπεδα πρόσφυσης και υποστήριξης ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή.
Α ναι και wall of text.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ, αν δεν το κατάλαβες στους επικριτές του κκ που το διάλεξαν κιόλας..!! Να πω ότι έχουν κάνει άλλες επιλογές θα υπερίσχυε το γνωστό, το δικό μου κουβαδάκι είναι το καλύτερο, αλλά αυτομαστίγωμα..??!!
Εγώ όμως κούκλε μου μπήκα εδώ μέσα μετά από τρία χρόνια για να μάθω, διότι επέλεξα αυτό το αυτοκίνητο και για να ενημερώσω τους υποψήφιους αγοραστές στη συνέχεια λέγοντας την άποψη μου, η οποία δεν είναι υποχρεωτικό να είναι σύμφωνη με όλους.
Δεν μπήκα για ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ από το πληκτρολόγιο. Απάντησα στον φίλο μας μετά από κάποια στιγμή εντελώς ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, όπως αστειεύτηκε κι αυτός.....!!!!!!!!!!!!
Εσένα ποιος σε πείραξε λεβέντη μου..??!! -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Για να σταματήσει η γκρίνια περί τρόλει κλπ. Το golf χτύπησε πάλι...κάηκε ο εγκέφαλος abs, esp, κλασικό και διαχρονικό πρόβλημα του vag group. Φρενάρει πλέον σαν starlet μέχρι να επισκευασθεί. Η επισκευή με καινούργια μονάδα στη προνομιακή τιμή των 1.200 ευρώ (μεταχειρισμένη με εργατικά 600 ευρώ με κωδικοποίηση, αλλά δεν ρισκάρω την τύχη μου). Μετά από αυτό πάει προς πώληση, αρκετή η συμβίωση μαζί του..
Επειδή μεγαλώσαμε πλέον και εργάσιμες ημέρες να χάνουμε σε συνεργεία δεν περισσεύουν (ούτε φυσικά τα χιλιάρικα που έχω δώσει για το golf) ούτε έχω πια κουράγιο για επισκευές, αποφάσισα εφεξής αποκλειστικά τρόλει από Ιαπωνία μέχρι να έρθει η στιγμή αγοράς ηλεκτρικού, δηλαδή κοντά στο 2030 οπότε θα έχουν ωριμάσει μπαταρίες και δίκτυο.ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ, τώρα για τα αμιγώς ηλεκτρικά, αν αποκτήσουμε πυρηνική ενέργεια και τα ηλεκτρικά φορτίζουν σε κανένα πεντάλεπτο κοίταξε το τότε..!!
Εκτός αν ζεις σε καμμία Αστυπάλαια με οδικό δίκτυο 10-15 χλμ....!!!
Toyota Corolla Cross