-
@kapelis said in Επιλογή αυτοκινήτου για ζευγάρι με ένα παιδί:
Πόση κατανάλωση σε προβληματίζει? Τι διαδρομές θα κάνεις? Με τα 95 η τα 110 κοιτάς? Νομίζω κάνει ένα f/l προσεχώς. Με το ACC στο 130 χλμ/ώρα 4 άτομα και 4 βαλίτσες Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα το 116hp γράφουν 6.9l/ 100km. Στην Αθήνα ανάλογα τη διαδρομή θα κυμαίνεται μεταξύ 7.5 και 8. Θα κοιτάξω και το trip computer αύριο για κατανάλωση εντός Αθήνας.
Η αλήθεια είναι ότι δουλεύω περισσότερο από το σπίτι, οπότε οι διαδρομές είναι 2-3 την εβδομάδα για βόλτα περισσότερο κι από εκεί και πέρα κλασικά ταξίδια. Δεν είναι ότι το κουνάω και καθημερινά.
-
@spyrakis said in Επιλογή αυτοκινήτου για ζευγάρι με ένα παιδί:
Κατά βάθος ξέρω ότι θέλω το T-cross γιατί συνδυάζει χώρους και μαζεμενο μήκος αλλά με αγχώνει το θέμα της κατανάλωσης. Είμαι υπερβολικος;
Εεε τι το σκέφτεσαι τότε και δεν το έχεις παραγγείλει ακόμα!?! Ειναι όμορφο (πανέμορφο για εμένα, γιατί ειναι τετράγωνο), έχει χώρους, πλέον 4 χρόνια εγγύηση και συμπαθητικό μοτεράκι. Τώρα εαν καις και €5-6 παραπάνω ανά 100χλμ, τι έγινε? Πόσα χλμ κάνεις τον χρόνο? Είναι κρίμα για π.χ. €500/χρόνο να μν πάρεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει!
-
Να πω και γω μια γνώμη, αφού κοιτάς κοντά στα 26.000 στις διαστάσεις του t cross είναι και το jeep avenger 1.2 100hp. Μαζεμένο και λίγο πιο ψηλό νομίζω από το t cross. Δν ξέρω ποιοτικά αλλά εμφανισιακά Μ αρέσει περισσότερο....
-
@gomi said in Επιλογή αυτοκινήτου για ζευγάρι με ένα παιδί:
Να πω και γω μια γνώμη, αφού κοιτάς κοντά στα 26.000 στις διαστάσεις του t cross είναι και το jeep avenger 1.2 100hp. Μαζεμένο και λίγο πιο ψηλό νομίζω από το t cross. Δν ξέρω ποιοτικά αλλά εμφανισιακά Μ αρέσει περισσότερο....
Εαν θυμάμαι σωστά δεν βγαινει αυτόματο και έχει ξεκαθαρίσει ότι κοιτάει αυτόματα μόνο. Το Avenger θα βγει προς το τέλος του χρόνου αυτόματο υβριδικό.
-
Εγω θα κοιτουσα και το Seat Arona
-
@nik-2 said in Επιλογή αυτοκινήτου για ζευγάρι με ένα παιδί:
καλα αστειευεσαι τωρα.Αν ειναι ετσι καλυτερα να παρει το lada το niva.Πιο πολυ θα του κρατησει
-
Αυτό που κάποιοι εδώ πέρα μηδενίζουν ένα μοντέλο αυτοκινήτου ή μια εταιρεία που συνήθως δεν έχουν προσωπική εμπειρία έχει πλάκα τουλάχιστον. T-cross, Arona και Kamiq έχουν πολλά κοινά στοιχεία άλλωστε. Θεωρώ πιο κοντά στο T-Cross το Kamiq το οποίο έχει σαφώς καλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες αλλά δεν έχει μεταβλητά πίσω καθίσματα ώστε να μεταβάλλεται και ο χώρος αποσκευών.
Να πάρεις αυτό που θες φυσικά με τον κινητήρα των 110 ίππων και άσε την γυναίκα σου να διαλέξει το χρώμα! -
Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι Multipla.
Αλλά δέχομαι ότι σου άρεσε περισσότερο το Puma.
Πολύ καλή επιλογή, σε καλύπτει σε όλα. Καλοί χώροι πίσω, τοπ πορτ-μπαγκάζ, όμορφο και στριφτερό.
Κάνοντας χιούμορ και χωρίς να ακούγομαι σεξιστής, στη σύζυγο θα έλεγα να διαλέξει το καρότσάκι, την κούνια, το παρκοκρέβατο και λοιπούς εξοπλισμούς και να αφήσει το όχημα σε μένα... -
@chris__7 said in Επιλογή αυτοκινήτου για ζευγάρι με ένα παιδί:
καλα αστειευεσαι τωρα.Αν ειναι ετσι καλυτερα να παρει το lada το niva.Πιο πολυ θα του κρατησει
Το Leon που είχα πάντως μοντέλο του 2006 με 335000χλμ πλέον κρατάει ακόμα μια χαρά μιας κι έχει μείνει στην οικογένεια και πολλές φορές το οδηγάω κιόλας.
Και χωρίς προβλήματα εκτός προγράμματος.
Σκυλί που λένε και με φορεμένο αέριο κοντά μια 5ετια. -
@chris__7 said in Επιλογή αυτοκινήτου για ζευγάρι με ένα παιδί:
Το Leon που είχα πάντως μοντέλο του 2006 με 335000χλμ πλέον κρατάει ακόμα μια χαρά μιας κι έχει μείνει στην οικογένεια και πολλές φορές το οδηγάω κιόλας.
Και χωρίς προβλήματα εκτός προγράμματος.
Σκυλί που λένε και με φορεμένο αέριο κοντά μια 5ετια.Το αρονα απο τα 70000 θα βγαζει θεματα και θα θελει πολυ συχνα συνεργεια.Αμα εχεις λεφτα να δωσεις αλλο τοσα για συνεργεια παρτο
-
Νομίζω ότι είσαι από λίγο έως πολύ υπερβολικός. Από που προκύπτει αυτό; -
Δεν ξέρω τι συμβαίνει σήμερα, αλλά και εμείς με 2 Seat στην οικογένεια (Toledo & Ibiza δεκαετίας 00'ς) μαρτυρήσαμε. Η συντήρηση ήταν ευλαβική πάντα και μόνο αντιπροσωπεία με αλλαγή των πάντων προληπτικά πριν χρειαστεί και όμως μετά από ένα σημείο σκορπούσαν τα κομμάτια τους. Δεν έχω καθόλου καλή εικόνα για την αξιοπιστία τους και δε θα έπαιρνα τωρινό Seat.
Βέβαια, μπορεί να έτυχε σε εμάς ή μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα έκτοτε. Είναι όμως πολύ ωραία στην οδήγηση! -
@sargus said in Επιλογή αυτοκινήτου για ζευγάρι με ένα παιδί:
Δεν ξέρω τι συμβαίνει σήμερα, αλλά και εμείς με 2 Seat στην οικογένεια (Toledo & Ibiza δεκαετίας 00'ς) μαρτυρήσαμε
Μάρτυρες της Seat. Για αυτό βλέπω διαφορά αυτοκόλλητα έξω από πορτες με σήμα της Toyota???
-
Φίλος με Rav πλήρωσε 700 euro για βλάβη στη μίζα. Να μην ξαναπαρουμε Toyota? Διαλύονται?
-
Φίλος με Rav πλήρωσε 700 euro για βλάβη στη μίζα. Να μην ξαναπαρουμε Toyota? Διαλύονται?
Ποσό χρόνων όμως το Ραβ?
-
@kkostask said in Επιλογή αυτοκινήτου για ζευγάρι με ένα παιδί:
Ποσό χρόνων όμως το Ραβ?
9 σου φαίνεται για πολύ?
-
Ποσό χρόνων όμως το Ραβ?
9 σου φαίνεται για πολύ?
όπως καί σε όλες τις εταιρίες, είναι να μη σου τύχει...
-
@sargus said in Επιλογή αυτοκινήτου για ζευγάρι με ένα παιδί:
Δεν ξέρω τι συμβαίνει σήμερα, αλλά και εμείς με 2 Seat στην οικογένεια (Toledo & Ibiza δεκαετίας 00'ς) μαρτυρήσαμε. Η συντήρηση ήταν ευλαβική πάντα και μόνο αντιπροσωπεία με αλλαγή των πάντων προληπτικά πριν χρειαστεί και όμως μετά από ένα σημείο σκορπούσαν τα κομμάτια τους. Δεν έχω καθόλου καλή εικόνα για την αξιοπιστία τους και δε θα έπαιρνα τωρινό Seat.
Βέβαια, μπορεί να έτυχε σε εμάς ή μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα έκτοτε. Είναι όμως πολύ ωραία στην οδήγηση!Μια από τα ίδια golf 2 σκόρπισε μετά από 10 χρόνια, polo 2006 δεν λέω πολύ ευκολοδήγητο μετά από 10 χρόνια ραγίσματα στο ταμπλό κρέμασε η οροφή πλέον είναι ετοιμόρροπο, ε δεν ξαναπήρα vw κουράστηκα να βλέπω τα ίδια πάθη.
Οδηγικά ευχαριστημένος δε.
Θα έχουν αλλάξει βέβαια τα πράγματα αλλά χόρτασα από VAG -
Ποσό χρόνων όμως το Ραβ?
9 σου φαίνεται για πολύ?
Καθόλου πολύ…είναι να μην σου κάτσει….
Επιλογή αυτοκινήτου για ζευγάρι με ένα παιδί