-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Από τα Κορεάτικα μόνο το Τουσόν βρίσκω όμορφο, όλα τα άλλα είναι από ανεκτά έως και άθλια, εμφανησιακά.Αυτο σημαινει πολεμο ηχουνε οι καμπανες
-
Καλημερα σε ολους.Ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι διαφορες του πρωτου C-HR και του facelift μετα που εγινε το 20.Εχω διαβασει οτι ειχε καλυτερες μπαταριες το ανανεωμενο.Γενικα εχουν μεγαλες διαφορες στην καταναλωση?Επισης ποσα χρονια εγγυηση εδινε στα πρωτα η τογιοτα για αμαξι και μπαταρια?
-
@chris__7 said in Toyota C-HR 2023:
Επισης ποσα χρονια εγγυηση εδινε στα πρωτα η τογιοτα για αμαξι και μπαταρια?
Δεν άλλαζε η εγγύηση, πάντα ίδια ήταν και είναι: 6 χρόνια το αυτοκίνητο και 11 χρόνια η μπαταρία.
-
To είδα από κοντά. Είναι πιο όμορφο απ ότι φαίνεται από φωτογραφίες. Τρομερές καμπύλες δείχνει για μικρότερο από ότι είναι.
Μέσα από χώρους είναι οκ για τους μπροστά πίσω άστα να πάνε...
Κονσόλες τιμόνι λεβιές πολύ ωραία μια κλάση πάνω από το κκ και δεν δείχνουν ότι έχουν διαφορά 1 έτους αλλά 3-4...
Ενα κκ με το τους χώρους που έχει και ακόμα και την εμφάνιση την εξωτερική που έχει με το εσωτερικό του chr θα ήταν μεγάλη υπόθεση.
Αφού το είχες έτοιμο αυτό το ταμπλό το 2023 δεν μπορούσες να το βάλεις και στο κκ μερικούς μήνες πριν;...
Έλεος δλδ... -
Εγώ μια χαρά το βρήκα παντού. Εκτός από τον συνοδηγό. Αλλά στον συνοδηγό κάθεται θηλυκό οπότε, χωραει. Με την οροφή από πάνω δεν έχει θέμα κλειστοφοβίας
Γενικά είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο. Θα το αγόραζα χθες.
Αλλά είμαι τσιγκούνης
-
@chris__7 said in Toyota C-HR 2023:
Καλημερα σε ολους.Ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι διαφορες του πρωτου C-HR και του facelift μετα που εγινε το 20.Εχω διαβασει οτι ειχε καλυτερες μπαταριες το ανανεωμενο.Γενικα εχουν μεγαλες διαφορες στην καταναλωση?Επισης ποσα χρονια εγγυηση εδινε στα πρωτα η τογιοτα για αμαξι και μπαταρια?
Το facelift του 1ης γενιάς C-HR έγινε τον Οκτώβριο του 2019 και τα πρώτα αυτοκίνητα ήρθαν τον Νοέμβριο του '19. Το πρώτο από τα τρία C-HR που έχω αλλάξει (έκδοση C-LUB) παίζει να ήταν και το πρώτο facelift C-HR που πινακιδώθηκε (στις 6-11-19) στην Ελλάδα (το test drive της Toyota Hellas ειχε μεγαλύτερο νούμερο πινακίδας).
Το facelift έχει αρκετές διαφορες, ίσως μη τοσο αισθητές εκ πρώτης όψεως:
1.Μπαταρία ιόντων λιθίου αντί νικελίου: φορτιζεται-αποφορτίζεται ευκολότερα, με αποτέλεσμα να είναι πιο εκμεταλλεύσιμη η ενέργειά της και πέραν της αισθητής (0,5lt+ /100km) διαφοράς στη μέση κατανάλωση, να είναι γενικά πιο ήσυχο, αφού δουλεύει λιγότερο ο βενζινοκινητήρας.
2.Καλυτερο infotainment που υποστηρίζει Android Auto/Apple CarPlay.
3.Πληρέστερος υπολογιστής ταξιδίου με πιο σύγχρονα γραφικά.
4.Διαφορετικά φώτα εμπρός-πίσω (standard LED τα μπροστινά, standard αλογόνου με μικρή γραμμή LED τα πίσω).
4.Διαφορετικος προφυλακτήρας εμπρός με προβολείς ομίχλης ψηλότερα, διαφορετική διαμόρφωση πίσω χαμηλής αεροτομής.
5.Διαφορετικές επενδύσεις εσωτερικού
6.Μόνωση πίσω θόλων με τσόχα (όχι στις basic εκδόσεις)
7.Καλύτερη γενικά ηχομόνωση με acoustic laminated παρμπρίζ και μικρές παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία.
8. Κλήση SOS μέσω SIM - υποστήριξη εφαρμογής MyToyota με Hybrid coaching.
Αν θυμηθώ και κάτι άλλο, θα το συμπληρώσω σε νέο post.
Εννοείται ότι θα πήγαινα ασυζητητί σε facelift C-HR.
Έχω οδηγήσει αρκετά προfacelift και facelift και η γενικότερη αίσθηση είναι σημαντικά καλύτερη στο facelift.
Όσο για την 11ετή εγγύηση της υβριδικής μπαταρίας, πρέπει να έχεις τα κουπόνια της Toyota Hellas για να σε καλύπτει κάθε χρόνο μέχρι τα 11 χρόνια. Δεν γνωρίζω εάν έχουν τα κουπόνια όλα τα C-HR, ιδίως τα πολύ πρώτα.
Γενικά, για όποια απορία έχεις περί C-HR, χαρά μου να σε βοηθήσω. -
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Εγώ μια χαρά το βρήκα παντού. Εκτός από τον συνοδηγό. Αλλά στον συνοδηγό κάθεται θηλυκό οπότε, χωραει. Με την οροφή από πάνω δεν έχει θέμα κλειστοφοβίας
Αλλά είμαι τσιγκούνης
Πίσω από ψηλό οδηγό μόνο παιδάκι κάθεται. Και ο χώρος αποσκευών διεκπαιρεωτικος.
-
@tkin73 said in Toyota C-HR 2023:
Πίσω από ψηλό οδηγό μόνο παιδάκι κάθεται.
Σεε σε μια οικογένεια, ποιος άλλος να κάτσει? Γονείς μπροστά και παιδάκι(α) πίσω. Επίσης, το ψηλός είναι σχετικός, δηλαδή ψηλός ειναι και το 1.85, ψηλός ειναι και ο 1.95. Εγώ ειμαι 1,82 και πίσω μου κάθομαι μια χαρά, όμως πίσω από τον κουμπάρο μου που ειναι 1.92 (αλλά ευρύστερνος), δεν κάθομαι.
-
Αλλά είμαι τσιγκούνης
Πίσω από ψηλό οδηγό μόνο παιδάκι κάθεται. Και ο χώρος αποσκευών διεκπαιρεωτικος.
Δηλαδή εγώ που είμαι 1,88 και κάθισα κανονικά πίσω με το κάθισμα ρυθμισμένο στα μέτρα μου είμαι παιδάκι;
-
@supergeorge said in Toyota C-HR 2023:
Αλλά είμαι τσιγκούνης
Δηλαδή εγώ που είμαι 1,88 και κάθισα κανονικά πίσω με το κάθισμα ρυθμισμένο στα μέτρα μου είμαι παιδάκι;
Όχι άλλα προφανώς θα εκατσες με το κάθισμα κολλημένο στο τιμόνι.
-
Παίζει μεγάλο ρόλο πως θέλει να κάθεται ο οδηγός.
Σε μικρομεσαίο αυτοκίνητο όταν οδηγώ εγώ κάθεται άνετα από πίσω ο κουμπάρος μου και όταν οδηγάει αυτός, αν βάλει το κάθισμα όπως θέλει δεν χωράει ούτε παιδάκι... -
@gtsartsal said in Toyota C-HR 2023:
Ο οδηγός πρέπει να κάθεται σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει η ορθή οδήγηση.
Όχι όπως θέλει. -
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Όχι όπως θέλει.Συμφωνώ!
Συνήθως όμως οι περισσότεροι αρέσκονται - βολεύονται να κάθονται με πιο τεντωμένα τα πόδια και πιο ξαπλωμένη την πλάτη.... -
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Όχι όπως θέλει.Συμφωνώ!
Συνήθως όμως οι περισσότεροι αρέσκονται - βολεύονται να κάθονται με πιο τεντωμένα τα πόδια και πιο ξαπλωμένη την πλάτη....Και όταν χρειαστεί να αντιδράσουν δεν θα μπορούν.
Τουλάχιστον όχι με τον σωστό τρόπο. -
ωραια και αντικειμενικα απο τον κο Mοτη...
και στο τελος ανακοινωνει οτι πλεον θα βγαζει τιμια και φανερα το μεροκαματακι του απο την Toyota στην Ελευσινα...
αξιος αξιος
-
Τραγελαφος ο συγκεκριμένος... Ούτε ο ceo Toyota τόσο ενθουσιασμό...
-
Εντάξει. Και στο φόρουμ υπάρχουν μέλη με τον ίδιο ή/και περισσότερο ενθουσιασμό. Θα έλεγα μάλιστα ότι μπορεί κάποιο από αυτά τα μέλη να είναι αυτός ο Μότις και απλά κρύβεται πίσω από άλλο nickname.
-
Φίλοι είδα το βίντεο του Μότι /Λευτέρη μια τοποθέτηση προϊόντος είναι ...
Να πω την αλήθεια το προτιμώ έτσι , λέει περισσότερα αρνητικά απο κάτι επαγγελματίες του ειδικού τύπου και τουλάχιστον δεν το μοντάρισε κρύβοντας το μπουρδούκλωμα στο πόδι όταν πάει να βγεί απο το πίσω κάθισμα ...Όταν κατέβω Αθήνα σίγουρα θα πάω απο την Ελευσίνα να κάνω test drive και να τον γνωρίσω απο κοντά .
-
Μετά τους Alfisti και Toyotisti.
στο βίντεο το οδήγησε??? γιατί κουστουμάτο (πωλητή λογικά) είδα στο τιμόνι....
-
Το οδήγησε... https://cafebazaar.ir/app/com.suvproject.chr?l=en
Toyota C-HR 2023