-
Για αυτό η λύση είναι να πάρουμε όλοι Τέσλα. Problem solved.
-
Στο εγχειρίδιο διάβασα ότι εάν πατήσεις βίαια το πεντάλ του γκαζιού το αυτοκίνητο παρακάμπτει τις εντολές ασφαλείας (αυτόματο φρενάρισμα) διότι διαβάζει κατάσταση έκτακτης ανάγκης (απότομος ελιγμός αποφυγής λ.χ.), οπότε μην έχουμε και απόλυτη εμπιστοσύνη στα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια, είναι χρήσιμα βοηθήματα, μέχρι εκεί.
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
@lap said in TESLA FORUM:
Θυμάμαι μια φορά και στο δικό μου έκανε μπιπ μπιπ μπιπ και του απάντησα "Σκάσε" και στο καπάκι ενώ δεν υπήρχε τίποτα κοντά στο αυτοκίνητο ξανά έκανε "μπιπ μπιπ μπιπ" σαν να μου απάντησε το αυτοκίνητο "εσύ αν σκάσεις"
Και δεν το έκαψες;
Όχι, δα!
-
@lap said in TESLA FORUM:
Οι αναβάτες παίρνουν χαπακια αδρεναλίνης πριν ξεκινήσουν ;
Οι περισσότεροι ξεκινάνε για να πάρουν τη δόση αδρεναλίνης κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δηλαδή "μετά".
Εντάξει, πάντα υπήρχαν οι σούζες κι οι βλαμμένος χωρίς συνείδηση με μηχανή, αλλά θεωρητικά υπήρχαν και πολλοί αναβάτες με "αρχές". Πλέον τείνουν να εξαφανιστούν και να καβαλανε μόνο βλαμμένοι. -
@netgeo said in TESLA FORUM:
Μετά έχεις και τα ντιν ντιν πλονγκ, αφού έβγαλαν τους αισθητήρες για οικονομία και έχουμε την υπερκαμερα που ανάθεμα αν έχει μάθει να υπολογίζει την απόσταση σωστά.
Αυτό με το Tesla Vision πώς πάει γενικά;
-
Ερώτηση προς τους συντροχους.
Γνωρίζει κανείς ποιο Αφμ φορέα συμπληρώνω στην αίτηση για φορολογική ενημερότητα στην ααδε;
Και που το βρίσκω αυτό;
Πρόκειται για χρήση στο πρόγραμμα κινούμαι ηλεκτρικά 2 -
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Γνωρίζει κανείς ποιο Αφμ φορέα συμπληρώνω στην αίτηση για φορολογική ενημερότητα στην ααδε;
Και που το βρίσκω αυτό;
Πρόκειται για χρήση στο πρόγραμμα κινούμαι ηλεκτρικά 2Ολα από το gov.gr τα έκανα, δε θυμάμαι πως αλλά είναι απλό νομίζω βγαίνει επιτόπου σε pdf.
-
@delorean said in TESLA FORUM:
Μετά έχεις και τα ντιν ντιν πλονγκ, αφού έβγαλαν τους αισθητήρες για οικονομία και έχουμε την υπερκαμερα που ανάθεμα αν έχει μάθει να υπολογίζει την απόσταση σωστά.
Αυτό με το Tesla Vision πώς πάει γενικά;
Σκατα πάει, μια μ@λ@κια είναι, σου βγάζει τα λεγόμενα spaghetti lines και κάνει διάφορα μπλιπ μπλιπ.
Και καλά σου βγάζει μια απόσταση σε εκατοστά που είναι παπάτζα σκέτη.
Κάνει συλλογή δεδομένων βέβαια οπότε ελπίζουμε σε μελλοντικό update.
-
Και που το βρίσκω αυτό;
Πρόκειται για χρήση στο πρόγραμμα κινούμαι ηλεκτρικά 2Ολα από το gov.gr τα έκανα, δε θυμάμαι πως αλλά είναι απλό νομίζω βγαίνει επιτόπου σε pdf.
Σε καποιο σημείο ζητά το Αφμ του φορέα που θα κατατεθεί η ενημερότητα.....τι στον φουτσο γράφω;
-
ά το Αφμ του φορέα που θα κατατεθεί η ενημερότητα.....τι στον φουτσ
Συγγνώμη μήπως κάνεις κάτι λάθος; Ανέκαθεν στην ενημερότητα έγραφες απλά το όνομα του φορέα που θα κατατεθεί (π.χ. ΥΠΕΚΑ, Δήμος Αθηναίων κ.λπ.) και το λόγο ( είσπραξη ,αγορά ακινήτου κ.λπ. ) που την εκδίδεις.
Πότε έβαλαν και το ΑΦΜ του φορέα;, πριν κανένα μήνα πρέπει να "έβγαλα¨. Αν παρόλα αυτά επιμένει να γράψεις το ΑΦΜ του φορέα , τότε δυστυχώς αυτό θα το βρείς μόνο στα αναλυτικά έντυπα pdf , της Πρόσκλησης του Προγράμματος , εκεί κάπου θα γράφει το φορέα διαχείρισης και χρηματοδότησης του Προγράμματος , μέσα από τη σελίδα του αντίστοιχου Υπουργείου. Εκτός και αν το έχει κάνει κάποιος ήδη και ενημερώσει. -
Έχεις δίκιο το βγάζει υποχρεωτικό τώρα:
Αφμ υπουργείου υποδομων και μεταφορων 090310533
-
@civil357 said in TESLA FORUM:
Πότε έβαλαν και το ΑΦΜ του φορέα;, πριν κανένα μήνα πρέπει να "έβγαλα¨. Αν παρόλα αυτά επιμένει να γράψεις το ΑΦΜ του φορέα , τότε δυστυχώς αυτό θα το βρείς μόνο στα αναλυτικά έντυπα pdf , της Πρόσκλησης του Προγράμματος , εκεί κάπου θα γράφει το φορέα διαχείρισης και χρηματοδότησης του Προγράμματος , μέσα από τη σελίδα του αντίστοιχου Υπουργείου. Εκτός και αν το έχει κάνει κάποιος ήδη και ενημερώσει.
Άσχετο, αλλά πολύ πρόσφατα η ΑΑΔΕ άλλαξε τη μάσκα έκδοσης ενημερότητας και δημιούργησε πολλά προβλήματα τόσο στους φορείς όσο και στους δικαιούχους( δεν αναφέρομαι για τα ηλεκτρικά)
-
@famas said in TESLA FORUM:
Πότε έβαλαν και το ΑΦΜ του φορέα;, πριν κανένα μήνα πρέπει να "έβγαλα¨. Αν παρόλα αυτά επιμένει να γράψεις το ΑΦΜ του φορέα , τότε δυστυχώς αυτό θα το βρείς μόνο στα αναλυτικά έντυπα pdf , της Πρόσκλησης του Προγράμματος , εκεί κάπου θα γράφει το φορέα διαχείρισης και χρηματοδότησης του Προγράμματος , μέσα από τη σελίδα του αντίστοιχου Υπουργείου. Εκτός και αν το έχει κάνει κάποιος ήδη και ενημερώσει.
Άσχετο, αλλά πολύ πρόσφατα η ΑΑΔΕ άλλαξε τη μάσκα έκδοσης ενημερότητας και δημιούργησε πολλά προβλήματα τόσο στους φορείς όσο και στους δικαιούχους( δεν αναφέρομαι για τα ηλεκτρικά)
Γιατί όμως ; τι λάθος είχε το προηγούμενο σύστημα; Γιατί να μας "παιδεύει¨ με το ΑΦΜ του φορέα που θα κατατεθεί; Σιγά το ¨κρατικό" μυστικό η ενημερότητα.... Μάλλον κάτι θα μου διαφεύγει , είμαι και εκτός θέματος....
Καλοτάξιδο στο μελλοντικό κάτοχο και μακάρι η ταλαιπωρία να είναι μόνο το ΑΦΜ του Υπουργείου! -
Επιτελικό
Κράτος
ΑρίστωνΑπό δω και εις το εξής ΕΚΑ, που σκότωσε την ΙΗΤΑ, για να σταματήσουμε να είμαστε Σοβιετια. -
Γιατί δεν ζητάει μόνο το ΑΦΜ
Ζητάει ΟΛΑ ΤΑ στοιχεία του φορέα και το MARK της συναλλαγής για να συμπληρωθούν αυτόματα τα πεδία με τα στοιχεία του κρατικού φορέα που θα εκταμιευσει τα χρήματα, ενός "παραστατικού" που δεν υπάρχει, λες κι όποιος περιμένει να πληρωθεί απ το κράτος θα εκδώσει προτιμολόγιο κλπ;
Επίσης πρέπει να ξέρεις αν ο φορέας ανήκει στην κεντρική διοίκηση ή όχι, είναι διαφορετική επιλογή στο μενού φόρμας έκδοσης ενημεροτητας...Ρε μήπως με το μπικ, το καρμπόν και το χαρτόσημο, ήταν πιο λειτουργικό το σύστημα;
-
Γιατί όμως ; τι λάθος είχε το προηγούμενο σύστημα; Γιατί να μας "παιδεύει¨ με το ΑΦΜ του φορέα που θα κατατεθεί; Σιγά το ¨κρατικό" μυστικό η ενημερότητα.... Μάλλον κάτι θα μου διαφεύγει , είμαι και εκτός θέματος....
Έδωσε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να εκδίδεις φορολογική ενημερότητα ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ χωρίς να χρειάζεται να κλείνεις ραντεβού και να πηγαίνεις στη ΔΟΥ.
https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1528527/forologiki-enimerotita-me-ena-klik-pos-leitoyrgei-i-nea-ypiresia/ -
Έδωσε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να εκδίδεις φορολογική ενημερότητα ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ χωρίς να χρειάζεται να κλείνεις ραντεβού και να πηγαίνεις στη ΔΟΥ.
https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1528527/forologiki-enimerotita-me-ena-klik-pos-leitoyrgei-i-nea-ypiresia/παντα μου εκαναν συμψηφισμο στις ΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΣΘΕΣΜΕΣ
και ακομη κανουν συμψηφισμο και δεν μου δινουν ενημεροτητα εαν εχω ΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΣΘΕΣΜΕΣ, δηλαδη δεν χρωσταω κατι που εχει ληξει αλλα παιρνουν και απο αυτα που θα ληξουν στο μελλον. δηλαδη για να εισπραξει το δημοσιο νωριτερα απο οσο πρεπει. οτι εχουν προεισπραξει και ογδοντατακατω προκαταβολη ενα χρονο νωριτερα, στα παπαρια τους
λαμογια -
#gatoz,
Ναι οι πουστ%$%.
Αλλά για να μην παραπονιέσαι ακόμα και σε ΝΠΔΔ αν είχαν να δώσουν καμιά επιχορήγηση πρώτα κρατούσαν ότι οφειλες είχες ακόμα και ΜΗ ληξιπρόθεσμες όπως λες κι εσύ. πχ υποβάλω δήλωση ΦΜΥ και το εξοφλώ άμεσα με το που βγει η ταυτότητα οφειλής, διαφορετικά θα το κρατήσουν από οποιαδήποτε καταβολή. -
@gatoz said in TESLA FORUM:
https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1528527/forologiki-enimerotita-me-ena-klik-pos-leitoyrgei-i-nea-ypiresia/παντα μου εκαναν συμψηφισμο στις ΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΣΘΕΣΜΕΣ
και ακομη κανουν συμψηφισμο και δεν μου δινουν ενημεροτητα εαν εχω ΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΣΘΕΣΜΕΣ, δηλαδη δεν χρωσταω κατι που εχει ληξει αλλα παιρνουν και απο αυτα που θα ληξουν στο μελλον. δηλαδη για να εισπραξει το δημοσιο νωριτερα απο οσο πρεπει. οτι εχουν προεισπραξει και ογδοντατακατω προκαταβολη ενα χρονο νωριτερα, στα παπαρια τους
λαμογιαΑυτό είναι απο τα άγραφα!
Με ΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ οφειλές δεν μπορεις να βγάλεις ενημερότητα κεντρικής διοίκησης. Είναι να απορείς ΓΣΠ κάνουν διαχωρισμό μεταξύ ληξιπρόθεσμων και μη. Και μετά ανακοινώνουν ρεκόρ πλεονασμάτων -
Όταν τα τεράστια πνεύματα Πιτσιλη - Θεοχάρη συναντούνται!!!
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
@gatoz said in TESLA FORUM:
λαμογιαΑυτό είναι απο τα άγραφα!
Με ΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ οφειλές δεν μπορεις να βγάλεις ενημερότητα κεντρικής διοίκησης. Είναι να απορείς ΓΣΠ κάνουν διαχωρισμό μεταξύ ληξιπρόθεσμων και μη. Και μετά ανακοινώνουν ρεκόρ πλεονασμάτωνδεν ειναι το μονο για τον πουτσο - το γραφω ξεκαθαρα και οχι με αρχικα γιατι ετσι ειναι
π.χ. οταν με πληρωσει ας πουμε ο φαμας απο το νοσοκομειο μου κρατανε και επιπλεον προκαταβολη 8% φορο στις υπηρεσιες ή 4% στα υπολοιπα και ας με εχει μεσα το κρατος και μια ολοκληρη προκαταβολη ενα ετος και ας με εξοφλει ο οργανισμος μετα απο μηνες που εχω κοψει το τιμολογιο, εχω πληρωσει φπα και βεβαια το προσωπικο μου για τις υπηρεσιες που εδωσα. και ερχονται μετα και αντι να σε πληρωσουν συμψηφιζουν, περνουν τωρα απο τον 1/2024 φορο εισοδηματος μου, ενω εχω ελαχιστοτατο δημοσιο. μεγαλο γλεντι γινεται και με τον φορο 'δικαιωματων' που πληρωνω οταν εξαγω!!! γενικα αστραφτουν μαλακιες συνεχεια και χωρις λογο. ή μαλλον για συγκεκριμενο λογο
επειδη ΔΕΝ κλεβω - αν κλεβεις, αυτα ειναι μηδενικα
TESLA FORUM