-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν είναι, ψιλομάπα είναι πλέον, αυτό το καλτσόνε που λέμε πεϊνιρλι εδώ.
Αν επιμείνεις να πάρεις μόνο απ το Ανώτερο της Αγριας με τη μπιρμπιλομάτα που το χει στη πένα, ή της Δημητριάδος-Ογλ, όλα τα άλλα οδοντόκρεμες.Το παλιό Ρενμποου ούτε απ έξω, και το άλλο απέναντι, χώρισε το ζευγάρι μου χουν πει και κάνουν διαγωνισμό ως ανταγωνιστές πλέον, ποιος θα κάνει το χειρότερο.
Για πρόχειρο φαΐ στα γρήγορα, καλαμάκια κλπ στο Μπαχαρικο ή μπύρα με μεζέ στο Άρωμα, κοντά είναι
Η νέα γενιά τρώει μπεργκερ που ούτε να τα μυρίσω δεν έχω πάει, Βόλο και Λάρισα
Καλά το είχα καταλάβει και με έβγαζαν υπερβολικό.... Μόνο στο παλιό και στο απέναντι με πάνε κάθε φόρα το R και καλά το ορίτζιναλ. Εναλλακτικές δε μου έχουν δοθεί ποτέ , απαράδεκτη συμπεριφορά, θα πέσει επίπληξη , ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Σουβλάκια, δεν πάω , για κάτι κοντοσούβλια με πάνε (ο.κ. δε τρελαίνομαι ,με τις επιλογές) και για τσίπουρα στα παλιά , αλλά ακριβοί είστε ρε φίλε , στην Ήπειρο βγάζουν μεζέ στο τσίπουρο χωρίς χρέωση, άσε που βγάζουν και με τη μπύρα, όχι μόνο με το τσίπουρο, αλλά πες τρώς περίεργους και ωραίους μεζέδες στο Βόλο , οπότε πάω πάσο.
Τα σημείωσα να ξέρεις.
Με το νερό τι γίνεται σήμερα; έφτιαξε η κατάσταση; Οι δρόμοι; βγαίνεις ζαγορά π.χ. ; Όχι τίποτα άλλο , αλλά έφτασε πάλι ο καιρός που δέχομαι πιέσεις να εκδράμω άμεσα προς τα εκεί.
-
https://twitter.com/JeronymoBoss2/status/1712426624937759159?t=m4ZBSVSWId6m0o58kfSO3A&s=19
Τι είναι αυτά ρε μλκ μου που συμβαίνουν;;;;;
Είναι τόσο μεγάλη η μάσα που θα χαθεί αν δεν βγει ο Αγοραστός πάλι;;;Τα ίδια μαθαίνω συμβαίνουν και στην Πελοπόννησο, κατέβηκε χθες ο Χαρδαλιάς Τρίπολη , σήμερα ο Μητσοτάκης, έχει πάρει φωτιά ο κομματικός μηχανισμός μην τους πάρει την περιφέρεια ο Τατουλης!!!
Ε ρε και να γίνει κάνα λάθος και να βγει ο Πέτραρος!
Δεν θα προλαβαίνει να σκιζει κώλους εκεί κάτω! -
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το θεμα ειναι πως ομοφοβικά σκουπίδια οπως ο Χιωτης χθες,λένε αυτα που λένε από δημόσιο βήμα .
Ο Βασίλης;
Τί είπε; -
@ibiza95 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το θεμα ειναι πως ομοφοβικά σκουπίδια οπως ο Χιωτης χθες,λένε αυτα που λένε από δημόσιο βήμα .
Ο Βασίλης;
Τί είπε;https://www.in.gr/2023/10/12/itrash/vasilis-xiotis-salos-omofoviko-asteio-gia-ton-kasselaki-kalamata-kai-ta-syka/
σε ενα τυχαιο ,υπαρχει παντου -
-
Κάποτε όταν είμαστε εμείς οι γέροντες στην εφηβεία και ήταν να περάσουμε περιοδεύον, οι μεγαλύτεροι μας τρόμαζαν για την ώρα που θα είμαστε όλοι μαζί στην μεγάλη αίθουσα χωρίς ρούχα και ότι θα μας έκαναν διάφορους ελέγχους...
Μετά κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι δεν θα υπηρετήσουν, γιατί ήταν διαφορετικοί...
Τι μου θύμησε ο εκ Χίου...
-
Το ενδιαφέρον είναι στον τίτλο του άρθρου περί Χιώτη...
"Σάλος με ομοφοβικό αστείο..."
Διαλύθηκε η Ελληνική η κοινωνία από αυτή τη δήλωση του Χίωτη.
Πως θα ξημερώσει η αυριανή η ημέρα μετά από αυτόν το "Σάλο";
Δύσκολα τα πράγματα. -
Τι είναι δηλ. το σοκαριστικό στη δήλωση του Χιώτη. Αυτοί που σοκάρονται προφανώς το κάνουν εσκεμμένα, για να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού στους υπόλοιπους ή να το παίξουν καθώς πρέπει.
Αν δηλαδη ο Κασσελάκης δεν ήταν ο Κασσελάκης. Και ήταν κάποιος άγνωστος που πήγαινε στο στρατό χαρακτηρισμένος ως gay θα καλοπερνούσε?
Έχουν περάσει πολλά χρόνια απ' όταν πήγα στρατό. Δε θα ξεχάσω όμως ένα παλικάρι που αναγκάστηκε να ζητήσει αναβολή. Ήταν λίγο θυληπρεπής στη συμπεριφορά, δεν ξέρω αν ήταν gay και είχε τραβήξει τα πάνδεινα.
Μπορεί σήμερα να κοιμηθεί ένας δηλωμένος gay το βράδυ σ' ένα θάλαμο με 30 φαντάρους σε μεταεφηβική ηλικία? Εγω λέω όχι, θα τον λιώσουν.
Σοκάρονται κάποιοι απ' την αλήθεια?
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κάποτε όταν είμαστε εμείς οι γέροντες στην εφηβεία και ήταν να περάσουμε περιοδεύον, οι μεγαλύτεροι μας τρόμαζαν για την ώρα που θα είμαστε όλοι μαζί στην μεγάλη αίθουσα χωρίς ρούχα και ότι θα μας έκαναν διάφορους ελέγχους...
Μετά κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι δεν θα υπηρετήσουν, γιατί ήταν διαφορετικοί...
Τι μου θύμησε ο εκ Χίου...
Εκ Λέσβου είναι
-
@ibiza95 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Βασίλης;
Τί είπε;https://www.in.gr/2023/10/12/itrash/vasilis-xiotis-salos-omofoviko-asteio-gia-ton-kasselaki-kalamata-kai-ta-syka/
σε ενα τυχαιο ,υπαρχει παντουΕίναι λίγο χλαπατσας
-
Andya3 πηγές στρατό; η έφυγες κατευθείαν μετανάστης.
Εννοείται υπήρχαν παιδιά που ήταν gay. Θυμάμαι ένα παιδί που είχε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Κάπως πιο έντονη. Κανείς δεν τον ενόχλησε, κανείς δεν είπε κουβέντα ούτε και μεταξύ μας, κανείς δεν τον μεταχειρίστηκε διαφορετικά. Θυμάμαι είχε και πολύ καλό χιούμορ ο ανθρώπος και ήταν αγαπητός. Ενώ ήταν πρόθυμος να κανει εργασίες.
Έκανε κανονικα την θητεία του.
Στον θάλαμο όμως ήμασταν σοβαροί άνθρωποι. Όχι ζώα.
Οι μισοί ήταν σπουδαγμένα παιδιά της σύγχρονης εποχής, δύο τρεις με διδακτορικα, και οι άλλοι παιδιά της πιάτσας αλλά σοβαρά.
Από πού κατεβήκατε;;;; τι ηλικία έχετε;
Είχαμε όμως θέματα με ακραίους, και χωριάτες. Καταλαβαίναν ότι δεν τους ήθελε ο θάλαμος λόγω της χυδαιότητας τους και αυτοί έκαναν φασαριες. Αυτούς τους απομόνωσαν διότι ήταν τσοπάνηδες.
Και στην έξω ζωή, για φτύσιμο λογικά θα τους είχαν.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Andya3 πηγές στρατό; η έφυγες κατευθείαν μετανάστης.
Εννοείται υπήρχαν παιδιά που ήταν gay. Θυμάμαι ένα παιδί που είχε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Κάπως πιο έντονη. Κανείς δεν τον ενόχλησε, κανείς δεν είπε κουβέντα ούτε και μεταξύ μας, κανείς δεν τον μεταχειρίστηκε διαφορετικά. Θυμάμαι είχε και πολύ καλό χιούμορ ο ανθρώπος και ήταν αγαπητός. Ενώ ήταν πρόθυμος να κανει εργασίες.
Έκανε κανονικα την θητεία του.
Από πού κατεβήκατε;;;; τι ηλικία έχετε;
Είχαμε όμως θέματα με ακραίους, και χωριάτες. Αυτούς τους απομόνωσαν διότι ήταν τσοπάνηδες.
Είσαι σίγουρα μικρότερος από μένα. Αλλά αποκλείω να έχει αλλάξει τόσο πολύ ο στρατός.
Κι αν όντως έχει αλλάξει τόσο πολύ, τότε μάλλον εσύ δεν πήγες στρατό. Πήγες κατασκήνωση και σου είπαν ότι λεγεται στρατός. -
Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά....
Δεν μπορούν οι gay να υπηρετήσουν εν έτει 2023;;;
Το bulling και η ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον συνανθρώπων μας αν εξακολουθεί να συμβαίνει στους στρατώνες σήμερα είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγγες μόνο.Τόσες γυναίκες υπαξιωματικοί και αξιωματικοί υπηρετούν στα σώματα στρατού.
Εγώ πάντως στην θητεία μου τις γυναίκες θυμάμαι να είναι οι πιο προβλεπέ και οι πιο καταρτισμένες από τους άνδρες υπαξιωματικούς.Τέτοιο φάγωμα και απογειωμα που είχα φάει από γυναίκες στην βασική εκπαίδευση και στις στρατικοποιησεις που κάναμε δεν περιγράφεται. Και αργότερα στην εκπαίδευση ως δόκιμος αξιωματικός γυναίκες είχα εκπαιδευτριες.
Και μιλάμε τώρα για πανέμορφα κορίτσια.
Ποτέ δεν κομπλεξαριστικα και ποτέ ούτε εγώ ούτε άλλοι ούτε ακόμη και ...παντελονατοι λιγουρηδες δεν τόλμησαν ούτε καν να σκεφτούν ή να εκφράσουν κάτι σεξιστικό εναντίον τους.Και στην τελική, να το θέσω και κάπως διαφορετικά, ποιον τύπο θα θέλατε στο πλευρό σας να φυλάει τα νώτα σας στο μέτωπο και στα χαρακώματα, έναν αθλητικό και γυμνασμενο τύπο σαν το Κασελλακη που για να βάλει κάτω ένα γυμνασμενο παλικάρι σαν τον Τάιλερ χρειάζεται σωματική ρώμη και σιδερένια στύση Ρόκο Σιφρεντι, ή κάποιον σαν εμένα και τους περισσότερους άνδρες που κάνει γλυκό έρωτα σε ένα γυναικείο κορμάκι των 50-60 κιλών και γλυστρά εύκολα στο υγρό και ζεστό αιδοίο της;
Ποιός είναι πιο άντρας στο context της σωματικής δύναμης και ικανότητας στο sex που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό αυτό που λέμε άντρας.
Εγώ ή ο Κασελλάκης;
Για σκεφτείτε το;Τα θέματα αυτά τα έχουν λύσει οι δυτικές χώρες πολλά χρόνια τώρα.
Sexual orientation in the United States military
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sexual_orientation_in_the_United_States_militaryΚαι επειδή είμαστε και Έλληνες και πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία μας
Sacred Band of Thebes
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sacred_Band_of_Thebes
Ο ιερός λόχος των Θηβαίων, ελίτ σώμα στρατιωτών που αποτελούνταν από 150 ζευγάρια ανδρών εραστών που είναι η μοναδική στρατιωτική μονάδα στην ιστορία που μπορούσε να συγκριθεί στο πεδίο με τους φοβερούς Σπαρτιάτες και να δώσει κουράγιο και να αναπτερώσει το ηθικό των υπολοίπων Ελλήνων που έτρεμαν την πολεμική μηχανή της Σπάρτης.Πανέξυπνη στρατηγική η επάνδρωση ενός σώματος μαχητών που έχουν μεταξύ τους τέτοιους δεσμούς αγάπης και αφοσίωσης.
Υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψουν το πόστο τους η να λίγοψυχήσουν;;;
Θα προτιμούσαν να πεθάνουν χίλιες φορές από το να εγκαταλείψουν την μάχη και τους αγαπημένους τους.And if there were only some way of contriving that a state or an army should be made up of lovers and their beloved, they would be the very best governors of their own city, abstaining from all dishonour, and emulating one another in honour; and when fighting at each other's side, although a mere handful, they would overcome the world. For what lover would not choose rather to be seen by all mankind than by his beloved, either when abandoning his post or throwing away his arms? He would be ready to die a thousand deaths rather than endure this. Or who would desert his beloved or fail him in the hour of danger?
—Plato, Symposium[3]
Το band of brothers το έχετε δεί;
Έχετε ποτέ μιλήσει με μπαρουτοκαπνισμενους βετεράνους στις μάχες;
Οι δεσμοί αφοσίωσης και δεσίματος που αναπτύσσουν με τους συντρόφους τους στη μάχη είναι μεγαλύτερες και από αυτούς της οικογένειας τους.
Φανταστείτε όλοι αυτοί να ήταν και ερωτικά ζευγάρια. -
Ωχ μην τους πεις για τους Σπαρτιάτες που έκαναν "παιχνίδια ανδρικά" μεταξύ τους γιατί θα λιποθυμήσουν οι πατριώτες δεξιοί. Είναι γνωστό ότι στην αρχαία Ελλάδα ήταν όλοι καραστρέιτ
Κατά τα άλλα διαφέρουμε πολύ σε αξίες από το Ιράν που μας φαίνεται λογικό και νορμάλ να τρώει bullying ένας gay, να περιθωριοποιείται στο στρατό κτλ. Ελλάδα χώρα του φωτός!
-
Ρε σεις έχετε πάει στο στρατό σίγουρα? Έχετε κοιμηθεί βράδυ σε θάλαμο μονάδας στην παραμεθόριο? Που πάνε στο σπίτι τους οι αξιωματικοί και μένει ένας κακομοίρης έφεδρος αξιωματικός να κάνει και καλά κουμάντο στο στρατόπεδο?
Άλλοι Κρητικοί ορεσίβιοι που έβγαλαν για πρώτη φορά τις μπότες τους στο στρατό για να βάλουν τα στρατιωτικά άρβυλα. Άλλοι τελείως αναλφάβητοι. Άλλοι να καπνίζουν χασίσι και να έχει γίνεται εκεί μέσα θάλαμος αερίων.
Τι gay μου λέτε στο θάλαμο το βράδυ θα επιβιώσει? Μήπως την έχετε βγάλει σε κάνα γραφειάκι και νομίζετε ότι πήγατε στρατό και έχετε και άποψη?
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άλλοι Κρητικοί ορεσίβιοι που έβγαλαν για πρώτη φορά τις μπότες τους στο στρατό για να βάλουν τα στρατιωτικά άρβυλα. Άλλοι τελείως αναλφάβητοι. Άλλοι να καπνίζουν χασίσι και να έχει γίνεται εκεί μέσα θάλαμος αερίων.
Αυτά ακριβώς τα ζούσα κάθε μέρα στην Ρόδο. Κρητικός ορεσείβιος βοσκός που δεν ήξερε να μιλήσει σχεδόν μου έλεγε ότι τις μπότες τις κόβει με μαχαίρι (μάσερα!) μετά από 6 μήνες που γυρνάει από τα πρόβατα, 6 μήνες δεν βγαίνουν από το πόδι του, ούτε φυσικά πλενόταν!! Το χασίς πήγαινε και ερχόταν (έπιασαν έναν και πήγα εγώ στην άδεια μου στο Ρουφ τα αποδεικτικά, 50 χαρτιά με σφραγίδες είχα για να περάσει στο αεροπλάνο!). Βέβαια ειχαμε και έναν gay στο θάλαμο και μια χαρά, επειδή ήταν κρητικός, τον σεβόντουσαν όλοι (το 90% του θαλάμου ήταν Κρητικοί) και κανείς δεν τον πείραζε.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά....
Και στην τελική, να το θέσω και κάπως διαφορετικά, ποιον τύπο θα θέλατε στο πλευρό σας να φυλάει τα νώτα σας στο μέτωπο και στα χαρακώματα, έναν αθλητικό και γυμνασμενο τύπο σαν το Κασελλακη που για να βάλει κάτω ένα γυμνασμενο παλικάρι σαν τον Τάιλερ χρειάζεται σωματική ρώμη και σιδερένια στύση Ρόκο Σιφρεντι, ή κάποιον σαν εμένα και τους περισσότερους άνδρες που κάνει γλυκό έρωτα σε ένα γυναικείο κορμάκι των 50-60 κιλών και γλυστρά εύκολα στο υγρό και ζεστό αιδοίο της;
Bro όλα καλά, you fight her? Δεν μπορώ και να το ξε-δω ρε γμτ
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτά ακριβώς τα ζούσα κάθε μέρα στην Ρόδο. Κρητικός ορεσείβιος βοσκός που δεν ήξερε να μιλήσει σχεδόν μου έλεγε ότι τις μπότες τις κόβει με μαχαίρι (μάσερα!) μετά από 6 μήνες που γυρνάει από τα πρόβατα, 6 μήνες δεν βγαίνουν από το πόδι του, ούτε φυσικά πλενόταν!! Το χασίς πήγαινε και ερχόταν (έπιασαν έναν και πήγα εγώ στην άδεια μου στο Ρουφ τα αποδεικτικά, 50 χαρτιά με σφραγίδες είχα για να περάσει στο αεροπλάνο!). Βέβαια ειχαμε και έναν gay στο θάλαμο και μια χαρά, επειδή ήταν κρητικός, τον σεβόντουσαν όλοι (το 90% του θαλάμου ήταν Κρητικοί) και κανείς δεν τον πείραζε.
Κοινές εμπειρίες κι εγώ στη Ρόδο ήμουνα
Μόνο που στο "δικό μας" gay, επίσης Κρητικό, δεν ήταν τόσο μεγαλόψυχοι. Το λυπήθηκα το παιδί.
Είχε βγει και επανειλλημένα στην πρωινή αναφορά του τάγματος και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν οι αξιωματικοί. Το βράδυ στο θάλαμο όμως ήταν μόνος του....
-
Στατιστικά πάντως, 9 στους 10 gay δεν θέλουν να υπηρετήσουν.
Επίσης, γνωρίζετε ότι πολλοί δηλώνουν - καταφέρνουν να περάσουν από επιτροπές και να είναι ΑΜΕΑ.
Και για μαντεψτε...
Διορίζονται στο δημόσιο
-
Γενικά κανένας νορμάλ άνθρωπος δε θέλει να υπηρετήσει, δλδ να πετάξει 9-12 μήνες της ζωής του για να κάνει γόπινγκ, σκοπέτο σε κάτι κορφοβούνια, να τρώει ψωμί που έχει πέσει στο πάτωμα (το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια) και να ρουφάει το κλανίδι του κάθε βλάκα στο θάλαμο.
Οι gay έχουν ένα λόγο παραπάνω να μη θέλουν να πάνε σε τέτοια περιβάλλοντα που πέρα από τα υπόλοιπα ανυπόφορα, θα έχουν και bullying από τον κάθε γιδοβοσκό και τον κάθε φασίστα 19χρονο που την είδε Ράμπο, για κάτι στο οποίο δεν έχουν έλεγχο και δεν είναι και κακό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2