Για να είμαστε on-topic, να πούμε για το καραδεξιό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ και με τη βούλα μετά την τελευταία ανακοίνωση για το Ισραήλ ή όχι; Τα έλεγα εγώ οτι δεν έχει σχέση καμία με την αριστερά αυτό το μόρφωμα από τυχοδιώκτες και παλαιοπασόκους αλλά είχαν αντίθετη άποψη οι ακομμάτιστοι νεοδημοκράτες! Ε τώρα πλέον είναι πιο φανερό από ποτέ! Ο,τι και αν λένε τα κωλόχαρτα τα καταστατικά που δεν έχουν καμία σημασία. Οι πράξεις τους έχουν δείξει οτι ακολουθούν 100% τη γραμμή ΕΕ και ΝΑΤΟ.
@andya3 said in [Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]](/post
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. "Οι κανονισμοί" λοιπόν του forum, χρησιμοποιούνται από τους αριστερούς συμφορουμίτες ως όπλο εναντίον των απόψεων που δεν τους αρέσουν ή των ατόμων που τις φέρουν.
Κλασσική αριστερή έμφυτη αντι-δημοκρατική νοοτροπία. Σ' ευχαριστώ Μερεντόντα που επιβεβαιώνεις αυτά που έγραψα.
Ξεκινώ λέγοντας και πάλι για μια ακόμα φορά ντροπή σου αλλά είναι φανερό οτι δε θα καταλάβεις και πάλι τι γράφω. Ντροπή που δεν καταλαβαίνεις οτι αυτά τα πράγματα (η εμφυλιοπολεμική ρητορική, οι ομοφοβικές προσβολές, τα ρατσιστικά σχόλια περι λάθρο ή (Β)ρομά κτλ) δεν είναι "απόψεις" που πρέπει να τις σεβαστούμε αλλά εγκεφαλικές κλανιές τις οποίες δε χρειάζεται να μυρίζουμε. Αν σας αρέσει να τα γράφετε σε PM, εμείς δε γουσταρουμε.
Αν δε σας αρέσει φυσικά, ή εσένα προσωπικά, τα κουβαδάκια σου και δρόμο, αν θες να μείνεις και να τις γράψεις, θα έχεις κερδίσει ένα report από εμένα για κάθε μία. Ετσι είναι οι σοβαρές δημοκρατίες "μεσαιοταξίτη" Άντυ μου, δεν αφήνουν χώρο στα ρατσιστικά λόγια, τις αντικομμουνιστικές κορώνες και τα ομοφοβικά σχόλια. Δεν πέφτουν όλα αυτά μέσα στην "ελευθερία του λόγου" αλλά είναι καταδικαστέες απόψεις.
Ευτυχώς που αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τα πράγματα. Ευτυχώς!