-
Γιατί έσχατη, μια χαρά μοτέρ, ίσως με λιγότερα προβλήματα.
Πρωτίστως να διαλέξεις με βάση την κατάσταση και να σε βολεύει το αμάξωμα, όχι τη μάρκα.
Απλά, σου είπα επειδή έχω κι εγώ, αν στα λεφτά αυτά βρεις κιβώτιο ΕΑΤ6 (που πάει με γαλλικό HDi) είναι αχτύπητος συνδυασμός. Όχι οποιοδήποτε αυτόματο, ΕΑΤ6/8 μόνο.
-
Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική θα ήταν το ¨τίμιο¨ ASX της mitsubishi.
Πάντως αν η χρήση είναι πόλη το μικρό diesel δεν θα σου δώσει την οικονομία που ελπίζεις, πιο καλή επιλογή θα ήταν να βρεις ή να μετατρέψεις ένα συμβατικό σε Lpg
-
Η ταχυδρόμος στο χωριό μοιράζει τις συντάξεις στους ηλικιωμένους με Golf 7 GTD με δεκαεννιάρες ζάντες και γυάλινη οροφή, ξέρετε πιστεύω τι εστί GTD...
-
@monman2 said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Η ταχυδρόμος στο χωριό μοιράζει τις συντάξεις στους ηλικιωμένους με Golf 7 GTD με δεκαεννιάρες ζάντες και γυάλινη οροφή, ξέρετε πιστεύω τι εστί GTD...
Πάνε καλά οι δουλειές ή απλώς έχει καλοπαντρευτεί;
-
@harisma23 said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
@monman2 said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Πάνε καλά οι δουλειές ή απλώς έχει καλοπαντρευτεί;
5 € παίρνει για κάθε σύνταξη που πάει πόρτα ...
-
κοίτα μπίζνα που σκέφτηκε η άλλη
-
@elteo said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
κοίτα μπίζνα που σκέφτηκε η άλλη
Δεν την σκέφτηκε αυτή. Από καταβολής ελληνικού κράτους το έκαναν όλοι οι ταχυδρόμοι. Ένα δεύτερο μισθό έβγαζαν παλαιότερα.
Τώρα πρέπει να έχει πέσει πολύ η δουλειά, γιατί οι συντάξεις μπαίνουν κατευθείαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα ότι η μπίζνα αυτή έχει εκλείψει. -
Έχει πλέον εκλείψει, έπαιζε 1985-2015. Πράγματι έβγαινε άλλος ένας μισθός, μαύρος σαν πίσσα, κατράμι.
-
@dstou said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Έχει πλέον εκλείψει, έπαιζε 1985-2015. Πράγματι έβγαινε άλλος ένας μισθός, μαύρος σαν πίσσα, κατράμι.
Ο monman όμως έχει μείνει στις"καλές" εποχές...
-
Ο monman όμως έχει μείνει στις"καλές" εποχές...
Προχθές το είδα έφερε την σύνταξη σε 100αρικα σε δυο γιαγιές στο μαχαλά μας ,10 € στην τσέπη...
-
Έβγαινε αλλά οι άνθρωποι μετέφεραν ένα σωρό λεφτά με κίνδυνο της ζωής τους. Όλα τα tips μαύρα είναι, εδω για πολλούς είναι μαύρη κι άραχνη η κανονική τους εργασία τα tips των ταχυδρόμων μας πείραξαν;
-
Γιατί, πληρώνει η υπηρεσία για το όχημα και τα καύσιμα του ταχυδρόμου;
Όλοι με δικά τους πηγαίνουν.Ζούσαν σαν ντελιβεραδες, 30 χρόνια πριν ανακαλυφθεί το ντελιβερι.
Στο χωριό επάνω είχε ένα σχεδόν trail honda χωρίς μιζα , μόνο μανιβέλα, και έκανε αυτή τη δουλειά σε ορεινούς χωματοδρομους ο ταχυδρόμος, όταν ακόμη ήταν εν ζωή πολλά γερόντια.
-
Ως κάτοχος QQ 1.5d (K9K), θα πρότεινα και εγώ οτιδήποτε που να φοράει τον συγκεκριμένο κινητήρα και να σου ταιριάζει. Εξαιρετική ροπή, πολύ οικονομικός και αξιόπιστος.
Το καλό είναι ότι έχει φορεθεί σε πάρα πολλά μοντέλα, οπότε λογικά κάτι θα βρεις που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σου.
Ενδεικτικά:
Nissan Qashqai, Pulsar, Note, Juke
Renault Clio, Megane, Captur, Scenic, Kadjar,Talisman
Dacia Sandero, Duster
Mercedes A-Class, B-ClassΟ κινητήρας 1.6 της Honda εξαιρετικός και ακόμη πιο οικονομικός από της Nissan. Αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται με ανταλλακτικά, αντιπρόσωπο κλπ.
-
@axel12p said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Ως κάτοχος QQ 1.5d (K9K), θα πρότεινα και εγώ οτιδήποτε που να φοράει τον συγκεκριμένο κινητήρα και να σου ταιριάζει. Εξαιρετική ροπή, πολύ οικονομικός και αξιόπιστος.
Το καλό είναι ότι έχει φορεθεί σε πάρα πολλά μοντέλα, οπότε λογικά κάτι θα βρεις που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σου.
Ενδεικτικά:
Dacia Sandero, Duster
Mercedes A-Class, B-ClassΟ κινητήρας 1.6 της Honda εξαιρετικός και ακόμη πιο οικονομικός από της Nissan. Αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται με ανταλλακτικά, αντιπρόσωπο κλπ.
vw , volvo, audi , Toyota, μίνι , suzuki τι κινητηρα εχουν ;
-
@carma said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Ενδεικτικά:
Dacia Sandero, Duster
VW: VW
Volvo: Volvo
Audi: VW
Toyota: Toyota
Mini: BMW
Suzuki: Fiat -
@vagnar said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
@carma said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Ενδεικτικά:
Dacia Sandero, Duster
VW: VW
Volvo: Volvo
Audi: VW
Toyota: Toyota
Mini: BMW
Suzuki: FiatΝομίζω πως και όσα ΤΟΥΟΤΑ έχουν μείνει με ντίζελ, γαλλικό κινητήρα έχουν
-
Η volvo, νομίζω ότι στα 1.600 εκείνης της εποχής έχει τον γνωστό της peugeot (και ford) . H toyota , επίσης για τα τότε μεταχειρισμένα που κοιτά ο νηματοθέτης είχε δικό της κινητήρα τον d-4d .Tώρα ναι στα μικρά κλουβάκια έχει γαλλικό και στα αγροτικά το δικό της.
-
@civil357 said in Αγορά πετρελαίοκινητου:
Η volvo, νομίζω ότι στα 1.600 εκείνης της εποχής έχει τον γνωστό της peugeot (και ford) . H toyota , επίσης για τα τότε μεταχειρισμένα που κοιτά ο νηματοθέτης είχε δικό της κινητήρα τον d-4d .Tώρα ναι στα μικρά κλουβάκια έχει γαλλικό και στα αγροτικά το δικό της.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335051545-suzuki-swift
Πως σας φαίνεται αυτο ;
-
Φοβάμαι ότι εσύ θα πας άκλαφτος σε αυτή την αγορά σου. Δεν το λέω για να σε μειώσω, καθώς η άγνοια δεν είναι ελάττωμα, πολύ περισσότερο δε, αφού αναγνωρίζεις το έλλειμμα γνώσης που έχεις και ζητάς βοήθεια.
Αλλά, φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα και δεν έχεις καν αποφασίσει ποια είναι η κατηγορία που θα κινηθείς. Μας δείχνεις ένα αυτοκίνητο πολύ κάτω από τον προϋπολογισμό σου και φορτωμένο με χιλιόμετρα. Και μας ζητάς να σου πούμε τη γνώμη μας;
Ε λοιπόν, η δικιά μου γνώμη είναι πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσεις σε ποια κατηγορία αμαξώματος και τιμής θες να κινηθείς. Αφού το κάνεις αυτό, να πάρεις κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο μαζί σου, με σχετική γνώση και εμπειρία, και να κάνεις την έρευνα αγοράς! -
Φοβάμαι ότι εσύ θα πας άκλαφτος σε αυτή την αγορά σου. Δεν το λέω για να σε μειώσω, καθώς η άγνοια δεν είναι ελάττωμα, πολύ περισσότερο δε, αφού αναγνωρίζεις το έλλειμμα γνώσης που έχεις και ζητάς βοήθεια.
Αλλά, φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα και δεν έχεις καν αποφασίσει ποια είναι η κατηγορία που θα κινηθείς. Μας δείχνεις ένα αυτοκίνητο πολύ κάτω από τον προϋπολογισμό σου και φορτωμένο με χιλιόμετρα. Και μας ζητάς να σου πούμε τη γνώμη μας;
Ε λοιπόν, η δικιά μου γνώμη είναι πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσεις σε ποια κατηγορία αμαξώματος και τιμής θες να κινηθείς. Αφού το κάνεις αυτό, να πάρεις κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο μαζί σου, με σχετική γνώση και εμπειρία, και να κάνεις την έρευνα αγοράς!Κοίταξε αφού αυτό κατάλαβες... δν μπορώ να συνεχίσω τη συζήτηση. Υγεια
Αγορά πετρελαίοκινητου