-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όπως έγραψα και πριν, όταν ένας νόμος δεν γίνεται αποδεκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα από σημαντικό τμήμα του πληθυσμού, εκεί υπάρχει πρόβλημα.
Πρόβλημα στο νόμο ή στον πληθυσμό!?!? χαχαχα.....
Και στους δύο. Αλλά έτσι δουλειά δε γίνεται.
Όταν το κράτος προσπαθεί να επιβάλλει κάτι με τον "αέρα του ισχυρού" και μεγάλο μέρος των πολιτών δεν υπακούει άμεσα ή έμμεσα, είναι δυσάρεστη η κατάσταση για όλους.
Στην Ελλάδα κάθε κυβέρνηση που περνάει διαχειρίζεται τα χρήματα των πολιτών προς ίδιο όφελος. Οι πολίτες έχουν πάρει τα ιστορικά μαθήματά τους και παίζουν άμυνα.
Είμαστε μια ωραία παρέα με ευχάριστη ατμόσφαιρα στη χώρα, δε συμφωνείτε?
Όταν λέω ότι είσαι αναρχικό στοιχείο δεν με ακούς. Επιβάλει με το έτσι θέλω λόγω της πλειοψηφίας. Αυτό κάνει η δημοκρατία. Το λέει και το όνομα της.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όπου γιορτή και χαρά.......ο Νάσος πρώτος.
Εγώ σχολιάζω τους διαλόγους στο τοπικό στο οποίο συμμετέχω.
Εσύ;;;;; τι είσαι από τα δύο;
Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Σου είπα πως θίχτηκα;
Εσύ γράφεις ως θιγμένος, γι'αυτό και σε ρωτάω. Φαίνεται πως το έχεις πάρει πολύ προσωπικά, εκτός και αν δεν μιλάς για σένα, αλλά για κάποιον από το χωριό, που δεν τον ξέρουμε.
-
Από του χωριου, από εκεί!!!!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όπως έγραψα και πριν, όταν ένας νόμος δεν γίνεται αποδεκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα από σημαντικό τμήμα του πληθυσμού, εκεί υπάρχει πρόβλημα.
Πρόβλημα στο νόμο ή στον πληθυσμό!?!? χαχαχα.....
Και στους δύο. Αλλά έτσι δουλειά δε γίνεται.
Όταν το κράτος προσπαθεί να επιβάλλει κάτι με τον "αέρα του ισχυρού" και μεγάλο μέρος των πολιτών δεν υπακούει άμεσα ή έμμεσα, είναι δυσάρεστη η κατάσταση για όλους.
Στην Ελλάδα κάθε κυβέρνηση που περνάει διαχειρίζεται τα χρήματα των πολιτών προς ίδιο όφελος. Οι πολίτες έχουν πάρει τα ιστορικά μαθήματά τους και παίζουν άμυνα.
Είμαστε μια ωραία παρέα με ευχάριστη ατμόσφαιρα στη χώρα, δε συμφωνείτε?
Όταν λέω ότι είσαι αναρχικό στοιχείο δεν με ακούς. Επιβάλει με το έτσι θέλω λόγω της πλειοψηφίας. Αυτό κάνει η δημοκρατία. Το λέει και το όνομα της.
Ποιός αμφισβήτησε την απόφαση της πλειοψηφίας? Υπάρχει π.χ. κανένας φοροφυγάς που πιάστηκε από το κράτος και αρνήθηκε να υπακούσει? Κοινωνικό σχολιασμό κάνουμε.
Αναρχικούς ψάξε στο δικό σου αγαπημένο χώρο, στους αριστερούς. Υπάρχουν ευφυέστεροι τρόποι αντιμετώπισης "της κρατικής αυθαιρεσίας" στους δεξιούς πολίτες. Δε βγαίνουν να σπάνε και να καίνε την περιουσία των συμπολιτών τους...
-
Εγώ είμαι πιο πολύ του κέντρου με μια κλίση προς το δημόσιο συμφέρον, αλλά δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι τις τελευταίες δεκαετίες έχει εδραιωθεί ένα σύστημα αναρχικού καπιταλισμου που είναι κατά της παρέμβασης του κράτους στις αγορές.
Αυτοί που σπάνε είναι βλαμμένοι, ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι. Και υπάρχουν σε όλο το πολιτικό φάσμα.
Δεν έχεις παρά να δεις φοιτητικές εκλογές.
-
Υπάρχουν ευφυέστεροι τρόποι αντιμετώπισης "της κρατικής αυθαιρεσίας" στους δεξιούς πολίτες
Κλέφτες; αναρχικοί δεξιοί δηλαδή;
Που δεν υπακούουν στην φορολόγηση της κεντρικής εξουσίας;
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό μας ενδιαφέρει πρωτίστως αυτή την στιγμή , πολύ εύστοχο δημοσίευμα.
Στα social media είχαμε ένα επικοινωνιακο μπαράζ από τα βαθειά Κουλαδικα τις προηγούμενες ώρες περί...ανάγκης επιστροφής του Δημητριάδη στο τιμόνι του Μαξίμου.
Αυτά είναι που καίνε τώρα!Και αυτά ενδιαφέρουν τα μεγάλα ειδησεογραφικά site
-
Ελπίζω να προλάβει ο Σκρέκας και τους φαντάρους.
-
-
-
Αυτά πρέπει να διδάσκονται κανονικά σε πανεπιστήμια στο μέλλον, τέτοια επίπεδα κατάντιας να τους νοιάζει το γλειφοκούλι εν μέσω καταστροφής και ολικής διάλυσης της χώρας δεν το περίμενα ούτε και εγώ που δεν έχω σε καμιά υπόληψη τους αρθρογράφους της χώρας.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτά πρέπει να διδάσκονται κανονικά σε πανεπιστήμια στο μέλλον, τέτοια επίπεδα κατάντιας να τους νοιάζει το γλειφοκούλι εν μέσω καταστροφής και ολικής διάλυσης της χώρας δεν το περίμενα ούτε και εγώ που δεν έχω σε καμιά υπόληψη τους αρθρογράφους της χώρας.
Ενώ εγώ, ως γηραιότερος και πιο έμπειρος, τα περίμενα. Γνωρίζω την κατάντια της χώρας και μόνο χειρότερα μπορούμε να πάμε...και θα πάμε. Δεν υπάρχει σωτηρία, εκτός εαν (όπως έχω πει πολλές φορές) μας αγοράσει καμια σοβαρή χώρα.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ έχω αποθέσει τις ελπίδες μου στο ΚΚΕ.
έχει και δημάρχους που εργάζονται.
αλλά ένα λεπτό, το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει....
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν το διαβάσει κανείς ολόκληρο είναι ακόμα χειρότερο. Η επιτομή της χυδαιότητας, του μεσσιανισμού και των οραμάτων μεγαλείου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκ του θεσμικού του ρόλου, αλλά και της αποδεδειγμένα βαθιάς γνώσης που διαθέτει στην οικονομία και στις διεθνείς σχέσεις, οφείλει να ασχολείται ΜΟΝΟ με τα «μεγάλα». Πως θα έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα, τι θα γίνει με τις μεταρρυθμίσεις, πως θα λυθούν σημαίνοντα εθνικά μας θέματα που λιμνάζουν χρόνια.
Την «βρόμικη» δουλειά θα πρέπει να την αναλάβει κάποιος άλλος και όχι ο Μητσοτάκης. Το μοναδικό πολιτικό κεφάλαιο του οποίου, πρέπει να προστατευθεί. -
Δύο εντελώς άσχετες μεταξύ τους ειδήσεις.
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανέλαβε τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα ύψους 143.000.000 ευρώ το 2021. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η Αττική οδός τα επόμενα 25 χρόνια. Έδωσε 3,27 δισ. ευρώ.
Όποιος μπαίνει στην Αττική Οδό καλό είναι να έχει ένα 72h kit από δω και πέρα.
72-Hour Emergency Campus/Travel Preparedness Kit Checklist -
@vagnar said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανέλαβε τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα ύψους 143.000.000 ευρώ το 2021. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
72-Hour Emergency Campus/Travel Preparedness Kit Checklistστον πεθερό του Γεραπετρίτη? καλά θυμάμαι?
εν τω μεταξύ ψίχουλα δώσανε.
με 250.000 διελεύσεις που γίνονται ημερησίως και ένα μ.ο στα 2,6 εύρω αντίτιμο έχουμε 650.000 ευρώ την ημέρα Χ 365 μέρες 237,25 εκ. το χρόνο Χ 25 χρόνια 5,93 δις!!!! κι έδωσε 3,27 κέρδος 2,66 δις!!!!!! -
Παρακολουθώ πάντα στενά τα λεγόμενα του Κοτσούμπα , συμφωνώ στα περισσότερα , αλλά ρε παιδάκι μου...αυτο να μην μπορεί ούτε καν να ψελίσει το όνομα Μητσοτάκης αλλά πάντα να λέει για ευθύνες κυβέρνυσης κλπ δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα!
Χρωστάει κάτι το ΚΚΕ στην οικογένεια;;;;;
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παρακολουθώ πάντα στενά τα λεγόμενα του Κοτσούμπα , συμφωνώ στα περισσότερα , αλλά ρε παιδάκι μου...αυτο να μην μπορεί ούτε καν να ψελίσει το όνομα Μητσοτάκης αλλά πάντα να λέει για ευθύνες κυβέρνυσης κλπ δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα!
Χρωστάει κάτι το ΚΚΕ στην οικογένεια;;;;;
Οχι απλά οι δηλώσεις είναι ηχογραφημένες εδώ και 50 χρόνια, οπότε αναφέρει πάντα την λέξη κυβέρνηση...
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagnar said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
72-Hour Emergency Campus/Travel Preparedness Kit Checklistστον πεθερό του Γεραπετρίτη? καλά θυμάμαι?
εν τω μεταξύ ψίχουλα δώσανε.
με 250.000 διελεύσεις που γίνονται ημερησίως και ένα μ.ο στα 2,6 εύρω αντίτιμο έχουμε 650.000 ευρώ την ημέρα Χ 365 μέρες 237,25 εκ. το χρόνο Χ 25 χρόνια 5,93 δις!!!! κι έδωσε 3,27 κέρδος 2,66 δις!!!!!!2,66 δις κέρδος δεν είναι πάντως, εκτός και αν αυτά τα 25 χρόνια δεν έχει κανένα εξοδο η αττική οδός. Συντήρηση δεν θα γίνει ποτέ στον δρόμο έστω;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2