-
Χτές στον κόμβο Κηφισού και Παραλιακής, ήταν 2 τα αμάξια που είχαν γυρίσει ανάποδα. Ελπίζω να ήταν καλά όλοι.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ελπίζω να ήταν καλά όλοι.
Ελπίζω να τους πάρουν το δίπλωμα μπας και βγάλουμε και αυτό τον χειμώνα αλώβητοι
-
Σας παρακαλώ πολύ δεν θέλω πολιτικά σχόλια.
Σήμερα το πρωί κάθισα στον καναπέ, έφτιαξα καφέ, έβαλα ειδήσεις...
Παίρνω το κινητό ρε παιδιά, πληρωσα το σταθερό, πλήρωσα το ρεύμα, πλήρωσα 2 δόσεις στην εφορία, πλήρωσα 2 δόσεις πιστωτικών καρτών...
Με έπιασε ένας πανικός όταν σκέφτηκα ότι πριν 20 χρόνια, εντάξει συν πλην, μην το κάνουμε θέμα, έπρεπε να τα κάνω όλα αυτά αυτοπροσώπως.
Ε λοιπόν αυτό μου άρεσε πολύ!!! -
Μεγάλη αλήθεια!
-
@pgs said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@megane98hp σου άρεσε όπως ήταν η ζωή πριν 20 χρόνια ή όπως είναι σήμερα;
(αν και 'στημένη' η ερώτηση γιατί τότε ήσουν και 20 χρόνια νεώτερος).Δεν είναι και πολύ σχετική ερώτησή σου με αυτό που είπα. Πριν 20 χρόνια ήταν άλλες εποχές. Άλλη ζωή. Κι επειδή ρωτάς να σου πω ότι τότε εργαζόμουν στα ξενοδοχεία, μια εποχή που ακόμα τη θυμάμαι και σκέφτομαι τι μαλάκας που ήμουν και δούλευα σε αυτά τα μπουρδέλα!!!
-
@pgs said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τότε δεν είχαμε τεχνολογία που έχουμε σήμερα, πχ ηλεκτρονικές πληρωμές.
Οπότε η πλήρης ερώτηση είναι: σου άρεσε η τότε εποχή, η 'πρωτόγονη', ή η σημερινή η 'τεχνολογική';Μα, νομίζω ότι το είπα. Μου άρεσε αυτό που έκανα σήμερα από τον καναπέ του σπιτιού μου!!!
-
Το οξύμωρο της κατάστασης είναι ότι ενώ έχουμε όλη αυτή την τεχνολογική εξέλιξη και την χρησιμοποιούμε καθημερινά, τρέχουμε σαν τρελοί και δεν προλαβαίνουμε.
-
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το οξύμωρο της κατάστασης είναι ότι ενώ έχουμε όλη αυτή την τεχνολογική εξέλιξη και την χρησιμοποιούμε καθημερινά, τρέχουμε σαν τρελοί και δεν προλαβαίνουμε.
Ακριβως αυτο.Τα πες ολα
-
Επειδή την εχουμε τρεχουμε. Παλια πηγαινα διακοπες και τα ξαναλέγαμε σε 15 μερες. Τωρα εχεις email στο κινητο, τηλεφωνο, βαιμπερ κλπ. 24/7 online. Παλια θυμαμαι ο πατερας μου επαιρνε τηλεφωνο στο γραφειο εαν πηγαιναμε στην «πολη» κατα την διαρκεια των διακοπών που ειχε ΟΤΕ…χαχαχα!
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Επειδή την εχουμε τρεχουμε. Παλια πηγαινα διακοπες και τα ξαναλέγαμε σε 15 μερες. Τωρα εχεις email στο κινητο, τηλεφωνο, βαιμπερ κλπ. 24/7 online. Παλια θυμαμαι ο πατερας μου επαιρνε τηλεφωνο στο γραφειο εαν πηγαιναμε στην «πολη» κατα την διαρκεια των διακοπών που ειχε ΟΤΕ…χαχαχα!
Έτσι όπως τα λες είναι , αλλά να αναφέρω και μία φωτεινή εξαίρεση ( αν και όλοι έτσι θα έπρεπε να ήταν , αλλά ο.κ.) !
Έχει κανένα χρόνο και , που συνεργάζομαι με μία εταιρία η οποία σέβεται το ωράριο στα μεηλ. Κοινώς τα Σ.Κ. και τις μέρες που έχεις δηλώσει άδεια , αν σου σταλεί μέηλ στο εταιρικό email , λαμβάνει ο αυτοματοποιημένο απαντητικό ο αποστολέας, ότι ο χρήστης είναι σε άδεια ( από τότε εως τότε) ή τα Σ.Κ. απαντά ότι ο τάδε χρήστης θα λάβει το μήνυμά σας και θα απαντήσει τη Δευτέρα τις εργάσιμες ώρες.
Μου αρέσει κοινώς , για να είμαστε και εντός θέματος.... -
@civil357 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Έχει κανένα χρόνο και , που συνεργάζομαι με μία εταιρία η οποία σέβεται το ωράριο στα μεηλ. Κοινώς τα Σ.Κ. και τις μέρες που έχεις δηλώσει άδεια , αν σου σταλεί μέηλ στο εταιρικό email , λαμβάνει ο αυτοματοποιημένο απαντητικό ο αποστολέας, ότι ο χρήστης είναι σε άδεια ( από τότε εως τότε) ή τα Σ.Κ. απαντά ότι ο τάδε χρήστης θα λάβει το μήνυμά σας και θα απαντήσει τη Δευτέρα τις εργάσιμες ώρες.
Μου αρέσει κοινώς , για να είμαστε και εντός θέματος....Και εμείς το εχουμε αυτό. Αλλά παρόλη την αυτοματη απάντηση το εμαιλ μου ερχεται. Το καλό θα ηταν να το κόβει ο σέρβες και να μην λαμβάνω εμαιλ ΣΚ και οταν ειμαι σε άδεια. Τωρα Οκ δεν απαντάω, αλλα μου ερχεται, το βλέπω και το μυαλό δουλεύει.
-
Μου αρέσει που δε χανόμαστε με ανθρώπους που είναι μακριά.
Δε μου αρέσει που χανόμαστε με αυτούς που κάθονται στην διπλανή καρέκλα. -
Αυτό ακριβώς!!!!!
Πως έχουμε καταντήσει έτσι ενώ έχουμε θεωρητικά απλοποιήσει τόσες διαδικασίες και συναλλαγές !
Λογικά έχουν δημιουργηθεί τόσες πολλές επίπλαστες ανάγκες που καλύπτονται απο νέες υπηρεσίες και προιόντα που έχουν υπερκαλύψει τον ποιοτικό ελεύθερο χρόνο μας.
-
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αυτό ακριβώς!!!!!
Πως έχουμε καταντήσει έτσι ενώ έχουμε θεωρητικά απλοποιήσει τόσες διαδικασίες και συναλλαγές !
Λογικά έχουν δημιουργηθεί τόσες πολλές επίπλαστες ανάγκες που καλύπτονται απο νέες υπηρεσίες και προιόντα που έχουν υπερκαλύψει τον ποιοτικό ελεύθερο χρόνο μας.
Όλα αυτά που έχουν ειπωθεί είναι σωστά. Οι ρυθμοί της ζωής, το τρέξιμο κλπ κλπ.
Οι περισσότεροι όμως αγνόησαν την ουσία της δημοσίευσης μου.
Εκείνο το πρωί έκανα σε 10 λεπτά πράγματα που πριν λίγα χρόνια χρειαζόταν 1, 2 ή και 3 πρωινά για να γίνουν. Εκείνο το πρωί καθόμουν στο καναπέ μου και κωλοβαρούσα μέχρι το μεσημέρι που πήγα στη δουλειά μου. -
-Δεν μου αρέσει που δεν θα γράψω "μου αρέσει"
-Δεν μου αρέσει που ο κάθε πικραμένος έχει βάλει για δημοτικός διακοσμητικός. Και θα τον ψηφίσουν κάποιοι γιατί απλά τους ξέρουν / είναι καλά παιδιά.
-Δεν μου αρέσει που δεν θα κάνουν ΤΙΠΟΤΑ στους δήμους τους. Δρομοι χιλιομπαλωμενοι με προσφυση σαπούνι Camay που έλεγε και ο Κλυν (για εμάς τους "νεαρούς").
-Δεν μου αρέσει ότι τα πεζοδρόμια εξυπηρετούν οτιδήποτε άλλο εκτός από τους πεζούς
-Δεν μου αρέσει που οι πεζοί περπατάνε στον δρόμο
-Δεν μου αρεσει οτι οι πεζοι "ζητανε" προτεραιότητα εκεί που δεν "εχουν" (που σε βλεπουν και περνανε χαλαρα στα @@ τους - οχι διαβαση προφανως)
-Δεν μου αρεσει οτι αν σταματησεις σε διαβαση μαλλον θα σε τρακαρει / μπινελικωσει ο οδηγος πισω σου
-Δεν μου αρεσει που ανα σταματησεις σε διαβαση και ειναι γυναικα νομιζει οτι της κανει καμακι (ουστ)
-Δεν μου αρέσει που είναι "ΟΚ" το "Μισο λεπτακι θα κανω" και διπλοπαρκάρω/ ράμπες, στάσεις λεωφορείου, κλπ κλπ
-Δεν μου αρέσει που χρησιμοποιούν πλέον "όλοι" κινητό στο δρόμο - πήγαινε σκοτώσου μόνος σου , δεν σου φταίω κάτι "εγώ"
-Δεν μου αρέσει που οι ελεγχοι για συντηρηση οχήματος, κλπ κλπ ειναι μηδεν (ξαναπηγαινε σκοτωσου μονος σου)
-Δεν μου αρεσει η μαγκια (αντρες / γυναικες)
-Δεν μου αρεσει που πεταμε ότι μας ερθει απο το αυτοκινητο (τσιγαρα, σκουπιδια, οτι).
-Δεν μου αρεσει που πιανουν την μεσαια, αριστερη και η δεξια αδεια γιατι..."ετσι". Βάζουν σημαδι τη νησίδα; κάπου κάπως καποτε θα βρεθει καποιος πιο αργος και που να αλλαζω λωριδα τωρα;!
-ΛΕΑ - δεν χρειαζεται να γραψω κατι
-Δεν μου αρεσει που αν καποιος χρησιμοποιεί ορθα τα φλας παντου και παντα τον κοιταζουν σαν εξωηγινο (δεν καιει μπιτζινα το φλας παιδια!) το κουμπακι για τα προβολακια / πουλ μαλακουρ, ομως το ξερετε.
-Δεν μου αρεσει που υπαρχει η αποδοχη (δεν γραφουν γιατι υπαρχουν συμφεροντα, δε θα τους ψηφισουν και αλλοι μονοκεροι). Εξαιρετικα κριτηρια εχουμε στην ψηφο και μετα...απορουμε!Κυριώς όμως δεν μου αρεσει το γεγονος οτι αν συζητησεις τα παραπανω - και ιδιως σε επαγγελματικο χωρο - ΟΛΟΙ ή σχεδον ολοι θα συμφωνησουν 100%. Τι σκατα βρε παιδια...πρεπει να υπαρχουν αλλα 10 μιλιονια ανθρωποι που τα κανουν ολα αυτα γιατι εμεις ειμαστε παντα σωστοι.
-Δεν μου αρεσει που κοροιδευομαστε μεταξυ μας (οχι μονο στα του δρομου δυστυχως)
-Δεν μου αρεσει που πλεον δεν μου κανει εντυπωση τιποτα απο τα παραπανω
-Δεν μου αρεσει το "σεντονι" που εγραψα, και χαλαρα υπαρχουν αλλα τοσα...-Μου αρεσει ο καφες που πινω και η καινουργια Alfa 33, αλλα δεν προλαβα την παραγγελία..φτου
καλημέρες και προσοχη εκει οξω!
-
Εγώ εξοργίζομαι με την Εθνική Τράπεζα.
Στεγαστικό δάνειο σε αυτούς. Υποχρεωτική ασφάλιση οικίας. Την ασφάλιση την έκανα σε άλλη ασφαλιστική γιατί η Εθνική Ασφαλιστική είναι παλιοκλέφτες.Κάθε χρόνο ανανέωση ασφάλισης.
Και τώρα ξεκινά η ταλαιπωρία.
Κάθε χρόνο στο κωλοκατάστημα θέλουν το συμβόλαιο ανανέωσης με την απόδειξη πληρωμής. ok. Λογικό.
Το θέλουν όμως σε έντυπη μορφή.
40 σελίδες σε χαρτί.
Εγώ τα έχω όλα ηλεκτρονικά και αυτοί τα θέλουν σε έντυπη μορφή.
Δηλαδή τρέχα και σε μαγαζί να εκτυπώσεις.Και συνεχίζω.
Όχι μόνο τα θέλουν σε έντυπη μορφή (οικολογία του κ@λου) αλλά πρέπει να τα πάω εγώ ο ίδιος στο κατάστημα.
Αλλά στο κατάστημα δεν μπορώ να πάω π.χ. κάποιο πρωί που περνώ από εκεί, πριν πάω γραφείο.Όχι. Πρέπει να μπω (με το ζόρι) στην ειδική ιστοσελίδα να κλείσω ραντεβού ημέρα και ώρα που μπορούνε όμως εκείνοι.
Και το έκανα χθες βράδυ. Και έφαγα μισή ώρα να συμπληρώνω πεδία για ένα απλό ραντεβού. Αλλά και πάλι τζίφος. Μου βγάζει διαθέσιμες ημέρες μόνο για την άλλη βδομάδα και μάλιστα μετά τις 10 το πρωί. Πριν μάλλον κοιμούνται ή πίνουν καφεδάκια στα κουζινάκια εκεί στο υπόγειο δίπλα στις θυρίδες και στο data room.
Προφανώς παράτησα την ηλεκτρονική αίτηση. Και προφανώς θα πάω κατευθείαν στο κατάστημα και θα γίνουμε (πάλι) μαλλιά κουβάρια. Και θα πιάσω την χοντρή την Διευθύντρια που είναι σαν βόδι από το πολύ φαί και θα την πνίξω. Και θα μπω στην φυλακή και θα ηρεμήσω μια και καλή.
Μου αρέσει που ο @lap θέλει να αγοράσει σπίτι με στεγαστικό δάνειο. Καλός βιτσιόζος είναι και αυτός. Τα θέλει ο κ@λος του μου φαίνεται.
-
@iceburner επικό ποστ...
Να μπει στην ανθολογία του φόρουμ...
Υ.Γ. βλέπω μέλος από το 2008 με ελάχιστες δημοσιεύσεις...
Θα ήθελα να σε διαβάζω συχνότερα
-
Δεν μου αρέσει που αφήνεις κάτω 3η4η με ecocontact 1 έτους χωρίς κόπο στο πρώτοβροχι .
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@iceburner επικό ποστ...
Να μπει στην ανθολογία του φόρουμ...
Υ.Γ. βλέπω μέλος από το 2008 με ελάχιστες δημοσιεύσεις...
Θα ήθελα να σε διαβάζω συχνότερα
μερσί!
Πόσο θα ήθελα να με / μας διαβάζω με πολλά " Μ'αρέσει!" -
Δεν μου αρέσει που ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε επειδή δύο μούτσοι την είδαν άρχοντες της πρύμνης.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]