Aug 10, 2023, 8:38 AM

@dimitrioskosmas said in Mazda CX-30:

@gtsartsal said in Mazda CX-30:

Το πρωί πήγα για σέρβις.
Μόλις έφτασα και έδωσα την άδεια, μετά από λίγο με ενημέρωσαν ότι υπάρχει ανάκληση και θα γίνουν αυτά που προβλέπονται.
Σε ερώτηση γιατί δεν εμφανιζόταν το αυτοκίνητο μου στο ελληνικό σάιτ στις ανακλήσεις αλλά εμφανιζόταν στο γερμανικό η απάντηση ήταν ότι η εισαγωγική μάλλον δεν τα έχει περάσει.... Περίεργο...

Σχετικά με το σέρβις ήταν του 2ου χρόνου.
Έμεινα εκεί. Κράτησε από τις 9.30 έως τις 11.00.
11.00 με 12.00 έγινε η αναβάθμιση.
Αλλαχθηκαν λάδια, φίλτρο λαδιού, αέρος και καμπίνας(ενεργού άνθρακα), αλλαγή εμπρός πίσω ελαστικά.
Πλήρωσα σύνολο 260 ευρώ.
100 η εργασία και ήταν το μόνο που μου φάνηκε τσιμπημενο.
λάδια 5 λίτρα 70 Supra x 0-20
φίλτρο λαδιού 15
αέρος 30
καμπίνας 45

Υ.γ. Πρώτη φορά το πήγα στην αντιπροσωπεία της Ξάνθης... Ήμουν διστακτικός με τη λογική του πόσα cx30 θα βλέπουν και δεν θα έχουν εμπειρία, αλλά τελικά ήταν άψογα. Τα καλά να λέγονται.
Υ.γ2 Σε κουβέντα με το αφεντικό, ο οποίος συνεχίζει και είναι και μάστορας, μου ανέφερε ότι τα πολύ λεπτά λάδια 0-20 με τις τρελές ζέστες με τα 40αρια μάλλον 'ζοριζονται ' και μπορεί να καούν λίγο το καλοκαίρι.

Στην εργασία συμπεριλαμβάνεται και το μπρος πισω στα ελαστικά (το ελάχιστο 20 ευρω) οπότε νορμαλ είναι με τα σημερινά δεδομένα
το 45ευρώ για το φίλτρο καμπίνας είναι ακριβό

Οντως είναι ακριβό αλλά επειδή το σύγκρινα με το απλό που κοστίζει 30, είναι αισθητά πιο 'ποιοτικο'.