@argyn said in TESLA FORUM:
- Αναρωτηθείτε πόσο τραχανοπλαγιάδες σας θεωρούν (ειδικά οι ναι-μεν-αλλάδες και ισαποστάκιδες του τύπου "ναι αλλά εγώ πάντα έλεγα να το φορτίζεται σπίτι", "τα ηλεκτρικά έχουν μερικούς περιορισμούς", "αυτό ήταν ήδη γνωστό" κτλ κτλ.)
Επειδη προφανως αναφερεσαι σε εμενα, μιας και γραφω αρκετα τις τελευταιες ημερες, να πω οτι εισαι ελευθερος να ανατρεξεις σε ΟΛΑ τα ποστ μου, οπου παντα εχω ως σημειο εναρξης της κουβεντας για αποκτηση ηλεκτρικου αυτοκινητου, το "πρεπει να υπαρχει ηλεκτροδοτουμενη θεση σταθμευσης στο σπιτι ή στον χωρο εργασιας".
Οποτε μαλλον εισαι "ξεχασιαρης" οποτε σε βολευει.
Να αναφερεσαι στο πλεονεκτημα της δωρεαν φορτισης στους ταχυφορτιστες, ας το πουμε μια ακομα φορα, ειναι απλα αστειο. Ηταν ενα promo, που καλως το εκμεταλλευτηκαν οσοι το απολαυσαν, καλως το προσεφερε η εταιρεια, ολοι ηξεραν οτι εχει ημερομηνια ληξης. Οποιος πιστευε οτι θα συνεχισει εσαει ηταν κουτος και οποιος επαιρνε στα σοβαρα αυτο το επιχειρημα ως πλεονεκτημα, ακομα πιο κουτος. Παραμενει ομως το δικτυο ταχυφορτιστων της τεσλα, ως με διαφορα το καλυτερο στην ελλαδα. Επομενως, ακομα και επι πληρωμη, ειναι συγκριτικο πλεονεκτημα των αυτοκινητων της μαρκας αυτης. Οταν (προσεξε με, δεν λεω "εαν") ανοιξει το δικτυο της και σε αλλα αυτοκινητα στην ελλαδα, τοτε θα αλλαξουν οι οροι της συζητησης.
Καλημερα!