-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μη δίνεις σημασία σε άσχετους. Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα από αυτοκίνητα, είναι άσχετοι και στα αυτοκίνητα και γενικώς είναι άσχετοι στα πάντα για αυτό κάνουν τόσο θόρυβο
Αυτό μου έλειπε...πάντα αγόραζα αυτοκίνητα σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες και απαιτήσεις.
Και φυσικά δεν δίνω βάση σε γνώμες περί αξιοπιστίας κατόχων οχημάτων που έχουν 40000 χλμ σε 6 χρόνια... -
Το kona φαίνεται εξαιρετική επιλογή, νομίζω στο έχω ξαναπεί. Τίμιο με κεφαλαία γράμματα και ακόμα και σήμερα υπερσύγχρονο σχεδιαστικά.
Είχα πάει να δω το i20 πριν το ιαπωνικό και τελικά είχα καταλήξει στο kona. Με τραβούσε ο πωλητής ξανά στο i20, μόλις έφευγε να δει κάποιον άλλον ξαναπήγαινα στο kona. Μου ταίριαζε ρε παιδί μου, έκανα εικόνα εμένα μέσα του. Τότε έβγαινε 22Κ και μου φάνηκαν πολλά, αλλά ήταν φουλ έξτρα, τα πάντα όλα.
Αν με ρωτάς με τις σημερινές τιμές, ναι θα το αγόραζα.
-
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δύο εβδομάδες πρίν κλείσουμε 4ετια αρισαμε...
Συνεχίζουμε μαζί γράφοντας 120 χλμ κάθε ημέρα.
Παρά την κορεατική καταγωγή του ούτε απανθρακωθηκε... ούτε έγινε χρήση της εγγύησης για κανένα λόγο, παρά το ότι είναι diesel με adlue δεν χρειάστηκε να αλλάξω τα δοχεία σαν τα πουκάμισα...
Παρά τα 100000 χλμ δεν είναι για την πρέσα όπως δηλώνουν κάποιοι...
Τα σκληρά πλαστικά υπάρχουν στην καμπίνα στη ίδια κατάσταση που είχαν κατά την αγορά και χωρίς τριγμούς...Ελπίζω να αντέξει άλλες 200000 χλμ
(8 χρόνια) μέχρι να πάψω να γράφω χιλιόμετρα σάν ταρίφαςΜα τι λες αγαπητε φίλε????
Η Κορεάτικη καταγωγή παντα σημαινε οτι αντέχει στο χρόνο. Δεν σπανε δεν χαλάνε.
Τα atos είναι σαν τις κατσαρίδες. Ακόμα υπάρχουν ενώ κανενας δεν θέλει ούτε να τα βλέπει!!!
Η ποιότητα επίσης έχει ανέβει κατακόρυφα ασχέτως σκληρών πλαστικών (όλοι έχουν τέτοια για περιορισμό κόστους) Δεν έχουν όμως σχέση αυτά που έχει το kona σου με τα παλιά γκρι χάλια πλαστικά που υπήρχαν σε παλιότερα μοντέλα
Είσαι σοβαρός άνθρωπος , μην ακούω βλακείες για πρέσες κτλ. Και όμορφο και ποιοτικό αρκετά και overall ένα πολύ καλό αμάξι που σαν diesel καταπίνει χιλιόμετρα χωρίς κανένα θέμα . Λίγο έλεος με τον κάθε άσχετο που μιλάει για πρέσα και υποτιμητικά για την ΤΩΡΙΝΗ HUYNDAI και KIA. Είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ποιοτικά από άλλες μάρκες
Πχ είναι πιο ποιοτικά από τα FORD όπως το δικό μου. Και μενα έχει σκληρά πλαστικά απλά λιγο λιγότερα. Ομως έλα να δεις τα λάστιχα που έχουν χρησιμοποιήσει γύρω γύρω στο δικό μου (απαράδεκτα), έλα να δεις χοντροκομένες κολλήσεις που κάνουν στην Ρουμανία εν έτη 2023!!!!
-
Θα σας πω τι λένε οι φαναρτζηδες που διορθώνουν τρακαρισμένα. Τις καλύτερες συνδεσμολογίες στα λαϊκά αυτοκίνητα τα έχει η hyundai και ιδιαίτερα τα κορεατικα. Χρειάζονται ίδιες ποντες και κόλλες για να ενώσουν το αμάξωμα σύμφωνα με τις οδηγίες όπως με τις Μερσεντές.
Ο χάλυβας τους επίσης σε κάποια κρυφά σημεία είναι τριπλάσιος σε πάχος από τα άλλα του ανταγωνισμου. Για αυτό και είναι βαρύτερα.
Άλλωστε ο όμιλος είναι παραγωγός χάλυβα και έτσι δεν έχει ενδιάμεσο για την προμήθεια του.
Τα χειρότερα....... Τα ευρωπαϊκά που στηρίζονται σε παλιες πλατφόρμες όπως τα παλιά dacia στην παλια πλατφόρμα του renault clio 2.
Στα νεότερα με νέες πλατφόρμες έχει βελτιωθεί αισθητά η ποιότητα ακόμα και στα dacia.
Τα γαλλικά psa στη μέση, ούτε ζέστη ούτε κρύο.
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δύο εβδομάδες πρίν κλείσουμε 4ετια αρισαμε...
Συνεχίζουμε μαζί γράφοντας 120 χλμ κάθε ημέρα.
Παρά την κορεατική καταγωγή του ούτε απανθρακωθηκε... ούτε έγινε χρήση της εγγύησης για κανένα λόγο, παρά το ότι είναι diesel με adlue δεν χρειάστηκε να αλλάξω τα δοχεία σαν τα πουκάμισα...
Παρά τα 100000 χλμ δεν είναι για την πρέσα όπως δηλώνουν κάποιοι...
Τα σκληρά πλαστικά υπάρχουν στην καμπίνα στη ίδια κατάσταση που είχαν κατά την αγορά και χωρίς τριγμούς...Ελπίζω να αντέξει άλλες 200000 χλμ
(8 χρόνια) μέχρι να πάψω να γράφω χιλιόμετρα σάν ταρίφαςΜα τι λες αγαπητε φίλε????
Η Κορεάτικη καταγωγή παντα σημαινε οτι αντέχει στο χρόνο. Δεν σπανε δεν χαλάνε.
Τα atos είναι σαν τις κατσαρίδες. Ακόμα υπάρχουν ενώ κανενας δεν θέλει ούτε να τα βλέπει!!!
Η ποιότητα επίσης έχει ανέβει κατακόρυφα ασχέτως σκληρών πλαστικών (όλοι έχουν τέτοια για περιορισμό κόστους) Δεν έχουν όμως σχέση αυτά που έχει το kona σου με τα παλιά γκρι χάλια πλαστικά που υπήρχαν σε παλιότερα μοντέλα
Είσαι σοβαρός άνθρωπος , μην ακούω βλακείες για πρέσες κτλ. Και όμορφο και ποιοτικό αρκετά και overall ένα πολύ καλό αμάξι που σαν diesel καταπίνει χιλιόμετρα χωρίς κανένα θέμα . Λίγο έλεος με τον κάθε άσχετο που μιλάει για πρέσα και υποτιμητικά για την ΤΩΡΙΝΗ HUYNDAI και KIA. Είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ποιοτικά από άλλες μάρκες
Πχ είναι πιο ποιοτικά από τα FORD όπως το δικό μου. Και μενα έχει σκληρά πλαστικά απλά λιγο λιγότερα. Ομως έλα να δεις τα λάστιχα που έχουν χρησιμοποιήσει γύρω γύρω στο δικό μου (απαράδεκτα), έλα να δεις χοντροκομένες κολλήσεις που κάνουν στην Ρουμανία εν έτη 2023!!!!
Εγώ τα ξέρω αυτά που λές!
Εχει λίγο ειρωνικό ύφος το πόστ για τους διαφόρους μετόχους...που γράφουν ότι να ναι...μόνο και μόνο για αυτοεπιβεβαιωθούν...ότι αυτό που υποστηρίζουν είναι παράλληλα και η καλύτερη λύση για όλους τους άλλους.
Δεν με νοιάζει να υποστηρίξω ούτε τους Κορεάτες ούτε τους Γάλλους ούτε τους Ιταλούς ούτε τους Ιάπωνες...αυτόν που μου δίνει το καλύτερο προιόν για τα λεφτά μου υποστηρίζω.
Και ούτε προτείνω με σθένος σε κανένα να αγοράσει κάτι που έχω εγώ.
Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι εδώ μέσα...ο καθένας γράφει τις εμπειρίες του από προιόντα και υπηρεσίες που λαμβάνει από την κάθε εταιρία και αξιολογεί... -
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Θα σας πω τι λένε οι φαναρτζηδες που διορθώνουν τρακαρισμένα. Τις καλύτερες συνδεσμολογίες στα λαϊκά αυτοκίνητα τα έχει η hyundai και ιδιαίτερα τα κορεατικα. Χρειάζονται ίδιες ποντες και κόλλες για να ενώσουν το αμάξωμα σύμφωνα με τις οδηγίες όπως με τις Μερσεντές.
Ο χάλυβας τους επίσης σε κάποια κρυφά σημεία είναι τριπλάσιος σε πάχος από τα άλλα του ανταγωνισμου. Για αυτό και είναι βαρύτερα.
Άλλωστε ο όμιλος είναι παραγωγός χάλυβα και έτσι δεν έχει ενδιάμεσο για την προμήθεια του.
Τα χειρότερα....... Τα ευρωπαϊκά που στηρίζονται σε παλιες πλατφόρμες όπως τα παλιά dacia στην παλια πλατφόρμα του renault clio 2.
Στα νεότερα με νέες πλατφόρμες έχει βελτιωθεί αισθητά η ποιότητα ακόμα και στα dacia.
Τα γαλλικά psa στη μέση, ούτε ζέστη ούτε κρύο.
Τα έχω γράψει και γω και συμφωνώ Lap
Είναι Η Μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που δεν αγοράζει χάλυβα από τρίτους
Εγω εχω παει πολλές φορες Κορέα δουλεύοντας στα Ναυπηγεία HUYNDAI και DAEWOO
Σε σχέση με τα αντιστοιχα κινέζικα είναι σαν Χειρουργία!!! Ειδικα της HUYNDAI στο Ουλσάν
ΥΓ Το φαγητο τους είναι σκ@τ@. Γ@μημένοι Κορεάτες ΟΛΑ ΚΑΥΤΕΡΑ
-
Aχαχαχα!! ΟΛΟΙ οι Ασιάτες...όταν έμενα Ασία στην αρχή είχα θέμα (και η Κορέα έχει μέτρια καυτερά σε σχέση π.χ. με την Ταϋλάνδη), μετά από 2-3 μήνες τα συνήθισα και δεν μπορούσα να φάω φαγητό που δεν ήταν καυτερό!! Ερχόμουν Ελλάδα για διακοπές και έβαζα ταμπάσκο στο παστίτσιο...χαχαχα. Λατρεύω την Ασιατική κουζίνα!!
-
Γουστάρω καυτερά φαγητά με χίλια...
-
Οντως τα Ατος υπάρχουν ακόμη.
Αλλωστε θα στεναχωριούνταν τα πεζοδρόμια αν χάνονταν.
Τόσα χρόνια επαφές έχουν αναπτύξει μεγάλη φιλία.. -
Είναι τσακωμένα με τα συνεργεία όμως και αυτό μετράει. Ξέρεις τι βλέπεις μέσα στα συνεργεία;;;
-
@xenos said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Είναι τσακωμένα με τα συνεργεία όμως και αυτό μετράει. Ξέρεις τι βλέπεις μέσα στα συνεργεία;;;
Μπορεί αλλά τα παλιά Χιουντάι τα είχαν μια χαρά με τα νοσοκομεία, ελπίζω να μην τα είχαν και με τα νεκροταφεία, αφού το κράτημα τους ήταν για γέλια.
Τώρα όντως έχουν αλλάξει αυτά, αλλά θα δούμε στο μέλλον και την αξιοπιστία τους, γιατί το κόστος από κάπου πρέπει να μαζευτεί.
-
@georgekn
Συνονόματε, συνχιουνταϊκάτοχε και επίσης λάτρη των καυτερών, να το χαίρεσαι το εργαλείο γιατί κυριολεκτικά για εργαλείο πρόκειται. Σου εύχομαι άλλα 200.000 απροβλημάτιστα χλμ.
Με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται; Γιατί από ό,τι κατάλαβα λόγω δουλειάς γράφεις τα χλμ. -
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@georgekn
Συνονόματε, συνχιουνταϊκάτοχε και επίσης λάτρη των καυτερών, να το χαίρεσαι το εργαλείο γιατί κυριολεκτικά για εργαλείο πρόκειται. Σου εύχομαι άλλα 200.000 απροβλημάτιστα χλμ.
Με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται; Γιατί από ό,τι κατάλαβα λόγω δουλειάς γράφεις τα χλμ.Σε εταιρία εργάζομαι...απλά είμαι 55 χλμ μακριά από τον τόπο διαμονής μου.
Το έχω ξαναγράψει οτί λόγω εργασίας εδώ και 22 χρόνια αναγκαστικά κάνω απο 80 εως 120 χλμ. τη μέρα...είτε στην Αττική παλιότερα...και στην επαρχία τα τελευταία 15 χρόνια.Ευχαριστώ για τις ευχές.
-
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Aχαχαχα!! ΟΛΟΙ οι Ασιάτες...όταν έμενα Ασία στην αρχή είχα θέμα (και η Κορέα έχει μέτρια καυτερά σε σχέση π.χ. με την Ταϋλάνδη), μετά από 2-3 μήνες τα συνήθισα και δεν μπορούσα να φάω φαγητό που δεν ήταν καυτερό!! Ερχόμουν Ελλάδα για διακοπές και έβαζα ταμπάσκο στο παστίτσιο...χαχαχα. Λατρεύω την Ασιατική κουζίνα!!
οχι ολοι οι ασιατες!!!
Μια χαρά τρώω σε κίνα και Ιαπωνία και οπουδήπωτε αλλου εχει επιλογες σε καυτερα και μη
στην κορέα δεν εχεις καν επιλογη!!!! χαχαχαχαχα
-
@criuser said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@xenos said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μπορεί αλλά τα παλιά Χιουντάι τα είχαν μια χαρά με τα νοσοκομεία, ελπίζω να μην τα είχαν και με τα νεκροταφεία, αφού το κράτημα τους ήταν για γέλια.
Τώρα όντως έχουν αλλάξει αυτά, αλλά θα δούμε στο μέλλον και την αξιοπιστία τους, γιατί το κόστος από κάπου πρέπει να μαζευτεί.
Το 2003 αν θυμάμαι καλά είχα νοικιάσει ένα τέτοιο.
Ακόμα όταν βλέπω κάποιο από δαύτα να πηγαίνει λίίίίγο πιο γρήγορα, εκφράζω ένα απέραντο σεβασμό στον οδηγό του.
Μιλάμε για κίνδυνο! -
Για τα αυτοκίνητα δεν θα μπω στο debate αλλά η κουζίνα είναι μία, Φόρτσα Ιταλία...
-
Μπανάρα σήμερα και βγήκαμε στον ήλιο.
-
Μια που το έπλυνες και μια που θα βρέξει. Δες τα σύννεφα
-
Πολύ ωραίο georgemit! Με το που είδα την μούρη, μου έκανε κάτι σε Mazda! (Και αυτό είναι κομπλιμέντο φυσικά)
Είδα όμως πίσω και την κουπέ Mercedes και ζήλεψα λίγο. Θέλω κουπεδάκι πάλι!
-
Γενικά είναι πανέμορφο αυτοκίνητο.
Εντωμεταξυ εμένα μου θυμίζει το άλλo πανέμορφο στην κατηγορία, το ford focus. Ιδιαίτερα από μπροστά και τα δύο θυμίζουν supercar
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!