-
@cptm said in Toyota Corolla Cross:
@superfast5 said in Toyota Corolla Cross:
Περιμένει κανείς παραλαβή 20/3....;;;
Πάνω κάτω εκεί παραλαμβάνω εγώ γιατί;;;
και εγώ κάπου εκεί....
-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
Προσοχη με τ αμορτισερ στο καπο στα περισσοτερα αυτοκινητα δεν λειτουργουν σωστα
και μακροπροθεσμα "παιρνει" το καπο...Τι εννοείς παίρνει το καπό?
Στραβωνει μονόπλευρα.
Τα αμορτισέρ, τουλάχιστον αυτά που έχω δει, μπαίνουν και από τις δύο πλευρές. Πώς στραβωνει μονόπλευρα;
λογικά αυτό που ήθελε να πει ο a anergos, είναι ότι αν δεν βιδώσεις καλά, παίρνει το καπό.
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Και εμένα μου έβαλαν συναγερμό στην αντιπορσωπεία δώρο. Τώρα τι μάρκα είναι κλπ, δεν έχω ιδέα. Επίσης προχτές την Παρασκευή έβαλα επιτέλους τον πολυπόθητο (εργοστασιακό-αποσπώμενο) κοτσαδόρο.
Ρώτησα και εγω και μου ειπαν οτι δεν υπάρχει η καλωδίωση διαθέσιμη τώρα.
Πόσο στοίχισε και που? -
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
Προσοχη με τ αμορτισερ στο καπο στα περισσοτερα αυτοκινητα δεν λειτουργουν σωστα
και μακροπροθεσμα "παιρνει" το καπο...Τι εννοείς παίρνει το καπό?
Στραβωνει μονόπλευρα.
Τα αμορτισέρ, τουλάχιστον αυτά που έχω δει, μπαίνουν και από τις δύο πλευρές. Πώς στραβωνει μονόπλευρα;
λογικά αυτό που ήθελε να πει ο a anergos, είναι ότι αν δεν βιδώσεις καλά, παίρνει το καπό.
Eίναι λίγο tricky. Εαν βαλεις αμορτισερ με πολλά newton κάτι θα την φάει. Εαν είναι λίγα, ίσα ίσα για να το στηρίζουν στην θέση τέρμα πάνω, είσαι καλά νομίζω.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Και εμένα μου έβαλαν συναγερμό στην αντιπορσωπεία δώρο. Τώρα τι μάρκα είναι κλπ, δεν έχω ιδέα. Επίσης προχτές την Παρασκευή έβαλα επιτέλους τον πολυπόθητο (εργοστασιακό-αποσπώμενο) κοτσαδόρο.
Ρώτησα και εγω και μου ειπαν οτι δεν υπάρχει η καλωδίωση διαθέσιμη τώρα.
Πόσο στοίχισε και που?Τον εργοστασιακό έβαλα στην αντιπροσωπεία στην Καστοριά που πηρα το αυτοκίνητο. Τον είχα παραγγείλει μαζί με το αυτοκίνητο τον Σεπτέμβρη. Όλο αυτό τον καιρό δεν υπήρχε η καλωδίωση. Μόλις ήρθε και με πήραν τηλέφωνο και πήγα και τον έβαλα. Όσον αφορά την τιμή, μου είχαν κάνει πακέτο μαζί με το αυτοκίνητο και συναγερμό κλπ.
-
Exει ακουστει εαν το CC θα βγει με το adventure package στο μελλον οπως και στο rav4?
-
@kgian76
Μου ειπαν 1100 κάτι.... κοτσαδόρος-καλωδίωση-τοποθέτηση.
Αν είναι αυτά τα νούμερα θα δώ για after market. Η χρήση του είναι 60% βάση ποδηλάτων και 40% τρειλερ. Συνεπώς δεν με πειράζει να τραβήξουν ρεύμα από τα πίσω φανάρια -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικό το υβριδικό σύστημα, πάντα σε αστικό περιβάλλον, όπου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος των χιλ.
Με συγχωρείς, όσοι αγοράζουν υβριδικο (πολύ καλή επιλογή στις μέρες μας) γράφουν αυτό το πράγμα.
Νομίζω ότι μπερδεύετε τον χρόνο οδήγησης με τα χιλιόμετρα, εκτός κι αν κάνετε ντελιβερι ή πωλήσεις πόρτα πόρτα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... ή κάτι διαφορετικό εννοούμε με το "αστικά χιλιόμετρα"...Όποιος κάνει περισσότερα χλμ αστικά με 18χαω αντί για εκτός πόλης με 120χαω, μάλλον κοιτάζει λάθος σε δίλιτρο C-Suv 200 ίππων, δικαίωμα του βέβαια...
-
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικό το υβριδικό σύστημα, πάντα σε αστικό περιβάλλον, όπου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος των χιλ.
Με συγχωρείς, όσοι αγοράζουν υβριδικο (πολύ καλή επιλογή στις μέρες μας) γράφουν αυτό το πράγμα.
Νομίζω ότι μπερδεύετε τον χρόνο οδήγησης με τα χιλιόμετρα, εκτός κι αν κάνετε ντελιβερι ή πωλήσεις πόρτα πόρτα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... ή κάτι διαφορετικό εννοούμε με το "αστικά χιλιόμετρα"...Όποιος κάνει περισσότερα χλμ αστικά με 18χαω αντί για εκτός πόλης με 120χαω, μάλλον κοιτάζει λάθος σε δίλιτρο C-Suv 200 ίππων, δικαίωμα του βέβαια...
Θα υπηρχε λογικη να αγορασεις υβριδικο αν δεν κινεισαι συνεχεια μεσα στην πολη/κινηση?
Στα πολλα χλμ (εκτος) δεν θα εβλεπες καμια διαφορα τρομερη θεωρω. -
2 αυτοκινητα έχει η οικογένεια ένα golf και ένα cc, εγώ πηγαίνω στη δουλειά με cc και η γυναίκα μου με το golf. Οπότε έπρεπε να βρω οικογενειακό που θα καταναλώνει σαν μικρό όταν πηγαίνω στη δουλεια κ θα είναι κατάλληλο για ταξίδια, και βρήκα το cc
-
2 αυτοκινητα έχει η οικογένεια ένα golf και ένα cc, εγώ πηγαίνω στη δουλειά με cc και η γυναίκα μου με το golf. Οπότε έπρεπε να βρω οικογενειακό που θα καταναλώνει σαν μικρό όταν πηγαίνω στη δουλεια κ θα είναι κατάλληλο για ταξίδια, και βρήκα το cc
Σωστα. Καθημερινη μετακινηση σε πολη --> υβριδικο.
-
Και πολύ καλά έκανες, δεν αμφιβάλει κανείς για τους λόγους σου. Απλά μην θεωρείς δεδομένο ότι η πλειοψηφία έχει τις ίδιες ανάγκες με εσάς. Άλλωστε πιστεύω θα πάρει και περισσότερο το αυτοκίνητο στο κοντινό μέλλον, οπότε η πρώτη φουρνιά είναι και η τυχεροτερη.
-
Τιιιι:;; Μπήκαμε δεύτερη σελίδα, ανεπίτρεπτο.
-
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Και περιαστικά πλέον με τα νέα μεγαλύτερα ηλ. μοτέρ. Μετά τα 110-120 χλμ/ώρα αρχίζουν και χάνουν τα προτερήματα τους. Οι πλατιά μάζα κινείται μέχρι αυτές τις ταχύτητες καθημερινά και ελάχιστες στιγμές περνούν αυτές τις ταχύτητες.
-
Έχει ρωτήσει κανείς πόσο κοστολογούν τα τζαπόνια τη ρεζέρβα του cc (για τους έχοντες εμπροσθοκίνητο), γιατί με τα κιτ δουλειά δεν γίνεται...Στο επίσημο site έχει μόνο την θήκη -κάλυμμα της ρεζέρβας στη προνομιακή τιμή των 75 ευρώ...Εάν η ρεζέρβα είναι στον θεό, σκέφτομαι να πάρω συμπιεστή για ελαστικά ως λύση ανάγκης, υπάρχει κάποιος προτεινόμενος;
-
Έχει ρωτήσει κανείς πόσο κοστολογούν τα τζαπόνια τη ρεζέρβα του cc (για τους έχοντες εμπροσθοκίνητο), γιατί με τα κιτ δουλειά δεν γίνεται...Στο επίσημο site έχει μόνο την θήκη -κάλυμμα της ρεζέρβας στη προνομιακή τιμή των 75 ευρώ...Εάν η ρεζέρβα είναι στον θεό, σκέφτομαι να πάρω συμπιεστή για ελαστικά ως λύση ανάγκης, υπάρχει κάποιος προτεινόμενος;
κομπρεσεράκι έχω 2 των 15 ευρώ... δουλεύουν σούπερ εδω και αρκετά χρόνια.. Προσφατα είχε και το lidl. Με απασχολεί και εμένα ή έλειψη ρεζερβας... απο την άλλη 30 χρόνια δεν έχω αλλάξει ποτέ στο δρόμο λάστιχο. Πες με και κωλόφαρδο.. λίγο το φούσκωνα και πήγαινα βουλκανιζατέρ κατευθείαν
-
Έχει βρει κάποιος αποσπωμενο κοτσαδόρο εκτος αντιπροσωπείας. Έρχεται Πάσχα και τα ποδήλατα θα τα βάλω μην πω που...
-
Εγώ ήμουν γκαντεμης κ έχω αλλάξει 4 φορές λάστιχο, ακόμη κ σε ορεινό χωριό μου έχει τύχει, σκίστηκε το λάστιχο από πεταμένη λάμα. Οπότε από φοβία πλέον θα βάλω ρεζέρβα κ θα έχω κ ένα κομπρεσσερακι για καρφιά κλπ για να φθασω μέχρι βουλκανιζατέρ
-
Εγώ ήμουν γκαντεμης κ έχω αλλάξει 4 φορές λάστιχο, ακόμη κ σε ορεινό χωριό μου έχει τύχει, σκίστηκε το λάστιχο από πεταμένη λάμα. Οπότε από φοβία πλέον θα βάλω ρεζέρβα κ θα έχω κ ένα κομπρεσσερακι για καρφιά κλπ για να φθασω μέχρι βουλκανιζατέρ
Τα chr είχαν μια βασική έκδοση με 17 αρες σιδερένιες , ψάξε να βρεις μια τέτοια ζάντα που με το κατάλληλο λάστιχο θα είναι πολύ καλλίτερη απο το κοπρεσσαράκι αλλα και απο μια ρεζέρβα ανάγκης και τους περιορισμούς που εχει.
-
Πάντως το AWD δεν παίρνει ρεζέρβα, ούτε μικρή και αυτό με χαλάει λίγο.
Toyota Corolla Cross