-
Αν λες το Vitara S @antoniokon , δεν θυμάμαι αν αυτά είχαν έρθει Ελλάδα. Ο γάτος ξέρει σίγουρα.
-
@antonakis said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Αν λες το Vitara S @antoniokon , δεν θυμάμαι αν αυτά είχαν έρθει Ελλάδα. Ο γάτος ξέρει σίγουρα.
τετοιο ειχα
-
Τετοιό είχε ο γάτος παλιά ελληνικό όμως... γινόταν εισαγωγή κανονικά από την αντιπροσωπεία, αλλά οι Έλληνες τότε αγοράζαμε μόνο diesel άσχετα εάν το χρειαζόμασταν ή όχι.
Πάντως σε αυτό δεν αναφέρεται κάπου ότι είναι εισαγωγής... αλλά ούτε ότι είναι και ελληνικό...
Εκτός εάν το ανέφερε τηλεφωνικά. -
@georgekn said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Τετοιό είχε ο γάτος παλιά ελληνικό όμως... γινόταν εισαγωγή κανονικά από την αντιπροσωπεία, αλλά οι Έλληνες τότε αγοράζαμε μόνο diesel άσχετα εάν το χρειαζόμασταν ή όχι.
Πάντως σε αυτό δεν αναφέρεται κάπου ότι είναι εισαγωγής... αλλά ούτε ότι είναι και ελληνικό...
Εκτός εάν το ανέφερε τηλεφωνικά.υπηρχε και αλλος λογος που δεν αγοραζοτανε....
ακριβοτερο πολυ απο ολα, αν θυμαμαι καλα το μανιουαλ μου ειχε φτασει 27 ή 28 και το αυτοματο μερναγε πολυ το 30αρι -
Εκτός εάν το ανέφερε τηλεφωνικά.Ναι...τηλεφωνικά...
-
@gatoz said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Εκτός εάν το ανέφερε τηλεφωνικά.υπηρχε και αλλος λογος που δεν αγοραζοτανε....
ακριβοτερο πολυ απο ολα, αν θυμαμαι καλα το μανιουαλ μου ειχε φτασει 27 ή 28 και το αυτοματο μερναγε πολυ το 30αριΘυμάμαι κάτι σαν 31.000 € το αυτόματο...
-
Καμιά εμπειρία με carbrokers.gr κανείς;
-
Για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.
Καθώς τελευταία χαζεύω ( καλοκαιράκι , ελεύθερος χρόνος κ.λπ.) την Ιταλική αγορά και το ίντερνετ για εισαγωγή αυτοκινήτου, ανακάλυψα το παρακάτω:
https://www.ilportaledellautomobilista.it/web/portale-automobilista/verifica-ultima-revisioneΒάζεις την ιταλική πινακίδα του αυτοκινήτου και σου βγάζει τα ΚΤΕΟ που πέρασε το όχημα , ημερομηνία και αναγραφόμενα χιλιόμετρα.
Υποσημείωση και της σελίδας , τα χιλιόμετρα είναι τα αναγραφόμενα , αληθινά - ψεύτικα , άντε βρες το....
-
Auto Armyras
https://auto-armyras.car.gr/cars/
Έχει κανεις άποψη ;
Ψάχνετε από εκεί ο αδελφός μου για ένα αμάξι. -
@iceman7 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Auto Armyras
Έχει κανεις άποψη ;
Ψάχνετε από εκεί ο αδελφός μου για ένα αμάξι.Πριν 13 χρόνια. Το ξαναγράφω, πριν 13 χρόνια, είχε πάρει πολύ καλός μου φίλος ένα Stilo από εκεί που βγήκε αστέρι και ο έμπορος ήταν πολύ συνεννοήσιμος.
Τότε δούλευα σε νοσοκομείο και ο σύζυγος μιας συναδέλφου είχε εμπορία μεταχειρισμένων σε διπλανό Δήμο. Μην έχοντας αυτοκίνητο που να μας ταιριάζει, μας είχε προτείνει να κοιτάξουμε στον Αρμυρά λέγοντάς μας ότι δεν είναι απατεώνας.
Το ξαναγράφω τρίτη φορά, όλα αυτά πριν 13 χρόνια. -
@amcm said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Auto Armyras
Έχει κανεις άποψη ;
Ψάχνετε από εκεί ο αδελφός μου για ένα αμάξι.Πριν 13 χρόνια. Το ξαναγράφω, πριν 13 χρόνια, είχε πάρει πολύ καλός μου φίλος ένα Stilo από εκεί που βγήκε αστέρι και ο έμπορος ήταν πολύ συνεννοήσιμος.
Τότε δούλευα σε νοσοκομείο και ο σύζυγος μιας συναδέλφου είχε εμπορία μεταχειρισμένων σε διπλανό Δήμο. Μην έχοντας αυτοκίνητο που να μας ταιριάζει, μας είχε προτείνει να κοιτάξουμε στον Αρμυρά λέγοντάς μας ότι δεν είναι απατεώνας.
Το ξαναγράφω τρίτη φορά, όλα αυτά πριν 13 χρόνια.Κατανοητό και ευχαριστώ για το feed back.
Από leasing είδα ότι έχει όρος πώληση που το λες σχετικά καλό γιατί θα είναι οκ με τα χλμ αν και θεωρώ ότι οι ληζινγκ τα καλά τα δίνουν μόνες τους. -
Auto Armyras
Έχει κανεις άποψη ;
Το ξαναγράφω τρίτη φορά, όλα αυτά πριν 13 χρόνια.Κατανοητό και ευχαριστώ για το feed back.
Από leasing είδα ότι έχει όρος πώληση που το λες σχετικά καλό γιατί θα είναι οκ με τα χλμ αν και θεωρώ ότι οι ληζινγκ τα καλά τα δίνουν μόνες τους.Καλό είναι επίσης ότι τα 13 τελευταία χρόνια είναι στην ίδια τοποθεσία (περνάω συχνά από μπροστά). Έχει συνήθως λίγα αυτοκίνητα και για να μην έχει κλείσει και να μην έχει μεταφερθεί αλλού, μάλλον δεν έχει πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες. Άλλο καλό, ότι δεν έχει εισαγώμενα μεταχειρισμένα, τουλάχιστον όχι συχνά. Προσπαθεί μάλλον με λίγα και "καλά" αυτικίνητα να παραμείνει ανοιχτός. Βέβαια όσες φορές τον κοίταξα, δεν είχε ποτέ τις καλύτερες τιμές (αν και τελευταία αυτό δεν το θεωρώ μειονέκτημα).
Αν τελικά ο αδερφός σου πάρει από εκεί, δώσε μας ένα νεότερο feed back, γιατί αν ενδιαφερθώ για μεταχειρισμένο, θα κοιτάξω και εκεί. -
Auto Armyras
Έχει κανεις άποψη ;
Από leasing είδα ότι έχει όρος πώληση που το λες σχετικά καλό γιατί θα είναι οκ με τα χλμ αν και θεωρώ ότι οι ληζινγκ τα καλά τα δίνουν μόνες τους.Καλό είναι επίσης ότι τα 13 τελευταία χρόνια είναι στην ίδια τοποθεσία (περνάω συχνά από μπροστά). Έχει συνήθως λίγα αυτοκίνητα και για να μην έχει κλείσει και να μην έχει μεταφερθεί αλλού, μάλλον δεν έχει πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες. Άλλο καλό, ότι δεν έχει εισαγώμενα μεταχειρισμένα, τουλάχιστον όχι συχνά. Προσπαθεί μάλλον με λίγα και "καλά" αυτικίνητα να παραμείνει ανοιχτός. Βέβαια όσες φορές τον κοίταξα, δεν είχε ποτέ τις καλύτερες τιμές (αν και τελευταία αυτό δεν το θεωρώ μειονέκτημα).
Αν τελικά ο αδερφός σου πάρει από εκεί, δώσε μας ένα νεότερο feed back, γιατί αν ενδιαφερθώ για μεταχειρισμένο, θα κοιτάξω και εκεί.Κοιτάει ένα κορολα υβρίδιο από ληζινγκ που έχει. Τιμή οκ σε σχέση με ανταγωνισμό αν και τόσο έκανε καινούργιο τότε.
Φευγω εγώ από Τογιότα μπλέκει ο αδελφός. Τουλάχιστον τον εφαγα να μην πάει στο αουρις που θα του φαινόταν απόλυτα τραγικό μετά από συμβίωση με άλφα 147.
Θέλει περισσότερους χώρους και οικονομία κακομαθημένος γιατί στην άλφα είχε βάλει γκάζι. -
Φευγω εγώ από Τογιότα μπλέκει ο αδελφός.
Την καλύτερη δουλειά κάνει. Εγω δεν την αλλαζω την Τογιότα (και Λέξους) με τιποτα!! Εκτος εαν βγαλω πολλα φράγκα και πάρω Τζαγκ ή ρεηντζ.
-
@fanis75 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Φευγω εγώ από Τογιότα μπλέκει ο αδελφός.
Την καλύτερη δουλειά κάνει. Εγω δεν την αλλαζω την Τογιότα (και Λέξους) με τιποτα!! Εκτος εαν βγαλω πολλα φράγκα και πάρω Τζαγκ ή ρεηντζ.
Μπα κοίταζε και σε lpg αμάξια αλλά από το να μπλέκει με τα γαλλικα μπουρδελα με την κουτάλα ας πάει τουλάχιστον σε κορολα που είναι πιο ποιοτική καπως από το YC και αυτόματα να ξεβλαχεψει
-
Κορολα ειναι εξαιρετικη, δεν υπάρχει. Θα ενθουσιαστεί. Μεχρι και ο Διας παραδεχεται ποσο καλα στριβει. Και απο ποιοτητα σαν την 116 μου.
-
@fanis75 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Κορολα ειναι εξαιρετικη, δεν υπάρχει. Θα ενθουσιαστεί. Μεχρι και ο Διας παραδεχεται ποσο καλα στριβει. Και απο ποιοτητα σαν την 116 μου.
Μτχ με 64000 χλμ από ληζινγξ ακτιβ πλας στα 20 είναι πολλά άλλα από κάτι 18 για αουρις καλύτερα είναι.
-
Επειδή έριξα μια ματιά ,εμένα μου φαίνονται καλές οι τιμές του ρε παιδιά εκεί που έχουν φτάσει τα πραγμάτα , και ειδικά για τα αυτοκίνητα που έχει ο συγκεκριμένος απο θέμα χλμ και χρονολογίας αλλά και εξοπλισμου, με μια πρώτη εικόνα φαίνονται πολύ προσεγμένα.
Ένα EAT 6 3008 με 121κ χλμ στα 21000€ είναι πολύ καλή περίπτωση , όπως και το 1.5 tiguan του 2017 , μια υπέροχη 330 επίσης, και ειδικά αυτό το Volvo V60 Cross Country στα 20.900
@iceman
Και φυσικά το corolla που κοιτάζει ο αδερφός σου στα χλμ αυτά δεν θα το έλεγα ιδιαίτερα ακριβό.
https://www.car.gr/used-cars/toyota/corolla.html?fuel_type=8&make=13301&make=248&model=798&pg=1®istration-from=2019®istration-to=2020&sort=mia
Το φθηνότερο με διαφορά active plus του 2019 με αυτά τα χλμ από όλα όσα παίζουν στο car αν έχω φιλτράρει καλά τα αποτελέσματα
Και στο καλύτερο χρώμα για την corolla κατά την άποψη μου!
Και με την διχρωμία τώρα που το βλέπω καλύτερα! -
Γιατι δεν κανετε ανταλλαγη το YC με το Corolla , Στεφανος και Φανης?
-
@alexandros-k said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Γιατι δεν κανετε ανταλλαγη το YC με το Corolla , Στεφανος και Φανης?
Δεν θελει χαμηλα ο Στέφανος και δεν του αρεσει και η Κορολα. Ο Στεφανος για να ειναι ΟΚ επειδη τον ξέρω θελει Γερμανικό και μόνο. Και εγω δεν θελω ασημένιο, οπότε δεν θα δουλεψει το συνοικέσιο….χαχα!!
ΥΓ: δεν θα επαιρνα και 2ο Γιαρις Κρος, είπαμε!! Εαν η Κορολα αλλαχτει συντομα θα ειναι για Λέξους ή Κορολα Κρος. Εαν αλλαχτεί σε 2-3 χρονια θα ειναι για ηελκτρικό. Εκτος εαν αλλαξω δουλεια νωρίτερα και μου δωσουν εταιρικό.
Έμποροι μεταχειρισμένων