-
@panormus772 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Το hill assist σε κρατάει λίγο πριν ξεκινήσεις,σε έδαφος με μικρή ανηφορική κλίση, λίγα sec 1-2 με το που αφήνεις το φρένο,για να μην τσουλήσεις πίσω.
Το auto hold, ανεξαρτήτως κλίσης,με το που σταματάς εντελώς φρενάροντας, σηκώνεις το πόδι σου και κρατάει το φρένο πατημένο,ως να ξαναπατήσεις γκάζι. Κυρίως είναι για αυτόματα.Σωστός! Hill assist έχω.
-
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μεσαία Τρίκαλα
Καθώς ανέβαινα Τρίκαλα στις ανηφόρες το πλάκωσα λίγο και μόλις σταμάτησα μύριζε καμένο, θέλω να πιστεύω πως είναι λόγω καινουργίλας, καίγονταν τίποτα κεριά.
κουκλί το ι30 να το χαίρεσαι και πάντα όμορφες διαδρομές
-
Μιας και εγώ τελευταια δεν οδηγάω μιας και δεν έχω δίπλωμα για εδώ και βλέπω τα δικά σας μόνο, λέω να σας ταξιδέψω εδώ που είμαι εγώ. Αν και δεν έχει fredoespressaρα να πιω να γουσταρω έχει ωραία θέα
-
-
-
Που εισαι;
-
@wantone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Που εισαι;
προς το παρόν Περού, Λιμα από όπου και οι φωτογραφίες.
Αυριο Βράδυ θα πάω Μεξικό για 1-1,5βδομάδα και μετά θα δείξει, δεν ξέρω ακόμα, όπου μου πουν απο την δουλειά.
-
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@wantone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Που εισαι;
προς το παρόν Περού, Λιμα από όπου και οι φωτογραφίες.
Αυριο Βράδυ θα πάω Μεξικό για 1-1,5βδομάδα και μετά θα δείξει, δεν ξέρω ακόμα, όπου μου πουν απο την δουλειά.
Κάποιος πρόεδρος, περιμένει πεσκέσι.....
-
@lap για σένα. Το α3 μου είναι 17 ετών. Αλλά...
'Οτι πληρώνεις παίρνεις και ότι φροντίζεις σε φροντίζει. -
@andya3 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
'Οτι πληρώνεις παίρνεις και ότι φροντίζεις σε φροντίζει.
δεν είναι στάνταρ αυτό ειδικά για VAG
-
Εντυπωσιακό. Σε υπερ άριστη κατάσταση!!!!!! Πραγματικά εντυπωσιακό!!!!
Φτου φτου φτου.
Οκ σε καταλάβαινω αν είναι και μηχανικά άριστο. Δύσκολα να βρεις κάτι καλύτερο με 18-20Κ
-
@andya3 Kαλοσυντηρημένο, κυβικά; χιλιόμετρα; παρκάρεις σε κλειστό γκαράζ;
2006 μοντέλο; Πώς και έχεις παλαιού τύπου πινακίδες; -
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Φτου φτου φτου.
Οκ σε καταλάβαινω αν είναι και μηχανικά άριστο. Δύσκολα να βρεις κάτι καλύτερο με 18-20Κ
Άστα ρε lap τώρα. Πάνε τ' αμάξια πια, είναι ψεύτικα. Το ρίξανε στις οθόνες και τα μπλιμπλίκια.
Θα δώσω 28k να πάρω το T-Roc το 3κύλινδρο που το έχουν προγραμματίσει οι Γερμανοί να αυτοκαταστρέφεται στη 10ετία για να πάρεις καινούργιο.
Θα το κρατήσω όσο αντέξει. -
-
Φτου φτου φτου.
Άστα ρε lap τώρα. Πάνε τ' αμάξια πια, είναι ψεύτικα. Το ρίξανε στις οθόνες και τα μπλιμπλίκια.
Θα δώσω 28k να πάρω το T-Roc το 3κύλινδρο που το έχουν προγραμματίσει οι Γερμανοί να αυτοκαταστρέφεται στη 10ετία για να πάρεις καινούργιο.
Θα το κρατήσω όσο αντέξει.Δεν το είχα δεί εδώ , σου απάντησα στην πολιτική που το είδα πρώτα.
Κουκλί το Α3 σου!
Και σκέφτομαι τώρα...2005 πόσο μπροστά ήταν σε σχεδίαση το Audi Α3 απο πλευρά διαχρονικότητας , βάλε δίπλα του σήμερα τα αντίστοιχα 307 ,C4 , Astra , Megane , Focus , Civic , mazda 3 , Auris -corolla , χρέπια , φτωχοί συγγενείς...
Ισως μόνο ο Aσσος και η 147 σε καλή έκδοση να μπορούν να σταθούν δίπλα του.
-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Φτου φτου φτου.
Θα το κρατήσω όσο αντέξει.Δεν το είχα δεί εδώ , σου απάντησα στην πολιτική που το είδα πρώτα.
Κουκλί το Α3 σου!
Και σκέφτομαι τώρα...2005 πόσο μπροστά ήταν σε σχεδίαση το Audi Α3 απο πλευρά διαχρονικότητας , βάλε δίπλα του σήμερα τα αντίστοιχα 307 ,C4 , Astra , Megane , Focus , Civic , mazda 3 , Auris -corolla , χρέπια , φτωχοί συγγενείς...
Ισως μόνο ο Aσσος και η 147 σε καλή έκδοση να μπορούν να σταθούν δίπλα του.
όλα όσα έγραψες -εκτός απο το auris - είναι μακράν πιο καλαίσθητα απο το άνευρο σχεδιαστικά α3
-
Ωραίο @andya3 και στο σωστό χρώμα
-
Συμφωνώ με yem, και θα πω πως σειρά 1 και 147 είναι μακράν μπροστά, σχεδιαστικά τουλάχιστον.
Ειδικά η 147 ti δε το βλέπει καν το Α3. -
Προφανώς είναι διαχρονικό το Α3 αφού είναι ίδιο 40 χρόνια.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!