-
Καλοταξιδο! Ωραιο χρωμα!
-
Καλορίζικο! Συναγερμό γιατί απέφυγες να βάλεις;
-
@nmsm2 said in Toyota Yaris Cross:
Καλορίζικο! Συναγερμό γιατί απέφυγες να βάλεις;
Γιατί α) βάζουν μια βλακεία και μισή, β) δεν εμπιστεύομαι αυτόν που θα τον βάλει (κάποιο νεαρό συνήθως στέλνει το μαγαζί με τους συναγερμούς και γ) δεν πιστεύω στους συναγερμούς. Παρόλα ταύτα, ίσως κάποια στιγμή βάλω έναν της προκοπής. Ούτε στην Κορόλα έχω.
-
Σωστή η σκέψη σου. Στο cc έβαλα αυτόν που μου έκαναν δώρο και ο θεός βοηθός, ελπίζω κατά την εγκατάσταση να έγιναν όλα οκ, το μέλλον θα δείξει. Έκανες φοβερή αγορά και σε τιμή που δεν αγοράζει πια τίποτα...
-
Φάνη καλοτάξιδο να είναι και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα να έχετε!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Κάποιος έχιε βάλει με ενδείξεις κανονικά, εμπρός-πίσω, αλλά δεν έκατασα να ασχοληθώ περισσότερο, μια χαρά ειναι και έτσι αφού εχει την κάμερα πίσω.
Εκει στο polis ειχε γινει αυτό; Παιζουν δηλαδή και οι αυθεντικοί retrofit;
-
Καλοταξιδο κ απροβληματιστο!!
Με πολλα χλμ εντος Αττικης αυτο το αυτοκινητο ειναι μονοδρομος θεωρω. Κ ψηλο να αποφευγει κακοτεχνιες κ τρελα οικονομικο. -
Αν δεν γίνεται να κουμπώσει η ένδειξη αισθητήρων στην κεντρική οθόνη, καλύτερα να μην προεξέχει κανένα μαρκούτσι στο ταμπλό και να είναι μόνο ήχος.
-
Με γεια και καλα χιλιομετρα !!!!
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Εκει στο polis ειχε γινει αυτό; Παιζουν δηλαδή και οι αυθεντικοί retrofit;
Όχι, στο ΦΒ. Οι αυθεντικοί δεν πάιζουν με την οθόνη, δεν είναι retrofit ιδιο με εργοστασιακούς. Κάποιος ηλεκτρολόγος το έκανε σε κάποιον. Αλλά όπως είπα δεν ασχολήθηκα περισσότερο, βαριέμαι!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Παραλάβαμε και εμείς (για την σύζυγο) το Yaris Cross.
είναι πολύ καλή επιλογή Φάνη, με γειά της, να το χαίρεται. Αλλά βλέπω ότι το Vitara αρέσει σε όλες τις γυναίκες τελικά. Εγώ προσπαθούσα μέρες για να την πείσω να πάρουμε το Scross αφού της άρεσε το Vitara... γυναίκες...
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Αλλά βλέπω ότι το Vitara αρέσει σε όλες τις γυναίκες τελικά. Εγώ προσπαθούσα μέρες για να την πείσω να πάρουμε το Scross αφού της άρεσε το Vitara... γυναίκες...
Το Scross ούτε να το δει....χαχαχα!! Μόνο το Βιτάρα συζήταγε, εγώ έλεγα για Swift που ήταν σε καλή τιμή, με τίποτα...μου έλεγε είναι σαν κακό αντίγραφο του Μίνι.
-
Εχουν αλλα γουστα και κριτήρια οι γυναίκες!
Δεν βγάζεις ακρη ευκολα!
Εμενα βασικά δεν ήθελε αλλο αμαξι, περισσοτερο το παραγγείλαμε για να μπει παραγγελία και επειδή το yaris εκλεισε ήδη 7 χρόνια. Στην πορεία συνειδητοποίησε τα 7 χρόνια και τα 87000 χλμ του yaris, ενώ αναφορικά με την επιλογή ΤΟΥΟΤΑ καταλαβαίνει το θέμα αξιοπιστία και γνωστού εξουσιοδοτημένου!
Ουτε που εχει παει να το δει. Της το δείχνουμε στο δρομο με το γιο.
Ρωτησε μόνο για τους αναδιπλουμενους καθρέπτες και οταν της ειπα οτι δεν έχει απογοητευτηκε.
Μόνο το t-cross ειχε δει και της είχε αρέσει αλλά της το απέκλεισα για αγορά (λόγω κατανάλωσης και vag).Δεν ξέρω όμως αν της το δώσω τελικά. Ημουν σε σκέψη ποιος θα το πάρει ΟΤΑΝ έρθει που βγηκε και στην επιλογή εκδοσης (style) που ειναι ακαταλληλη και για τους 2.
Αφενός για τη γυναίκα επειδή ειναι ακριβό για 2ο αμαξι και έχει 17αρες που ήδη κλαίω και μαλλον θα τις αλλαξω (γι αυτό το σχόλιο - αναφορικά με τη δικη μου γυναίκα - καποιες σουφραζετες του διαδικτυου ζητησαν τη διαγραφη μου από το σχετικό FB Group ως προσβλητικό για τις γυναίκες).
Το active ειναι ιδανικό για αυτή τη χρήση.Αφετέρου για εμένα γιατί ο εξοπλισμός της style είναι λίγος για τα γούστα μου ... (βεβαια η adventure ειναι εξωφρενικά ακριβή και με 18αρες ζάντες)
Οπότε ακόμα και τώρα - παρότι δεν ακύρωσα ακόμα (με εψησαν να περιμένω λίγο ακόμα στο Γιαννίτσα) δεν ξέρω αν τελικά το πάρω οταν έρθει.
-
-
Σκεφτήκατε αρκετά.
Πληρώσατε αρκετά.
Περιμένατε αρκετά.
Να το χαρείτε ΠΟΛΥ.
Καλοτάξιδο. -
Φάνη καλοτάξιδο και πάντα με ασφάλεια
Ορθολογικές επιλογές και τα δυο σου αυτοκίνητα...
Υ.Γ. Περιμένω να δω τις ευχές του Γάτου...
Αν και τις υποψιάζομαι...θα είναι του στυλ:
#kaloriziko_to_hoover
#kalotaxido_to_trollei -
Καλοταξιδο να το χαρείτε με υγεία και ασφαλή χιλιόμετρα. Ωραιότατο χρώμα.
-
Kαλοτάξιδο Φάνη,να το χαρείτε!
Το χρώμα πολύ ωραίο,είναι ένα μπλε ξεχωριστό! -
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!!
@antoniokon said in Toyota Yaris Cross:
Ορθολογικές επιλογές και τα δυο σου αυτοκίνητα...
Πλέον ναι, με την χρήση που κάνουμε και την οικονομική κατάσταση της χώρας, δεν υπάρχει περιθώριο για επιλογές γούστου μόνο. Αν και η αλήθεια είναι ότι και τα 2 αυτοκίνητα μου αρέσουν αρκετά. Προφανώς θα προτιμούσα ένα Focus 182αρι και ένα Puma 155αρι, αλλά θα ήθελα 50% περισσότερα για αγορά και 50-60% περισσότερα για καύσιμα και δεν είμαστε για τέτοια τώρα!!
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείτε με υγεία Φάνη!
Πολύ ωραίο και το χρώμα!
Toyota Yaris Cross