-
Ελπίζω φίλε με τα μπρος πίσω στους χρόνους να πήρες την προκαταβολή σου πίσω αλλιώς ....βρίσκουν και κάνουν....
-
Τόσα χρόνια που είμαι στο φόρουμ διαβάζω συνέχεια παρόμοια περιστατικά.
Δεν είναι θέμα Toyota Hellas, ούτε των εμπόρων. Έτσι ήταν, είναι και θα είναι η κατάσταση στα καινούρια αυτοκίνητα στην Ελλάδα.
Μόνο αν υπάρχει κάτι ετοιμοπαράδοτο και εκείνη την στιγμή δεσμευτεί και δοθεί προκαταβολή είναι σίγουρο ότι θα εκτελεστεί η παραγγελία.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πολλά μπορούν να συμβούν.Φυσικά η εποχή που διανύουμε, με εμπορίες που πουλάνε αέρα κοπανιστό, αυξάνει το ενδεχόμενο για περίεργα περιστατικά.
-
Παιδιά όσοι παρηγγειλαν μέχρι και Οκτώβριο νομίζω ότι η toyota παρέδωσε κ θα παραδώσει με μικρή απόκλιση. Από Νοέμβριο κ μετά χάθηκε η μπάλα διότι ξεκίνησαν οι παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη οπότε πλέον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον χρόνο παραδοσης ούτε η toyota. Χάος...εάν σας αρέσει κατι όπως cc και βλέπετε χαρακτηριστικά 200 άλογα, διπλά ψαλίδια πίσω ,πλήρως υβριδικό,φουλ ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, χαμηλή κατανάλωση κ 0-100 σε 7.4 παραγγείλετε με το που έρθει αυτοκίνητο σε έκθεση χωρίς δεύτερη σκέψη και καθυστερηση. Πέρυσι από το ψάξιμο έφαγα όλες τις αυξήσεις στο κεφάλι κλπ. Σε καλό μου βγήκε τελικά γιατί λόγω αναμονής ήρθε το cc και το τσίμπησα αμέσως
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Εάν σας αρέσει κατι όπως cc και βλέπετε χαρακτηριστικά 200 άλογα, διπλά ψαλίδια πίσω ,πλήρως υβριδικό,φουλ ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, χαμηλή κατανάλωση κ 0-100 σε 7.4 παραγγείλετε το ...
αυτά βλέπει όλη Ευρώπη εντωμεταξύ
αλλα δεν μπορούν να φτιάξουν άλλες γραμμές παραγωγής
γιατί τα κεφάλαια (ΟΛΑ) θα πάνε στην νεα πλατφόρμα ηλεκτροκίνητου , η πρώτη δήλωση του Σάτο με την παραλαβήπου να προλάβει το εργοστάσιο
οι παραγγελίες φουλ
και οι παραλαβές σε 1 χρόνο
καλά που φεύγει το τιμόνι απο τα Teslaτο ξανάπα ο ορισμός του catch 22...
-
Υπολογιζοντας καταναλωση στο focus active vs CC , σιγουρα δεν ειναι κινητρο αγορας.
Εχω 6,7 μεση στα 32000χλμ και αν πουμε 4,7 για το CC βγανει με τιμη 1,9 /λιτρο 570 ευρω κερδος για 15000χλμ το χρονο. Ομως δινεις 440 φορο και κανα 100αρι τουλαχιστο ασφαλεια παραπανω σε μικτη που σχεδον μηδενιζουν τα οφελη, εκτος αν κινησε αποκλειστικα πολη.
Στις επιδοσεις ειναι καλυτερο το cc αλλα και το focus μια χαρα παει. Στους χωρους αρκετα κοντα.
Απλες σκεψεις κανω χωρις να θελω πω κατι αρνητικο για καποιο. -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Από Νοέμβριο κ μετά χάθηκε η μπάλα διότι ξεκίνησαν οι παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη οπότε πλέον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον χρόνο παραδοσης ούτε η toyota. Χάος...
Ε αν δεν μπορεί η Τογιότα ας ρωτήσουν οι ενδιαφερόμενοι κανέναν άλλον μπας και βγει καμιά άκρη...
-
Το αυτοκίνητο κάνει ένα μήνα να παραχθεί και ένα μήνα ταξίδι. Μέχρι να μπει στην παραγωγή είναι back order. Είναι δηλαδή σε μια σειρά προτεραιότητας η εκτέλεση της οποιας μεταβάλετε χρονικά από το εργοστάσιο. Σωστά;
Όταν ο πωλητής βλέπει μια back order διαθέσιμη, προφανώς από ακύρωση, αυτή την διαχειρίζεται η αντιπροσωπεία που είχε την ακύρωση ή η Τογιότα Ελλάς;
Είναι ένα σύστημα ανοικτό «αδιάβλητο» που βλέπουν όλοι οι αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα όποτε όποιος πρόλαβε και το έκλεισε το πήρε;
-
@a-ctive said in Toyota Corolla Cross:
Υπολογιζοντας καταναλωση στο focus active vs CC , σιγουρα δεν ειναι κινητρο αγορας.
Εχω 6,7 μεση στα 32000χλμ και αν πουμε 4,7 για το CC βγανει με τιμη 1,9 /λιτρο 570 ευρω κερδος για 15000χλμ το χρονο. Ομως δινεις 440 φορο και κανα 100αρι τουλαχιστο ασφαλεια παραπανω σε μικτη που σχεδον μηδενιζουν τα οφελη, εκτος αν κινησε αποκλειστικα πολη.
Στις επιδοσεις ειναι καλυτερο το cc αλλα και το focus μια χαρα παει. Στους χωρους αρκετα κοντα.
Απλες σκεψεις κανω χωρις να θελω πω κατι αρνητικο για καποιο.Ti νόημα εχει αυτό που λες
0 (zero) διαθέσιμαhttps://www.ford.gr/shop/next-steps/inventory/showroom#config=Focus
Ενω καραβιές τα CC
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Το αυτοκίνητο κάνει ένα μήνα να παραχθεί και ένα μήνα ταξίδι. Μέχρι να μπει στην παραγωγή είναι back order. Είναι δηλαδή σε μια σειρά προτεραιότητας η εκτέλεση της οποιας μεταβάλετε χρονικά από το εργοστάσιο. Σωστά;
Όταν ο πωλητής βλέπει μια back order διαθέσιμη, προφανώς από ακύρωση, αυτή την διαχειρίζεται η αντιπροσωπεία που είχε την ακύρωση ή η Τογιότα Ελλάς;
Είναι ένα σύστημα ανοικτό «αδιάβλητο» που βλέπουν όλοι οι αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα όποτε όποιος πρόλαβε και το έκλεισε το πήρε;
Αν το έχω αντιληφθεί σωστά υπάρχουν δυο ημερομηνίες. Μια αρχική εκτίμηση παράδοσης και μια άλλη που μπαινει από το σύστημα όπου επιβεβαιώνει την αρχική η την μεταβάλλει νωρίτερα η αργότερα. Σε εμένα μου δείξανε μόνο την αρχική ημερομηνία ενώ ήξεραν την τελική εκτίμηση την οποία σκοπίμως δεν μου ανέφεραν.
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
@a-ctive said in Toyota Corolla Cross:
Απλες σκεψεις κανω χωρις να θελω πω κατι αρνητικο για καποιο.Ti νόημα εχει αυτό που λες
0 (zero) διαθέσιμαhttps://www.ford.gr/shop/next-steps/inventory/showroom#config=Focus
Ενω καραβιές τα CC
Για οσους καταλαβαινουν εχει.
Το focus ειναι ενα παραδειγμα επειδη το εχω και ξερω καταναλωση. Αντε να πω το Puma που υπαρχουν. -
Ετσι ενα σκετο 6.7λτ δε λεει τπτ χωρις να ξερουμε τις συνθηκες. Εμεις πχ εχουμε νοικιασει ενα 500αρακι 1.0 70hp μεχρι να ερθει το ΨΨ και η καταναλωση ειναι σταθερα στα 6.5λτ. Δεν πεφτει παρακατω με τπτ. Αν λοιπον το 500αρακι εχει τοσο στα χερια μας, το ακτιβ θα ειχε (λεμε τωρα) 8λτ. Αντιστοιχα δεν εχει δοκιμαστει το ψψ στις ιδιες ακροβως συνθηκες και με τον ιδιο οδηγο με το ακτιβ για να ξερουμε ποση ειναι η πραγματικη διαφορα.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Ετσι ενα σκετο 6.7λτ δε λεει τπτ χωρις να ξερουμε τις συνθηκες. Εμεις πχ εχουμε νοικιασει ενα 500αρακι 1.0 70hp μεχρι να ερθει το ΨΨ και η καταναλωση ειναι σταθερα στα 6.5λτ. Δεν πεφτει παρακατω με τπτ. Αν λοιπον το 500αρακι εχει τοσο στα χερια μας, το ακτιβ θα ειχε (λεμε τωρα) 8λτ. Αντιστοιχα δεν εχει δοκιμαστει το ψψ στις ιδιες ακροβως συνθηκες και με τον ιδιο οδηγο με το ακτιβ για να ξερουμε ποση ειναι η πραγματικη διαφορα.
Σαφως δεν λεει ακριβως. Ειναι ομως μια ενδειξη, γιατι 32000 χλμ ειναι πολλα για να εχεις δεδομενα. Οπως και το οτι δεν πεφτει στο 500αρι κατω απο 6,5 παλι δεν λεει κατι. Σε ανοιχτο δρομο ευκολα βλεπω κατω απο 6 λιτρα. Πχ Ανω γλυφαδα - river west καθημερινη απογευμα απο παραλια γραφει ευκολα 6 λιτρα. Σε ταξιδι με 110 120 ευκολα 5,5. Οπως και σε ποιο δυσκολες συνθηκες πολης γραφει 8.
-
Τζίζας, είχα να μπω μέρες, ακόμη με το πόσο καίει ασχολείστε;
-
Τώρα πλέον συζητούμε για τους δεκαδικούς αριθμούς.
-
This post is deleted! -
180 τελική
https://m.youtube.com/watch?v=851enW77hCc -
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
180 τελική
https://m.youtube.com/watch?v=851enW77hCcΕγώ το δικό μου το AWD το έχω πάει 182 για πλάκα σε δευτερόλεπτα, πολύ πιο γρήγορα από ότι δείχνει το βίντεο. Βασικά ανεβαίνει ασταμάτητα και δεν κολώνει στα 170κάτι όπως δείχνει στο βίντεο. Για όσους ξέρουν απο Πάτρα, ανεβαίνοντας από την toyota στην εθνική, μετά τα έργα και την γέφυρα, όταν ανοίγει ο δρόμος, μέχρι την στροφή για νοσοκομείο. Μιλάμε για 1000μ περίπου. Σίγουρα το έχω κάνει 2 φορές.
Μήπως είναι τούρκικα αυτά στο καντράν και είναι το 1800;
-
@kgian76 said in [Toyota Corolla Cross](/post/
Μήπως είναι τούρκικα αυτά στο καντράν και είναι το 1800;
Βαθιά μέσα στην Ανατολία. 1800 τουρκικό είναι
-
Βάζουν και στην Ελλάδα κορδέλες και φιόγκους όταν παραλαμβάνεις ή σου πετάνε τα κλειδιά;
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
… Εμεις πχ εχουμε νοικιασει ενα 500αρακι 1.0 70hp μεχρι να ερθει το ΨΨ …..
Κοιτα το κάρμα…. ακριβώς τα ίδια.
Και εμείς ξεμείναμε από αυτοκίνητα και ευτυχώς βρήκα ένα AYGO x με 3.000 χιλιόμετρα και 3 μήνες, σε πολύ καλή τιμή και το τσίμπησα αμέσως. Νοικιάζαμε και εμείς και ευτυχώς τελείωσε!Ήρωας αν οδηγάς καθημερινά AygoX.
Toyota Corolla Cross