-
Με πιο δυνατά mhev ίσως τα πιάσουν.... Περίμενε γιατί μπορεί να έχουμε εκπλήξεις
-
Βρίσκω το Peugeot 208 '16 1.2 PureTech 82 Allure (εισαγωγής) βενζίνη με ηλιοροφή και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο γνωστό θεματάκι που μπορεί να γνωρίζει κάποιος και τι γνώμη έχετε για την πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή? Επειδή είναι το 1ο μου αμάξι θεωρείται οικονομικό? (γενικά ήμουν ανάμεσα σε ford fiesta 15' 1.2 , opel corsa 15-16' 1.4 , suzuki swift 15' 1.2 και το peugeot βενζίνη όλα)
-
@kiko13 said in Peugeot 208:
Βρίσκω το Peugeot 208 '16 1.2 PureTech 82 Allure (εισαγωγής) βενζίνη με ηλιοροφή και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο γνωστό θεματάκι που μπορεί να γνωρίζει κάποιος και τι γνώμη έχετε για την πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή? Επειδή είναι το 1ο μου αμάξι θεωρείται οικονομικό? (γενικά ήμουν ανάμεσα σε ford fiesta 15' 1.2 , opel corsa 15-16' 1.4 , suzuki swift 15' 1.2 και το peugeot βενζίνη όλα)
το suzuki να παρεις.ολα τα αλλα θα σου βγαλουν προβληματα.Και μακρια απο εισαγωγης.Οτι πιο σαβουρα υπαρχει φερνουν
-
Βρίσκω το Peugeot 208 '16 1.2 PureTech 82 Allure (εισαγωγής) βενζίνη με ηλιοροφή και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο γνωστό θεματάκι που μπορεί να γνωρίζει κάποιος και τι γνώμη έχετε για την πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή?
Πάρα πολύ αδύνατο μοτέρ, δεν αξίζει. Επίσης, το εισαγωγής να το προσέξεις....μπορεί κάλλιστα να έχει 2-3 φορές περισότερα χλμ από τα αναγραφόμενα!
-
@babisstinson said in Peugeot 208:
Καλημέρα στην παρέα, μιας και έφτασα τα 1500 χλμ και έρχονται κι άλλα ταξιδάκια οσονούπω, ήθελα να ρωτήσω, με το AdBlue τι παίζει; Θα ανάψει λαμπάκι όταν θα χρειάζεται απ' ότι είδα στο manual. Πόσο συμπληρώνω όμως; Γεμίζει σαν το ντεπόζιτο βενζίνης, δηλαδή μέχρι να το δω με το μάτι ότι γέμισε ή μετριέται σαν τα λάδια πχ με κάποιον δείκτη; Πρέπει να έχω μαζί μου δοχείο για να γεμίσω ή κάνεις κάποια χιλιόμετρα μέχρι να πας βενζινάδικο;
Επίσης, όλα τα AdBlue που πωλούνται στα βενζινάδικα είναι κατάλληλα ή πρέπει να παραγγείλω από ανταλλακτικάδικο κάποιο συγκεκριμένο πχ;
Με συγχωρείτε αν οι απορίες ακούγονται απλές, αλλά πρώτη φορά με diesel αυτοκίνητο.Παρεμπιπόντως, έχω κάνει 720 χλμ από όταν γέμισα 21/8 με 36 λίτρα και ακόμα δεν έχει ανάψει λαμπάκι. Έχει ακόμα δηλαδή μια 100άρα χοντρικά. Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα
Το τιμόνι είναι άμεσο, το αυτοκίνητο είναι σβούρα, έχω αρχίσει και το συνηθίζω. Στην αρχή μου χαζοέφευγε δεξιά/αριστερά με την παραμικρή κίνηση στο τιμόνι μιας και είχα συνηθίσει σε βαρύ τιμόνι και αμάξι τόσα χρόνια.
Όσο περισσότερο το οδηγώ τόσο περισσότερο πιστεύω ότι μια έκδοση με 130 άλογα θα ήταν ιδανική.Επίσης, θεωρώ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την peugeot να μην βγάλει έκδοση να σταθεί απέναντι στα γρήγορα Fiesta/i20/Polo:
- Κινητήρα έχουν έτοιμο, 1.6Τ 180 άλογα. Απλά βάλτε τον πάνω.
- Βάζεις πιο δυνατά φρένα, άντε αν θες δώσε και σαν έξτρα κανα Brembo.
- Καλύτερα αμορτισέρ και ενισχύσεις στο πλαίσιο
- Εμφανισιακά δεν χρειάζεται τίποτε παραπάνω από το GT Line trim, άντε να του βάλουν και αυτά τα flouo χρώματα του 508 PSE.
- Μέσα δέρμα/alcantara σαν 508 PSE.
Έτοιμο το 208 GTi 2023. 8-)
Έφτασα αισίως τα 4000 χιλιόμετρα:
- Λαμπάκι AdBlue δεν έχει ανάψει ακόμα, περιμένω πότε.
- Η μέση κατανάλωση (μέτρηση εξαρχής) έχει πέσει στο 4.5λ/χλμ. Ήδη στο τελευταίο γέμισμα είμαι στα 740 χλμ και δεν έχει ανάψει ακόμα λαμπάκι. Απίστευτο από 40λιτρο ρεζερβουάρ, για μένα τουλάχιστον που είχα συνηθίσει τα ~600χλμ αυτονομία με 60αρι ρεζερβουάρ εντός πόλης.
- Χρειάστηκε να κάνω φρενάρισμα "πανικού", τα φρένα και το ABS με εξέπληξαν ευχάριστα, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα καρφωθώ στον μπροστινό που φρέναρε για ανεξήγητο λόγο ακαριαία σε ανοικτό δρόμο.
- Καλόμαθα με το Apple CarPlay, δεν θα μπορούσα να έχω αμάξι πλέον που να μην έχει. Μουσική/Χάρτες/Τηλέφωνο. Εξέλιξη λέμε.
- Έχω φορτώσει ένα σωρό πράγματα, ο χώρος αποσκευών έχει εξαιρετική διαρρύθμιση. Χωράει τα ίδια και περισσότερα από την Compact
- Η κόρνα είναι λίγο "αστεία"
- Συνήθισα το στήσιμο και το πάω πιο σβέλτα.
- Ο κλιματισμός είναι άψογος
- Σίγουρα υπάρχει κάποιο σχεδιαστικό/κατασκευαστικό θέμα με το παρμπρίζ και το πόσο πανεύκολα θολώνει. Τώρα που έπεσαν οι θερμοκρασίες όχι τόσο, αλλά πριν κάνα μήνα ήταν σχεδόν καθημερινό το φαινόμενο να ανάβω τον αερισμό για να ξεθολώσουν.
- Έβγαλα χαρτί κυκλοφορίας για δακτύλιο (μεγάλο συν)
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ένα μπορντώ/μπλε 208 με το μοτέρ 1.6 180-190hp ακόμα καλύτερα φρένα, πιο σκληρά αμορτισέρ και μερικά δεσίματα/ενισχύσεις στο πλαίσιο θα ήταν το όνειρο κάθε πιτσιρικά που δεν θέλει να παραγγείλει το Fiesta ST και θέλει κάτι πιο όμορφο από το i20N. Ακούει κανείς εκεί στην Peugeot???
Η συμβίωση με το αυτοκίνητο είναι τόσο καλή που άνετα θα σκεφτόμουν για το νέο 408 ή το 508 για οικογενειακό όταν χρειαστεί, σίγουρα είδα με άλλο καλύτερο μάτι την Peugeot. -
Με αυτόν τον κινητήρα το ξεχνάς. Η ηλιοροφή δεν έχει κανένα απολύτως θέμα, για μένα είναι σούπερ, ειδικά τον χειμώνα που μπαίνει ο ήλιος και ζεσταίνεσαι...το καλοκαίρι κλείνεις το κάλυμα και τελείωσες.
-
εισήχθη ποτέ από Ελληνική Αντιπροσωπεία Peugeot 208 από το 2016 και μετα 1.0cc puretech με τα 70hp?
ρωτάω για έναν γνωστό μου γιατί επιμένει πως βρήκε ελληνικό ενώ εγώ επιμένω πως δεν υπάρχει ελληνικό 208 χιλιάρι μοντελο 2016...νομίζω απο 1.2 και πανω.... -
@gv2000 said in Peugeot 208:
εισήχθη ποτέ από Ελληνική Αντιπροσωπεία Peugeot 208 από το 2016 και μετα 1.0cc puretech με τα 70hp?
ρωτάω για έναν γνωστό μου γιατί επιμένει πως βρήκε ελληνικό ενώ εγώ επιμένω πως δεν υπάρχει ελληνικό 208 χιλιάρι μοντελο 2016...νομίζω απο 1.2 και πανω....Δεν εχω ακουσει ποτε για 1000αρι ελληνικο
-
@alexandros-k said in Peugeot 208:
@gv2000 said in Peugeot 208:
ρωτάω για έναν γνωστό μου γιατί επιμένει πως βρήκε ελληνικό ενώ εγώ επιμένω πως δεν υπάρχει ελληνικό 208 χιλιάρι μοντελο 2016...νομίζω απο 1.2 και πανω....Δεν εχω ακουσει ποτε για 1000αρι ελληνικο
αυτό λέω και εγώ...
ενταξει πλεον έχουν αρχίσει να "βαφτίζουν" ελληνικά τα ξένα... -
Στα 6000 χιλιόμετρα και ακόμα δεν έχει ανάψει ένδειξη AdBlue. Είναι στα όρια; Κάπου τώρα να υπολογίζω ότι θα πρέπει να συμπληρώσω;
-
Στα 6000 χιλιόμετρα και ακόμα δεν έχει ανάψει ένδειξη AdBlue. Είναι στα όρια; Κάπου τώρα να υπολογίζω ότι θα πρέπει να συμπληρώσω;
Γιατί απλά δεν περιμένεις την ένδειξη;
Αλλιώς πάρε ένα 10λιτρο δοχείο και γέμισε όσο πάρει. -
Να περιμένεις την ένδειξη.
-
-
Εξαρτάται τι θα έλθει πρώτο. Η βλάβη ή το γέμισμα...
-
Σήμερα ήρθε mail από την εταιρεία leasing για ανάκληση
Αγαπητέ πελάτη,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει επίσημης οδηγίας από το εργοστάσιο κατασκευής του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν διορθωτικές τεχνικές ενέργειες σχετικά με Ενεργό (LTR) στο όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΧΧΧ0000 και αριθμό πλαισίου τάδε Peugeot 208 1.5 BlueHDi 100 S&S Active
Η εν λόγω οδηγία έχει κοινοποιηθεί σε εμάς από την το τμήμα After Sales της επίσημης αντιπροσωπίας υπόδειγμα επιστολής καμπάνιας MDXO εκτιμώμενος χρόνος για την ολοκλήρωση των εργασιών είναι www.peugeot.gr
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και προς αποφυγή αναμονής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών για τον προγραμματισμό του ραντεβού με σκοπό την ολοκλήρωση της τεχνικής ενέργειας.
Έχει λάβει κανείς αντίστοιχο? Ξέρουμε τι πρέπει να αλλαχθεί; Θα κάνω αύριο ένα τηλέφωνο απλά είπα μήπως ενημερώθηκε κανείς ήδη.
-
Σήμερα ήρθε mail από την εταιρεία leasing για ανάκληση
Αγαπητέ πελάτη,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει επίσημης οδηγίας από το εργοστάσιο κατασκευής του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν διορθωτικές τεχνικές ενέργειες σχετικά με Ενεργό (LTR) στο όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΧΧΧ0000 και αριθμό πλαισίου τάδε Peugeot 208 1.5 BlueHDi 100 S&S Active
Η εν λόγω οδηγία έχει κοινοποιηθεί σε εμάς από την το τμήμα After Sales της επίσημης αντιπροσωπίας υπόδειγμα επιστολής καμπάνιας MDXO εκτιμώμενος χρόνος για την ολοκλήρωση των εργασιών είναι www.peugeot.gr
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και προς αποφυγή αναμονής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών για τον προγραμματισμό του ραντεβού με σκοπό την ολοκλήρωση της τεχνικής ενέργειας.
Έχει λάβει κανείς αντίστοιχο? Ξέρουμε τι πρέπει να αλλαχθεί; Θα κάνω αύριο ένα τηλέφωνο απλά είπα μήπως ενημερώθηκε κανείς ήδη.
Έχει πάρει συναδέλφος, και αυτός από leasing
Δεν θυμάμαι ακριβώς το κείμενο απο την επιστολή που του έστειλαν ούτε λεπτομέρειες περί μοτέρ κλπ, αλλά κάτι για μετάδοση κίνησης έγραφε. Σε συνδυασμό με την τελευταία ανάκληση σε 3008 κλπ κάτι σχετικό με ημιαξόνια είναι. -
Τελικά ένας έλεγχος στο χειρόφρενο είναι, 5' δουλειά. Και πάλι όμως πολύ σωστό ότι σε παίρνουν να σε ενημερώσουν να ελέγξουν.
Ακόμα περιμένουμε ανάκληση για τους πολλαπλασιαστές σε BMW E46/E90 που μάλλον θεωρούνται αναλώσιμοι από την εταιρεία. Έχω μάθει να τους αλλάζω σε 5' μόνος μου τόσες φορές που έχει χρειαστεί. -
Καλησπέρα να ρωτησω τους κατόχους και μη, γνωμες για τον κινητηρα με τα 75 αλογα Πετρελαιο ; ( 2017 μοντελο ) Αρχικα αν ειναι αξιοπιστος ( προβληματα κλπ ) και κατα δευτερον
αν επαρκουν τα 75 αλογα... Ευχαριστω !!! -
@tapouts said in Peugeot 208:
Καλησπέρα να ρωτησω τους κατόχους και μη, γνωμες για τον κινητηρα με τα 75 αλογα Πετρελαιο ; ( 2017 μοντελο ) Αρχικα αν ειναι αξιοπιστος ( προβληματα κλπ ) και κατα δευτερον
αν επαρκουν τα 75 αλογα... Ευχαριστω !!!Πολύ αξιόπιστος...
Σε αυτόν αναφέρεσαι;
-
@dublin said in Peugeot 208:
@tapouts said in Peugeot 208:
αν επαρκουν τα 75 αλογα... Ευχαριστω !!!Πολύ αξιόπιστος...
Σε αυτόν αναφέρεσαι;
Αυτος ειναι ιδιος με τον BlueHDi ή εχω χαθει ;
Γιατι ψαχνομαι για μεταχειρισμενο και απο ενα σημειο κ μετα μου φαινονται ολα ιδια...Εντυπωσιακο το αποτελεσμα του remap στα ορια του cheat επαθα πλακα !!!
Peugeot 208