@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Πόσο πιο κάτω να πέσω...
ΥΓ πήγαινα καροτσάκι πίσω απ' το 14 σε όλη την Λαμπράκη
Σόρρυ, αλλά με ποδήλατο καις λιγότερο για την ίδια διαδρομή και μπορεί να έφτασε και πρώτος από σένα...
Πρέπει να ξανασκεφτείς το lifestyle σου γιατί βλάπτεις οικτρά τον πλανήτη να οδηγείς 1.5 τόνο όχημα χωρίς λόγο ενώ από δίπλα σου σε προσπερνάνε τα ηλεκτρικά πατίνια..
Αν είσαι μεγάλος σε ηλικία μπορείς πάντα με ένα παπάκι να το κάνεις στο μισό χρόνο με την μισή κατανάλωση καυσίμου.
Επειδή δεν ξέρεις δεν σε παρεξηγώ 84 χρόνων γιαγιά δεν μπαίνει σε λεωφορείο με τις ιώσεις και τρία άτομα δεν ανεβαίνουν σε ποδήλατο.
Για 1 φορά το 6μηνο συγχωρείσαι. Κατά τα άλλα υπάρχουν κυριολεκτικά ντουζίνες μοντέλα οχημάτων και πολύ οικονομικότεροι τρόποι να κάνεις αυτή την απόσταση σε αυτόν τον χρόνο. Η μιζέρια έχει και κάποια όρια!
Χρησιμοποιείς δυνατές λέξεις (οικτρά , μιζέρια , συγχώρεση) και τράβηξες την προσοχή μου , πρέπει να διαβάζεις Ντοστογιέφσκι
Σωστός! Και Υπαρξιστές φουλ..
Ο existentialism δεν πάει με την οικονομία καυσίμου!
εντάξει, τελευταία τρολαρω λίγο Toyota αυτές τις μέρες και υπερβάλλω, όπως και εσύ υπερβάλεις λίγο υπέρ τους!
Αλήθεια κυκλοφορώ με δίκυκλα πάντως, οπότε δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα. Ούτε από καύσιμο, ούτε από διάρκεια διαδρομής.
Στο 400αρι scooter έχω 3.4λιτρα/100 αυτή τη στιγμή, στο μικρότερο δεν γράφει αλλά είναι ασύλληπτα οικονομικό. Ζήτημα να βάζω μία φορά το μήνα 6-7€, έχω να βάλω πριν τις γιορτές πάντως καύσιμο σε αυτά!