Δεν ξέρω ρε παιδιά , εσείς ως ΕΕ ή στο μαγαζί σας έχετε αυξήσει απο το 2020 30-40% τις αμοιβές σας και τις τιμές των εμπορευμάτων σας;
Και αν δεν έχω εκθειάσει δεκάδες φορές την τιμολογιακή πολιτική της Toyota Hellas για το YC και προσφάτως για το CC .
Αυτό ήταν πάντα ειδικά για την νέα Corolla το πλεονέκτημα της σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ο λογος επιλογής της και μάλιστα απο την στιγμή που έγινε και τόσο καλό αυτοκίνητο οδηγικά και εμφανισιακά.
Το αυτόματο με υβριδική τεχνολογία προσιτό hatchback 20% περίπου φθηνότερο απο τον Ευρωπαικό ανταγωνισμό.
Ε τώρα ότι και να λέμε δεν συμφωνώ πως συνεχίζει να είναι ευκαιρία στα 30.270€ η Style (με κουτσουρεμένο εξοπλισμό αν κατάλαβα καλά;;; ) σε σχέση με τον ανταγωνισμό παρά την αποδεδειγμένα καλύτερη οικονομία καυσίμου.
Ιδού οι εναλλακτικές για τους καταναλωτές σήμερα στην αγορά.
Leon 1.5 eTSI 150hp Style DSG MHEV € 27.190 €
ΓΚΟΛΦΑΡΕΣ
Golf 1.5 eTSI MHEV ACT 150PS DSG Life € 30.300
Golf 1.5 TSI ACT 150PS Style € 31.300 (Ας ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΑΛ αλλά με κορυφαίο εξοπλισμό ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)
OCTAVIA GRAND COUPE STYLE 1.5 TSI ACT 150 PS DSG7 Hybrid € 28.300 (Η απόλυτη οικογενειακή λιμουζίνα; )
i30 Fastback 1.5T 160ps 7-DCT 48v HYBRID N Line 26.590 € (τους δίνω και 1000€ πουρ μπουάρ με την ψυχή μου λόγω τιμιότητας στην τιμολόγηση των Κορεατών εδώ και 2 χρόνια)
308 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 ACTIVE PLUS 29.800 € ( αν και οι τιμές αυτών των σαλτιμπάγκων είναι εντελώς αστείες και λογικά μόνο για βιτρίνα αφού θεωρώ πως δεν θα έχει πουληθεί ούτε ένα τεμάχιο σε ιδιώτη , απλά το βάζω να υπάρχει)
Focus ST-LINE 5Θ 1.0L βενζίνη EcoBoost, 125PS, mHEV 7-τάχυτο αυτόματο Powershift € 30 745 (άλλοι αστείοι τύποι και αυτοί μετά τους Γάλλους , το βάζω επίσης μόνο να υπάρχει)
ΚΑΙ 2 ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
-
AUDARA A3 ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 30TFSI 23.600€ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 95 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΘΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΓΙΑ 83.375χλμ σε σχέση ΜΕ ΤΗΝ Corolla style. (υπολογισμός με 4lt/100 παραπάνω κατανάλωση το Audi και τιμή βενζίνης 2€ )
-
BMWΔΑΡΑ 1 SERIES 116 109 ΒΑΡΒΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΤΙΑ 22.350€ και οικονομικότερη μετακίνηση με τα ρέστα για 99.000χλμ σε σχέση με την Corolla (+4lt/100 με 2€ το λίτρο βενζίνη. )
PS: Ελπίζω να είμαι σωστός στις τιμές που ανέφερα , είναι οι πιο πρόσφατοι απο τα επίσημα site τους και απο τους διαμορφωτές τους που κατέβασα πριν λίγο , αν και μόνο για τα Hyundai είμαι σίγουρος καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι απατεώνες )