-
Μου είπε ότι αυτή που οδήγησα, (έγραφε σπεσιάλε) χωρίς τα δερμάτινα καθίσματα και χωρίς τα παντλς κάνει 41000. Τόσο έκανε το 2011 και η Χ1 που πήρα τότε. Τούτο είναι καλύτερο.
-
Η "λογική" λέει ότι αν έρθει phev στα 55 του ανταγωνισμού και το τονίζω το ΑΝ , τότε οι πλούσιες εκδόσεις της 160αρας θα καταστούν σχεδόν ανούσιες. Επιμένω αν τιμολογηθεί παρόμοια με τους άμεσους ανταγωνιστές της. Αλλιώς , αποχαιρέτα τις ιδιωτικές πωλήσεις που χάνεις , μόνο εταιρικές ( και αν).
Δεν θα είναι κάτι πρωτόγνωρο , παρόμοια τιμολόγηση που καθιστά σχεδόν άχρηστες τις εκδόσεις έχει π.χ. και το αδερφό compass και κυρίως το 3008 που οι εκδόσεις Gt φτάνουν τα 45.600 για το 130αρι πετρέλαιο.
-
@civil357 said in Alfa Romeo Tonale:
και κυρίως το 3008 που οι εκδόσεις Gt φτάνουν τα 45.600 για το 130αρι πετρέλαιο.
Ναι αλλά με 47500 παίρνεις την Active Plus σε PHEV με 225 άλογα.
Υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σήμερα σε πετρέλαιο με 130 άλογα μόνο και μόνο για να πάρει την GT;
Δε λέω, έχει κάποια ωραία έξτρα καλούδια η GT, αλλά και η Active Plus είναι υπερ πλούσια και θα έχει κάποιος PHEV με 225 άλογα και όχι πετρέλαιο με 130.Με παρόμοιο σκετπικό, μένει στην άκρη και η Tonale σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Καλή η οδική συμπεριφορά, αλλά μην ξεχνάμε ότι πάνω από όλα είναι ένα SUV. Όταν πηγαίνει κάποιος σε SUV δεν είναι πρωταρχικό του μέλημα το αν θα στρίβει σαν τρένο το αυτοκίνητο ή όχι. -
Και 48500 έχει το 5 Αιρκρος με τα 225 στην πιο πλούσια έκδοση.
-
@criuser said in Alfa Romeo Tonale:
ποιος θα δωσει 48500 για σιτροε?
ε? -
Ο έξυπνος...
-
@gatoz said in Alfa Romeo Tonale:
ποιος θα δωσει 48500 για σιτροε?
ε?Αυτός που δίνει και για Πεζώ...αμφότερα έτσι και αλλιώς δεν θα κυκλοφορούν, στο συνεργείο θα είναι για updates....χαχαχα!!
-
@katafractos17 said in Alfa Romeo Tonale:
@civil357 said in Alfa Romeo Tonale:
και κυρίως το 3008 που οι εκδόσεις Gt φτάνουν τα 45.600 για το 130αρι πετρέλαιο.
Ναι αλλά με 47500 παίρνεις την Active Plus σε PHEV με 225 άλογα.
Υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σήμερα σε πετρέλαιο με 130 άλογα μόνο και μόνο για να πάρει την GT;
Δε λέω, έχει κάποια ωραία έξτρα καλούδια η GT, αλλά και η Active Plus είναι υπερ πλούσια και θα έχει κάποιος PHEV με 225 άλογα και όχι πετρέλαιο με 130.Νομίζω ότι δε διαφωνούμε σε κάτι....
Τώρα για την οδική συμπεριφορά , εδώ είναι το στοίχημα της εταιρίας , κατά πόσο υπάρχει ακόμα κοινό που θα πληρώσει για να διαφοροποιηθεί στην αγορά .
Κάτι τελευταίο , έχοντας οδηγήσει αρκετά το C5 aircross , στα 180 άλογα βενζίνης που καταργήθηκε , δε μπορώ να φανταστώ εύκολα κάποιον ο οποίος θα τα έχει και τα δύο στις άμεσες επιλογές του. Σωστά η citroen , επέλεξε άλλο δρόμο , για να μην κανιβαλιστεί και με το 3008.
-
https://www.newsauto.gr/news/sigkritiki-dokimi-bmw-x1-sdrive-18i-vs-mercedes-gla-200/
Άσχετο σχετικό...
Ανταγωνιστικά μοντέλα...
Μου κάνει εντύπωση ότι γράφεται για την BMW.... -
-
Από βδομάδα, θα γράψω κι εγώ.
-
@katafractos17 said in Alfa Romeo Tonale:
Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid 160 PS Δοκιμή / Test drive
By
Ismini Fabiatouκαποτε την ειχα σε μια, εστω και χαμηλη, εκτιμηση.
απορω γιατι της δινουν αυτοκινητα, μου φαινεται ντιπ για ντιπ μην πω -
Γιατί την κράζεις ?
Δεν έγραψε καλά λόγια για το Βιτάρα ?
Πούρεψε ?
Είναι πολύ ψηλή ? -
Γιατί την κράζεις ?
Δεν έγραψε καλά λόγια για το Βιτάρα ?
Πούρεψε ?
Είναι πολύ ψηλή ?γιατι σε καποια συνομιλια διεγνωσα 15χρονο να κατοικει σε σωμα μιλφ
-
Εκείνη άραγε τι να διέγνωσε ;
Γιατί οι άντρες συνήθως 15χρονοι παραμένουν εσαεί
-
Επίσης,γράφει για διπλοσύμπλεκτο υγρού τύπου,ενώ νομίζω πως είναι το κλασσικό ξηρού.
@dimsabas όταν τη δοκιμάσεις,πες μας. -
@panormus772 said in Alfa Romeo Tonale:
Επίσης,γράφει για διπλοσύμπλεκτο υγρού τύπου,ενώ νομίζω πως είναι το κλασσικό ξηρού.
@dimsabas όταν τη δοκιμάσεις,πες μας.Ο @dimsabas ήδη την δοκιμάζει Επίδαυρο απ ότι έμαθα
-
@gtsartsal said in Alfa Romeo Tonale:
https://www.newsauto.gr/news/sigkritiki-dokimi-bmw-x1-sdrive-18i-vs-mercedes-gla-200/
Άσχετο σχετικό...
Ανταγωνιστικά μοντέλα...
Μου κάνει εντύπωση ότι γράφεται για την BMW....Η gla με την βοηθεια του εξαιρετικου 4κυλινδρου των 163 ιππων κερδιζει στα σημεια ως προς το οδηγικο μερος. Η Χ1 εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες αποθηκευσης ενω αισθητικα ειναι πολυ πιο μπανικο αυτοκινητο.
Πιο εκδρομικο μα και απο πολλες αποψεις πιο χρηστικο. Ποιοτικα μεσα στα ιδια μα με την μερκ λιγο πιο hi tech. -
Την είδα live σήμερα αλλά ήταν χαλια.
Ατσουμπαλη. Χαλια πίσω μέρος.
Το μπροστινό καπως βλέπεται. -
@spi_duster said in Alfa Romeo Tonale:
@gtsartsal said in Alfa Romeo Tonale:
Άσχετο σχετικό...
Ανταγωνιστικά μοντέλα...
Μου κάνει εντύπωση ότι γράφεται για την BMW....Η gla με την βοηθεια του εξαιρετικου 4κυλινδρου των 163 ιππων κερδιζει στα σημεια ως προς το οδηγικο μερος. Η Χ1 εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες αποθηκευσης ενω αισθητικα ειναι πολυ πιο μπανικο αυτοκινητο.
Πιο εκδρομικο μα και απο πολλες αποψεις πιο χρηστικο. Ποιοτικα μεσα στα ιδια μα με την μερκ λιγο πιο hi tech.ο κινητηρας της μου αρεσε. Ο θορυβός του όχι. Το αυτοματο της πάλι όχι. Το εσωτερικό μου άρεσε πολύ. Μεγαλη παραφωνία ο επιλογέας του αυτόματου με μοχλό στο τιμόνι. Μ@Λ@κία
Την μπέμπα ήταν να πάω να την δω από κοντά και να την οδηγήσω αλλά ήμουν άτυχος και κάτι μου έτυχε. Δεν έχω αποψη οδηγικά. Αλλά εμφανισιακά είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφη από την Merc.
Alfa Romeo Tonale