-
Τι όμορφο αμάξι! Και τι ζαντάρα είναι αυτή; Ίσως η πιο όμορφη στους δρόμους αυτή τη στιγμή!
-
@lap said in Ford Puma 2019:
Χμμμμ άργησε...
Καλησπέρα Βασίλη.. η ερώτηση γνωστή.. έχω την άδεια σου να το ανεβάσω στην σελίδα μου ? @dimsabas
-
Οι φωτογραφίες στην λίμνη είναι σαν από παιχνίδι. Φοβερές λήψεις.
Θυμίζουν φωτογραφίες από το gran turismo
-
Ωραίο όντως το οδοιπορικό...
Η τέλεια διαδρομή που έγραφε 30-40 χρόνια πριν ο ΝΔ ...
Ευτυχώς έχω προλάβει και εγώ να κάνω αρκετές..
-
Ποστ "Κοσμημα" για το forum που αξιζει πραγματικα να γινει sticky...
Η γραφη θυμισε παλαιους καλους 4τροχους.
Παντα αντικειμενικος , μεστος και χιουμοριστας...
Ευγε Βασιλη !! -
μιεσαι....
ζηλεψα.... -
@criuser said in Ford Puma 2019:
Η τέλεια διαδρομή που έγραφε 30-40 χρόνια πριν ο ΝΔ ...
Και ο ΚΚ(ε)
Σορρυ off topic off !
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
Χμμμμ άργησε...
Καλησπέρα Βασίλη.. η ερώτηση γνωστή.. έχω την άδεια σου να το ανεβάσω στην σελίδα μου ? @dimsabas
πλακα κάνεις !!! εννοειται αφού εσύ το διάβασες πρώτος από όλους
-
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ όλους για τα καλά σας λόγια.
Τις φωτογραφίες τις πετσόκοψα για να χωρέσουν. Κάποιες είναι πολύ εντυπωσιακές σε φουλ ανάλυση. Βοηθησε πολύ ο καιρός όπως λέει και ο Μάστορας γιατι δεν το έχω και τόσο γενικά
-
@gatoz said in Ford Puma 2019:
μιεσαι....
ζηλεψα....ε τι μόνο εμείς θα ζηλεύουμε με αυτά που βάζεις??
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Βοηθησε πολύ ο καιρός όπως λέει και ο Μάστορας γιατι δεν το έχω και τόσο γενικά
Ζήτα βοήθεια από τον Άλεξ.
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
Χμμμμ άργησε...
πλακα κάνεις !!! εννοειται αφού εσύ το διάβασες πρώτος από όλους
Ρε Μπιλ, δεν το έγραψα εγώ! Και για να προλάβω τους γκακεντρεχείς, εννοείται ότι θα ανέβει στη σωστή σελίδα. Απλώς το κρατάω για το εορταστικό πρόγραμμα.
ΥΓ. Να το ξαναδιαβάσετε κι εκεί, ε;
-
Μπράβο @cirus πολύ ωραίο ποστ, πολύ ωραία μέρη, πολύ ωραίες φωτογραφίες και πολύ ωραίο το PUMA!
-
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ όλους για τα καλά σας λόγια.
Τις φωτογραφίες τις πετσόκοψα για να χωρέσουν. Κάποιες είναι πολύ εντυπωσιακές σε φουλ ανάλυση. Βοηθησε πολύ ο καιρός όπως λέει και ο Μάστορας γιατι δεν το έχω και τόσο γενικά
Πολύ καλά γραμμένο το οδοιπορικό σου Κυρε, πρέπει να είναι πανέμορφα στη Πέλλα. Το μόνο καλό που έχω να πω για τα Ford, είναι το πάτημα τους και το τιμόνι τους. Εύγε και κανονικά θα έπρεπε να στο χρηματοδοτούν το ταξίδι οι αρμόδιες υπηρεσίες τουρισμού του νομού. Σωστή διαφήμιση έκανες. Μπράβο και πάλι.
-
Φίλε μου cirus είσαι ωραίος, πάντα τέτοια, μου έφτιαξες το βράδυ χθες που πέτυχα το post της εκδρομής σου, να χάιρεσαι τη σύντροφο και τη fordara σου
-
Φίλε cirus εγω δεν θα σε χαϊδέψω
με 45 λίτρα ντεπόζιτο
140-180 και ανοίγματα
για πλάκα θα είχες 8-9 μέση κατανάλωση
πολλές στάσεις για ανεφοδιασμό έκανες
είσαι έτοιμος για ηλεκτρικό, καλή εκπαίδευση το puma ST -
@monman2 said in Ford Puma 2019:
Φίλε cirus εγω δεν θα σε χαϊδέψω
με 45 λίτρα ντεπόζιτο
140-180 και ανοίγματα
για πλάκα θα είχες 8-9 μέση κατανάλωση
πολλές στάσεις για ανεφοδιασμό έκανες
είσαι έτοιμος για ηλεκτρικό, καλή εκπαίδευση το puma STστο πήγαινε είπιε πολλή βενζίνα και 2 στάσεις. μεγάλη μεση κατανάλωση είχα γύρω στο 9,5 με 10,5 (σε ανηφορικό κομμάτι με 180 και πάνω 13-15 ισως και παραπάνω η στιγμιαία δεν κοίταζα και πολύ)
Μετά δεν το πάταγα τόσο και έπεσε η μέση
οταν πατάς πολύ πίνει !!!!
οταν το πας χαλαρά είναι οικονομικό. και αν το βάλεις και σε eco και προσέχεις πολύ (μακριά από μας) πάει και στο 6,5-7. απλά χάνει το νόημα του το αυτοκίνητο, δεν βγάζει κανένα νοημα να το κάνεις αυτό
-
@cirus Ευχαριστούμε που μας έκανες παρέα στον πρωινό καφέ !
-
@cirus τα εχω περάσει και εγω το mondeo ST (V6 3000cc) είχε 57 λίτρα ντεπόζιτο, επειδή η βενζίνη τότε ήταν 0,80 ήμουν συνέχεια σε PWR mode (εγω το αυτοκίνητο δεν είχε ) κάθε 300-350 χλμ σταμάτημα για βενζίνη
ωραίες εποχές ...έλεγες full έδινες 50αρικο και έπαιρνες ρέστα 10άρικο και ψιλά για τα επόμενα διόδια... -
@monman2 said in Ford Puma 2019:
@cirus τα εχω περάσει και εγω το mondeo ST (V6 3000cc) είχε 57 λίτρα ντεπόζιτο, επειδή η βενζίνη τότε ήταν 0,80 ήμουν συνέχεια σε PWR mode (εγω το αυτοκίνητο δεν είχε ) κάθε 300-350 χλμ σταμάτημα για βενζίνη
ωραίες εποχές δεν λέω έλεγες full έδινες 50αρικο και έπαιρνες ρέστα 10άρικο και ψιλά για τα διόδια...ωραίος ο V6 και το mondeo!!!!!!
αλλά καμια σχέση σε κατανάλωση. Εκεί θα ήθελα τα διπλάσια χρήματα και.....
οι συχρονοι κινητήρες είναι πολύ πιο οικονομικοί
Ford Puma 2019