-
Ταινιάρα είναι η συγκεκριμένη. Αν και ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός .Θέλω να πω πως πιο πολύ σε κερδίζει η ιστορία του Ken Miles ενώ η Φορδ περνά σε δεύτερη μοίρα.
-
Η Ferrari απλά έχει τα περισσότερα ρεκόρ στους αγώνες και δεν είναι τυχαία ο πιο διάσημος κατασκευαστής ονείρων. Μείνε εσύ στην εποχή των σπηλαίων...
Αδιάφορο, δεν αγοράζω αμάξι για να τρέχω σε αγώνες! Αγοράζω για να γουστάρω!!
Κάποτε την μεγαλύτερη πλευρική επιτάχυνση στο γνωστό ring δεν την είχε καμία φεράρι αλλά η κορβέτα και ας είχε φύλλα σούστας (από συνθετικό υλικό παρακαλώ!!). Σπορ αμάξια, ΗΠΑ μόνο...muscle cars, V8 και άπειρα κυβικά και άσε τους άλλους να προσπαθούν να βγάλλουν άλογα από 4.000 ψωροκυβικά και να στορφάρουν στι 9.000σαλ για να το καταφέρουν με διάρκεια ζωής όσο η περιστροφή της σελήνης.
-
για να μπει σε ένα toyota corolla
Είπαμε είμαι πτωχός....δεν έχω το αμάξι που θέλω αλλά το αμάξι που μπορώ να αγοράσω και να συντηρήσω!
ναι γιατι εμείς είμαστε πλούσιοι !!!!
μπορούσες να πάρεις πολλά διαφορετικά απλά διαλεξες την παππουδιερα!!!! λεπτομέρειες όμως.
Στα @@ σου όμως και σε αυτήν μπορείς να μπαίνεις μέσα με καουμποικο καπέλο, rayban γυαλι και σπιρουνάτες μπότες!!!! Το στύλ έχει σημασία όχι το αυτοκίνητο!!!!
-
μπορούσες να πάρεις πολλά διαφορετικά απλά διαλεξες την παππουδιερα!!!! λεπτομέρειες όμως.
Εεε ναι είστε!! Πως να το κάνουμε....και καλά κάνεις!!
Για πες τι άλλο έπαιρνα σε C Hatch αυτόματο με €21.000 και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω, με κορυφαία οδική συμπεριφορά, απαράμιλλη ποιότητα κύλισης, εγγύηση άνω των 4 ετών, οικονομία στην πόλη και στον εξοπλισμό led, ACC, ηλεκτ. ανδιπλ. καθρέπετες και τα σύστήματα ασφαλείας? Γιατί όσο και εαν έψαξα πέρσι, δεν βρήκα τίποτα! Το πιο κοντινό ήταν το Focus στα €30Κ.
-
Διαβαζω το αντιπαλω δεος του ταξιδευτη στα ΤΟΥΟΤΑ. Τι χρωσταω ο άνθρωπος?
-
Εεε ναι είστε!! Πως να το κάνουμε....και καλά κάνεις!!
Για πες τι άλλο έπαιρνα σε C Hatch αυτόματο με €21.000 και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω, με κορυφαία οδική συμπεριφορά, απαράμιλλη ποιότητα κύλισης, εγγύηση άνω των 4 ετών, οικονομία στην πόλη και στον εξοπλισμό led, ACC, ηλεκτ. ανδιπλ. καθρέπετες και τα σύστήματα ασφαλείας? Γιατί όσο και εαν έψαξα πέρσι, δεν βρήκα τίποτα! Το πιο κοντινό ήταν το Focus στα €30Κ.
χαχαχαχαχαχαχ ναι θα θελα αλλά τεσπα
μπορούσες να επιλέξεις κάτι που να μην είχε όλα αυτά αλλά μερικά από δαύτα ή όλα αυτά και να πλήρωνες λίγο παραπάνω. ασε που δεν συμφωνω για ολα.
τεσπα εγώ δεν γράφω για να το παίξω ο εξυπνος αλλά για να σε πειράξω.
έχεις κάνει την πιο ορθη επιλογή , πήρες τα περισσότερα με τα λιγότερα δυνατα χρήματα.
ε και γω το ίδιο έκανα σχεδόν!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
τεσπα εγώ δεν γράφω για να το παίξω ο εξυπνος αλλά για να σε πειράξω.
To ξέρω...και σε αυτό το πνεύμα απαντάω!!
Το αδιαπραγμάτευτο ήταν το αυτόματο κιβώτιο και η ανάρτηση (κύλιση/κράτημα)...δεν μπορώ το κοπάνημα! Όλα τα άλλα ήταν διαπραγματεύσιμα.
Αλλά λέω ότι πήρα αμάξι που μπορούσα (και μου άρεσε προφανώς), άλλο όμως θα ήθελα εαν μπορούσα πιο ψηλά. Αυτά όμως τα έκανα προ παιδιού, τώρα άλλα ειναι τα έξοδα και οι προτεραιότητες. Με τα χρήματα που κόστιζε το αμάξι που ήθελα, θα έχουμε 2 αμάξια στην οικογένεια, που τα χρειαζόμαστε οπωςδήποτε.
-
@spi_duster said in VW FORUM:
Ταινιάρα είναι η συγκεκριμένη. Αν και ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός .Θέλω να πω πως πιο πολύ σε κερδίζει η ιστορία του Ken Miles ενώ η Φορδ περνά σε δεύτερη μοίρα.
Και για τον Shelby , απίστευτος τύπος , πως διαχειριχόταν τους ανθρώπους και τις καταστάσεις , συμμετείχε σε παμπολα project ,κατασκευή , εξελίξη αυτοκινήτων , αγώνες , επιχειρήσεις κλπ.
Και ...με 7 γάμους στο ιστορικό του! -
Κάποτε την μεγαλύτερη πλευρική επιτάχυνση στο γνωστό ring δεν την είχε καμία φεράρι αλλά η κορβέτα
Απλούστατα επειδή η Ferrari ποτέ δεν δοκιμάζει στο Ring!
Σπορ αμάξια, ΗΠΑ μόνο...muscle cars
Σαν να λέμε ότι για πίτσα θα πας στην Αμερική, όχι στην Ιταλία. Γελασαμε και πάλι...
V8 και άπειρα κυβικά και άσε τους άλλους να προσπαθούν να βγάλλουν άλογα από 4.000 ψωροκυβικά και να στορφάρουν στι 9.000σαλ για να το καταφέρουν με διάρκεια ζωής όσο η περιστροφή της σελήνης.
Οι Ευρωπαίοι έχουν και 6500 ατμοσφαιρικά κυβικά, που βγάζουν πάνω από 800 άλογα. Γενικά τρολλάρεις τώρα, αλλά που να νιώσεις...
-
Σαν να λέμε ότι για πίτσα θα πας στην Αμερική, όχι στην Ιταλία. Γελασαμε και πάλι...
Πλάκα πλάκα καλύτερη πίτσα έχει στην Αμερική, αφού μετοίκησαν εκατομμύρια Ιταλοί! Όλη λένε ότι την καλύτερη Ιταλική πίτσα την τρώς στη ΝΥ!!
Οι Ευρωπαίοι έχουν και 6500 ατμοσφαιρικά κυβικά, που βγάζουν πάνω από 800 άλογα. Γενικά τρολλάρεις τώρα, αλλά που να νιώσεις...
Τι να τα κάνεις τα 800 άλογα?? Καλύτεροι κινητήρες από τους Αμερικάνινους V8 (και ειδικά τον Hemi) δεν υπάρχουν! Αλλά εσύ είσαι οπαδός των Φεράρρι, οπότε εθελοτυφλείς! Μια κορβέτα (C4 ειδικά) μέχρι και την C6 είναι καλύτερη από οποιαδήποτε Φεράρρι!!
-
Πλάκα πλάκα καλύτερη πίτσα έχει στην Αμερική, αφού μετοίκησαν εκατομμύρια Ιταλοί! Όλη λένε ότι την καλύτερη Ιταλική πίτσα την τρώς στη ΝΥ!!
Αυτά τα λένε οι άσχετοι.
Τι να τα κάνεις τα 800 άλογα?? Καλύτεροι κινητήρες από τους Αμερικάνινους V8 (και ειδικά τον Hemi) δεν υπάρχουν! Αλλά εσύ είσαι οπαδός των Φεράρρι, οπότε εθελοτυφλείς! Μια κορβέτα (C4 ειδικά) μέχρι και την C6 είναι καλύτερη από οποιαδήποτε Φεράρρι!!
Αυτά τα λένε οι άσχετοι.
-
Καλά εκτός του ότι το θέμα έχει καταντήσει πιο γραφικό από καφενείο, τι ιδιαίτερο έχουν οι hemi κινητήρες;
-
Δία, Φανη
μαμησατε το νήμα VW !!!!!!
γιατι πρέπει να υπάρχουν καλύτερα????
και τα muscle cars αγαπάμε και τα Ιταλικά κομψοτεχνήματα εμείς οι λογικοί
εσείς μονο είστε περιεργοι που θελετε το ένα ή το αλλο
εγώ θα θελα και τα 2 στο ονειρικό γκαραζ μου
Και τα γραφετε αυτά στο νήμα της VW που δεν θα έβαζα τίποτα μέσα στο γκαράζ αυτό!!!!!!
ΕΛΕΟΣ
-
Στο σωστό νήμα μιλάτε. Που αλλού στο forum θα μπορούσατε να μιλάτε για πολλά κυβικά και muscle cars.
Στην Toyota πχ ή στα Γαλλικά? -
-
Άμα είναι για Dacia να παρέμβει ο επίσημος πωλητής τους στο forum. Που είσαι @lap ?
-
Αν ο Φάνης που είναι Mod το επιτρέπει, εγώ δεν φέρω ευθύνη.
-
-
-
@georgemit said in VW FORUM:
Das auto!
Huyndai και Kia έχουν ανακαλέσει πάνω από 7,000,000 οχήματα παγκοσμίως για κίνδυνο φωτιάς. Στην Ελλάδα? Υπνος!
VW FORUM