-
-
Τώρα αν πω σήμερα τι είδα θα γίνω κακός?
Γρήγορη κατεβασιά από Ξάνθη - Θεσσαλονίκη
3 αμάξια συνάντησα στην άκρη του δρόμου με ανοιχτό καπό και τους ιδιόκτητες - χρήστες προβληματισμένους...
golf του 2007 εκεί γύρω
A3 του 2004 εκεί γύρω
octavia του 2006 περίπου....Μπορεί και να έτυχε...
-
Εντάξει…και εγώ έχω τύχει 2 golf 4 σε απόσταση 300 μέτρων φορτωμένα στην οδική, δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από ότι όλοι ξέρουμε…
-
Για να ελαφρυνω λίγο το κλίμα για τα συμπαθεστατα Γερμανικά τετράροδα, από το τεστ του ματιού βλέπω και πολλά παλιότερα Ford σταματημένα. Μου έχει κάνει εντύπωση, δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κι άλλος..
Βέβαια το χειρότερο (να καίγεται) μόνο BMW μου έχει τύχει..τα όμορφα αυτοκίνητα όμορφα καίγονται..
-
Τα vw ακόμα και σταματημένα/χαλασμένα κάνουν εντύπωση. Θετική ή αρνητική. Αυτά τα έρμα τα αξιόπιστα japan, γιατί είναι αδιάφορα ακόμα και για τους ιδιοκτήτες τους?
-
Για να ελαφρυνω λίγο το κλίμα για τα συμπαθεστατα Γερμανικά τετράροδα, από το τεστ του ματιού βλέπω και πολλά παλιότερα Ford σταματημένα. Μου έχει κάνει εντύπωση, δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κι άλλος..
Βέβαια το χειρότερο (να καίγεται) μόνο BMW μου έχει τύχει..τα όμορφα αυτοκίνητα όμορφα καίγονται..
θα μπουν τωρα τα κινεζικα στην ευρωπη και ολες οι ευρωπαικες αυτοκινητοβιομηχανιες θα φαληρισουν.Οπως με τα κινητα που πριν 5-7 χρονια δεν υπηρχαν και τωρα ειναι το 70%, οικονομικα και αξιοπιστα
-
θα μπουν τωρα τα κινεζικα στην ευρωπη και ολες οι ευρωπαικες αυτοκινητοβιομηχανιες θα φαληρισουν.Οπως με τα κινητα που πριν 5-7 χρονια δεν υπηρχαν και τωρα ειναι το 70%, οικονομικα και αξιοπιστα
Να μπουν. Να έχει κι ο κόσμος φτηνά αυτοκίνητα να κάνει τη δουλειά του. Γιατί μόνο οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι επιτρέπεται να πουλάνε στην Κίνα και όχι οι Κινέζοι στην Ευρώπη?
Αλλά με τους ίδους όρους που πήγαν και οι Ευρωπαίοι στην Κίνα. Εργοστάσια στην Ευρώπη και συνεργασία με Ευρωπαική εταιρεία στο 50% τουλάχιστον της ιδιοκτησίας
-
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά επειδή έχω κάποιους συγγενείς σε Καναδά οι οποίοι πάντα είχαν και κάποια VW , -ειδικά Jetta τα οποία κάνουν θραύση δεκαετίες εκεί , φθηνά αμαξάκια με πολύ καλό εξοπλισμό αγαπητά σε γυναίκες κυρίως- μου έλεγαν πως από το 2019 ο 1.4tsi και ο 1.5Tsi σε αυτόματη έκδοση φοράνε μόνο το 8αρι της Aisin ,και γενικά όλα τα VW με τον μικρό κινητήρα. Τα δίλιτρα Gli και Gti και R φοράνε τα καλά DSG υγρού τύπου, ενώ σταμάτησαν την διάθεση των μικρών Golf , μόνο τα Gti και R θα συνεχίσουν.
Δεν μπορώ να βρω κάποια σχετική πληροφορία για το αν είναι Aisin τα αυτόματα με τον 1.5 tsi αλλά δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο με την νοοτροπία που έχουν οι Καναδοί και οι Αμερικανοί για ομαδικές αγωγές και προσφυγές, ενώ επίσης είναι γνωστό πως η VAG στην Αμερική είναι άλλη περίπτωση με διαφορετικές προδιαγραφές στα εργοστάσια της και διαφορετικά μοντέλα από ότι στην Ευρώπη. -
Ναι έτσι φαίνεται να είναι. Έχει κλασσικά αυτόματα και DSG ανάλογα με τον κινητήρα.
-
Στην Αμερική ξέρουν....δεν είναι χάπατα σαν εμάς να τους φορτώνουν τα DSG.
-
Ο μέσος Ευρωπαίος έχεις ξεχάσει περισσότερα για αυτοκίνητα, απο όσα έμαθα ποτέ ο μέσος Αμερικανός...
-
Ο μέσος Ευρωπαίος έχεις ξεχάσει περισσότερα για αυτοκίνητα, απο όσα έμαθα ποτέ ο μέσος Αμερικανός...
Αμερικάνοι μπροστά σε όλα, V8, ατελείωτα κυβικά, να καις βενζίνη έτσι γιατί μπορείς και αυτόματο κιβώτια εδώ και 80 χρόνια....οι καλύτεροι είναι!! Όλα σε υπερβολή γιατί έτσι μπορούν!! Και επίσης έχουν καταναλωτική συνείδηση, βλακείς που χαλάνε δεν ανέχονται....θα την τρέχουν την φαου βε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
Στο μόνο που συμφωνώ είναι στην καταναλωτική συνείδηση και δεν είναι τόσο θέμα συνείδησης όσο νομικού συστήματος.
Από εκεί και πέρα, τι να συγκρίνεις; Τους V12 της Ευρώπης; Παραδέχομαι όμως την νέα Corvette Z06 με τον πολύστροφο V8 και το διπλοσύμπλεκτο. Αγόρασαν μια Ferrari 458 και βάσει αυτού το προτύπου κινήθηκαν.
-
«ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»...
Επειδή είχες κάνει παρατήρηση στον @panormus772 για το αλφίστι και αλφίστα...
-
Από εκεί και πέρα, τι να συγκρίνεις; Τους V12 της Ευρώπης; Παραδέχομαι όμως την νέα Corvette Z06 με τον πολύστροφο V8 και το διπλοσύπλεκτο. Αγόρασαν μια Ferrari 458 και βάσει αυτόυ το προτύπου κινήθηκαν.
Aαπαπαπαπα....abomination η νέα Κορβέτα. Το σωστό αμάξι είναι με πολλά κυβικά (πάνω από 6.000), μπροστά μοτέρα, πίσω κίνηση, τεράστια μούρη (τουλάχιστον τα 2/5 του αμαξιού!) V8 για σωστό ήχο, χαμηλόστροφο, ροπάτο με αυτόματο κιβώτιο. Φεράρι ποτέ δεν μου άρεσαν, στριγκός ήχος άνευ λόγου και γενικά υπερεκτιμημένα. Τα πολύστροφα δεν μου αρέσουν....πολύ κακό για το τίποτα. Το ωραία είναι να έχεις 6-7.000 κ.εκ για να βγάζεις 300-400 άλογα άνετα, αβίαστα....και φυσικά να καις πολύ βενζίνα να γουστάρεις!! Ένας Hemi 6.2 είναι το καλύτερο μοτέρ έβερ...τέλος!!
-
Από εκεί και πέρα, τι να συγκρίνεις; Τους V12 της Ευρώπης; Παραδέχομαι όμως την νέα Corvette Z06 με τον πολύστροφο V8 και το διπλοσύπλεκτο. Αγόρασαν μια Ferrari 458 και βάσει αυτόυ το προτύπου κινήθηκαν.
Aαπαπαπαπα....abomination η νέα Κορβέτα. Το σωστό αμάξι είναι με πολλά κυβικά (πάνω από 6.000), μπροστά μοτέρα, πίσω κίνηση, τεράστια μούρη (τουλάχιστον τα 2/5 του αμαξιού!) V8 για σωστό ήχο, χαμηλόστροφο, ροπάτο με αυτόματο κιβώτιο. Φεράρι ποτέ δεν μου άρεσαν, στριγκός ήχος άνευ λόγου και γενικά υπερεκτιμημένα. Τα πολύστροφα δεν μου αρέσουν....πολύ κακό για το τίποτα. Το ωραία είναι να έχεις 6-7.000 κ.εκ για να βγάζεις 300-400 άλογα άνετα, αβίαστα....και φυσικά να καις πολύ βενζίνα να γουστάρεις!! Ένας Hemi 6.2 είναι το καλύτερο μοτέρ έβερ...τέλος!!
είπε ο σωστος ο μάγκας ο τυπάς με τα μαύρα Γυαλιά και τις σπιρουνάτες μπότες που ζηλεύουν και κλάνουν μέντες όλοι στο πέρασμα του όπως απομακρυνόταν
για να μπει σε ένα toyota corolla
-
Απολίτιστος redneck...
-
για να μπει σε ένα toyota corolla
Είπαμε είμαι πτωχός....δεν έχω το αμάξι που θέλω αλλά το αμάξι που μπορώ να αγοράσω και να συντηρήσω!
Απολίτιστος redneck...
Αχαχαχα....οταν οι Αμερικάνοι έβγαζαν αμάξια η Φεράρι δεν υπήρχε καν! Το σωστό αμάξι είναι το Αμερικάνινο muscle car, τα υπόλοιπα είαι τσιχλόφουσκες και κλασσικά ημί-μετρα των Ευρωπαίων!
-
Τώρα που διαβάζω του παραπάνω διαξιφισμους θυμήθηκα πως δεν έχω δει ρε γμτ την ταινιάρα αυτή , Ford v Ferrari.
Κάποια στιγμή την είχε βγάλει το Netflix αλλά δεν την πρόλαβα , και δεν την βλέπω ούτε στο Amazon που έχω επίσης.
Αλήθεια τώρα που δεν έχουμε να κατεβάσουμε απο πουθενα που βρίσκουμε ταινίες που θέλουμε, Google movies μόνο ;
-
Αχαχαχα....οταν οι Αμερικάνοι έβγαζαν αμάξια η Φεράρι δεν υπήρχε καν!
Τα πρώτα αυτοκίνητα βγήκαν στην Ευρώπη, αν το πας εκεί. Η Ferrari απλά έχει τα περισσότερα ρεκόρ στους αγώνες και δεν είναι τυχαία ο πιο διάσημος κατασκευαστής ονείρων. Μείνε εσύ στην εποχή των σπηλαίων...
Τώρα που διαβάζω του παραπάνω διαξιφισμους θυμήθηκα πως δεν έχω δει ρε γμτ την ταινιάρα αυτή , Ford v Ferrari.
Κάποια στιγμή την είχε βγάλει το Netflix αλλά δεν την πρόλαβα , και δεν την βλέπω ούτε στο Amazon που έχω επίσης.
Αλήθεια τώρα που δεν έχουμε να κατεβάσουμε απο πουθενα που βρίσκουμε ταινίες που θέλουμε, Google movies μόνο ;
Τραγική, όπως οι περισσότερες (Αμερικάνικες) ταινίες που έχουν να κάνουν με ιστορικά γεγονότα. Καμία ιστορική ακρίβεια!
VW FORUM