-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Btw (αν και δε θα πρεπε να μπαίνω στον κόπο να το εξηγώ) σιχαίνομαι τα Τουότα και αυτό δεν θα αλλάξει τώρα που έχω παραγγείλει ένα. Καταναλωτής είμαι κοιτάω το συμφέρον και την κάλυψη των αναγκών μου.
Ίσως τελικά αυτή ακριβώς να είναι η μεγαλύτερη μαγκιά της Toyota στα τελευταία προϊόντα της. Κατάφερε να προσελκύσει υποψηφίους αγοραστές που κάποτε δεν θα περνούσαν ούτε από έξω από τις αντιπροσωπείες της. Πόσες άλλες εταιρείες μπορούν να επικαλεστούν αντίστοιχο "κατόρθωμα"; Το αντίθετο μάλλον οι περισσότερες...
ΥΓ: Συνεχίστε το beef, έχει πλάκα, γιατί κάποιες φορές που έχει ησυχία στην δουλειά με αποτέλεσμα να βαριέμαι δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το να βλέπω 20 νέες δημοσιεύσεις σε συγκεκριμένα νήματα. Έκοψα και τα σνακς ρε γμτ κρίμα...
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν για την 1.8 ότι θα λανσαριστεί μέσα του 2023 με τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδίδονται Δεκέμβριο 2023 ή Ιανουάριο 2024. Τίμη εκτιμώμεμενη με τα σημερινά δεδομένα στις €28.000, δηλαδή δικιά μου εκτίμηση πάνω από 30Κ όταν βγει.
Πολύ αισιόδοξο μου ακούγεται. Οικογενειακό hybrid SUV δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάτω από τα 31 και θα υπάρχει σε ένα χρόνο έτσι όπως πάνε τα πράγματα? Πολύ φοβάμαι ότι θα ξεκινάει minimum με την τιμή που είναι τώρα το 2.0.
Από που είναι η πληροφορία αν επιτρέπεται? -
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Πολύ αισιόδοξο μου ακούγεται. Οικογενειακό hybrid SUV δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάτω από τα 31 και θα υπάρχει σε ένα χρόνο έτσι όπως πάνε τα πράγματα? Πολύ φοβάμαι ότι θα ξεκινάει minimum με την τιμή που είναι τώρα το 2.0.
Από που είναι η πληροφορία αν επιτρέπεται?Για αυτό είπα "με τα σημερινά δεδομένα, δλδ 30Κ για εμένα". Με την σημερινή τιμή των €31Κ για την 2.0 λένε 28 για την 1.8...για να δούμε όμως πόσο θα έχει σε 1 χρόνο η 2λιτρη.
Η πληροφορία είναι από Inchcape.
-
Από που είναι η πληροφορία αν επιτρέπεται?Για αυτό είπα "με τα σημερινά δεδομένα, δλδ 30Κ για εμένα". Με την σημερινή τιμή των €31Κ για την 2.0 λένε 28 για την 1.8...για να δούμε όμως πόσο θα έχει σε 1 χρόνο η 2λιτρη.
Και στα 31 πάντως καλά θα είναι, για να δούμε. Μακάρι να ισχύει και για την ημερομηνία. Όλοι οι πωλητές λένε για 2024 αλλά η λογικη λέει ότι λενε μπας και πουληθεί το 2.0.
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
https://www.newsauto.gr/news/toyota-corolla-cross-tin-odigoume-stin-ispania/
Πωπω αηδιασα με τοσα σαλια. Χωρια που εχει και ενα καρο ανακριβειες αλλα ας οψεται που κανανε ταξιδακι Ισπανια all inclusive.
-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
μονο ενα λαντ κρουζερ υπαρχει, ολα τα αλλα ειναι για αγορα αφου καταθεσεις στα 62.5 με 40 υπηρεσια στον εφκα και στο επικουρικο
Supra
GR86
Yaris GR -
Αμερόληπτη δημοσιογραφία χαχαχα ιδιαίτερα:
[...] ένα αυτοκίνητο που δείχνει να έχει το ποιοτικό βάθος [...]
έπεσε στο πηγάδι και δε μπορεί να βγει.
-
Κι άλλο εδώ:
Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι μας έφαγαν και το θερμαινόμενο τιμόνι...
-
Και στα 31 πάντως καλά θα είναι, για να δούμε. Μακάρι να ισχύει και για την ημερομηνία. Όλοι οι πωλητές λένε για 2024 αλλά η λογικη λέει ότι λενε μπας και πουληθεί το 2.0.
Θέλουν κλωτσιές οι πωλητές.
Ο άλλος μου έλεγε τέλη Αυγούστου ότι μαλλον δεν θα έρθει καν Ελλάδα η cc και προχθες που του την είπα μου τα γύριζε ότι και και καλά δεν απλά δεν ήξερε ποτε.Για να πουλήσουν τώρα τα διλιτρα.
-
Πωπω αηδιασα με τοσα σαλια. Χωρια που εχει και ενα καρο ανακριβειες αλλα ας οψεται που κανανε ταξιδακι Ισπανια all inclusive.
Λιγδες είναι όλο το συνάφι.
Για ένα σάντουιτς θα έγραφαν σκοτώστρες για αμαξάρες. Για καλη τους τύχη δεν βγαίνουν πια σκοτωστρες οποτε δεν έχουν το κρίμα στο λαιμό τους.
Που να τους δείτε αυτους τους YouTubers και τους λοιπούς του συναφιού πως κάνουν σε καμία εκδήλωση με φαγητό.
Κόλαση …. -
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
μονο ενα λαντ κρουζερ υπαρχει, ολα τα αλλα ειναι για αγορα αφου καταθεσεις στα 62.5 με 40 υπηρεσια στον εφκα και στο επικουρικο
Supra
GR86
Yaris GRαμαξια ειπαμε, οχι χαμηλης παραγωγης για φωτογραφισεις και δεξιωσεις
-
Κανονικής παραγωγής είναι, μπορεί να τα παραγγείλει όποιος θέλει. Δεν είναι τίποτα limited editions.
-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
Κανονικής παραγωγής είναι, μπορεί να τα παραγγείλει όποιος θέλει. Δεν είναι τίποτα limited editions.
που ή χωρανε δυο ή οι πισω πρεπει να ειναι γιαπωνεζοι...
ειδικες κατηγοριες ειναι ολα αυτα.
στα mainstream η τουοτα εχει παραμεινει τουοτα. -
Κι άλλο, εδώ του έβγαλε και τέλη κυκλοφορίας:
https://www.carandmotor.gr/dokimes/odigoyme-stin-ispania-neo-toyota-corolla-cross
-
Σκουπιδια. Δεν αξιζουν ουτε μισο κλικ. Απλη μεταφορα καποιου editorial της PR team της Τουοτα κανουν. Ο αλλος εγραφε για αεροσακο αναμεσα στα μπροστινα καθισματα. Δεν εχω βρει πουθενα τετοια πληροφορια.
-
Σκουπιδια. Δεν αξιζουν ουτε μισο κλικ. Απλη μεταφορα καποιου editorial της PR team της Τουοτα κανουν. Ο αλλος εγραφε για αεροσακο αναμεσα στα μπροστινα καθισματα. Δεν εχω βρει πουθενα τετοια πληροφορια.
In terms of passive safety, occupants are surrounded by an extremely strong body structure that’s enabled by our new GA-C platform, which has prioritized the highest level of safety standards and includes an additional front center airbag.
Αυτό είναι από PR κείμενο της Τουοτα
-
@katafractos17 said in Toyota Corolla Cross:
@tutuyo said in Toyota Corolla Cross:
Πολύ ενθουσιασμένους τους είδα.
Μου κάνει εντύπωση.
Είναι πράγματι τόσο καλό αυτοκίνητο;Όντως!
Για χώρους πίσω λένε δεν είναι το καλύτερο αλλά είναι μια χαρά.
Το καλύτερο λέει απο τα μαζεμένα C σε εξωτερικές διαστάσεις είναι το HRV.Εκέι που λέει πως του θυμίζει ΒΜW , το λέει πως αν είχε δεμένα τα μάτια του και λόγω των καλών δερμάτινων καθισμάτων σε άνεση και στήριξη της συγκεκριμένης έκδοσης μαζί με την γενικότερη αίσθηση κύλισης μπορεί να μπερδευόταν και να το νόμιζε.
Γιατί όχι ; Με ένα Άσσο και μια προηγούμενη X1 πόσο διαφορά θα έχει σε καλής ποιότητας οδόστρωμα μέχρι τα 100-110 που τον είδαμε να πηγαίνει;O Thomas φαινόταν να λέει συνέχεια για την καλή αίσθηση τιμονιού και απόκρισης στις αλλαγές κατέυθυνσης και την γενικότερη λειτουργία των αναρτήσεων και ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι το καλύτερο Toyota που έχει οδηγήσει .
Και σε απόδοση 2-3 ανοίγματα που έκανε έδειξε πόσο αβίαστα και πρόθυμα επιτάχυνε με τον ηλεκτροκινητήρα κάτι που συμβάλει επίσης στην καλύτερη οδηγική αίσθηση και αυτή την ελαφρά μέθη που φαίνεται να επηρέασε πολύ θετικα του δυο δοκιμαστες στο παραπάνω βίντεο.Εγώ επιμένω ξανά πως τα 200 αλογάκια σχεδόν ηλεκτρικά σε απόδοση και απενεχοποιημένα σε κατανάλωση αποτελούν το selling point του αυτοκινήτου , κάτω απο 8 δεν είναι εύκολο νούμερο γενικά για SUV , και ο αστραπιαίες ρεπρίζ που θα έχει θα έιναι απόλαυση.
Φανταστείτε το στην καθημερινή κίνηση στην Κηφισίας να ανοίγεις σε κάθε φανάρι και να ελίσεσαι σε κάθε μικρό ανοιγμα αφήνοντας πίσω τους κοιμησμένους και κουρασμένους οδηγούς χωρίς να σκέφτεσαι πως σκορπάς 50λεπτα σε κάθε πάτημα του γκαζιού.Και μαναξαναεπιμένω πως όλο το ζουμί είναι σε αυτές τις εκδόσεις
Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid 2WD «Active Plus»: 31.200 ευρώ.
Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid 4WD «Active Plus»: 33.200 ευρώ αν χρειάζεσαι την τετρακίνηση
Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid 2WD «Style Skywiew»: 33.910 ευρώ αν θέλεις λίγο καλύτερο εξοπλισμό και την πανοραμική που αλλάζει την εικόνα του αυτοκινήτου στο εσωτερικό.Είναι "λάθος" οι τιμές αυτές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και θα το δείτε σε μερικούς μήνες που θα επαναπροσδιοριστούν.
Όπως ήταν "λάθος" οι τιμές του C4 cross όταν κυκλοφόρησε , και του 308 active pack όταν επίσης κυκλοφόρησε.Το απόλυτο VFM , οπου VFM επειδή συζητήθηκε προηγουμένως σημαίνει το ποσοστό κατα οποίο πιάνει τόπο το κάθε ευρώ που ξοδεύεις σε σχέση με το αντίστοιχο ευρώ σε μια άλλη παρόμοια εναλλακτική της αγοράς οπου φυσικά να είναι κοντα στην κατηγορία του συγκρινόμενου.
Δεν σημάινει φθηνό.
Φτιάχνεις ένα excell , βάζεις βαθμολογία στα επιμέρους χαρακτηριστικά και με κάποια προσωπική στάθμιση-βαρύτητα σε κάποια αν θες , βγάζεις ένα άθροισμα το διαιρείς με την αξία αγοράς και όσο μικρότερο το αποτέλεσμα τόσο μεγαλύτερη η VFM αξία.Αν και εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα μέχρι τις 33.000- 34000 ευρώ όπως επισήμανα και παραπάνω.
Νομίζω το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του @stefan147 ;;;
Είχες παραγγείλει με κάποια extra το C4 αλλά δεν θυμάμαι πόσο; Κάτι για 34κ νομίζω ;
Ήταν αυτόματο , dieseloματρακάς των 130 ίππων έτσι;
Και αν θυμάμαι ποια CC παρήγγειλες , σίγουρα loung και AWD στα 39κ.
Θα ήταν μια ωραία άσκηση να μας πείς εκτός απο την επιπλέον ιπποδύναμη ,την τετρακίνηση, την βελτιωμένη κατανάλωση , το καλύτερο πλαίσιο τι άλλο πήρες με λίγα παραπάνω χρήματα σε σχέση με το Citroen ;
Και με πόσα θα έπαιρνες το αντίστοιχο C4 , 200 αλογα , τετρακίνηση , υβριδικό και τον ίδιο εξοπλισμό; -
Αυτό που δεν έκανε ο Γερμανός ήταν να το ανοίξει και λίγο παραπάνω, με 100 πάει και το ΚΤΕΛ...
-
Ναι C4 στα 33Κ κλειδωμενης τιμης τον Δεκ21. Σημερα 37.5Κ το ιδιο αμαξι 1.5d eat8 shine pack με ηλιοροφη, θερμαινομενα half leather, highway assist και ηχοσυστημα.
Κι εγω για να καταληξω εφτιαξα το σχετικο εξελ και εκανα τη συγκριση. Με +6Κ πηρα επιπλεον 60 αλογα, ανεξαρτητη πισω αναρτηση, 4κινηση, ηλεκτρικο μπαγκαζ, remote a/c, καλυτερη εγγυηση, καλυτερη μεταπωληση και πιο (?) futureproof drivetrain.
Προφανως δε θα ειχα κανενα θεμα να δωσω 39Κ γι αυτα τα χαρακτηριστικα στο C4. Θα το προτιμουσα κιολας γιατι μου αρεσει πολυ περισσοτερο αισθητικα και ειναι και ανωτερο ποιοτικα.
-
@vagkirk έβαλα like αλλά τα υπεραπλουστεύεις.
Στις τιμές που βαζεις ξέχασες το χρωμα.
Και με μικρή ποικιλία η Τογιότα ενώ το καλύτερο ποιοτικα η πέρλα κάνει 640.
Η style sky view είναι το ελάχιστο αποδεκτό για να κατάπιεις το βαρίδι των 2000 κυβικών.
Καλώς ή κακώς ο κόσμος ακούει διλιτρο και φεύγει
Μεταπωλητική αξία το διλιτρο πάντα χάνει. Έχω φίλους με διαμάντια διλιτρες Χ1 και δεν φεύγουν με τίποτα. Έχουν φτάσει να τις δίνουν στα ίδια λεφτά με τις 1500 χωρίς η κατανάλωση να διαφέρει πολύ.Η lounge έχει οσα πρέπει να έχει αμάξι αυτης της τιμής και για να καταπιείς την τογιοτιλα. Τα έχει εντοπισει ο Στεφάν και του έχουν κάνει εντύπωση. Εμένα ως τογιοτακια όχι. Έτσι ήταν ανέκαθεν.
Τέλος αυτό που λες με την Κηφισιας. Από ποτε έχεις να βγεις Κηφισιας ; Η κατάσταση είναι αφόρητη. Ποιο άνοιγμα λες που και να χωθείς όταν και αν βρεις χώρο (αδύνατο) θα σε φάει δίκυκλο;
Toyota Corolla Cross