-
Πρέπει πάντως να το ξανασκεφτεις, γιατί σύμφωνα με άλλη συζήτηση που διεξάγεται παράλληλα, μ@λ@κι@ θα κάνεις να αλλάξεις αμάξι, μετά το 207 στασιμότης και χάος, μόνο μπιμπλικια και ημιάκαμπτοι...
-
-
@dimsabas said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Ε όχι και δε μιλάει. Σου παίρνει τα αυτιά με τη φασαρία του. Έχω δοκιμάσει και τα δύο, αν θες μπορείς να διαβάσεις τις δοκιμές μου.
Ενα Mazda 2 σε αυτοματο ε ? Την εχω διαβασει .
εδιτ : Ναι αυτο ειναι
-
@piliourits said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Πρέπει πάντως να το ξανασκεφτεις, γιατί σύμφωνα με άλλη συζήτηση που διεξάγεται παράλληλα, μ@λ@κι@ θα κάνεις να αλλάξεις αμάξι, μετά το 207 στασιμότης και χάος, μόνο μπιμπλικια και ημιάκαμπτοι.
Και το 207 ημιακαμπτο εχει. Και ολα της κατηγοριας αυτης . Αρα ολα ιδια ειναι
-
@dimsabas said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Είναι όμως σε αυτόματες εκδόσεις:
https://cartalk.gr/suzuki-swift-1-2-hybrid-cvt/
https://cartalk.gr/mazda-2-1-5-auto/
https://cartalk.gr/mazda-yaris-toyota-yaris-poio-apo-2-symferei-perissotero/
Πολύ ωραία γραμμένες δοκιμές, μπράβο Δημήτρη! Πάντως μπορεί το αυτόματο να είναι φασαριοζικο αλλά το χειροκίνητο 1.4 είναι να πολύ ήσυχο. Βέβαια στο s cross... Πάντως το Mazda είναι πιο όμορφο...
-
Ο τύπος έχει εκστασιαστει από την αίσθηση οδήγησης. Μου θυμίζει εμένα όταν το είχα οδηγήσει. Πραγματικά γύριζες σε εποχές ραλλακι. Έμοιαζε πολύ.
Το πλάνο που έχει την κάμερα θυμίζει γαλλικό ραλλακι όπου ακόμα και οι μπροστινές κάθετες κολώνες είναι από άλλη εποχή. Εποχές 90s
Η έκδοση εδώ είναι η βασική. Στα 16500 είναι η φουλ έξτρα
Για τις επιδόσεις υπάρχει ένσταση. 0-100 10,5 γράφει. Αλλά η suzuki το θάβει
-
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Πρέπει πάντως να το ξανασκεφτεις, γιατί σύμφωνα με άλλη συζήτηση που διεξάγεται παράλληλα, μ@λ@κι@ θα κάνεις να αλλάξεις αμάξι, μετά το 207 στασιμότης και χάος, μόνο μπιμπλικια και ημιάκαμπτοι.
Μήπως όμως να το κρατήσεις και όσο πάει? Γιατι είναι ένα σχετικά σπάνιο αυτοκίνητο και πιθανό future classic...Ταιριάζει να το έχεις μαζί με το evo...
-
@lap said in [Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο]
Η έκδοση εδώ είναι η βασική. Στα 16500 είναι η φουλ έξτρα
17,400€ πηγε Λαπ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/30676387-suzuki-swift@kostis20 said in [Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο]
Μήπως όμως να το κρατήσεις και όσο πάει? Γιατι είναι ένα σχετικά σπάνιο αυτοκίνητο και πιθανό future classic...Ταιριάζει να το έχεις μαζί με το evo...
Ε δεν ειναι και τοσο σπανιο. Εχει παρα πολλά στο car για πουλημα. Και εμενα θα αρχισει να ζηταει τωρα. Εκτος απο το χρηματικο, δεν εχω ορεξη να τρεχω στα συνεργεια , γι αυτο σκεφτομαι να το αλλαξω . Σε οριζοντα 10ετιας τα ιδια θα κοστισει το Μαζντα (ή καποιο αλλο παρομοιο) με το να κρατησω το Πεζω. Βεβαια το ΠΕζω εχει παραπανω γκαζι , αλλά το Μαζντακι θα θελει μονο το ετησιο σερβις του . Χανω σε γκαζι , αλλά κερδιζω σε ξεγνοιασιά
-
@kostis20 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
μπα...
μενει στα γιαννενα, εχει διπλα του βουνα και ειμαι σιγουρος οτι θελει βιταρα. απλα δεν το ξερει ακομη. -
Έλα ρε ακριβυνε και αυτό;
-
@gatoz said in [Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο]
μπα...
μενει στα γιαννενα, εχει διπλα του βουνα και ειμαι σιγουρος οτι θελει βιταρα. απλα δεν το ξερει ακομη.Και δεν ψηλωνω το Εβο. Καλυτερα απο το Βιταρα θα πηγαινει
-
@gatoz said in [Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο]
μπα...
μενει στα γιαννενα, εχει διπλα του βουνα και ειμαι σιγουρος οτι θελει βιταρα. απλα δεν το ξερει ακομη.Και δεν ψηλωνω το Εβο. Καλυτερα απο το Βιταρα θα πηγαινει
Εεεεεε, ρε παγουρά!!!!
Τι είναι αυτά που λες, αυτά ούτε για αστείο!!!
Το μιτσου εβο δεν ψηλώνει!!! Μόνο κοντένει!!! -
Γιατί όχι, να είναι ένα μοναδικό πρότζεκτ, ΕΒΟ κροσόβερ! Χαμός θα γίνει
-
Υπάρχει, αφού έτρχε σε χωμάτινα ράλι!!
-
Dacia Sandero stepway style 1.0 tce 100hp LPG 18.200€
Μήπως συμφέρει και το clio lpg ; Δεν ξέρω πόσο έχει;PS : τι τιμές είναι αυτές στο duster;;; Ρε 4Χ4 μόνο dieselοματρακάς από...25000 βασική έκδοση;;;;
Tce 4x4 δεν έχουν;;;;
Ρε είναι ηλίθιοι εδώ οι εισαγωγείς; -
Πριν ένα εξαμηνο το είχα δει στα 17500.
Και το άσχημο streetway 1250 ευρώ πιο φθηνό
-
Το swift που είχα κάνει δοκιμή είχε μέτρια ποιότητα κύλισης, σε τέτοιο βαθμό που δεν κατάλαβα διαφορά σε σχέση με το PANDA '07.
Το MAZDA2 μπορεί να μην ανταγωνίζεται τους υπερτροφοδοτούμενους ανταγωνιστές αλλά έχει εξαιρετικό τιμόνι και κιβώτιο ταχυτήτων, βελούδινη ποιότητα κύλισης και πολύ χαμηλή κατανάλωση
-
Ε ρε μέταλ στην διαπασών που θέλετε όλοι σας. Λιμουζίνα μετά το swift.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312813838-dacia-sandero
-
Εγω μεταλ ακουω συνηθως ετσι κι αλλιως
Αλλα το street sandero δεν βλεπεται ρε συ Λαπ. Εσυ θα το επαιρνες ?
-
Αλλα το street sandero δεν βλεπεται ρε συ Λαπ. Εσυ θα το επαιρνες ?
Όλα όσα δεν βλέπονται θα τα έπαιρνε ο Λαπ, γιατί του αρέσουν!! Έχουμε πει για το γούστο του στα αυτοκίνητα.....αχαχαχα.......
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο