@groover1972 said in 2020 Toyota Yaris:
@iceman7 said in 2020 Toyota Yaris:
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Με τόσο μικρή διαφορά τιμής προφανώς θα πάρεις την Style, δεν υπάρχει δίλλημα!!
Και εγώ προς τα εκεί κλίνω, αλλά ο φόβος είναι τα led (δεν θέλω να βάλω μικτή ασφάλεια, έχω άσχημη εμπειρία). Επίσης για το κόκκινο περλέ, ποια είναι η γνώμη σας ;
Μου έχει κολλήσει σαν χρώμα, δεν βλέπω ομως πολλά (δεν παίζει να είναι πολύ εμπορικό χρώμα στο yaris τουλάχιστον). Αυτό ή λευκό περλα, εκεί παίζω.
Σε καινούργιο αυτοκίνητο εξυπακούεται θα βαλεις μικτη. Δεν μπορείς να ρίχνεις μια περιουσία πεταμενη στο δρόμο ανάμεσα σε καφρους και να σκέφτεσαι την εξασφάλιση σου.
Τι αρνητική εμπειρία είχες ;
Ωραίο το κόκκινο που θα άξιζε ίσως και σε bi-tone
Τι ημερομηνίες σου είπαν ;
Προσοχή όταν βάζεις μικτή, να προσέχεις την απαλλαγή. Σε πολλά αυτοματοποιημενα sites μπαίνει μόνο του το μεγάλο ποσό απαλλαγής που σημαίνει ότι πληρώνει η ασφάλεια για ζημιά που αξίζει μεγάλο ποσό, δεν καλύπτει δηλαδή μικροζημιες. Και όπως πάντα διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα.
Σωστό. Και μάλιστα κάποιες φορές το πας από π.χ. 2000€ στα 500€ απαλλαγη και δεν αλλάζει η τελική τιμή ή μεταβάλλεται ελάχιστα!
Ή φέτος στην ανανέωση, μη αποδεχομενος το έτοιμο συμβόλαιο και κάνοντας απ την αρχή τη διαδικασία από άλλη σελίδα, παίζοντας και με το ποσό απαλλαγής, είχα επιβάρυνση +30€ στην περσινή πολύ φθηνή τιμή, αντί για +70 του έτοιμου προτεινομενου συμβολαίου.
Αλλά αυτά πρέπει να τα γράφουμε ξεχωριστά στη συζήτηση για τις ασφαλιστικές.