-
Active plus και τα υπόλοιπα έναν πολύ καλό συναγερμό
-
Με τόσο μικρή διαφορά τιμής προφανώς θα πάρεις την Style, δεν υπάρχει δίλλημα!!
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Και εγώ προς τα εκεί κλίνω, αλλά ο φόβος είναι τα led (δεν θέλω να βάλω μικτή ασφάλεια, έχω άσχημη εμπειρία). Επίσης για το κόκκινο περλέ, ποια είναι η γνώμη σας ;
Μου έχει κολλήσει σαν χρώμα, δεν βλέπω ομως πολλά (δεν παίζει να είναι πολύ εμπορικό χρώμα στο yaris τουλάχιστον). Αυτό ή λευκό περλα, εκεί παίζω. -
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Και εγώ προς τα εκεί κλίνω, αλλά ο φόβος είναι τα led (δεν θέλω να βάλω μικτή ασφάλεια, έχω άσχημη εμπειρία). Επίσης για το κόκκινο περλέ, ποια είναι η γνώμη σας ;
Μου έχει κολλήσει σαν χρώμα, δεν βλέπω ομως πολλά (δεν παίζει να είναι πολύ εμπορικό χρώμα στο yaris τουλάχιστον). Αυτό ή λευκό περλα, εκεί παίζω.Σε καινούργιο αυτοκίνητο εξυπακούεται θα βαλεις μικτη. Δεν μπορείς να ρίχνεις μια περιουσία πεταμενη στο δρόμο ανάμεσα σε καφρους και να σκέφτεσαι την εξασφάλιση σου.
Τι αρνητική εμπειρία είχες ;Ωραίο το κόκκινο που θα άξιζε ίσως και σε bi-tone
Τι ημερομηνίες σου είπαν ;
-
Σε καινούργιο αυτοκίνητο εξυπακούεται θα βαλεις μικτη. Δεν μπορείς να ρίχνεις μια περιουσία πεταμενη στο δρόμο ανάμεσα σε καφρους και να σκέφτεσαι την εξασφάλιση σου.
Αξίζει σίγουρα το κόκκινο bi-tone αλλά εκεί πάμε στα 23.500+, αν θυμάμαι καλά (και φορτώνεται και τις άχρηστες 17αρες).
Λοιπόν την βρήκα την styleσε κάτι προ-παραγγελίες ακόμα και Φεβρουάριο ή και Απρίλιο, μετά από πολλές επισκέψεις σε αντιπροσωπείες -
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
Active plus και τα υπόλοιπα έναν πολύ καλό συναγερμό
Η καρδιά λέει style αλλά το μυαλό active plus...
-
Μου έχει κολλήσει σαν χρώμα, δεν βλέπω ομως πολλά (δεν παίζει να είναι πολύ εμπορικό χρώμα στο yaris τουλάχιστον). Αυτό ή λευκό περλα, εκεί παίζω.Ποιό κόκκινο έχει; Το 3u5;
-
Ποιό κόκκινο έχει; Το 3u5;
Κωδικό δεν ξέρω, το βαθύ κόκκινο είναι, σαν της corolla.
-
Άρα 3u5. Το κόκκινο με φιμέ τζάμι και 17άρα είναι πολύ ωραίο.
-
@stavrapt said in 2020 Toyota Yaris:
Άρα 3u5. Το κόκκινο με φιμέ τζάμι και 17άρα είναι πολύ ωραίο.
Η 17αρα είναι overkill για τέτοιο αμάξι. Εδώ είναι για το Yaris cross αλλά αν θες 2-3 πράγματα εξοπλιστικά πρέπει να πας σε 17αρες και σκούρο εσωτερικό.
Αλλά για τον τύπο που φτιάχνει τα πακέτα της Τογιότα για Ελλάδα τα έχουμε πει. -
Καταθλιπτικός και καγκουρας.
Έχει κάτι ωραία yaris στην Ελβετία που χαζεύω σε βιντεάκια. Με ανοιχτό λευκό ταμπλό σαν του Φάνη και λευκές μοκέτες οροφής. Χαίρεσαι εσωτερικό.
Τον ίδιο και στα Σουζούκι. Εκδόσεις με ανοιχτόχρωμο εσωτερικό στο εξωτερικό, σε εμάς όλα ίδιο μαύρο πλαστικό παντού
-
-
Δεν τίθεται θέμα για τα LED, είναι για την ασφάλειά σου. Είναι σαν να λές δεν θέλω αερόσακους γιατι όταν ανοίξουν (και με σώσουν) κοστίζει ακριβά η αντικατάστασή τους.
-
Εξαιρετικό το κόκκινο, αλλά να ξέρεις είναι πιο σκούρο από της Κορόλα, πάει προς το μπορντώ (εκτός εαν το άλλαξαν πρόσφατα).
-
-
Σωστά τα λέει ο Φάνης, με μια υποσημείωση του αφτερμαρκετ led με τον προτζεκτορα που έχει ήδη η active plus
-
Σωστά τα λέει ο Φάνης, με μια υποσημείωση του αφτερμαρκετ led με τον προτζεκτορα που έχει ήδη η
Σωστά. Αλλά με τόσο μικρή διαφορά τιμής, δεν αξίζει να μην πάρει κάποιος την Style...με τα aftermarket (εαν είναι της προκοπής και στα βάλει κάποιος σοβαρός) LED θές €300 στο νερό. Οπότε μιλάμε για πολύ μικρή διαφορά τιμής μετά που αξίζει με τα €1.000 η Style. Να ήταν €3.000 η διαφορά να το συζητήσουμε, αλλά στα €1.000 για εμένα είναι no brainer.
-
Σωστά! Μπορεί και παραπάνω από 300 ευρώ να βγουν τα aftermarket.
-
Τα εργοστασιακά LED από μόνα τους κοστολογούνταν στα 1000+ ευρώ όταν έμπαιναν ως εξτρα σε κάποια αυτοκίνητα, εγώ είμαι υπέρ της απόλυτης οικονομίας και εναντίον των περιττών, αλλά είναι κρίμα να μην έχει τέτοια φώτα καινούριο αμάξι, συν τις όποιες άλλες μικροβελτιώσεις.
Όσον αφορά στη μικτή ασφάλεια, αν δεις τις οικονομικές online εταιρίες, σ' αυτή την κατηγορία ασφαλιζομένου κεφαλαίου θα σου βγει περίπου +120€ ετησίως η μικτή με όλες τις επι μέρους καλύψεις, απ ότι αν έκανες μια πλήρη ασφάλιση κλοπής και πυρός. Έχουμε κάνει αρκετοί τέτοια, παίρνεις και εκπτωτικούς κωδικούς απ το Πράκτικερ και βγαίνει αρκετά οικονομικά.
-
Όσον αφορά στη μικτή ασφάλεια, αν δεις τις οικονομικές online εταιρίες, σ' αυτή την κατηγορία ασφαλιζομένου κεφαλαίου θα σου βγει περίπου +120€ ετησίως η μικτή με όλες τις επι μέρους καλύψεις, απ ότι αν έκανες μια πλήρη ασφάλιση κλοπής και πυρός. Έχουμε κάνει αρκετοί τέτοια, παίρνεις και εκπτωτικούς κωδικούς απ το Πράκτικερ και βγαίνει αρκετά οικονομικά.
Μιας και το ανέφερες, έκανα μια ερώτηση σε μια γνωστή online ασφαλιστική για να δω που κυμαίνονται τα ποσά για την ασφάλιση ενός καινούριου αυτοκινήτου. 302 € το φουλ πακέτο , 584 η μικτή (μου φάνηκε μεγάλη η διαφορά).
Εντύπωση μου έκανε, ότι δεν καλύπτει η μερική κλοπή τις μπαταρίες του οχήματος (το ρώτησα γιατί ακούω ότι οι μπαταρίες στα υβριδικά μπορεί να είναι και στόχος) -
Σωστά τα λέει ο Φάνης, με μια υποσημείωση του αφτερμαρκετ led με τον προτζεκτορα που έχει ήδη η
Σωστά. Αλλά με τόσο μικρή διαφορά τιμής, δεν αξίζει να μην πάρει κάποιος την Style...με τα aftermarket (εαν είναι της προκοπής και στα βάλει κάποιος σοβαρός) LED θές €300 στο νερό. Οπότε μιλάμε για πολύ μικρή διαφορά τιμής μετά που αξίζει με τα €1.000 η Style. Να ήταν €3.000 η διαφορά να το συζητήσουμε, αλλά στα €1.000 για εμένα είναι no brainer.
Οι επώνυμες αφτερ έχουν από 60-170 το ζευγάρι και είναι πανευκολο να τις βάλει ο οποιοσδήποτε άντε να πεταχτεί και μέχρι τον ηλεκτρολόγο για ένα έλεγχο ρύθμισης που κατά 99% δεν θα χρειαστεί.
Ειδικά σε φανάρι με προτζεκτορα το αποτέλεσμα είναι εργοστασιακό.
Εκτός αν έχει και λειτουργία για φωτισμό στροφών και άλλα που είναι έξτρα λειτουργίες. -
@iceman7 said in 2020 Toyota Yaris:
Μου έχει κολλήσει σαν χρώμα, δεν βλέπω ομως πολλά (δεν παίζει να είναι πολύ εμπορικό χρώμα στο yaris τουλάχιστον). Αυτό ή λευκό περλα, εκεί παίζω.Σε καινούργιο αυτοκίνητο εξυπακούεται θα βαλεις μικτη. Δεν μπορείς να ρίχνεις μια περιουσία πεταμενη στο δρόμο ανάμεσα σε καφρους και να σκέφτεσαι την εξασφάλιση σου.
Προσοχή όταν βάζεις μικτή, να προσέχεις την απαλλαγή. Σε πολλά αυτοματοποιημενα sites μπαίνει μόνο του το μεγάλο ποσό απαλλαγής που σημαίνει ότι πληρώνει η ασφάλεια για ζημιά που αξίζει μεγάλο ποσό, δεν καλύπτει δηλαδή μικροζημιες. Και όπως πάντα διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα.
-
@groover1972 said in 2020 Toyota Yaris:
@iceman7 said in 2020 Toyota Yaris:
Προσοχή όταν βάζεις μικτή, να προσέχεις την απαλλαγή. Σε πολλά αυτοματοποιημενα sites μπαίνει μόνο του το μεγάλο ποσό απαλλαγής που σημαίνει ότι πληρώνει η ασφάλεια για ζημιά που αξίζει μεγάλο ποσό, δεν καλύπτει δηλαδή μικροζημιες. Και όπως πάντα διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα.
Σωστό. Και μάλιστα κάποιες φορές το πας από π.χ. 2000€ στα 500€ απαλλαγη και δεν αλλάζει η τελική τιμή ή μεταβάλλεται ελάχιστα!
Ή φέτος στην ανανέωση, μη αποδεχομενος το έτοιμο συμβόλαιο και κάνοντας απ την αρχή τη διαδικασία από άλλη σελίδα, παίζοντας και με το ποσό απαλλαγής, είχα επιβάρυνση +30€ στην περσινή πολύ φθηνή τιμή, αντί για +70 του έτοιμου προτεινομενου συμβολαίου.
Αλλά αυτά πρέπει να τα γράφουμε ξεχωριστά στη συζήτηση για τις ασφαλιστικές.
2020 Toyota Yaris