-
@georgemit said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
@cirus said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Επανέρχομαι στο συγκεκριμένο τόπικ.
Πήγα και οδήγησα την προηγούμενη εβδομάδα το i30 1.5 160 Nline Hatch. Μου άρεσε σε όλα και αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων Πέμπτη ή Παρασκευή το κλείνω.
Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής:
Έχω πάρει προσφορές από 2 αντιπροσωπείες μέχρι στιγμής για το ίδιο ποσό προκαταβολής και αριθμό δόσεων. Στη μια αντιπροσωπεία η δόση βγαίνει χαμηλότερη. Υπολογίζουν άλλο επιτόκιο; Δεν είναι στανταρ; Επίσης στην αντιπροσωπεία που μου κάνει την καλύτερη προσφορά μου δίνει ημερομηνία παράδοσης, για το χρώμα που θέλω, 4 με 6 μήνες, ενώ ο άλλος 6 με 9.
Αν γνωρίζει κανείς τι παίζει σχετικά;Εγώ δεν γνωρίζω οπότε δεν απαντώ.
Αλλά με το καλό εύχομαι. Σουπερ επιλογή. καλό και πάρα πολύ τίμιο αυτοκινητο.
Εμένα μαρέσει πολύ η έκδοση fastback, πιστεύω για τα δικά μου γούστα είναι πολύ ωραιος ο σχεδιασμός. την είδες? ποια εκδοση πήρες?
το scala πάλι τίμιο αλλά νομίζω ανωτερο είναι το i30 και με 160hp πολύ πιο δυνατο
Ευχαριστώ πολύ!
Το 1.5 N line hatch manual. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το 1.0 Nline 7dct. Τιμή η ίδια τελικά προτίμησα τα άλογα από το αυτόματο.
Ο χρόνος αναμονής είναι για το μπλε dark teal. Τα 3 γκρι που έχει το site έχουν παράδοση Νοέμβρη αλλά δε μου αρέσουν.
Η διαφορά στη δόση είναι γιατί ο ένας δεν υπολόγισε την ασφάλεια του δανείου.καλά τα λες σε μένα που θα επερνά ΜΟΝΟ το manual έτσι και αλλιώς χαχαχαχαχαχ (κολλημένος)
ρε συ μιας και θα το παραγγείλεις την fastback εκδοση την είδες καθόλου? Είναι πολύ εντυπωσιακή σε σχέση με το hatch. ρίχτης μια ματια, νομίζω αξίζει. και η διαφορά σε χρήματα είναι μηδαμινή. Νταξει βεβαια αυτά είναι γούστα αλλά ρίχτης μια ματιά
-
Ναι η διαφορά είναι ασήμαντη, 500€.
Κι εμένα μου αρέσει, θα το σκεφτώ λίγο ακόμα.
Τα μειονεκτήματά της είναι η ορατότητα πίσω και το λίγο μεγαλύτερο μήκος.
Παίρνεις κάτι όμως πιο ξεχωριστό και με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. -
Ναι η διαφορά είναι ασήμαντη, 500€.
Κι εμένα μου αρέσει, θα το σκεφτώ λίγο ακόμα.
Τα μειονεκτήματά της είναι η ορατότητα πίσω και το λίγο μεγαλύτερο μήκος.
Παίρνεις κάτι όμως πιο ξεχωριστό και με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.ναι ετσι ακριβώς.
προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει και με το παραπάνω γιατι το coupe σχήμα που έχει είναι πολύ αρμονικό και όμορφο. Ενώ το hatch είναι μια χαρά αλλά τιποτα το ιδιαίτερο σχεδιαστικά.
και επιπλέον χώρος αποσκευών που είναι μεγάλο +
αν έχεις αρκετά μεγάλο χώρο να το παρκαρεις μην το σκευτείς καν.. είναι πολύ πιο όμορφο στην ίδια τιμή. εκτός από πρακτικό και τίμιο αμάξι με καλές επιδόσεις θα είναι και πανέμορφο
ΥΓ Γ@μησε την ορατότητα πίσω. εχουν κάμερες, μπλιμπλιμπλίκια που κάνουν μπιπ μπιπ. Στα @ρχιδι@ μας η ορατότητα αν ειναι προς χάρη της ομορφιάς και το συγκεκριμένο είναι πολύ όμορφο
-
Επανέρχομαι στο συγκεκριμένο τόπικ.
Πήγα και οδήγησα την προηγούμενη εβδομάδα το i30 1.5 160 Nline Hatch. Μου άρεσε σε όλα και αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων Πέμπτη ή Παρασκευή το κλείνω.
Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής:
Έχω πάρει προσφορές από 2 αντιπροσωπείες μέχρι στιγμής για το ίδιο ποσό προκαταβολής και αριθμό δόσεων. Στη μια αντιπροσωπεία η δόση βγαίνει χαμηλότερη. Υπολογίζουν άλλο επιτόκιο; Δεν είναι στανταρ; Επίσης στην αντιπροσωπεία που μου κάνει την καλύτερη προσφορά μου δίνει ημερομηνία παράδοσης, για το χρώμα που θέλω, 4 με 6 μήνες, ενώ ο άλλος 6 με 9.
Αν γνωρίζει κανείς τι παίζει σχετικά;Με το καλό....εξαιρετική επιλογή!
Προφανώς έχουν άλλο επιτόκιο, ανάλογα με την τράπεζα που συνεργάζονται και ίσως έχουν και άλλο ποσό στα έξοδα.
Όσο για τον χρόνο παράδοσης, 2 σενάρια μπορώ να σκεφτώ:
- Κάποιος από τους 2 λέει "ψέμματα"
- Ο έμπορος που λέει 4-6 μήνες έχει ήδη παραγγείλει ήδη κάποια αυτοκίνητα οπότε θα σου δώσει ένα από αυτά, εφόσον είναι εντός των προδιαγραφών σου.
-
Ευχαριστώ πολύ!
Το μυστήριο με τη δόση λύθηκε όπως έγραψα, η μία αντιπροσωπεία είχε υπολογίσει και ασφάλιση δανείου την οποία θα δούμε αν μπορούμε να την αποφύγουμε.
Σχετικά με τον χρόνο παράδοσης κι εγώ υποψιάζομαι ότι ο ένας λέει ψέματα και μετά θα με πάει μηνα μηνα στο 9μηνο.
Το μπλε dark teal δε το έχει καμία αντιπροσωπεία παραγγείλει ήδη και μου δίνουν αρκετά διαφορετικούς χρόνους παράδοσης.
Όπως έγραψα και πριν, τα 3 γκρι (shadow, amazon και dark knight) έχουν ήδη παραγγελθεί και έρχονται Νοέμβρη. -
Όπως έγραψα και πριν, τα 3 γκρι (shadow, amazon και dark knight) έχουν ήδη παραγγελθεί και έρχονται Νοέμβρη.
Εεεε ρε μανία στην Ελλάδα με τα απαίσια και άθλια βαρετά χρώματα. Φέρετε ρε ωραία χρώματα να ομορφάινουν οι δρόμοι...πήξαμε στο γκρι πια, ένα με το τσιμέντο και την άσφλατο.
-
Stealth
-
Να σε ρωτήσω τιμή;
Μια χαρά αμάξι πρέπει να είναι το i30, ειδικά το lift back, αλλά θέλω να δω κόστος για χειροκίνητο βενζινης σε σχέση με ντίζελ ΕΑΤ8 που κοιτούσες. Οικονομοτεχνικη σύγκριση. -
Στην εποχή της ανόδου των επιτοκίων, δεν υπάρχει καμία μάρκα να δίνει άτοκα? Αξίζει
να πληρώνεις τόκο για κάτι που θα χάσει 25% το επόμενο πρωί? -
@kapelis said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Στην εποχή της ανόδου των επιτοκίων, δεν υπάρχει καμία μάρκα να δίνει άτοκα? Αξίζει
να πληρώνεις τόκο για κάτι που θα χάσει 25% το επόμενο πρωί?Θα χάσει?
-
@piliourits said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Να σε ρωτήσω τιμή;
Μια χαρά αμάξι πρέπει να είναι το i30, ειδικά το lift back, αλλά θέλω να δω κόστος για χειροκίνητο βενζινης σε σχέση με ντίζελ ΕΑΤ8 που κοιτούσες. Οικονομοτεχνικη σύγκριση.Το συγκεκριμενο 24.300 με χρωμα + 500 περιπου καποια λοιπά εξοδα.
Τα χιλιομετρα θα γινονται σε επαρχιακο και εθνικο δικτυο οποτε θα εχω σχετικα καλη καταναλωση πιστεύω.
Θα κοιτουσα και το 308, το c4 και το astra σε ντιζελ και τα 3, αν δεν ειχαν αυτες τις αστειες πλεον τιμες.
Να θυμισω οτι τον Μαιο που ξεκινησα να το ψαχνω ειδα πρωτο το peugeot 1.5d στα 24.300.
Στη βδομαδα πηγε 28.300 και πλεον προσφερεται μονο ως αυτοματο απο τα 31+. -
Με το καλό να το παραγγείλεις και να το παραλάβεις για να το χαρείς.
Όμορφο αυτοκίνητο, μοτέρ με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και φοβερά vfm.
Θα ήταν η 1η μου επιλογή για νέο αυτοκίνητο, αν καταφέρω να ξεπεράσω τις αβεβαιότητες που έχω για τα Κορεάτικα. Θα το δουλέψω με διάφορα test drive όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τότε, θα διαβάζω τα σχόλια των κατόχων.Εκτός αν συνεχίσουν να ανεβάζουν έτσι τιμές τα Ευρωπαικά οπότε δεν χρειαστώ καν test drive για ν' αποφασίσω...
-
Ευχαριστώ πολύ!
Το έκλεισα πριν από λίγο.
Οι 6 με 9 μήνες αναμονής ευτυχώς έγιναν 5 με 6.
Τελικά έκλεισα το hatch, σε χρώμα σαν αυτό των φώτο dark teal.
Δώρο (έχουνε πέσει τσιγκουνιές στις αντιπροσωπείες) πατάκια πλαστικά παντός καιρού και πλαστικό κάλυμμα πορτ μπαγκάζ.
![alt text](https://i.postimg.cc/SNcn7Pxs/IMG-20220818-115105.jpg)
-
Καλοτάξιδο!
Πάντως με εμφανισιακά κριτήρια το hatch χάνει πολύ σε σχέση με το Fastback. Έχω δει και οδηγήσει για λίγο το Fastback N-Line 1.5 DCT σε λευκό χρώμα και ήταν πανέμορφο εξωτερικά. Και καλό στο δρόμο, αν και μου φάνηκε λιγότερο γρήγορο από ότι περίμενα βάσει προδιαγραφών κινητήρα.
-
@harisma23 said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Καλοτάξιδο!
Πάντως με εμφανισιακά κριτήρια το hatch χάνει πολύ σε σχέση με το Fastback. Έχω δει και οδηγήσει για λίγο το Fastback N-Line 1.5 DCT σε λευκό χρώμα και ήταν πανέμορφο εξωτερικά. Και καλό στο δρόμο, αν και μου φάνηκε λιγότερο γρήγορο από ότι περίμενα βάσει προδιαγραφών κινητήρα.
συμφωνώ απόλυτα.
οχι οτι το hatch είναι άσχημο. αλλά το Fastback είναι ΚΟΥΚΛΑ.
-
Ευχαριστώ πολύ!
Το έκλεισα πριν από λίγο.
Οι 6 με 9 μήνες αναμονής ευτυχώς έγιναν 5 με 6.
Τελικά έκλεισα το hatch, σε χρώμα σαν αυτό των φώτο dark teal.
Δώρο (έχουνε πέσει τσιγκουνιές στις αντιπροσωπείες) πατάκια πλαστικά παντός καιρού και πλαστικό κάλυμμα πορτ μπαγκάζ.
![alt text](https://i.postimg.cc/SNcn7Pxs/IMG-20220818-115105.jpg)
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ να είναι
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και να το ευχαριστηθείς
me like!!!!
-
@andya3 said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Με το καλό να το παραγγείλεις και να το παραλάβεις για να το χαρείς.
Όμορφο αυτοκίνητο, μοτέρ με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και φοβερά vfm.
Θα ήταν η 1η μου επιλογή για νέο αυτοκίνητο, αν καταφέρω να ξεπεράσω τις αβεβαιότητες που έχω για τα Κορεάτικα. Θα το δουλέψω με διάφορα test drive όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τότε, θα διαβάζω τα σχόλια των κατόχων.Εκτός αν συνεχίσουν να ανεβάζουν έτσι τιμές τα Ευρωπαικά οπότε δεν χρειαστώ καν test drive για ν' αποφασίσω...
Αν ξεπεράσεις το μετριο εσωτερικό σε σχεση με ενα VW (δεν λέω καν για το premium audi που έχεις "τοτε που ήταν όντως premium το εσωτερικό των audi") και πιθανούς τριγμούς
είναι καλο
αν δε κοιταξεις ποσο κοστίζει σε σχέση με αυτό που παίρνεις είναι εξαιρετικό
και πολύ αξιόπιστο σαν ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ
-
Καλοταξίδο χρώματαρά και όμορφη ζάντα!!!!
-
Τέλειο! Να το χαρείς όσο δεν πάει!
-
Καλοτάξιδο με πολλά όμορφα κι ευχάριστα χλμ.!
Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).