-
Αυτο είναι μέρος της μαγκιάς και επιτυχίας τους! Έχουν όλες τις επιλογές δεν έχουν κόψει καμιά! Για αυτό όπου γυρίσεις βλέπεις ακόμα και στην ψωροκοσταινα το νέο τουσον! Έχει γεμίσει ο δρόμος! Όχι σαν κάτι vg group! Έχουμε μόνο 1.5 και μόνο dsg ή αν θες πετρέλαιο μόνο δίλιτρο...γι'αυτό πέφτουν διαρκώς και ο Κορεάτης έχει γεμίσει την Ευρώπη,πρώτη παντού η χιουνται...
-
Για αυτό ακριβώς το λέω , με τέτοια γκάμα μοτέρ θα είχε ενδιαφέρων να δούμε τι προτιμάει ο κόσμος για ένα τόσο βαρύ αμάξι
-
Χαίρομαι που βλέπω το Cupra στα τοπ-10. Απίστευτο αυτοκίνητο.
-
Τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε τάσι στην αγορά, η Ford εξασφάλισε κάμποσα 125άρια ST-Line Design, με χειροκίνητο κι αυτόματο κιβώτιο. Πάντα με χαμηλό επιτόκιο. Όποιος ψάχνει για B-SUV, δεν μπορεί να το προσπεράσει.
https://cartalk.gr/etoimoparadoto-puma-st-line-design-cheirokinito-aftomato/
-
@yem said in SUV/Crossovers Forum:
Για αυτό ακριβώς το λέω , με τέτοια γκάμα μοτέρ θα είχε ενδιαφέρων να δούμε τι προτιμάει ο κόσμος για ένα τόσο βαρύ αμάξι
Σύμφωνα με το παρακάτω
7% diesel
27% βενζίνη
33% plug in
35% hybridhttps://www.spritmonitor.de/en/overview/19-Hyundai/189-Tucson.html?constyear_s=2021&powerunit=2
Εννοείται αν μπει ο παράγοντας οικονομία στην εξίσωση επιλογής το ντίζελ παραμένει μονόδρομος και εδώ. Αν μπουν τα γκάζια στα άλλα. -
@dimsabas said in SUV/Crossovers Forum:
Τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε τάσι στην αγορά, η Ford εξασφάλισε κάμποσα 125άρια ST-Line Design, με χειροκίνητο κι αυτόματο κιβώτιο. Πάντα με χαμηλό επιτόκιο. Όποιος ψάχνει για B-SUV, δεν μπορεί να το προσπεράσει.
Πάλι?? Προφανώς κάτι παίζει και κατά καιρούς φέρνει φουρνιές από τέτοια.
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
@dimsabas said in SUV/Crossovers Forum:
Πάλι?? Προφανώς κάτι παίζει και κατά καιρούς φέρνει φουρνιές από τέτοια.
Μπορεί να κόπηκαν από άλλες χώρες για κάποιον λόγο και εδώ να ήρθαν με μια γενναία έκπτωση που προφανώς δεν θα δει ο πιθανός αγοραστής. Πάντως να βγήκαν φέτος από την γραμμή λίγο δύσκολο
-
@tkin73 said in SUV/Crossovers Forum:
Πάντως να βγήκαν φέτος από την γραμμή λίγο δύσκολο
Φέτος βγήκαν, όπως και αυτά τον Φεβρουάριο. Είναι τα Design που μπορούν να παραχθούν. Η γραμμή λειτουργεί κανονικά, απλά με παράδοση στον χρόνο περίπου. Τώρα που έφτιαξαν τα ντήζελ που χρώσταγαν και τα σταμάτησαν (επιτέλους!!!), μπορούν να παράξουν τα Design.
-
28 χιλιάρικα για b class κουβαδάκι ;;;
Πάνε καλά ; -
@iceman7 said in SUV/Crossovers Forum:
28 χιλιάρικα για b class κουβαδάκι ;;;
Πάνε καλά ;Στα χρήματα και πάνω πας γραμμή για το νέο qq. Στα λέω για να μη λες μετά όταν τερματίσει πάλι πρώτο.
-
@piliourits said in SUV/Crossovers Forum:
Επίσης οι εγγυήσεις έχουν διαφορές που δεν είναι σαφείς.
Π.χ. Χιουνταη έχει απεριόριστα χιλιόμετρα στην 5ετια εγγύηση.
ΚΙΑ με τα ίδια μηχανολογικά μέρη, 7 χρόνια μέχρι 100Κ χλμ.
Η Σιτροέν έχει 3 χρόνια και ήταν δώρο επέκταση στα 5 χρόνια, αλλά ίσχυε για 60.000χλμ. Μου έκαναν επιπλέον δώρο και την επέκταση για άλλα 20.000χλμ μέχρι τα 80Κ.
Υπάρχει και μέχρι τα 100Κ χλμ με επιπλέον κόστος. (Δεν κάνω πολλά και, κακώς, δεν τη ζήτησα) Αν κάποιος χρεωθεί όλες τις επεκτάσεις και δεν τις πάρει δώρο, μπορεί να κοστίζουν από +600€ μέχρι 1000+ ευρώ επιπλέον.
Επίσης δεν είναι όλες οι επεκτάσεις το ίδιο.
Πολλές είναι απλά "ασφαλίσεις" για τυχόν ανταλλακτικά που θα χρειαστούν αλλά χρεώνουν την εργασία, μετά από ένα χρονικό σημείο. Κανένας βέβαια δεν εξηγεί τα ψιλά γράμματα προκαταβολικά.
Ακόμη, 8 χρόνια εγγύηση, αν σημαίνει πως πληρώνεις τιμές αντιπροσωπείας στα σέρβις για 8 χρόνια αλλά δεν σου καλύψουν το κόστος της εργασίας για το ανταλλακτικό που θα χαλάσει τον 7ο χρόνο, ίσως δεν είναι και τόσο συμφέρουσα συμφωνία...Εγώ που έχω Σιτροέν, ιδια μηχανολογικά μέρη με Οπελ, σου πρότεινα Χιουνταη ως το πιο αξιόπιστο, λόγω του ότι είχες ΤΟΥΟΤΑ. Αυτή τη θέση αξιοπιστίας έχουν τα σημερινά κορεάτικα.
(Τα παλιά οπελ κανένα προτέρημα αξιοπιστίας)
Μάζντα επισης κορυφή, αλλά δύσκολη αγορά λόγω τιμής και κυβικών και δεν ξέρω αν φέρνουν ντίζελ.Πήλιο χάχα θα μου πεις καλά ρε μετά από 25 μέρες βρήκες να απαντήσεις? Kia είναι 7 χρόνια όχι όμως 100 αλλά 150 ή 170 χιλ χλμ δεν θυμάμαι καλά. 8χρονια και 100 είχε η ford
-
Άλεξ, πάνε και πες εγώ νομίζα πως ήταν για 200k χλμ η εγγύηση. Αν δεν είναι τότε το γυρίζω πίσω θα παραγγείλω κάτι άλλο.
Ο εφιάλτης τους θα γίνεις.
-
@alex-mix said in SUV/Crossovers Forum:
Kia είναι 7 χρόνια όχι όμως 100 αλλά 150 ή 170 χιλ χλμ δεν θυμάμαι καλά. 8χρονια και 100 είχε η ford
150.000χλμ η ΚΙΑ.
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
@alex-mix said in SUV/Crossovers Forum:
Kia είναι 7 χρόνια όχι όμως 100 αλλά 150 ή 170 χιλ χλμ δεν θυμάμαι καλά. 8χρονια και 100 είχε η ford
150.000χλμ η ΚΙΑ.
Έλα Φανηηηηηηη, χαθηκαμε
-
Σχετικά με SUVοκαταναλώσεις του 1.5HDi (120hp, EAT6, C3 Aircross) δύο άτομα και φορτωμένο όσο χωράει μπρος πίσω σε ταξίδι στο εξοχικό:
α. Πολύ χαλαρός ρυθμός στα όρια ταχύτητας ευθεία στον κάμπο σε επαρχιακό (παλαιά εθνική οδός Λάρισας)
β. Κομμάτι Εθνικής Λάρισας Τρικάλων, λίγο πιο αργά έξω απ τη Λάρισα, και μετά τη διασταύρωση για Ελασσόνα κλειστός αυτοκινητοδρομος άδειος 120-130 και λίγα "σύντομα" πατήματα μέχρι 160-170 μόνο για έλεγχο της ζυγοσταθμισης μετά το μπρος-πισω ελαστικών.
γ. σβελτος ρυθμός "ανάβασης" από Πύλη Τρικάλων προς Στουρναραίικα, τόσο όσο να χυθεί λιγο στα πόδια μας κι ένας καφές απ τις ρηχές ποτηροθηκες...
-
Ποια εφαρμογή είναι αυτή?
-
Καλησπέρα σας παιδιά!
Ψάχνοντας συνεχώς για το μοντέλο που είχα ρωτήσει πριν αρκετά ποστς, βλέπω οτι στην αγορά υπάρχει ενα μπάχαλο. Είχα μια κλίση προς το kuga πετρέλαιο 4x4 και μόλις σχεδόν το αποφάσισα, μου είπαν απο αντιπροσωπεία οτι πλέον δεν βγαίνει πετρέλαιο και 4x4! Το καταργήσανε!
Οπότε πάμε πάλι απο την αρχή το ψάξιμο... Αυτή τη φορά έχει μπει στην αναζήτηση υποχρεωτικά πετρέλαιο και 4x4. Τιμή ως 35.000....Υπάρχει τίποτα τέτοιο πλέον ή τα έχουν καταργήσει όλοι τα πετρέλαια?
-
Σε βλέπω για duster και δεν το ξέρεις.
-
@kavouras69 said in SUV/Crossovers Forum:
Καλησπέρα σας παιδιά!
Ψάχνοντας συνεχώς για το μοντέλο που είχα ρωτήσει πριν αρκετά ποστς, βλέπω οτι στην αγορά υπάρχει ενα μπάχαλο. Είχα μια κλίση προς το kuga πετρέλαιο 4x4 και μόλις σχεδόν το αποφάσισα, μου είπαν απο αντιπροσωπεία οτι πλέον δεν βγαίνει πετρέλαιο και 4x4! Το καταργήσανε!
Οπότε πάμε πάλι απο την αρχή το ψάξιμο... Αυτή τη φορά έχει μπει στην αναζήτηση υποχρεωτικά πετρέλαιο και 4x4. Τιμή ως 35.000....Υπάρχει τίποτα τέτοιο πλέον ή τα έχουν καταργήσει όλοι τα πετρέλαια?
Vw, Skoda που έχουν ακόμα diesel 4χ4 πλησιάζουν τα 40000. Νομίζω μόνο Dacia παίζει μέχρι 35000
-
@kavouras69 said in SUV/Crossovers Forum:
Καλησπέρα σας παιδιά!
Κόψανε το 4*4 πετρέλαιο ή γενικά το πετρέλαιο; Τελικά με αυτή την Φορντ τι τι παίζει;οι 10 διαθέσιμες εκδόσεις του παρελθόντος που έχουν γίνει μια αφορά μόνο την Ελλάδα; Υπάρχουν άλλου τόσο εκτεταμένες περικοπές μοντέλων της;
SUV/Crossovers Forum