Καλησπέρα παιδιά, κοίταξα τις προτάσεις που μου κάνατε. Παρατήρησα οτι στο πετρέλαιο που ψάχνω, τα kia sportage, hyundai tucson, skoda kodiaq, opel grandland, citroen c5, ford kuga έχουν παραπλήσια τιμή, κοντά στα 32.000 ευρώ.
Η απορία μου είναι γιατί να μην προτιμήσω ford kuga ή opel grandland, που τις θεωρώ πιο αξιόπιστες μάρκες σε σχέση με τις υπόλοιπες; Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος…
kavouras69
@kavouras69
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by kavouras69
-
RE: SUV/Crossovers Forum
Latest posts made by kavouras69
-
Βανάκι 4x4
Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να βρω ποια βαν έχουν 4x4. Επιβατικά όμως με 5-9 θέσεις και όχο επαγγελματικά με 2 θέσεις. Καύσιμο πετρέλαιο.
Το θέλω αντι για αγροτικό, για δουλειές αλλα και καμία βόλτα.
Μέχρι στιγμής εχω βρει:
hyundai h1 starex
vw syncroΠοιά άλλα γνωρίζετε;
-
RE: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Καλησπέρα παιδιά, μου έφαγαν κουνάβια ή ποντίκια κάποια καλώδια στο tiguan και η ζημιά πήγε 200 ευρώ, γιατι άλλαξαν όλο το beck. Η anytime μου είπε οτι δεν καλύπτουν τέτοιες ζημιές. Υπάρχει στην Ελλάδα ασφαλιστική που να καλύπτει τέτοιες ζημιές? Στη Γερμανία μου είπαν οτι καλύπτουν οι ασφαλιστικές τέτοιες ζημιές...
-
Φαίνεται οτι στη θέρμανση το γυρίζουν απο φυσικό αέριο σε πετρέλαιο. Υπάρχει περίπτωση να αναβιώσουν και οι πετρελαιοκινητήρες στα αυτοκίνητα? Λέτε να περιμένω λίγο ακόμα ή να πάρω ό,τι έχει ξεμείνει σε πετρέλαιο?
-
Καλησπέρα σας παιδιά!
Ψάχνοντας συνεχώς για το μοντέλο που είχα ρωτήσει πριν αρκετά ποστς, βλέπω οτι στην αγορά υπάρχει ενα μπάχαλο. Είχα μια κλίση προς το kuga πετρέλαιο 4x4 και μόλις σχεδόν το αποφάσισα, μου είπαν απο αντιπροσωπεία οτι πλέον δεν βγαίνει πετρέλαιο και 4x4! Το καταργήσανε!
Οπότε πάμε πάλι απο την αρχή το ψάξιμο... Αυτή τη φορά έχει μπει στην αναζήτηση υποχρεωτικά πετρέλαιο και 4x4. Τιμή ως 35.000....Υπάρχει τίποτα τέτοιο πλέον ή τα έχουν καταργήσει όλοι τα πετρέλαια?
-
Μόλις τώρα είδα το suzuki s-cross που ξεκινάει απο 24.000. Μάλιστα η 4x4 έκδοσή του έχει τελική 27.000. Δυστυχως δεν βγαίνει σε πετρέλαιο που θα ήθελα, αλλα είναι δελεαστική η τιμή του. Τί γνώμη έχετε για το s-cross?
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
@kavouras69 said in SUV/Crossovers Forum:
ενω η ford δίνει 8 χρόνια στο kuga.
2 χρόνια δίνει η Φορντ. Τα 8 χρόνια είναι επέκταση εγγύησης που μέχρι τώρα δινόταν δωρεάν. Από όσο ξέρω, πλέον σταμάτησε και πρέπει να την πληρώνεις κανονικά (μέχρι σήμερα την έκανε δώρο η Φορντ Ελλάς).
https://www.ford.gr/shop/extras/warranties/ford-protect/new-vehicles
Όντως έχεις δίκιο, τώρα το είδα! Μόνο 2 χρόνια δίνει η ford!
Τι να πω, έχω χάσει πολλά επεισόδια στην αυτοκίνηση, πρέπει να στρωθώ στη μελέτη! -
@katafractos17 said in SUV/Crossovers Forum:
@alexandros-k said in SUV/Crossovers Forum:
@kavouras69 said in [SUV/Crossovers Forum]
Οπότε κατα τη γνώμη σου, ποια μάρκα απο αυτές που ανέφερα θεωρείται πιο αξιόπιστη;
Κια και Χιουνται
Αυτές.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Επειδή απο όταν αγόρασα το RAV4 (το 2004), έχω χάσει επαφή με τις διάφορες εταιρίες, γιαυτό εχω απορίες.
Πχ η κια δίνει 7 χρόνια εγγύηση στο sportage, η hyundai 5 χρόνια στο tucson, ενω η ford δίνει 8 χρόνια στο kuga.
Αυτό δεν λέει πολλά για την αξιοπιστία του κάθε μοντέλου; -
@katafractos17 said in SUV/Crossovers Forum:
@kavouras69 said in SUV/Crossovers Forum:
...που τις θεωρώ πιο αξιόπιστες μάρκες σε σχέση με τις υπόλοιπες; ...
Γιατί δεν είναι.
Οπότε κατα τη γνώμη σου, ποια μάρκα απο αυτές που ανέφερα θεωρείται πιο αξιόπιστη;
-
Καλησπέρα παιδιά, κοίταξα τις προτάσεις που μου κάνατε. Παρατήρησα οτι στο πετρέλαιο που ψάχνω, τα kia sportage, hyundai tucson, skoda kodiaq, opel grandland, citroen c5, ford kuga έχουν παραπλήσια τιμή, κοντά στα 32.000 ευρώ.
Η απορία μου είναι γιατί να μην προτιμήσω ford kuga ή opel grandland, που τις θεωρώ πιο αξιόπιστες μάρκες σε σχέση με τις υπόλοιπες; Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος… -
Καλημέρα παιδιά. Νυν ιδιοκτήτης RAV4 μοντέλο 2004, ήρθε η ώρα για αλλαγή.
Ψάχνω ενα suv πετρελαίου, μέγεθος όσο του Rav4 ή και μεγαλύτερο. Τιμή θα ήθελα στο ψυχολογικό όριο των 30.000 ή κάπου εκει γύρω. Η αλήθεια είναι οτι προτιμώ Ιαπωνικά, αλλα δυστυχώς βλέπω οτι δεν βγάζουν πλέον οι περισσότεροι πετρέλαια, οπότε μπορώ να συμβιβαστώ και με μη Ιαπωνικά.
Μου άρεσε πολύ το xtrail, αλλα ρώτησα και δεν υπάρχει πλέον σε πετρέλαιο. Είδα και το suzuki s-cross αλλα βλέπω δεν βγαίνει σε πετρέλαιο. Ξεφεύγοντας απο τα Ιαπωνικά είδα το ford kuga πετρέλαιο λίγο πάνω απο 30.000.
Μπέρδεμα η κατάσταση, αν έχετε προτάσεις παιδιά ακούω…