-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι αρχηγοί της ΝΔ εκλέγονται με δημοκρατικές διαδικασίες και με σκοπό να κερδίσουν τις εκλογές. Ο εκάστοτε αρχηγός είναι υπό διαρκή κρίση για την αποτελεσματικότητά του, τόσο από το ίδιο το κόμμα, όσο και από την κοινωνία μέσω της εκλογικής διαδικασίας.
Όποιος δεν τα καταφέρει καρατομείται, το πολύ-πολύ να έχει μια 2η ευκαιρία, αν στην 1η εκλογική αναμέτρηση είναι σχετικά νέος.Αναφέρτε κάτι αντίστοιχο για οποιοδήποτε άλλο κόμμα στην Ελλάδα. Τα περί αξιοκρατίας και προσόντων στην εκλογή των μελών του ΚΚΕ ή άλλων αριστερών κομμάτων γενικά, μόνο άφθονο γέλιο προσφέρουν σε οποιονδήποτε. Από τι κρίνονονται οι ισόβιοι αρχηγοί τους? Από την αποδοχή της κοινωνίας ή τα αποτελέσματά τους στις εκλογές? Μάλλον από την επετηρίδα στο κόμμα, κάτι σαν το στρατό ή το Δημόσιο. Άλλο ένα αριστερό ανέκδοτο δηλαδή...
Οικογενειοκρατία στη ΝΔ υπάρχει, αλλά αυτό είναι γενικότερη παθογένεια της Ελληνικής κοινωνίας. Πάλι όμως και σε σχέση με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, η ΝΔ αποτελεί υπόδειγμα δημοκρατικής λειτουργίας.
Andy αστείρευτο χιούμορ ρε φίλε!
Αν τα κάνεις αυτά "ανακοινώσεις" σε ένα κανάλι στο Γιουτιουμπ και τα διανθίζεις και με γκεστ σταρ τον αγαπημένο Μονμαν με τις προφητείες του, θα πέφτουν εκατομμύρια τα λάικ κάθε βδομάδα, θα σας Πετσώσουν κιόλας στο τέλος ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την θρησκευτική πίστη στο κόμμα.Και φαίνεται αστείο, επειδή οι υπόλοιποι μη φανατικοί Νεοδημοκράτες στην Ελλάδα, βλέπουν έναν έναν χατζατζάρη Αρχηγό να αποτυχαίνει οικτρά τινάζοντας τη μπάνκα στον αέρα κάθε φορά, γιουρούσι και πλιάτσικο κανονικό, και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, παραδίδοντας κάθε φορά καμμένη γη μεταφορικά και κυριολεκτικά!
Τουλάχιστον "οι άλλοι" από την εποχή του Σημιτή τρώγανε με δέκα μασέλες αλλά παραδίδανε μια χώρα πιο χρεωμένη μεν αλλά λίγο πιο αναπτυγμένη και με το γενικό βιοτικό επίπεδο του λαού σε ανοδική πορεία. Μετρήστε ΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ κάθε ΝΔ κυβέρνηση από τον Καραμαναλή και δώθε: εκτίναξη χρέους, διάλυση θεσμών, κανένα σοβαρό έργο Υποδομής δεν ξεκίνησαν, ήρθαν σε όλα τα υπάρχοντα να κάνουν πλιάτσικο όπως ο Σούρλας στις παραχωρήσεις των Διοδίων, ταμεία άδεια κι αραχνιασμένα, αλλά από 40 ακίνητα τη χρονιά και ετήσιες "περιουσίες μιας ζωής" ως αδιευκρίνιστα ποσά ο κάθε τσουτσέκης Πλεύρης και τηλεπωλητής νανογιλέκων...
Και τρώνε, και χeζουνε εκεί που τρώνε κι αυτούς που τους ανέδειξαν στη μάσα διά της ψήφου τους.
Τουλάχιστον οι άλλοι απατεώνες τρώγανε αλλά αφήναν και κάτι να υπάρχει πίσω. Οι δεξιοί αν δεν την κάνουν Κόσοβο τη χώρα δεν σταματάνε, αφηνιασμένοι και όπως αποδεικνύεται, πολύ πεινάλες μωρ΄ αδερφάκι μου...Εγώ πάντως το 1981 γεννήθηκα και αν δεν κάνω λάθος ο Καραμανλής βγήκε το 2004.
Από τα παραπάνω καταλαβαίνω οτι
Από το 1981 μεχρι το 2004
μηδέν χρέη η χωρα , πρότυπο εργατικότητας όλοι οι Έλληνες, μικρό ευέλικτο δημόσιο και έργα στην ώρα τους και στο μικρότερο δυνατό κόστος, κανένα χρέος στις επόμενες γενιές....Ρε τον Καραμανλή μεγάλο τσακάλι..μέσα σε 5 χρόνια κατέστρεψε ότι είχαν χτίσει σε 25 οι σοσιαλιστές.....
Αν αυτά καταλαβαίνεις, αυτό σημαίνει κάτι για την αντίληψη σου, όχι για την κατάσταση της χώρας τότε.
Αυτό που έγραψα εγώ είναι πως από τη διακυβέρνηση Καραμαναλή και μετά, πήρε την κάτω βόλτα το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και το πλιάτσικο εκτινάχθηκε.Για πες σου όμως, με τη δική σου αντίληψη, πως θα μπορούσε ο Έλληνας να βελτιώνει συνέχεια το βιοτικό του επίπεδο με δανεικά;
Δυστυχώς καταλήξαμε να μην παράγουμε τίποτα , δεν εκμεταλλευτηκαμε τα χρήματα που έρχονταν όπως έπρεπε ... ήταν λογική εξέλιξη η πτώση του βιοτικού επιπέδου
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν κάποιος τυχαίος μπει στο φόρουμ και διαβάσει το θέμα αυτό εύκολα θα πεισθεί να ψηφίσει ΝΔ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και αν διαβάσει και κάποια άλλα θέματα μάλλον θα γίνει και μέλος της ΝΔ.
Μία κατάσταση σαν τον Σουλτάνο..."Έλληνες μην ψηφίσετε Μητσοτάκη"...
Όλοι μέλη στη ΝΔ αφού όντως δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή, και μου έδωσες ιδέα να αρχίσουμε όλοι να παραθέτουμε τους λόγους που θα ψηφίσουμε τελικά ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.
Ξεκινάω εγώ με τους σημαντικότερους και πιο καθοριστικούς λόγους κατά την άποψη μου.- Το χρέος της ΝΔ που επί Μητσοτάκη ανέβηκε άλλα 40 εκατ. ευρώ και αγγίζει πλέον σχεδόν τα 400 εκ.ευρω , απόδειξη των τεράστιων επενδύσεων μέσω δανεισμού που έχει πραγματοποιήσει η παράταξη αυτή σε υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό διεθνούς βεληνεκούς με κορυφαία skills , έρευνα και ανάπτυξη που την ζηλεύουν επιχειρηματικοί κολοσσοί. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε και αυτή την αέναη, αδιάκοπη και στοχευμένη προσήλωση στην τελειοποίηση των δημοκρατικών διαδικασιών (όπως πολύ ορθά ανέφερε ο @andya3 ) και της αξιοκρατικής διαχείρισης που διέπει τις αρχές του κόμματος , η διατήρηση και βελτίωση της οποίας κοστίζει πολύ αλλά η αξία της είναι ανεκτίμητη για την πατρίδα.
- Να ολοκληρωθεί επιτέλους η επένδυση στο Ελληνικό , και να μην διακινδυνεύσει αυτό το εθνικό εγχείρημα να καταντήσει απλά ένα μεσιτικό deal με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα να τεμαχίζουν την έκταση σε οικόπεδα προς πώληση. Μόνο η παράταξη της ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί την ορθή διαχείριση ενός τέτοιου εγχειρήματος υπέρ της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών.
-
- οι υπεροχες παρεμβάσεις στην υγεία
- η αξιοκρατία
- οι επενδυσεις στην παιδεία
...δικο σας
-
Αυτό το +30-35% στα τρόφιμα και το +τρεχα-γυρευε στο ρεύμα και τα καύσιμα γιατί το ξεχνάμε, φταίει μονο ο Πούτιν;
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό το +30-35% στα τρόφιμα και το +τρεχα-γυρευε στο ρεύμα και τα καύσιμα γιατί το ξεχνάμε, φταίει μονο ο Πούτιν;
Φυσικά φταίει μόνο ο Πούτιν και η ΕΕ και οι ΗΠΑ. Τι σχέση έχει με αυτά η κυβέρνηση? Εκτός εαν προκάλεσε τον πόλεμο και τον κόβιντ ο Κυριάκος??
-
Έχουμε δείξει (συγκρίνοντας με Γερμανία, + βίαιη απολιγνιτοποιηση που οδηγεί σε φουλ εξάρτηση από ΦΑ Ρωσιας) γιατί η κατάσταση στο ρεύμα είναι αυτή που είναι ενώ θα μπορούσε να είναι πιο ήπια. Όποιος θέλει να το δεχτεί έχει καλώς. Ίσως μερικά μπλακαουτ πιο μετά να πείσουν και τους δύσπιστους. Στα καύσιμα αντιστοιχα η μείωση του ΕΦΚ θα βοηθουσε την κατάσταση αλλά είπαμε, θα ευνοηθούν οι πλούσιοι*.
*Άσχετο, μετά την πρώτη σφαγή προ δεκαετίας με τον φόρο πολυτελείας, το καύσιμο διαλύει εντελώς όλους τους κατόχους μικρών βαρκών/φουσκωτων. Κοιτάω απ' το παράθυρο και η θάλασσα συνέχεια άδεια, μόνο κάνα ιστιοπλοϊκό που και που στον Ευβοϊκό. Και βέβαια το ψάρι τραβά και αυτό την ανηφόρα... Επειδή όμως η κρίσεις γεννούν ευκαιρίες όπως λέει και το εγχειρίδιο του υποδειγματικου κόμματος, φίλος πήρε φουσκωτό 20ετων 4,70 με 75+4,5 μηχανές κομπλέ από εξοπλισμό με 2000€(!!!) Τι να κάτσει να φτιάξει ο πρώην ιδιοκτήτης, όπου φυγει-φυγει...
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φυσικά φταίει μόνο ο Πούτιν και η ΕΕ και οι ΗΠΑ. Τι σχέση έχει με αυτά η κυβέρνηση? Εκτός εαν προκάλεσε τον πόλεμο και τον κόβιντ ο Κυριάκος??
Στην Κροατία που γνωρίζω προσωπικά (και τις υπόλοιπες χώρες του διαμετρηματος μας) η βενζίνη παίζει ανάμεσα 1.60-1.80€ και στη χειρότερη για το διώροφο + σοφίτα σπίτι στη Rijeka θέλουν γύρω στο 100αρικο το μήνα έξοδα ρεύματος και αερίου. Ο μισθός 600-700€ για ανειδικευτες εργασίες.
Τον ουρανό σφοντυλι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είδαμε ΑΠΟ τον Αύγουστο του 2021, που άρχισε το "Χρηματιστήριο" ενέργειας όσοι λάβαμε εκκαθαριστικους νωρίς, κάνα 6μηνο πρίν τον πόλεμο.Έχουμε μακράν τις υψηλότερες τιμές καταναλωτή και πληθωρισμό στην Ευρώπη, την χειρότερη διαχείριση καθαρά και ξαστερα και το μόνο που κάνει ο ...υπεύθυνος, το καρτούν ο Άδωνις, είναι να μας λέει απ τον Μάρτη πως τον Απρίλη θα χει τελειώσει η κρίση... δεν παραδόθηκαν απλά, δεν προσπάθησαν καν, συντεταγμένα κι οργανωμένα συνεργουν με τους μαυραγοριτες γι αυτό σπάσαμε όλα τα ρεκόρ.
-
Επαθα αντμπλου, ως θα διαβάσετε στο θέμα του, αλλά έχετε ξεφύγει...
Ευτυχώς ο άντυ, ο ξανθιώτης , ο νάσος και τα άλλα παιδιά, βαστάνε Θερμοπύλες, γιατί τελικά τι αριστερά και πράσινα άλογα.
Πασοκ το ορθόδοξο είσαστε όλοι...
Οι μη προνομιούχοι που έλεγε ο Αντρέας και λιώνατε στις καρέκλες, ως παρθένες σε οίστρο...Θα ακολουθήσουν αργότερα οι διορθώσεις πορείας γιατί έχετε ξεφύγει...
Δεν συμμετέχει και ο λαπ...
Εχει τον φπα να πληρώσει ο γάτος και έχει θυμώσει...
-
*Άσχετο, μετά την πρώτη σφαγή προ δεκαετίας με τον φόρο πολυτελείας, το καύσιμο διαλύει εντελώς όλους τους κατόχους μικρών βαρκών/φουσκωτων.
Οταν αγόρασα το φουσκωτό μου είχε €0.67/λίτρο (έκαιγα περί τα 30-40λίτρα την ώρα). Όταν το πούλησα το 2011 είχε περάσει το €1. Σήμερα απλά δεν θα το κούναγα με €2.70 στα νησιά. Βέβαια από μεγάλα φουσκωτά σκάφη είναι γεμάτο το Αιγαίο...στην Σέριφο χαμός γινόταν....λεφτά υπάρχουν άρα!!
Μαύρα....πολλά μαύρα...καθόμουν και σκεφτομουν χτες στο καραβι πόσα μαύρα πλερώ...πάρα πολλά...ας το σκεφτεί ο καθένας μας να δει πως μαζεύονται:
- Εξωσχολικές δραστηριότητες του υιού.
- Διακοπές (εκτός των ακτοπλοϊκών, βενζίνης και διοδίων)
- Γιατροί
- Δικηγόροι
- Πάσης φύσεως τεχνίτες που χρησιμοποιώ στο σπίτι (κηπουρός, μπογιατζής, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, καυστηρατζής κλπ.)
- Λογιστής
- Σέρβις αυτοκινήτου εκτός εξουσιοδοτημένων
- Εκκλησία
- Φαγητά/ποτά
Δεν θυμάμαι άλλα τώρα, αλλά θα μου έρθουν....
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αδυνατώ να σου απαντήσω στο χώρο που μας φιλοξενεί στο ίδιο ύφος, εφόσον είναι ενάντια στους κανονισμούς. Σε παραπέμπω σε παλιότερες δημοσιεύσεις μου απέναντι σου που είμαι σίγουρος ότι είναι ανεξίτηλα καταγεγραμμένες στην μνήμη σου.
edit : Εφόσον το από πάνω post του @johanndelta δεν θεωρείται κατά των κανονισμών και παρά την αναφορά έστω να σβηστεί θα του οφείλω μια απάντηση.
Γνήσιος Μπουχέσιος(trademark) κουραδόμαγκας του πληκτρολογίου ως συνήθως.. Βγάλε εσύ τα κόπρανα από τα (κρεμαστά) αυτιά που σε κερνάω πατοκόρφος (όλα δικά μου χωρίς βοήθεια) μήπως ακούσεις την αλήθεια και όχι αυτή που σου επιβάλλουν τα αφεντικά σου. Εμείς θα συνεχίσουμε να χαζογελάμε από χαρά οι λακαμάδες, (που δε γίναμε κανενός) τσουσέκι. Αγάπη μόνο
.......D-15...... τι τραβαμέ..
Τι έγινε Κούλη; Αρχίσαμε τα παρακαλετα στη διαχείριση; Εγώ πάλι παρόλη την άθλια συμπεριφορά σου (που -καθε φορά θα - προκαλεί την ανάλογη απάντηση μου) όπως έχω πει δε θα ξαναενοχλησω τη διαχείριση και θα κινούμαι αναλόγως.
Όταν λοιπόν έφαγες το μπάνιο προσφατα έσβησα το ποστ μου, άλλο που η διαχείριση ξέχασε να σβήσει το δικό σου και αυτό το αναφέρω για το ποιος από τους δύο έχει καλή θέληση και σέβεται περισσότερο το χωρο.https://forum.4troxoi.gr/topic/93482/forum-antilogos-geloiografia-hioymor/1293?page=65
Λυπάμαι πολύ που η δουλειά μου δε μου επιτρέπει να ξεκαθαρίσω δια ζωσης εγω το θεμα που έχεις εσυ μαζί μου. Οπότε υπό την ασφάλεια του διαδικτύου μπορείς να λες πράγματα που δεν ισχύουν εκτός πια και αν έχεις τέτοια κάψα να εμφανιστείς μπροστά μου οπότε καλή σου τυχη. Άλλωστε τι πιο γελοίο από αυτό που κάνεις, δλδ να με ειρωνεύεσαι επί προσωπικού και ποτε μα ποτέ να αντικρούεις με επιχειρήματα ο,τι λέω επί πολιτικής.
Εγώ αναγκάζομαι να σου απαντήσω ανάλογα, όσο το αφήνει δλδ η διαχείριση. Μακάρι να μην ανεχόταν τίποτα.
Οπότε αν κάνεις μια τρυπουλα να κάνουν υπερχείλιση τα που έχουν κατακλύσει τα μέσα σου θα δεις ότι εσύ έχεις κομματικά αφεντικά και γελοιοποιεισαι υπερασπιζόμενος τις απατεώνιες τους αναλαμβανοντας σαν διαδικτυακός Γκοτζαμάνης την "εξόντωση" αντιπάλων. Αν ήσουν πραγματικά ο,τι λες, δλδ ακομματιστος και αηδιασμένος από τα κομματοσκυλα θα είχες πολλή δουλειά να κάνεις και προς την άλλη κατεύθυνση. Αλλά, #monokoulis κτλ...Κανένα παρακαλετό και σε κανέναν. Άλλωστε το έχω αποδείξει, αλλά υποτίθεται ότι υπάρχουν κανόνες για αυτό άλλωστε προσπαθώ να μη το χοντραίνω και σε πηγαίνω σβηστά. Εσύ δε το τηρείς αυτό, που κατά τα άλλα σέβεσαι το χώρο (ξαναγελάει ο κόσμος). Να σε ενημερώσω ότι ή συμπεριφορά μου θα είναι ανάλογη της δικής σου. Όταν γράφεις κάτι που με προσβάλλει και πέσει στην αντίληψη μου δε θα μένει αναπάντητο ακόμα και αν κάνεις το τόλουπ και το σβήσεις, αλλά μάλλον δε σου μάθανε να τιμάς τα παντελόνια που φοράς. Αν γράψεις ποτέ επί πολιτικής (σαν άνθρωπος) και ουχί κομματικής μπορεί και να το συζητήσουμε, προς το παρόν ακολουθείς κοματική γραμμή άξια χλευασμού.
Να μη λυπάσαι για τίποτα παρά μόνο για τον εαυτό σου, γιατί δεν είναι η δουλειά σου που σε εμποδίζει αλλά το ότι είσαι #floros. Δεν έχω νταλκά να εμφανίζομαι για τραμπουκισμούς δια ζώσης αλλά να είσαι σίγουρος ότι όσα σου λέω (και αυτά που δεν) θα τα έλεγα μπροστά σου, αυτά που λές εσύ όμως θα τα έκανες γαργάρα γιατί γρήγορα θα αντιλαμβανόσουν ότι την καλή την τύχη θα την χρειαζόσουν εσύ. Στα επί προσωπικού και τις λοιπές μπούρδες που αραδιάζεις είναι απαντήσεις στις δικές σου προκλήσεις. Καταντάει γελοίο να παρουσιάζεις το άσπρο-μαύρο.
Αν η διαχείρηση δεν ανεχόταν τίποτα, θα είχες φύγει νύχτα πρώτος. Τα έχουμε αναλύσει γιατί δεν, εκεί που δεν έβρεξε, ξέρεις εσύ.
https://forum.4troxoi.gr/topic/91155/node-91155/245?_=1656949329451
Και επιτέλους σταμάτα να είσαι ψεύτης και να λές ότι υπερασπίζομαι οποιονδήποτε πολιτικό και κόμμα. Υπέρμαχος του ορθολογισμού είμαι όσο και αν δε σου αρέσουν αυτά που γράφω. Τώρα για ποιος γελοιοποιείται υπερασπιζόμενος τους λιγδιάρηδες σαν ένας από αυτούς και τις πολιτικές που μας φέραν στο σήμερα το αφήνω στην κρίση του κοινού και εσένα στο πράσινο συννεφάκι σου.
Επειδή βλέπω το τραβάς αλλά οι υπόλοιποι δε φτάινε σε τίποτα και πρέπει να είναι σεβαστό, εγώ δε θα σου απαντήσω άλλο. Σε προσκαλώ στο prive τσάτ αν θές να το συνεχίσεις.. δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι, στο υπόσχομαι
-
Κανονίστε να τσακωθείτε, να κλείσουν το θέμα και να μην μπορώ να απαντήσω σε αυτούς που είπαν χατζατζάρηδες τους αρχηγούς της νδ, ενώ πιστεύουν σε κολλητήρια της γερμανίας, ηπα και εσσδ...
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ψηφίσουμε το αρχαιοκάπηλο ξανά ή το ΛΑΘΡΟΑΛΕΞΗΣ ή το νέο ΓΑΠ. Ας δώσουμε ευκαιρία σε μικρά κόμματα όπου τα ονόματα των υποψηφίων δεν μας θυμίζουν δημοκρατικό τόξο.
Επειδή με σένα μπορώ να κάνω έναν διάλογο, νομίζω ότι σε αυτό που αναφέρεις υπάρχει ένα θεματάκι, περί των μικρών κομμάτων.
Κάθε μικρό κόμμα, εκτός από κάποια γραφικά (π.χ. κάποια που χαρίζουν χρέη, σπίτια, οικόπεδα και δάνεια), ιδεολογικά ανήκει κάπου. Έχει δηλαδή κάποιο καταστατικό, κάποιες θέσεις, κάποιες προτάσεις. Στην Ελλάδα ακόμη και αν κάποιος ψηφίσει κάποιο μικρό κόμμα αμέσως μία "ταμπέλα" σαν συννεφάκι πλανάται πάνω από το κεφάλι του. Και η ταμπέλα αυτή αμέσως τον στοχοποιεί προς τους επικριτές του.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η κακοπροαίρετη και η κακόβουλη κριτική παραμένει ότι και αν ψηφίσει κάποιος. Οπότε το παιχνίδι είναι χαμένο πριν καν ξεκινήσει.
Πόσους βλέπεις γύρω σου π.χ. να προσπαθούν να σε πείσουν να ψηφίσεις κάποιο μικρό κόμμα; Εγώ δεν βλέπω κανέναν. Και όποτε κάνω αναφορά στα μικρά κόμματα "μαζεύω" πικρόχολα σχόλια, ειρωνείες μέχρι και χυδαίες ατάκες. Ανάλογα που ιδεολογικά ή/και κομματικά ανήκει ο καθένας.
Ευτυχώς που ακόμη η ψήφος παραμένει μυστική και επιτρέπεται ο κάθε πολίτης να ψηφίζει ότι θέλει, γιατί διαφορετικά θα είχαν στηθεί κρεμάλες στις πλατείες...
-
Παντελόνια δε φοράς εσύ μαστορακο που επιτίθεσαι σε έναν άνθρωπο πρώτα και κυρια "γιατί είναι γιος του πατέρα του*", τέτοιος ξεφτιλας. Πού να έκανα και την ίδια δουλειά κιόλας ή απλά να ήμουν ΔΥ. Η δική σου αγωγή είναι η προβληματική και φαίνεται.
#παιδακι να μην ξεκιναγες να λες τα "από κοντά δε θα τολμαγες", δεν τα ξεκίνησα εγω. Εγώ οφείλω να απαντήσω ως ένας άνθρωπος που δεν ψάχνεται αλλά και δεν ανέχεται μαγκιές. Κατάλαβες;Τι ακριβώς θέλεις να μας πεις με το λινκ που εβαλες; Πού είναι η δική μου ανάμειξη; Αλλά ναι, "πρέπει να καταλάβω" κάτι που δεν έκανα...
Πριβέ δεν έχει. Όλα στο φως. Εδώ προσβάλλεις, εδώ θα τα ακούς.
*Και βέβαια ένας τεχνικός αρχικά και εκπαιδευτής μετά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ήθελε, δεν έχει πρόσβαση σε ο,τιδηποτε άλλο πέραν του μισθού του. Αλλά αυτά όταν είσαι τυφλωμενο κτήνος από το ΝΔηλητηριο είναι ψηλά γράμματα.
-
Βρε μεγάλε μάστορα (ακόμη ψάχνω να βρω σε ποια τέχνη, αν και κάπου πάει ο νους...) ο μόνος λόγος που ξέρουμε ότι υπάρχεις είναι ότι μπαίνεις και βρίζεις με παιδαριωδώς αισχρό τρόπο, όποιον σου θίξει τον Κυριακούλη.
Αν δεν έσκουζες κατ αυτόν τον τρόπο, κανένας δεν θα ασχολούταν μαζί σου, εκτός κι αν ηθελε καμιά προηγμένη συμβουλή πως βγαίνουν οι λεκέδες απ τα καθίσματα.
Και μάλιστα τον πρώτο καιρό που ήμουν στο φόρουμ, καλοπροαίρετα σκεφτόμουν αν κατάλαβα καλά την επαγγελματική σου ενασχόληση, πως θα μπορούσα να συστήσω και κάποιον αν χρειαζόταν κάνα μεταχειρισμένο μηχανάκι ή να σου δώσει τα παλιά που διαχειρίζεται, δεν είχα τίποτα να χωρίσω...
Ξαφνικά προεκυψες μαχητικός και λυσσαλέος Κουλολάτρης, να βρίζεις πίσω απ την ασφάλεια του πληκτρολογίου πάντα, που τόσο απεχθάνεσαι.
Αν ήσουν αξιοπρεπής άνθρωπος, ή υποτίθεται θες να γίνεις στο εξής, σταμάτα να βρίζεις σαν μεθυσμένος και να προκαλείς και ζήσε μόνος τον καημό του Γκομενου Κούλη και να είσαι σίγουρος πως δεν θα ασχοληθεί κανείς με τον αν υπάρχεις.
Αυτά που γράφεις οι ...αξιοπρεπείς άνθρωποι τα λένε Εξύβριση η οποία διώκεται ποινικά. Γράψε το πολύ πολύ κάνα επιχείρημα για το πόσο καλός είναι ο Κούλης, να μας διασκεδάσεις...
Αν πάλι είσαι τόσο μάγκας της πιάτσας με παντελόνια χαμηλοκάβαλα, σταμάτα να μας τα κανείς σαν εδέσματα Τερκενλή συνεχώς με το πόσο θα σε φοβηθεί όποιος σε αντικρίσει, κατήργησε την ανωνυμία που τόσο σε ενοχλεί κι έλα πες μας από κοντά αυτά που δεν διστάζεις, όπως ο Ζίκος... -
Αν δεν ήταν τόσο θλιβερό, θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά αστείο το ότι έχουν μαζευτεί αρκετοί μαντραχαλάδες εδώ μέσα και μαλώνουν για τα πολιτικά, σε μια χώρα που τελικά δεν έχει σχεδόν καμία σημασία ποιος κυβερνάει. Μια χώρα που επί της ουσίας εδώ και δεκαετίες κυβερνάνε 2-3 οικογένειες μεγαλονταβάδων και καμιά 10αριά μικρότεροι (wannabe μεγάλοι) νταβάδες.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κανονίστε να τσακωθείτε, να κλείσουν το θέμα και να μην μπορώ να απαντήσω σε αυτούς που είπαν χατζατζάρηδες τους αρχηγούς της νδ, ενώ πιστεύουν σε κολλητήρια της γερμανίας, ηπα και εσσδ...
Τι έπαθες εσύ σύντεκνε;
-
Σωστό harisma, αλλά όταν μας έχουν κάνει πρεκαριατο* (υπόψη ότι σε αυτή την ομάδα είμαστε όλοι μας αν δεν φέρνουμε με οποιονδήποτε τρόπο 50Κ+ το χρόνο σπίτι) θα ασχοληθείς θες δεν θες. Εδώ δεν έχουν χάσει μισθοί μόνο συγκεκριμένοι του Δημοσίου. Έχουν χαθεί επιχειρήσεις, πτυχιούχοι υποαμοιβονται στον ΙΤ κτλ κτλ...
- Μια ιστορία γιατί η καμπάνα βαράει για ολους: Έχω κάπου αποθηκευμένη μια τραπεζαρία 6000€ όταν αγοράστηκε από την πρωην διευθυντρια της κουνιάδας μου. Της την χάρισε αφού έκανε (άλλη μια) ανακαινιση. Μισθός κάπου στο 7χιλιαρο και μερκα CLS για ΙΧ. Γιατί όχι; Όλα πόπα μέχρι που τις έδιωξε παρέα το μπος καποτε. Ποιά προσγειώθηκε ποιο ανώμαλα; Το μπος όμως ζει και βασιλεύει...
-
Παντελόνια δε φοράς εσύ μαστορακο που επιτίθεσαι σε έναν άνθρωπο πρώτα και κυρια "γιατί είναι γιος του πατέρα του*", τέτοιος ξεφτιλας. Πού να έκανα και την ίδια δουλειά κιόλας ή απλά να ήμουν ΔΥ. Η δική σου αγωγή είναι η προβληματική και φαίνεται.
#παιδακι να μην ξεκιναγες να λες τα "από κοντά δε θα τολμαγες", δεν τα ξεκίνησα εγω. Εγώ οφείλω να απαντήσω ως ένας άνθρωπος που δεν ψάχνεται αλλά και δεν ανέχεται μαγκιές. Κατάλαβες;Τι ακριβώς θέλεις να μας πεις με το λινκ που εβαλες; Πού είναι η δική μου ανάμειξη; Αλλά ναι, "πρέπει να καταλάβω" κάτι που δεν έκανα...
Πριβέ δεν έχει. Όλα στο φως. Εδώ προσβάλλεις, εδώ θα τα ακούς.
*Και βέβαια ένας τεχνικός αρχικά και εκπαιδευτής μετά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ήθελε, δεν έχει πρόσβαση σε ο,τιδηποτε άλλο πέραν του μισθού του. Αλλά αυτά όταν είσαι τυφλωμενο κτήνος από το ΝΔηλητηριο είναι ψηλά γράμματα.
Δε ξέρω γιατί νιώθεις ότι σου επιτίθονται επειδή είσαι γίος του πατέρα σου και όχι για τις προσβολές και χαρακτηρισμούς που γράφεις. Κάτι θα ξέρεις εσύ. Ναι είναι αλήθεια ότι τις ύβρεις δε θα τις ξεστόμιζες από κοντά τι να κάνουμε τώρα. Εσύ είσαι ένας "άνθρωπος" που οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εσένα θα τον κατατάξεις στην κατηγορία του ιδεολογικού εχθρού και μαζί με τον αγαπητικό σου τον Πήλιο θα προσβάλλετε με κάθε δυνατό τρόπο στα δικά σας κατα φαντασία "όρια". Μόλις όμως σας απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα αρχίζετε τα δακρύβρεχτα σαν #Aggelikoules και το παίζετε και θιγμένοι από πάνω. Γκεγκέ ?
Φυσικά και καταλαβαίνεις το link αλλά προβάλλεις αδυναμία κατανόησης. Ξαναδιάβασε τα. Εγώ λέω ότι προσπαθείτε να "ρεφάρετε". Δεν έχω πρόβλημα όυτε εδώ ούτε στο τσάτ, μπορούμε να το συνεχίσουμε όπου αγαπάς, αλλά οι υπόλοιποι δε φταίνε σε τίποτα. Αν θές άνοιξε νέο τόπικ με τίτλο Διαξιφισμοί πχ να συνεχίσουμε εκεί.
-
Βρε μεγάλε μάστορα (ακόμη ψάχνω να βρω σε ποια τέχνη, αν και κάπου πάει ο νους...) ο μόνος λόγος που ξέρουμε ότι υπάρχεις είναι ότι μπαίνεις και βρίζεις με παιδαριωδώς αισχρό τρόπο, όποιον σου θίξει τον Κυριακούλη.
Αν δεν έσκουζες κατ αυτόν τον τρόπο, κανένας δεν θα ασχολούταν μαζί σου, εκτός κι αν ηθελε καμιά προηγμένη συμβουλή πως βγαίνουν οι λεκέδες απ τα καθίσματα.
Και μάλιστα τον πρώτο καιρό που ήμουν στο φόρουμ, καλοπροαίρετα σκεφτόμουν αν κατάλαβα καλά την επαγγελματική σου ενασχόληση, πως θα μπορούσα να συστήσω και κάποιον αν χρειαζόταν κάνα μεταχειρισμένο μηχανάκι ή να σου δώσει τα παλιά που διαχειρίζεται, δεν είχα τίποτα να χωρίσω...
Ξαφνικά προεκυψες μαχητικός και λυσσαλέος Κουλολάτρης, να βρίζεις πίσω απ την ασφάλεια του πληκτρολογίου πάντα, που τόσο απεχθάνεσαι.
Αν ήσουν αξιοπρεπής άνθρωπος, ή υποτίθεται θες να γίνεις στο εξής, σταμάτα να βρίζεις σαν μεθυσμένος και να προκαλείς και ζήσε μόνος τον καημό του Γκομενου Κούλη και να είσαι σίγουρος πως δεν θα ασχοληθεί κανείς με τον αν υπάρχεις.
Αυτά που γράφεις οι ...αξιοπρεπείς άνθρωποι τα λένε Εξύβριση η οποία διώκεται ποινικά. Γράψε το πολύ πολύ κάνα επιχείρημα για το πόσο καλός είναι ο Κούλης, να μας διασκεδάσεις...
Αν πάλι είσαι τόσο μάγκας της πιάτσας με παντελόνια χαμηλοκάβαλα, σταμάτα να μας τα κανείς σαν εδέσματα Τερκενλή συνεχώς με το πόσο θα σε φοβηθεί όποιος σε αντικρίσει, κατήργησε την ανωνυμία που τόσο σε ενοχλεί κι έλα πες μας από κοντά αυτά που δεν διστάζεις, όπως ο Ζίκος...Αγαπητέ Πήλιο, για αρχή ποιός σου έχει δώσει το δικαίωμα να πιστεύεις ότι αν κάποιος είναι Δεξιός ή ψήφισε Κούλη είναι κάτι που απαγορεύεται να ειπωθεί επειδή εσύ δε γουστάρεις και σου γκρεμίζει το αφήγημα. Όλοι είναι ίσοι υποτίθεται εδώ, γιατί να έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα να σκούζεις και να τους βρίζεις? Τσαντίζεσαι κιόλας όταν σου γκρεμίζουν το ιδεολογικό παραλήρημα αντί να μάθεις από αυτό.
Για το πού είμαι Μάστορας και από που βγαίνει σου το υπέδειξα όταν με ρώτησες. Με προβληματίζει για το που πάει ο νούς σου και ξεκαθαρίζω ότι έχουμε διαφορετικά γούστα, μακριά! Αυτά με τον Γιόχαν όχι με εμένα!
Για το πώς βγαίνουν πάσης φύσης λεκέδες από οπουδήποτε ναι έχω ειδικότητα. Και ένα φετίχ με τα πανιά.. διαφόρων ειδών. Άσε και αυτούς που ασχολούνται μαζί μου στην ησυχία τους, εσύ κράτα καμιά ομπρέλα καλού κακού.
Σε ευχαριστώ που αναρωτήθηκες για την επαγγελματική μου ιδιότητα και που σκέφτηκες να μου δώσεις μεροκάματο. Μην ανησυχείς, είμαι μια χαρά εγώ, εσύ κοίτα να βρείς καμιά δουλειά, κανονική. Ακρίβηνε και η μπεντζίνα και το ρεύμα.. όχι τα διόδια μια χαρά είναι, στο λέω γιατί δεν τα είχες υπολογίσει σωστά σε παλαιότερη σου ανάρτηση.
Αν δεν ήμουν αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα υπερασπιζόμουν το δικαίωμα του καθενός να γράφει την γνώμη του χωρίς να του την πέφτουν με βρισιές κλπ κλπ συγκεκριμένες κλίκες. Γι’αυτό τα ακούτε με τόσο σθένος και όχι επειδή #mono_koulis. Το έχεις καταλάβει βέβαια αλλά βολεύει το παραμύθι. Επειδή έγραψες χοντράδα για να περάσει ασχολίαστη περί ποινικής δίωξης ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος όσον αφορά τις βωμολοχίες και τις προσβολές.
Και όχι δεν είναι το παρουσιαστικό μου που μου δίνει την αυτοπεποίθηση ότι θα με φοβηθεί όποιος με δεί (και που μοστράρω συχνά πυκνά από εδώ και από κεί έξω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου μου). Έχει να κάνει με εσάς και την θρασυδειλία σας γιατί τις προσβολές που γράφετε ουδείς νοήμον άνθρωπος θα τις έλεγε από κοντά. Εσείς είστε ανθρωπάκια σα το Ζίκο.. δε θα τολμούσατε ποτέ.
Η πρόταση ισχύει και για εσένα. Κάνε νέο τόπικ να τα λέμε εκεί, στο φώς.
-
Α ναι, φαίνεται ο όρος "σκουπιδοδεκοτζουνιορ" ήταν απάντηση γιατί σου εθιξα πρωτος εγώ την "καταγωγή" σου ε; Αλλά βεεεβαια, εσύ δεν έχεις ιδεολογικούς εχθρούς...
Δακρυβρεχτος ήσουν εσύ μετά το μπανάκι, θολωσανε οι οθόνες. Απαντώ σε κάθε πρόκληση από κοντά και μακριά, μη μου φοβάσαι. Άμα νοιάζεσαι για τους υπόλοιπους μην προσβάλλεις και απαντα πολιτικά αν μπορείς (που δεν, επειδή το κόμμα που ΔΕΝ υποστηρίζεις κατά τα αλλα τα έχει κάνει σκατα και αποσκατα).
Και επί του θέματος: Αυτόν τον Στασση και τα υπόλοιπα
πουCEOπαιδα θα τα μπινελικωσει κανένας ή φταίνε παλι οι Φωτοπουλοι; Πότε ήταν καλύτερη η αγορά ενέργειας; Πριν ή μετά την ιδιωτικοποίηση; Τι έπαθαν ξαφνικά οι φίλοι και σύμμαχοι;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2