Θα χρειαστω τις συμβουλες σας ενοψη της αγορας που προτιθεμαι να κανω.. προηγουμενες αποπειρες γιατι οποιες ζητουσα παλι τη γνωμη σας, τις απορριψα για διαφορους λογους, απο χθες ομως εχω βρει κατι στο οποιο ειμαι πολυ κοντα.
Προκειται για γερμανικο Grandland του 2019, κοντα 40.000 χλμ ελεγμενο με εγκεφαλους λαστιχα κτλ. Σε εξαιρετικη κατασταση και φανηκε σε καθε ελεγχο. Ακομα και στην 1η επαφη βγαζει "καινουργιλα" ακομα. Ας πουμε λοιπον οτι απο αποψη ελεγχου ειμαι καλυμμενος.
Ο προβληματισμος μου αφορα το οτι ο εμπορος (μηχανων, οχι αυτοκινητων) το κατεβασε για τον εαυτο του πριν ενα μηνα, το περασε βουλγαρικες πινακιδες για να το κυκλοφορει ο ιδιος (πριν παρει αυτο ειχε Wrangler πολυ μεγαλυτερου κυβισμου για τον εαυτο του και τον εξυπηρετουσε να το κανει) αλλα τελικα επειδη ο ιδιος ειναι μονος και τελοσπαντων προτιμαει μη-οικογενειακα, θελει να το δωσει.
Η ερωτηση μου λοιπον ειναι αν πρεπει να εχω το νου μου σε κατι συγκεκριμενο σε οτι αφορα τα χαρτια ή οτιδηποτε αλλο
αν ηταν απευθειας με "τσολ" γερμανικες πινακιδες εχω ανθρωπο να με καθοδηγησει πληρως αλλα σε αυτη τη περιπτωση ειναι πλεον με βουλγαρικες πινακιδες... Οποτε τη συμβουλη σας παρακαλω
Να πω εδω οτι ακομα δεν εχει περασει ΚΤΕΟ, δεν εχει κλεισει ουτε 3 χρονια, και πρεπει να κανει αμεσα το 1ο σερβις, για το οποιο με ενημερωσε κατευθειαν φυσικα.
Ευχαριστω.