@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
Ατταρτ βλεπω...
Οκ, δεν ειναι καν κατι σοβαρο για οφ ροαντ, περναει και κλιο τη δυσκολη...
Το γιαρι δεν ειναι για τετοιες δουλειες, η τετρα που εχει εχει αξια μονο για το σηματακι 4wd πισω και οχι για ουσια. Ουτε το ψηλωμα αξιζει.
Φχαριστηθειτε στην ασφαλτο, το πολυ και πατημενο χωμα, αμα θελατε περιπετειουλες εκτος αλλο γιαπωνεζο χρειαζοσασταν.Ρε συ γατε... ποτε προλαβε να γινει σοφτ ο Ατταρτ;
Θυμάμαι παλιότερα ήταν στίβος μάχης (είχαμε κόψει πίτα εκεί με το RAV4 Club)ρε συ άις και μονο που μπηκατε μεσα με ραβ σοφτ ειναι
ακου ραβ... χαχαχΑρΕς
Ψηνω εκδρομουλα με πατημενο χωμα. για ολοι που εχουν εστω και δικουνες. ευβοια μερια, καπου ψηλα και ομορφα.... θα δω αν εχει συμμετοχη εδω μεσα γιατι πολλοι με σουβια μαζευτηκατε αλλα ολοι ασφαλτος.
Τότε καποιοι είχαν βάλει ποδιές, ελατήρια κλπ ... μπορεί να ήταν σοφτ το ΡΑΒ αλλα μπροστά στα τωρινά ήταν τανκ.
Τότε είχαν μπει αυτοί με τα φτιαγμένα εννοειται στον Ατταρτ.
Εγώ απλά έβλεπα...
Σε μια ημερησια εκδρομή μαλιστα που πηγαίναμε κονβόι είχαν στριψει καπου σε πατημένο χώμα και μπήκα και εγώ και ρίξαμε τρελό γέλιο που με είχαν "παγιδεύσει" έτσι !
Παντως το πιο hardcore που είχα κάνει ήταν να ανέβω Αυγουστο μήνα (από λάθος) Καλιακούδα για "πάντα βρέχει" και μετά να μην θέλω να φύγω απο εκει γιατι έιχα τρομάξει...
Ευτυχως που ειχε και τον άλλο δρόμο προς Προυσσό και πήγα με ένα μαβερικ μαζί ... Ο τυπος βέβαια πήγαινε "μαλλιά" και αναγκάστηκα να ακολουθησω σε ίδιο ρυθμό με κλίμα στην ανακύκλωση και υαλοκαθαριστηρες για το χώμα .... ούτε σε ακρόπολις!
Εννοείται οτι πριν γυρίσω στο ξενοδοχείο το πήγα για πλύσιμο!
Ειχε γίνει από γκρι μεταλλικό .. κόκκινο!
Αν ψηθείς για εκδρομή να σου πω ότι είχαμε ανέβει πρόπερσι με Χ1 στο Φλαμπούρι καποια στιγμή... μέχρι κάτι τέτοιο το πάμε... αλλά τα αμάξια σε απόσταση μην μαζεψουεμ παράσημα στη μάσκα... (είχαμε και μια 330 ci μαζί μας)