-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
Παρεπιπτοντως, πριν λιγο γυρισα απο το Avenue, και ειδα στο parking ενα Puma σε ενα τρομερο βαθυ κοκκινο χρωμα. Τι κουκλι ηταν αυτο....και ποσο κριμας που αυτο το αυτοκινητο δεν βγαινει με ενα full hybrid συστημα
Στο yaris τα διαθεσιμα χρωματα ειναι πολυ meh... το εχω παραπονο αυτο. Το παρηγγειλα σε bronze και απλα το θεωρω το μη χειρον βελτιστο...
Όντως αυτό το κόκκινο είναι τέλειο χρώμα (και το παλιό και το νέο). Βέβαια και το κόκκινο περλέ του Γιάρις είναι πολύ κοντά...εγώ σε τέτοι χρώμα θα το έπαιρνα.
Το κοκκινο περλε 3U5 που βαζει η toyota ειναι πολυ ακοικτο για τα γουστα μου. Πριν παραγγειλω το cross, εφτασα ενα κλικ να παρω ετοιμοπαραδοτο corolla black edition hybrid σε προνομιακη τιμη, και δε το εκανα γιατι οταν πηγα να το δω live ξενερωσα με το χρωμα (ηταν 3U5 με μαυρη οροφη).
Σημερα βεβαια ισως και να το εχω μετανιωσει αν σκεφτει κανεις οτι θα το επαιρνα 24-24.500 με τρελο εξοπλισμο, και εδωσα τελικα 23.300 για το cross με τοσο μεγαλη αναμονη παραδοσης. Το corolla θα το ειχα στα χερια μου απο Σεπτεμβρη 21' και το cross ΑΝ το παρω Σεπτεμβρη 22' ειναι ενας χρονος διαφορα. Και ενας χρονος που πληρωνω καυσιμα με καταναλωση περι τα 12-14λτ/100 ενω στο corolla θα ημουνα το πολυ 5. Με 8λτ/100 διαφορα, 12000κμ το χρονο = 960λτ βενζινης. Με 2€ το λιτρο κοντευει αλλο ενα 2χιλιαρο ζημια.
-
Tι εχεις και καιει 12-14λιτρα;;;
-
@spiros-0 said in Toyota Yaris Cross:
Corolla TSport 192hp του 2004.
Χτες γεμισα 54 λιτρα και ειχα κανει 390km....do the mathΕχω διαθεσιμο και ενα Colt CZ3 που καει γυρω στο 9 , αλλα δυστυχως με μπομπιρα 15 μηνων το τριθυρο ειναι τρελος μπελας
-
Πρεπει να κινεισαι σε δρομους με παρα πολλη κινηση!
Χθες σε (κλειστη) διαδρομη με μεγαλο μποτιλιαρισμα, ειδα για πρωτη φορα 3,5λιτρα/100. -
Χθες σε (κλειστη) διαδρομη με μεγαλο μποτιλιαρισμα, ειδα για πρωτη φορα 3,5λιτρα/100.χτες στην Toyota που το συζητουσα με τον διευθυντη του καταστηματος που ηθελε να μου το αγορασει το Tsport για τη γυναικα του (το ειχε παλια), μου ελεγε οτι καιει παρα πολυ σε μικρες διαδρομες, γιατι καιει πολυ στην αρχη μεχρι να ζεσταθει ο κινητηρας. Και δυστυχως εγω κανω καθε μερα 2 φορες τη διαδρομη σπιτι-δουλεια (μπρος-πισω συνολο 4 διαδρομες) που ειναι 3km μονο...(και με κινηση) αρα οτι χειροτερο. Αλλα τι να κανω, αυτο εχω διαθεσιμο μεχρι να ερθει το cross...
-
Χτες γεμισα 54 λιτρα και ειχα κανει 390km....do the math110€ για βενζίνη.... Πού πάμε;;;;; Μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο σε κάτι s600 βλέπαμε τέτοιους λογαριασμούς.
-
Χθες σε (κλειστη) διαδρομη με μεγαλο μποτιλιαρισμα, ειδα για πρωτη φορα 3,5λιτρα/100.χτες στην Toyota που το συζητουσα με τον διευθυντη του καταστηματος που ηθελε να μου το αγορασει το Tsport για τη γυναικα του (το ειχε παλια), μου ελεγε οτι καιει παρα πολυ σε μικρες διαδρομες, γιατι καιει πολυ στην αρχη μεχρι να ζεσταθει ο κινητηρας. Και δυστυχως εγω κανω καθε μερα 2 φορες τη διαδρομη σπιτι-δουλεια (μπρος-πισω συνολο 4 διαδρομες) που ειναι 3km μονο...(και με κινηση) αρα οτι χειροτερο. Αλλα τι να κανω, αυτο εχω διαθεσιμο μεχρι να ερθει το cross...
Πάρε ένα Ami! Για σένα το φτιάξανε! Ή αν οδηγείς μηχανάκι πάρε ένα 125αρι παπί ή scooter με 2.200€ περίπου (η Sym σε αυτά τα λεφτά έχει πολλά αξιόπιστα). Δεν χρειάζεται πλέον καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν μπορείς να φανταστείς εξοικονόμηση χρόνου και καυσίμου που θα κάνεις..εν το μεταξύ και το Colt κοστοβορο είναι, δώσε το να το ξεφορτωθείς και σκέψου εναλλακτικά κάποιο άλλο όχημα. Ειδικά 3πορτα αυτοκίνητα δεν βολεύουν αν έχεις οικογένεια, δεν θα σου κάνει για τίποτα σε λίγο.
-
@georgemit said in [Toyota Yaris Cross]
110€ για βενζίνη.... Πού πάμε;;;;; Μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο σε κάτι s600 βλέπαμε τέτοιους λογαριασμούς.
Και σε βάρκες!! Τεευταία φορά που έβαλα βενζίνη στο φουσκωτό (πριν το πουλήσω) έβαλα €450...το 2011. Σήμερα θα ήθελα πάνω από €700 για να γεμίσω....αχαχα!!
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Πάρε ένα Ami! Για σένα το φτιάξανε! Ή αν οδηγείς μηχανάκι πάρε ένα 125αρι παπί ή scooter με 2.200€ περίπου (η Sym σε αυτά τα λεφτά έχει πολλά αξιόπιστα). Δεν χρειάζεται πλέον καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν μπορείς να φανταστείς εξοικονόμηση χρόνου και καυσίμου που θα κάνεις..εν το μεταξύ και το Colt κοστοβορο είναι, δώσε το να το ξεφορτωθείς και σκέψου εναλλακτικά κάποιο άλλο όχημα. Ειδικά 3πορτα αυτοκίνητα δεν βολεύουν αν έχεις οικογένεια, δεν θα σου κάνει για τίποτα σε λίγο.
ψαχνομουνα τωρα για ηλεκτρικο σκουτερ/ποδηλατο μονο για τη δουλεια. Δυστυχως υπαρχει θεμα με το οτι απο Σεπτεμβρη θα πρεπει να αφηνω και να παιρνω κσι το 19μηνων (τοτε) γιο μου στον παιδικο σταθμο, και δε βολευουν τα διτροχα
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Χτες γεμισα 54 λιτρα και ειχα κανει 390km....do the math110€ για βενζίνη.... Πού πάμε;;;;; Μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο σε κάτι s600 βλέπαμε τέτοιους λογαριασμούς.
Πραγματι 108€ εδωσα....τον προηγουμενο μηνα εδινα κτι 95αρια, τωρα στο τριψηφιο το ενιωσα ακομα και ψυχολογικα το τσουξιμο...
Παντως ειναι και τα 55 λιτρα μπολικα, σημερα τα υβριδικα χωρανε 36 πχ...
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Εσύ τώρα δηλαδη δεν τρολαρεις;
Είσαι σε λάθος νήμα και μιλάς για το ami
Η διαχείριση που είναι;;; -
Σήμερα πήρα την πρώτη μου και μοναδική απογοήτευση από το Υaris Cross εχω το style iAWD και πήγα να δω λίγο off road δυνατότητες πιστά off road. Δοκίμασα μόνο την ποιο εύκολη διαδρομή και ακούμπησε ελάχιστα αλλά ακούμπησε
Έψαξα αλλά δεν βρήκα γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, ξέρει κάνεις ?
-
Το να ακουμπήσει κάτω δεν είναι κακό, συμβαίνει ακόμα και σε άρματα μάχης. Το θέμα είναι να έχει επαρκή προστασία για να μην πάθει ζημιά και να μπορέσει να περάσει, ακόμα και σέρνοντας.
-
@akou said in Toyota Yaris Cross:
Σήμερα πήρα την πρώτη μου και μοναδική απογοήτευση από το Υaris Cross εχω το style iAWD και πήγα να δω λίγο off road δυνατότητες πιστά off road. Δοκίμασα μόνο την ποιο εύκολη διαδρομή και ακούμπησε ελάχιστα αλλά ακούμπησε
Έψαξα αλλά δεν βρήκα γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, ξέρει κάνεις ?
Απο το σαιτ της Τoyota:
Γωνία προσέγγισης
20 (°)
Γωνία διαφυγής
35 (°)
Γωνία ράμπας
19 (° -
3 cm ελατηρια θελεις και εισαι οκ.
-
Ατταρτ βλεπω...
Οκ, δεν ειναι καν κατι σοβαρο για οφ ροαντ, περναει και κλιο τη δυσκολη...
Το γιαρι δεν ειναι για τετοιες δουλειες, η τετρα που εχει εχει αξια μονο για το σηματακι 4wd πισω και οχι για ουσια. Ουτε το ψηλωμα αξιζει.
Φχαριστηθειτε στην ασφαλτο, το πολυ και πατημενο χωμα, αμα θελατε περιπετειουλες εκτος αλλο γιαπωνεζο χρειαζοσασταν. -
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
Ατταρτ βλεπω...
Το γιαρι δεν ειναι για τετοιες δουλειες, η τετρα που εχει εχει αξια μονο για το σηματακι 4wd πισω και οχι για ουσια. Ουτε το ψηλωμα αξιζει.
Φχαριστηθειτε στην ασφαλτο, το πολυ και πατημενο χωμα, αμα θελατε περιπετειουλες εκτος αλλο γιαπωνεζο χρειαζοσασταν.Ρε συ γατε... ποτε προλαβε να γινει σοφτ ο Ατταρτ;
Θυμάμαι παλιότερα ήταν στίβος μάχης (είχαμε κόψει πίτα εκεί με το RAV4 Club) -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ατταρτ βλεπω...
Φχαριστηθειτε στην ασφαλτο, το πολυ και πατημενο χωμα, αμα θελατε περιπετειουλες εκτος αλλο γιαπωνεζο χρειαζοσασταν.Ρε συ γατε... ποτε προλαβε να γινει σοφτ ο Ατταρτ;
Θυμάμαι παλιότερα ήταν στίβος μάχης (είχαμε κόψει πίτα εκεί με το RAV4 Club)ρε συ άις και μονο που μπηκατε μεσα με ραβ σοφτ ειναι
ακου ραβ... χαχαχΑρΕς
Ψηνω εκδρομουλα με πατημενο χωμα. για ολοι που εχουν εστω και δικουνες. ευβοια μερια, καπου ψηλα και ομορφα.... θα δω αν εχει συμμετοχη εδω μεσα γιατι πολλοι με σουβια μαζευτηκατε αλλα ολοι ασφαλτος. -
Ατταρτ βλεπω...
Θυμάμαι παλιότερα ήταν στίβος μάχης (είχαμε κόψει πίτα εκεί με το RAV4 Club)ρε συ άις και μονο που μπηκατε μεσα με ραβ σοφτ ειναι
ακου ραβ... χαχαχΑρΕς
Ψηνω εκδρομουλα με πατημενο χωμα. για ολοι που εχουν εστω και δικουνες. ευβοια μερια, καπου ψηλα και ομορφα.... θα δω αν εχει συμμετοχη εδω μεσα γιατι πολλοι με σουβια μαζευτηκατε αλλα ολοι ασφαλτος.Πσιτ Γάτε για ΠΟΤΕ? αν μπορώ και είναι ΠΟΛΥ ΠΑΤΗΜΕΝΟ το χώμα θα ήθελα να έρθω έστω μέχρι εκεί που έχει άσφαλτο και μετά να με κουβαλήσει κάνας άλλος
-
Ρε συ γατε... ποτε προλαβε να γινει σοφτ ο Ατταρτ;
Θυμάμαι παλιότερα ήταν στίβος μάχης (είχαμε κόψει πίτα εκεί με το RAV4 Club)Για τον Γάτο είναι σοφτ...δηλαδή στην πραγματικότητα είναι hardcore. Αλλά για τον γάτο, οτιδήποτε ΔΕΝ σπάει το αυτοκίνητο στα πρώτα 10 λέπτά είναι soft...αχαχαχα!! Μόνο για αυτόν και τους άλλους 3 πυροβολημένους από το κλάμπ...
Toyota Yaris Cross