-
To forum είναι τα μέλη του.
Κάποιοι συμπαθούν την βάγκ, κάποιοι την αντιπαθούν.Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε.
Εγώ που την αντιπαθώ, γιατί έχω πάθει και έχω μάθει, αποφεύγω να μπαίνω στα θέματα της και να σχολιάζω.
Αν βέβαια στα θέματα των Γαλλικών ή τα κοινά θέματα , γίνονται σχόλια που δεν με εκφράζουν , τα σχολιάζω.
Τώρα το τι θα γίνει στο μέλλον θα το δείξει η Ιστορία.
Πάντως ας μην ξεχνάμε ότι η βάγκ έκλεβε στους ρύπους , ότι έφτιαχνε τα τούρμπο , που όταν είχε ζέστη , δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους , ότι έχει τα προβληματικά κιβώτια και τόσα ακόμη και πουλάει και μούρη.
Ε κάποτε όποιοι έπαιρναν γερμανικά , δεν μίλαγαν για τα χάλια τους , μήπως και χάσουν την μεταπώληση.
Αυτό λίγο με τα λήζινγκ , λίγο γιατί πολλοί έμαθαν ότι τελικά η μεταπώληση ήταν λίγο μύθος, άλλαξε και ο κόσμος αποφάσισε να κράζει , αυτούς που έπρεπε.
Οπότε δεν υπάρχει αντιπάθεια για την βάγκ.
Αποκάλυψη της αλήθειας υπάρχει , ότι τελικά ήταν φύκια για μεταξωτές κορδέλες... -
Δεν μου αρέσει που μεγάλοι άνθρωποι αυτοχαρακτηρίζονται ως VAG-ίτες ή PSA-ίτες ή οτιδήποτε, θαρρείς και έχουν μετοχές στις πολυεθνικές. Εξαιρώ μόνον όσους ρομαντικούς γουστάρουν κάποιες εξειδικευμένες εταιρείες, για αυτά που αντιπροσωπεύουν. Δηλαδή το να γουστάρει κάποιος την Lamborghini είναι απόλυτα κατανοητό, γιατί παράγει οδηγικά όνειρα. To να αυτοχαρακτηρίζεται όμως ως Vag-ίτης, και ας είναι η Lambo στο VAG, με ξεπερνάει.
-
Συμφωνώ απόλυτα.
-
Και μετά ειμαστε εμείς ανώριμοι αν τσακωνόμαστε για τα πολιτικά.
Πες τα βρε Δια...Τάμπλετ γίνανε (και πολλοί -του ειδικού τύπου προεξάρχοντος- χαίρονται από πάνω).Εδώ και πολύ καιρό αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν απλά "καλές στιγμές", οι εθνικές σχολές έχουν χαιρετίσει κοντά 30 χρόνια τώρα, η αξιοπιστία είναι λαχείο και νοημα για "αγάπες και μιση" υπάρχει μόνο στα supercars, εάν βέβαια δεν σβήσουν οι μισές εταιρείες λόγω της ηλεκτροκίνησης...
-
@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που μεγάλοι άνθρωποι αυτοχαρακτηρίζονται ως VAG-ίτες ή PSA-ίτες ή οτιδήποτε, θαρρείς και έχουν μετοχές στις πολυεθνικές. Εξαιρώ μόνον όσους ρομαντικούς γουστάρουν κάποιες εξειδικευμένες εταιρείες, για αυτά που αντιπροσωπεύουν. Δηλαδή το να γουστάρει κάποιος την Lamborghini είναι απόλυτα κατανοητό, γιατί παράγει οδηγικά όνειρα. To να αυτοχαρακτηρίζεται όμως ως Vag-ίτης, και ας είναι η Lambo στο VAG, με ξεπερνάει.
Προφανώς το vag-ίτης/ίτες είναι χιούμορ... Πολύ σοβαρή διάσταση έδωσες...
-
Δεν μου αρέσει που διαβάζω τα δεν μου αρέσει και μου αρέσει που διαβάζω τα μου αρέσει αλλά μου αρέσει και το δικό μου δεν μου αρέσει που δεν στηρίζεται στα μου αρέσει των άλλων αλλά στα δεν μου αρέσει.
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
-
Δεν μου αρέσει που στην Αθήνα δεν κανονίζετε καμία συνάντηση για καφέ σαν 4τροχοί. Λέω Αθήνα γιατι οι Θεσσαλονικείς φίλοι μας έχουν βάλει τα γυαλιά σε αυτό και μπράβο τους!
-
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που στην Αθήνα δεν κανονίζετε καμία συνάντηση για καφέ σαν 4τροχοί. Λέω Αθήνα γιατι οι Θεσσαλονικείς φίλοι μας έχουν βάλει τα γυαλιά σε αυτό και μπράβο τους!
Eιχαμε και καλο καιρο, καμμια Γλυφαδα με βολτα στα Λιμανακια, ενδιαφερεσαι;
-
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Eιχαμε και καλο καιρο, καμμια Γλυφαδα με βολτα στα Λιμανακια, ενδιαφερεσαι;
δεν με ενδιαφέρει το μέρος οπου και αν είναι εντός Αττικής αν κανονιστεί για κάνα καφέ και είναι πολλοί οι συμφορουμίτες, ναι είναι από μένα εκτός αν τυχει κάνα απρόοπτο και δεν μπορώ.
για όποιον διαβάζει και μπορεί να παρεξηγήσει κόντρες σε λιμανάνια ή σε οποιονδήπωτε δημόσιο δρόμο δεν κάνω..............
-
κοντρες στα λιμανακια εχω να δω χρονια. και πηγαινω πολυ συχνα τα σ/κ κατα την διαρκεια της μερας.
ποτε δεν εχω δει κατι αλλο απο χαλαρες βολτες.
τωρα τι γινεται τα μεσανυχτα δεν ξερω, αλλα συναντηση για καφε ειπαμε, μερα θα ειναι.
αυτοκινητιστικο φορουμ ειμαστε, αν δεν παμε για βολτα τι νοημα να εχουμε αμαξια;
πολλους δυσκολα να βρεις καθως δεν ειμαστε πολλοι ετσι και αλλοιως, αν ερθουν 3-5 παλι καλα θα ειναι.
-
κοντρες στα λιμανακια εχω να δω χρονια. και πηγαινω πολυ συχνα τα σ/κ κατα την διαρκεια της μερας.
ποτε δεν εχω δει κατι αλλο απο χαλαρες βολτες.
τωρα τι γινεται τα μεσανυχτα δεν ξερω, αλλα συναντηση για καφε ειπαμε, μερα θα ειναι.
αυτοκινητιστικο φορουμ ειμαστε, αν δεν παμε για βολτα τι νοημα να εχουμε αμαξια;
πολλους δυσκολα να βρεις καθως δεν ειμαστε πολλοι ετσι και αλλοιως, αν ερθουν 3-5 παλι καλα θα ειναι.
Φίλε μου εννοείται ότι δεν το είπα για σένα . Αλλά το έγραψα για να προλάβω κάποιον που μπορεί να παρεξηγήσει. Ειμαι μέσα πάντως αν κανονιστεί
-
Ας δηλωσουν οσοι ενδιαφερονται να ερθουν και θα βρουμε καπου και μερα, εγω μονο σ/κ μπορω κατα προτιμηση Κυριακη.
-
Ας δηλωσουν οσοι ενδιαφερονται να ερθουν και θα βρουμε καπου και μερα, εγω μονο σ/κ μπορω κατα προτιμηση Κυριακη.
και γω μόνο σκ αλλά νομίζω πρέπει να ανοίξουμε νήμα στις συναντήσεις όχι εδώ
-
Δεν μου αρέσει που υπάρχουν πολλοί οδηγοί που κυκλοφορούν στις 9 το βράδυ χωρίς φώτα, ούτε καν φώτα ημέρας. Δεν μιλάω μόνο εντός πόλης αλλά και σε εθνική οδό! Μαζί με αυτούς και αυτοί που κυκλοφορούν με καμένα τα περισσότερα φώτα είτε μπροστά είτε πίσω.
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που υπάρχουν πολλοί οδηγοί που κυκλοφορούν στις 9 το βράδυ χωρίς φώτα, ούτε καν φώτα ημέρας. Δεν μιλάω μόνο εντός πόλης αλλά και σε εθνική οδό! Μαζί με αυτούς και αυτοί που κυκλοφορούν με καμένα τα περισσότερα φώτα είτε μπροστά είτε πίσω.
Καινούριο φαινόμενο είναι κι αυτοί που το βράδυ δεν ανάβουν φώτα και κυκλοφορούν με τα ημέρας.
-
Δεν μου αρέσει που κάποιος εγδαρε το προφυλακτήρα του Golf. Δεν μου αρέσει επίσης που η πραγματογνωμοσύνη θα γίνει απομακρυσμένα.
-
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που κάποιος εγδαρε το προφυλακτήρα του Golf. Δεν μου αρέσει επίσης που η πραγματογνωμοσύνη θα γίνει απομακρυσμένα.
έλεος ... τον βρήκες τουλάχιστον .
Με το παλιό φόκους : Γιαγιά ξεπαρκάρει και ξηλώνει τον πίσω προφυλακτήρα ένας γείτονας της φωνάζει να σταματήσει αλλά τπτ ,αλλά καταφέρνει και γράφει το νούμερο πινακίδας , εννοείται δεν αποδέχτηκε την ζημιά γιατί "Παιδάκι μου δεν άκουσα/κατάλαβα τίποτα" , εεεε ρε γιαγιά αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν νιώθεις τίποτα ! -
Δεν μου αρέσει που οι δρόμοι έχουν γίνει κάτι ανάμεσα σε ζούγκλα και σε ρινγκ . Παντού διπλοπαρκαρισμένα με αλάρμ για να μην "ενοχλούν" , παντού νταήδες που δεν σταματάνε σε στοπ , μαλάκες που δεν σκέφτονται ότι το φανάρι είναι πορτοκαλί και μπροστά η διασταύρωση έχει ήδη "κλείσει" και απλά προχωράνε μέχρι να μην περνάει ούτε μηχανάκι αο την διασταύρωση , εξυπνοκαριόλιδες που η αναμονή στην ουρά στο φανάρι δεν είναι για αυτούς γιατί ο χρόνος τους είναι σίγουρα πιο πολύτιμος από τον δικό σου και περνάνε πρώτοι μπροστά από το φανάρι προσπερνώντας όλους του ηλίθιους που περιμένουν . Μλκες μου τι να πω σήμερα τους είδα όλους αυτούς μαζεμένους Χ10 φορές χειρότερα από'τι τα γράφω ...Sorry για την γλώσσα αλλά...
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που οι δρόμοι έχουν γίνει κάτι ανάμεσα σε ζούγκλα και σε ρινγκ . Παντού διπλοπαρκαρισμένα με αλάρμ για να μην "ενοχλούν" , παντού νταήδες που δεν σταματάνε σε στοπ , μαλάκες που δεν σκέφτονται ότι το φανάρι είναι πορτοκαλί και μπροστά η διασταύρωση έχει ήδη "κλείσει" και απλά προχωράνε μέχρι να μην περνάει ούτε μηχανάκι αο την διασταύρωση , εξυπνοκαριόλιδες που η αναμονή στην ουρά στο φανάρι δεν είναι για αυτούς γιατί ο χρόνος τους είναι σίγουρα πιο πολύτιμος από τον δικό σου και περνάνε πρώτοι μπροστά από το φανάρι προσπερνώντας όλους του ηλίθιους που περιμένουν . Μλκες μου τι να πω σήμερα τους είδα όλους αυτούς μαζεμένους Χ10 φορές χειρότερα από'τι τα γράφω ...Sorry για την γλώσσα αλλά...
Πόσο δίκιο έχεις!
-
Δεν φτάνει που διπλοπαρκαρουν ανοίγουν και διάπλατα την πόρτα όταν περνάς. Αν κορνάρεις αγριοκοιταζουν κιόλας. Δηλαδή πρέπει να σταματήσει όλη η κίνηση του δρόμου για να μπει αυτός που διπλοπαρκαρε.
Και κάθε φορά είτε θα είναι τροφαντουλης και θα κάνει δέκα ώρες να μπει είτε υπέρ μπάρμπας που πάει σαν χελώνα.
Μια φορά να μπει κάποιος είτε από την ηλιοροφή είτε από το πορτπαγκαζ να του δώσω και συγχαρητήρια για την ταλαιπωρία που προκαλεί με το διολοπαρκαρισμα. Αξιζε ο κόπος. Αλλά όλοι τους από την πόρτα μπαινοβγαίνουν. Αλητεία
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]