https://www.news247.gr/gnomes/giwrgos-karelias/itan-polla-ta-lefta.9497891.html
"Ολες αυτές οι αποκαλύψεις έχουν κάποια αξία σήμερα; Εχουν, αν θυμηθούμε ότι, στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, ο Τράγκας ήταν ο επιφανέστερος «δραχμιστής» στα μέσα ενημέρωσης. Εξαπέλυε πύρινους λόγους, έβριζε σκαιότατα την Μέρκελ και τον Σόιμπλε και όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα). Επένδυε το λόγο και τα γραπτά του με τη μόδα της εποχής, το αντιμνημόνιο, για να ταχθεί υπέρ της εξόδου της Ελλάδα από το ευρώ, δηλαδή το ίδιο που είχε προτείνει ο Σόιμπλε."
"Αν η Ελλάδα επέστρεφε στη δραχμή, όσοι είχαν λεφτά και περιουσία στο εξωτερικό, θα μπορούσαν να κάνουν χρυσές αγορές στην πτωχευμένη χώρα."
Eκτός από τον μακαρίτη Τράγκα,εγώ θυμάμαι και κάποιους επιφανείς αριστερούς (ένας εξ'αυτών κι αρχηγός μικρού κοινοβουλευτικού κόμματος σήμερα, που αρκετοί σκέφτονται να του δώσουν και την ψήφο τους σε επόμενες εκλογές) να είναι εξ'ίσου υπέρμαχοι των ανωτέρων απόψεων. Δεν πιστεύω ότι κι αυτοί ήθελαν να κονομήσουν από την πτωχευμένη χώρα.. Μπα,δεν μπορεί,κακεντρεχή σχόλια των αντιπάλων θα είναι... Και τελικά έχω μπερδευτεί τώρα.. Οι "μένουμε ευρώπηδες" θα κονομούσαν με την παραμονή στο ευρώ ή οι "εμπαναστάτες" από την δραχμή;
Y.Γ. Πολιτική και πολιτικοί.. χμμ.. (νομίζω θα μπορούσε να συγχωνευτεί κάλλιστα με το topic των γελοιογραφιών).. η ηθική της όποιας ιδεολογίας (αριστερής,δεξιάς,κεντρώας κ.α.) μια χαρά εξαγοράζεται στην όψη του χρήματος.. πληρωτέα επί τη εμφανίσει..