@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@harisma23 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ειναι προφανες οτι καποιοι απολαμβανουν αυτο που μπαινει εντος των μαλακων μοριων τους καθημερινα σκασμενοι να βρουν δουλεια, να πληρωθουν για αυτη ενα φιλοδωρημα και να πληρωσουν οτι προλαβαινουν. αλλα οταν ξαπλωνουν σκεφτονται οτι στη κουβα λεει θα τους πηδουσαν τη κορη. τωρα βεβαια ειναι προστατευμενη. μεχρι να ψαξει για δουλεια. να ειναι καθημερινα σκασμενη να πληρωθει για ενα φιλοδωρημα και να πληρωσει οτι λογαριασμους προλαβαινει. φαινεται του γκομενου το πουλι μυριζει ωραια, θα μας το πει ο πρωτοκλαστε και ο καμπουρακης αλλωστε.
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στο μυαλό του Δεξιού παίζουν πολύ αυτές οι σεξουαλικες φοβίες-εχεμυθοι πόθοι.
Πως θα πάει με μια σακούλα ψώνια και "θα τσ' γαμήσ' ουλνούς" απ λέμε και στο Πήλιο...
Πως θα έρθουν οι κομμουνισταί και θα τους πάρουν τα σπίτια, τις εκκλησίες και θα τους πηδηξουν τις γυναίκες, ενίοτε και τις κόρες... "και τη γιαγιά, και τη γιαγιά" που λέει και μια φωνή στο βάθος...
Λέτε και οι δύο χαζομάρες! Ο γάτος εξισώνει τη βεβαιότητα της καθημερινής εκπόρνευσης της κόρης για μια χούφτα δολάρια στην εξαθλιωμένη Κούβα με την πιθανότητα της εργασιακής εκμετάλλευσης. Ο δε Πηλιορείτης προσπαθεί να μας κατατάξει ομαδικώς στους δεξιούς, επειδή δεν συμφωνούμε μαζί του. Δηλαδή τί περιμένει; Να συμφωνήσουμε μαζί του ότι η δύσμοιρη Κούβα αποτελεί προτιμότερο τόπο ζωής και εργασίας από την Ελλάδα; Τρικυμία εν κρανίω...
Πες μας εσύ αγαπητέ που έχεις μπουνάτσα, τη σοφή και ώριμη κουβέντα σου για την βεβαιότητα της καθημερινής εκπόρνευσης και των πατεράδων που είναι νταβατζήδες για τις κόρες τους...
Τουλάχιστον χαρτί υγείας έχουν στη Κούβα,
να σκουπίζουν τα ζουμιά;
Αν εσείς είστε οι σοβαροί και λογικοί, εγώ είμαι περήφανος Καραγκιόζης.
Χατζιαβάτης όμως, δεν θα γίνω.
Εγώ Κούβα δεν έχω πάει. Όσοι φίλοι μου όμως πέρασαν από το νησί, όλοι τα ίδια μου είπαν. Οι πατεράδες εκπόρνευαν τις κόρες τους για μια χούφτα δολάρια. Και το έκαναν με ευχαρίστηση και κατά συρροή. Αν αυτό δεν είναι θλιβερή εξαθλίωση, τί είναι;
Εσύ βεβαίως που δεν το βλέπεις έτσι, μπορείς ως περήφανος Καραγκιόζης (κατά δήλωση σου - δεν είναι δικά μου τα λόγια) στο επόμενο επαγγελματικό σου ταξίδι, αντί για τα δολάρια της Αραπιάς να προτιμήσεις τα κουβανέζικα πέσος...
Και γιατί όχι, να μην μετοικήσεις μόνιμα στην εξωτική Κούβα, αντί να μένεις στην κόλαση της Ελλαδίτσας ή να ξενιτεύεσαι σε χώρες αφιλόξενες σαν της Αραπιάς; Αφού θεωρείς τη ζωή καλύτερη στην Κούβα, έτσι δεν είναι;