-
@lapin said in Volkswagen Taigo:
Πολύ σωστός φίλε.
Έχουμε χάσει την μπάλα με τις τιμολογήσεις.
Ρετούσαραν ένα βραζιλιάνικο αυτοκίνητο, μετέφεραν την παραγωγή στην ιβηρική χερσόνησο και μας το τιμολόγησαν σαν να φτιάχνεται και να απευθύνεται στο Λουξεμβούργο...Πολύ σωστά, και αυτό είναι Βραζιλιάνικο, και το Arkana Ρωσικό. Θυμάμαι το πρώτο EcoSport πόσο "ξύλο" είχε φάει (και σωστά) γιατί ήταν Ford Latin America, που ποτέ δεν ανέκαμψε στις πωλήσεις ενώ ήταν ένα ενδιαφέρον B suv με μορφή SUV και οδηγική συμπεριφορά κλασσικής Ford (στη δεύτερη version του που το περιποιήθηκε η Ford Europe και το έφερε και μπορούσε στα Ευρωπαϊκά πρότυπα).
Δεν είναι τυχαίες οι χαμηλές τιμές αυτών. Έχουν δράκο..να δούμε και το 408 που έρχεται αν θα είναι σε αυτά τα πρότυπα με χαμηλή τιμή, και πως θα την πετύχουν, αφού δεν νομίζω να παίξει ψηλά (λόγω αυτού του ανταγωνισμού, και λόγω ότι πρέπει κάπως να συμπιεστεί μεταξύ Mokka/2008/C4/DS4).
-
Το Arkana είναι εξαιρετικό πάντως.
-
Παίζει να είναι πρώτη φορά που ο Δίας λέει καλά λόγια για γαλλικό αμάξι...
Προφανώς γιατί φτιάχνεται στην Ρωσία...
-
Εκτιμώ τα Renault. Είναι καλύτερα στημένα από τα υπόλοιπα γαλλικά.
-
@storm said in Volkswagen Taigo:
πιο generic πεθαινεις
Η μπροστινη οψη ειναι το t-roc, απλα εβαλαν και μια λωριδααληθεια τωρα? 5αρι κιβωτιο? υποτιθεται παμε μπροστα οχι πισω
-
1000 κυβικά, 95 άλογα, μηχανικό 5 σχέσεων
1000 κυβικά, 110 άλογα, DSG 7 σχέσεων
1500 κυβικά, 150 άλογα, DSG 7 σχέσεων -
@vagnar said in Volkswagen Taigo:
1000 κυβικά, 95 άλογα, μηχανικό 5 σχέσεων
1000 κυβικά, 110 άλογα, DSG 7 σχέσεων
1500 κυβικά, 150 άλογα, DSG 7 σχέσεωνΝα δείτε που σιμά κοντά θα γίνει στάνταρ το DSG και θα πέσει πολύ κλαυσίγελος...
-
Επιλογή της εισαγωγικής είναι, όπως κάνει και με τα skoda, που έφερνε το scala tdi και φέρνει ακόμα το scala 1.5 αποκλειστικά με dsg.
Στο εξωτερικό υπήρχαν και χειροκίνητες εκδόσεις. -
Αναρωτιέμαι που βρίσκεις το περίεργο. Η vw έχει ανακοινώσει επίσημα ότι καταργεί τα χειροκίνητα. Και τα ηλεκτρικά που έρχονται δεν έχουν καν κιβώτιο με την έννοια που το ξέρουμε.
Άσε που στα πλαίσια του επερχόμενου Euro 7 το '25, αν ισχύει όπως διαβάζω ότι υπάρχει απαίτηση για σταθερούς ρύπους, το αυτόματο κιβώτιο ουσιαστικά καθίσταται υποχρεωτικό.
Οπότε η vw απλώς προνοεί και ανοίγει το δρόμο και για τους υπόλοιπους, όπως πάντα δηλαδή, κι ας μην το παραδέχονται αυτοί που δεν τη συμπαθούν... -
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν συμπαθεί την vw. Υπάρχει κανείς εδώ μέσα;;;;
-
Γιατί να τους αντιπαθούμε? Τίποτα απατεώνες είναι?
-
Τι είναι οι σταθεροί ρύποι;
-
Απ' αυτά που διάβαζα για το Euro7, δεν πρέπει λέει να μεταβάλλονται οι ρύποι σε σχέση με τους προδιαγραφόμενους κατά τη λειτουργία του αυτοκινήτου. Τώρα τι σημαίνει αυτό πρακτικά θα δούμε αν και όταν έρθει του Euro7.
Πάντως με χειροκίνητο και με τον καθένα να αλλάζει ταχύτητα όπως και όποτε θέλει, προφανώς αυτό δεν επιτυγχάνεται με τίποτα. Οπότε λογικά θα είναι το πρώτο που θα καταργηθεί και θα δούμε και τι άλλο θα αλλάξει. -
@lap said in Volkswagen Taigo:
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν συμπαθεί την vw. Υπάρχει κανείς εδώ μέσα;;;;
Φυσικά και όχι!! Είναι το Άγιο Δισκοπότηρο της αυτοκίνησης...εγώ πίνω νερό στο όνομά της, ευτυχώς που υπάρχει και έμαθαν και οι άλλοι να φτιάχνουν αυτοκίνητα. Εξάλλου το 1ο δικό μου αμάξι VW ήταν.
-
Τους πρωτοαγάπησα σφόδρα όταν έπεσε το παράθυρο στο Polακι μου και έλαβα την επίσημη απάντηση "Ε το παθαίνουν αυτά"
-
Αυτά είναι πταίσματα.
-
Έπεσε το παράθυρο, χάλασε η κλειδαριά, κάηκε ο πολλαπλασιαστής. Όποιος έχει vag μαθαίνει να ζει μ' αυτά. Κατά τ" άλλα προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
-
Χαχαχα...
Και γιατί να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που δεν κινείται λόγω πολλαπλασιαστών;Το golf πάντως είναι ωραιότατο
-
Μη δραματοποιούμε μικροβλάβες, μπορεί ανά 3ετία να αλλάξεις έναν πολλαπλασιαστή, δίνεις ένα 50€ και είναι οκ, ή στην 5ετία να δώσεις 100€ για ένα γρύλο παραθύρου, δεν είπε κανείς ότι τα vag ή γενικά τα αυτοκίνητα είναι άφθαρτα. Το θέμα είναι να μην βγάζουν ακριβές ή δύσκολες βλάβες.
Το golf είναι ο ορισμός του c-hatch για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης. Η ομορφιά πάντως δεν είναι το δυνατό του σημείο. Αν ήταν και όμορφο θα έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό. Γενικά στο θέμα της εμφάνισης πάσχουν οι Γερμανοί σε σχέση με Γάλλους-Ιταλούς, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... -
Πάντως αυτό με την ομορφιά του golf και το κράξιμο που τρώει ποτέ δε το κατάλαβα.
Το αυτοκίνητο πουλάει ακριβώς αυτό, το κλασικό σχήμα του golf και προσωπικά μου άρεσε πολύ το 6αρι, το 7μισαρι το καλύτερό μου, αλλά και το 8αρι.
Ααα 5αρι και 7αρι χαλια.
Ειναι σαν να ζητάμε να αλλάξει σχήμα το jeep wrangler και να γίνει αεροδυναμικό.
Volkswagen Taigo