-
@bassstarlet said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Με λίγα λόγια, όλοι οι οδηγοί αγώνων είναι ψυχοπαθείς, αλλά και οι πιτσιρικάδες που εκστασιάζονται με τον θόρυβο, και ονειρεύονται Akrapovic κλπ.
Ώπα, τώρα θυμήθηκα, πως ο Δουρής, είναι ένα ρενώ φουέγκο, αλλά έκανε θόρυβο άραγε;
Σίγουρα ναι.Πόσο καιρό έχει να πάει με άντρα αυτή η καθηγήτρια;
Εγώ που σιχαίνομαι τις εξατμίσεις, αλλά γουστάρω τα 45hz και κάτω τι είμαι;
Αναμένω ανάλυση Lap.Όσο για την ανάλυση μου τα κάτω από 100 hz είναι δείγμα μουρλας!
-
Lap λαϊκίζεις.
Εντέχνως αποφεύγεις να μιλήσεις για στάθμες.Έφτανε τα 3 λίτρα και τούρμπο το φουέγκο;
Μπράβοοοο... -
-
Έχουν ξεφύγει
1,5 Τ κινητήρας, δεν έχει κιβώτια, δεν έχει κοντά, δεν έχει συμπλέκτες. Έχει δυο ηλεκτρικά μοτέρ που περνάν ήρεμα την ροπή.
3 τόνοι πάει παντού χωρίς πρόβλημα, αερανάρτηση, παρα πολύ καλή οδική συμπεριφορά εντός δρόμου και 0-100 σε 4,5''
-
@super-t said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Για τη Ρενο (και τη Χοντα) το ψιλοπερίμενα λόγω απαράδεκτης τιμολογιακής πολιτικής. Η Μαζντα δεν πουλαει οποτε αναμενόμενο κ αυτο. Η Φορντ επισης.
Η νισσάν με εκπλήσει. Μετα η Βολβο. Τί στο καλό έχει βρωμίσει ο τόπος απο δαυτα. Πώς γίνεται να ειανι στα κοκκινα;
-
Η κερδοφορία δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των πωλήσεων. Η Ford έχει τεράστιες πωλήσεις, για παράδειγμα, ενώ η Ferrari είναι στις 13.000 το χρόνο.
-
Δεν βγάζετε κάποιο ρεντ αλέρτ για τον γάτο;;;
Που εθεαθει τελευταίως;; Τι φορούσε; Ή δεν φορούσε;;;
Δεν τον συγκινεί τίποτα πια στο φόρουμ αυτό;;; Κανένα off-road όχημα;;
Κάντε του ένα νήμα για το ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού να τελειώνουμε και μετά σβήστε το.
Αλλωστε ειναι το πρώτο ευρωπαϊκό της χώρας στο ποδόσφαιρο σε επίπεδο αθλητικών ομίλων. Είναι ξεχωριστή περίπτωση.
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Δεν βγάζετε κάποιο ρεντ αλέρτ για τον γάτο;;;
Που εθεαθει τελευταίως;; Τι φορούσε; Ή δεν φορούσε;;;
Δεν τον συγκινεί τίποτα πια στο φόρουμ αυτό;;; Κανένα off-road όχημα;;
Κάντε του ένα νήμα για το ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού να τελειώνουμε και μετά σβήστε το.
Αλλωστε ειναι το πρώτο ευρωπαϊκό της χώρας στο ποδόσφαιρο σε επίπεδο αθλητικών ομίλων. Είναι ξεχωριστή περίπτωση.
Ο Γάτος είναι καλά και εχουμε μιλήσει!
Αν του την πεσατε για το Θρύλο, δίκιο έχει!
Και εγω αλλωστε ελειπα εβδομάδες από το φορουμ...
Καπου καπου χρειάζεται μια αποτοξίνωση μαζι με ενα μπλοκάρισμα οσων σε χαλάνε! -
Δικιο έχει. Η διεύθυνση ήταν αυστηρή. Αποτοξίνωση... σωστό.
Θα το κάνω και εγώ.
-
By VW.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Das Auto
-
@williamg said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
...
Για τη Ρενο (και τη Χοντα) το ψιλοπερίμενα λόγω απαράδεκτης τιμολογιακής πολιτικής. Η Μαζντα δεν πουλαει οποτε αναμενόμενο κ αυτο. Η Φορντ επισης.
Η νισσάν με εκπλήσει. Μετα η Βολβο. Τί στο καλό έχει βρωμίσει ο τόπος απο δαυτα. Πώς γίνεται να ειανι στα κοκκινα;
Εκτός από το 2020 (covid) καμιά από τις εταιρίες που λες δεν έχει αρνητικό νούμερο (ίσως η ford εδώ και 'κει). Έχουν μικρό ποσοστό κέρδους αλλά μέχρι εκεί.
-
-
Φαίνεται ποιοι και γιατί δεν θέλουν δασμούς στα κινέζικα αμάξια...
-
@criuser said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Σαφώς, οι Γάλλοι που δεν υπάρχουν καν στον πίνακα, αφού πουλάνε ΜΟΝΟ Ευρώπη!
-
@fanis75 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Σαφώς, οι Γάλλοι που δεν υπάρχουν καν στον πίνακα, αφού πουλάνε ΜΟΝΟ Ευρώπη!
Και Νότιο Αμερική και Αφρική και Ασία...
-
Και Νότιο Αμερική και Αφρική και Ασία...
Ναι υποσαχάρια, κατι ξεχασμένα μοντέλα του 1980! Όπως είδες δεν υπήρχαν Γάλλοι στον πίνακα, άρα το συμπέρσμα που τεχνηέντος πας να περάσεις (οτι το έκαναν οι Γερμανοί), απλά δεν υφίσταται!
-
Κι όμως, οι Γερμανοί πρωτίστως κάνουν πίσω για τους δασμούς στα κινέζικα..
-
@panormus772 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Προφανώς, αφού οι γάλλοι το ζήτησαν γιατί ειναι άχρηστοι. Αλλά στον Κορύζερ πεστο, όχι σε εμένα, που πιστεύει ότι οι γερμανοί το παρακίνησαν!
-
@panormus772 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
ε καλά αυτοι δεν θέλαν ποτε τους δασμούς , ολες οι Γερμανικες εκει πουλάνε τα μοντέλα τους, εχουν μεγάλο μερίδιο
-
Καλό θα ήταν να είχαμε κ την tesla στην λίστα. Το 45% του vag στην Κίνα είναι πολύ επικίνδυνο. Αν πάει κάτι στραβά στις σχέσεις Ευρώπης Κίνας θα χάσουν μεγάλο μερίδιο
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!