-
Και αυτό μεγάλο είναι. Ότι είναι πάνω από 4 μέτρα για μένα είναι τεράστιο.
-
@storm said in MG (SAIC) forum:
ακομα και τα σουπερμινι πλεον πανω απο 4 μετρα ειναι!!!!!
-
εγώ εβαλα το τελευταίο μου οριο στα 4,2
ελπίζω να μην χρειαστεί να αναθεωρήσω πάλι γιατι δεν βρίσκω κάτι αξιοπρεπες στο μέλλον σε χώρους
οι αυτοκινητοβιομηχανίες συνεχώς τα μεγαλώνουν!!!!!!
σουπερμινι και είναι πλέον μεγαλύτερα από 4 μέτρα όπως έγραψε ο @dettol σωστα
-
Εγώ είμαι ένθερμος οπαδός των μίνι και των σούπερ μίνι αυτοκινήτων. Όποτε είχα μεγάλο αυτοκίνητο δεινοπαθούσα στην καθημερινότητά μου. Όπως και τώρα φυσικά.
Ξέρεις πόσο μου λείπει ένα μικρό αυτοκίνητο;
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο. -
Εγώ πάντως που κατέβηκα από τα 4,79 της C5 στα 4,15 του C3 aircross, βολεύομαι παντού...
-
Λιγνίτης ο θησαυρός των MG ; με αυτές τις τιμές, ο επώνυμος ανταγωνιζμός είναι κοντά.
-
@dstou said in MG (SAIC) forum:
Λιγνίτης ο θησαυρός των MG ; με αυτές τις τιμές, ο επώνυμος ανταγωνιζμός είναι κοντά.
Οσοι περιμεναν οτι θα τα παρουν "τσαμπα" θα απογοητευτουν. Αλλα αν ειναι ενα ταληρακι κατω απο τα τεσλα, σε πιο compact διαστασεις (στο mg4 αναφερομαι), με καλη οδηγικη συμπεριφορα, εξαιρετικη καμπυλη φορτισης (σε δοκιμες φαινεται να ειναι καλυτερη απο τεσλα) και ομορφο design, τοτε γιατι οχι; Ειδικα αν καποιος το θελει για αυτοκινητο πολης!
-
@criuser said in MG (SAIC) forum:
Εγώ πάντως που κατέβηκα από τα 4,79 της C5 στα 4,15 του C3 aircross, βολεύομαι παντού...
Το πιστεύεις ότι με δυσκόλευε σε ορισμένα σημεία όταν το οδηγούσα και στο παρκάρισμα;
Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει. Όποτε κατέβαινα στο υπόγειο γκαράζ στο Avenue συνέχεια, μα συνέχεια δεν μπορούσα να κουμαντάρω τον όγκο του στο κατέβασμα. Και πάντα ο πίσω δεξιά τροχός έβρισκε στο κράσπεδο. Ευτυχώς που είχε αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος-πίσω γιατί χωρίς αυτούς θα το είχα ξεσκίσει στα παρκαρίσματα.Αυτό που έχω τώρα αν με βάλεις να παρκάρω θα αρχίσει να στάζει ιδρώτας από την μύτη μου...
Και αυτή η MG κάποιο μικρό αυτοκίνητο δεν έχει στην γκάμα της. Όλες κουμούτσες σαν φάλαινες...
-
Τσιμπημενες τιμές. Στη Ιταλία είναι 1000-1500 ευρώ κάτω από αυτές που ακούγονται για εμάς. Όπως και στα dacia ένα πράγμα.
Κατά τα άλλα εάν μπορέσει να προσφέρει full hybrid σε τιμή 2-3Κ κάτω από το yaris cross. Και με εντυπωσιακή καμπίνα συν μεγαλύτερους χώρους, τότε θα παιχτεί ντέρμπι
-
@criuser said in MG (SAIC) forum:
Το πιστεύεις ότι με δυσκόλευε σε ορισμένα σημεία όταν το οδηγούσα και στο παρκάρισμα;
Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει. Όποτε κατέβαινα στο υπόγειο γκαράζ στο Avenue συνέχεια, μα συνέχεια δεν μπορούσα να κουμαντάρω τον όγκο του στο κατέβασμα. Και πάντα ο πίσω δεξιά τροχός έβρισκε στο κράσπεδο. Ευτυχώς που είχε αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος-πίσω γιατί χωρίς αυτούς θα το είχα ξεσκίσει στα παρκαρίσματα.Αυτό που έχω τώρα αν με βάλεις να παρκάρω θα αρχίσει να στάζει ιδρώτας από την μύτη μου...
Και αυτή η MG κάποιο μικρό αυτοκίνητο δεν έχει στην γκάμα της. Όλες κουμούτσες σαν φάλαινες...
Εγώ δεν έχω θέμα στο παρκάρισμα, ούτε στο πέρασμα από στενά σημεία, έχω ευκολία στο να ξέρω τα όρια του αυτοκινήτου...
Απλά αν καμιά φορά βαριέμαι, νυστάζω, η έχω τσαντιστεί πολύ με κάτι, μπορεί να κάνω κανένα σημαδάκι...
-
@lap said in MG (SAIC) forum:
Τσιμπημενες τιμές. Στη Ιταλία είναι 1000-1500 ευρώ κάτω από αυτές που ακούγονται για εμάς. Όπως και στα dacia ένα πράγμα.
Στη Γαλλία ο εισαγωγικός ατμοσφαιρικός 1.5 ξεκινάει από τα 17,5 χιλιάρικα στην πρώτη έκδοση εξοπλισμού. Και ο σαφώς καλύτερος 1.0 τούρμπο σε πολύ καλή έκδοση εξοπλισμού (Luxury) στα 21 χιλιάρικα.
-
@harisma23 said in MG (SAIC) forum:
Στη Γαλλία ο εισαγωγικός ατμοσφαιρικός 1.5 ξεκινάει από τα 17,5 χιλιάρικα στην πρώτη έκδοση εξοπλισμού. Και ο σαφώς καλύτερος 1.0 τούρμπο σε πολύ καλή έκδοση εξοπλισμού (Luxury) στα 21 χιλιάρικα.
Στην Ελλάδα είναι καπου στις 18.500 ή εκεί γύρω. Δεν θυάμαι γιατί δεν έδωσα σημασία, είπα ότι με ενδιαφέρει μόνο με αυτόματο (5αρι χειροκίνητο το 2023 ειναι αυτοκτονία!) και έτσι μου είπαν για το 1.000αρι και το ηλεκτρικό.
-
Κοιτούσα τον εξοπλισμό στα βενζινοκίνητα. Και αυτό χωρίς ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες.
Έχω στο 15ετίας Cordoba των 9900euro ηλεκτρικά αναδιπλούμενους και δεν έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα.
Από το κακό στο χειρότερο.
-
Έχω στο 15ετίας Cordoba των 9900euro ηλεκτρικά αναδιπλούμενους και δεν έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα.
Εξαίρεση! Ειδικά τότε, ελάχιστα Γαλλικά είχαν. Οι Γερμανοί από τότε (και ακόμα) τους έχουν ώς έξτρα εξοπλισμό. Στην 116 του είχα πληρώσει €443 (μαζί με ηλεκτροχρωματικό πακέτο). Η BMW των €72.000 του θείου μου δεν τους είχε.....χαχαχα!
-
To Cordoba δεν είναι Γαλλικό. Ισπανικό είναι, SEAT.
Mέχρι και clima έχει. -
To Cordoba δεν είναι Γαλλικό. Ισπανικό είναι, SEAT.
Mέχρι και clima έχει.To ξέρω! Αυτό έγραψα (ίσως να μην το έγραψα καλά), ότι είναι εξαίρεση (και ήταν έξτρα εξοπλισμός) και ότι μόνο ελάχιστα Γαλλικά είχαν στάνταρ ηλεκτρ. αναδιπλ. καθρέπετες.
-
α!ok.
Εγώ πάντως αυτοκίνητο χωρίς ηλεκτρικά αναδιπλούμενους δεν αγοράζω ξανά. Και απορώ για ποιο λόγο δεν το κάνουν μέρος του βασικού εξοπλισμού όλοι οι κατασκευαστές. -
Εγώ πάντως αυτοκίνητο χωρίς ηλεκτρικά αναδιπλούμενους δεν αγοράζω ξανά. Και απορώ για ποιο λόγο δεν το κάνουν μέρος του βασικού εξοπλισμού όλοι οι κατασκευαστές.
Για τον ίδιο λόγο που δεν κάνουν και άλλα στοιχεία εξοπλισμού: για να σε αναγκάζουν να πληρώνεις περισσότερα χρήματα!
-
Αν περιμένουν από μένα να πληρώσω περισσότερα χρήματα για βασικό εξοπλισμό, που σχετίζεται και με την ασφάλεια του αυτοκινήτου, είναι βαθειά νυχτωμένοι.
-
Από Ισπανία....Τα λιγουρεύεστε ?
Παίζει να έχουν κ μεγάλη εγγύηση άκουσα....
MG (SAIC) forum