-
@christosvvs said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
@ms33 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Καλησπέρα, υπαρχει κανεις που να εχει βαλει παραγγελία?
Καλησπέρα φίλε μου, εγώ έχω βάλει!
Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι, ευχαρίστως!Καλησπέρα .ποτέ την έβαλες έχεις πρόβλεψη ημερομηνίας?
-
Καλησπέρα, υπαρχει κανεις που να εχει βαλει παραγγελία?
Καλησπέρα φίλε μου, εγώ έχω βάλει!
Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι, ευχαρίστως!Καλησπέρα .ποτέ την έβαλες έχεις πρόβλεψη ημερομηνίας?
Ημερομηνία αρχικής παραγγελιάς 31 Ιανουαρίου. Τότε η ενημέρωση που είχα ήταν για παράδοση στους 5-6 μήνες.
Ωστόσο στις 22 Φεβρουαρίου προχώρησα σε αλλαγή χρώματος και ο πωλητής μου έδειξε επίσημη απάντηση από τα κεντρικά που ανέφερε ότι για το νέο 308 οι χρόνοι παράδοσης μειώθηκαν στους 3-4 μήνες! Δεν είχε να κάνει μου είπε με την αλλαγή στο χρώμα, το ίδιο έδινε για όλα!
Αν όντως ισχύει και δεν είναι κάποιο επικοινωνιακο τρικ, νομίζω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο καλύτερος χρόνος παράδοσης που έχω ακούσει!
Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα από τότε (πχ λόγω του πολέμου). Θα περάσω ωστόσο πάλι αρχές Απριλίου να κάνω μια ερώτηση ξανά.
Αναμένω το αυτοκίνητο Μάιο το αργότερο Ιούνιο με τα λεγόμενα τους!
Οψόμεθα... -
χαχαχα , Καλημερα,
παραγγελια 30 Ιανουαριου ..τα ιδια και σε εμενα οσο αφορα τους χρόνους αλλα δεν εχω ξανακανει ερωτηση απο τοτε. για να δουμε... Τι χρωμα το πηρες? εγω εβαλα το Artense -
χαχαχα , Καλημερα,
παραγγελια 30 Ιανουαριου ..τα ιδια και σε εμενα οσο αφορα τους χρόνους αλλα δεν εχω ξανακανει ερωτηση απο τοτε. για να δουμε... Τι χρωμα το πηρες? εγω εβαλα το ArtenseΉμουν ανάμεσα σε λευκό περλε, πράσινο και γκρι.
Αρχικά είχα κλείσει το λευκό περλε! Ωστόσο στη συνέχεια πήγα σε αντιπροσωπεία όπου είχε δίπλα δίπλα το λευκό περλε και το πράσινο και μου φάνηκε πολύ πιο εντυπωσιακό το 2ο!
Οπότε το άλλαξα σε πράσινο!
Ήταν και δωρεάν σε σχέση με τα 1100 που κόστιζε το περλε, οπότε με βόλεψε και στο οικονομικό! -
χαχαχα , Καλημερα,
παραγγελια 30 Ιανουαριου ..τα ιδια και σε εμενα οσο αφορα τους χρόνους αλλα δεν εχω ξανακανει ερωτηση απο τοτε. για να δουμε... Τι χρωμα το πηρες? εγω εβαλα το ArtenseΉμουν ανάμεσα σε λευκό περλε, πράσινο και γκρι.
Αρχικά είχα κλείσει το λευκό περλε! Ωστόσο στη συνέχεια πήγα σε αντιπροσωπεία όπου είχε δίπλα δίπλα το λευκό περλε και το πράσινο και μου φάνηκε πολύ πιο εντυπωσιακό το 2ο!
Ήταν και δωρεάν σε σχέση με τα 1100 που κόστιζε το περλε, οπότε με βόλεψε και στο οικονομικό!τα 1100 ειναι προ φορων?
-
@tkin73 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
χαχαχα , Καλημερα,
Ήταν και δωρεάν σε σχέση με τα 1100 που κόστιζε το περλε, οπότε με βόλεψε και στο οικονομικό!τα 1100 ειναι προ φορων?
Αν θυμάμαι καλά η τιμή προ φόρων ήταν κάπου κοντά στα 600 ευρώ και μαζί με τον ΦΠΑ και το τέλος ταξινόμησης πήγαινε στο τελικό 1100 ευρώ.
Και στο site που το βλέπω τώρα, λέει 744 με ΦΠΑ, αλλά χωρίς το τέλος ταξινόμησης.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος... -
οχι σωστα τα λες..και το Πρασινο ειναι οντως διαφορετικο..και εντυπωσιακο εγω φοβηθηκα λιγο την διαχρονικότητα ( στα δικα μου μάτια)
-
Έτυχε να το δω το πράσινο είναι πανέμορφο ακόμα και για εμένα που είμαι βαθιά αντιΠΑΣΟΚ και αντιΒάζελος. Πέρα από την πλάκα δεν υπάρχει και λόγος να δώσετε 1100€ επιπλέον με τέτοιες τιμολογήσεις...
-
Απλα για να ειμαστε ακριβεις τα μεταλλικα εχουν 550 και το λευκο περλα και κοκκινο 750 με φπα χωρις τελος ταξινομισης
-
Μονόδρομος (σχεδόν) η επιλογή του πράσινου στο 308!! Πανέμορφο, ξεχωριστό και δωρεάν!!
-
Με το καλο να τα χαρειτε
Σας εκαναν καμια επιπλεον εκπτωση ή δωρα κτλ? -
@sabas_thess said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
α εμένα που αντιΠΑΣΟΚ και αντιΒάζελος. Πέρα από την πλάκα δεν υπάρχει και λόγος να δώσετε 1100€ επιπλέον με τέτοιες τιμολογήσεις...
Τέλειο είναι το πράσινο και ειδικά σε αυτόν τον τόνο. Είχα πράσινο (σιρόκο) 13 χρόνια και με ζαλίζανε από την πρώτη μέρα ότι δεν θα το δώσω ποτέ-το παντρεύτηκα και τέτοια, εγώ το γούσταρα και πάλι έτσι θα το αγόραζα-ίσως R ...σε 2 εβδομάδες έφυγε και σε κανονική καλή τιμή (πριν 20 μέρες δλδ).
-
Καλορίζικο! Ωραίο το πράσινο, το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι επειδή είναι δωρεάν παίζει 7 στα 10 308 να τα βλέπεις πράσινα.
Λίγοι θα πληρώσουν μη μεταλλικό όταν τους προσφέρεται το πράσινο δωρεάν και ακόμα λιγότεροι θα πληρώσουν 1.100 για άλλο μεταλλικό. -
@alexandros-k said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Με το καλο να τα χαρειτε
Σας εκαναν καμια επιπλεον εκπτωση ή δωρα κτλ?Προσωπικά, πέραν του προωθητικου των 1000 ευρώ και το δωρεάν χρώμα, η αντιπροσωπεία μου έκοψε επιπλέον 400 ευρώ από την τιμή. Συναγερμό και φιμε δεν ήθελα, προτιμώ να βάλω επιλογής μου.
Αν και ξενέρωσα λιγάκι, γιατί γνωστός μου που το έκλεισε από αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης, πήρε και αυτός 400 ευρώ επιπλέον έκπτωση, συν 50% έκπτωση στα σέρβις για 5 χρόνια. Εγώ όταν είχα πάει στη ίδια αντιπροσωπεία ήταν κάθετοι στην τιμή και δεν κατέβαιναν ούτε ευρώ...
Η ομάδα στο fb επίσης έχει ανακοινώσει συμφωνία με την εν λόγω αντιπροσωπεία για 2 χρόνια δωρεάν σέρβις για όποιον κλείσει αυτοκίνητο από εκεί, για όποιον ενδιαφέρεται... -
@georgemit said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Καλορίζικο! Ωραίο το πράσινο, το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι επειδή είναι δωρεάν παίζει 7 στα 10 308 να τα βλέπεις πράσινα.
Λίγοι θα πληρώσουν μη μεταλλικό όταν τους προσφέρεται το πράσινο δωρεάν και ακόμα λιγότεροι θα πληρώσουν 1.100 για άλλο μεταλλικό.Αυτός ήταν και ο μόνος μου ενδοιασμος σχετικά με το χρώμα! Είπα ωστόσο δε βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς και τώρα όλα άσπρα, μαύρα και γκρι είναι και προτίμησα αυτά τα 1100 να πάνε σε ασφάλεια - καύσιμα...
-
Και εμένα 1000 και συναγερμο. είπε και για έκπτωση στα service αλλά δεν το έγραψε στο χαρτί...
-
To δωρεαν χρωμα θα σταματησει καποια στιγμη (συντομα φανταζομαι ) , οποτε δεν θα ειναι και τοσα πολλά τα πρασινα
Οσο για τα δωρεαν σερβις κτλ καλο ειναι να τα εχετε γραπτως . Μετα το παιζουν ανηξεροι -
Η εμπειρία μου από τα «δωρεάν» σέρβις της Πεζώ δεν είναι καλή και επουδενί δεν θα το θεωρούσα δώρο. Καλύτερα να μην το επιλέξει κάποιος.
-
@kkostask said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Η εμπειρία μου από τα «δωρεάν» σέρβις της Πεζώ δεν είναι καλή και επουδενί δεν θα το θεωρούσα δώρο. Καλύτερα να μην το επιλέξει κάποιος.
Έχω διαβάσει διάφορα μέχρι στιγμής για τα συνεργεία των αντιπροσωπειων στη Θεσσαλονίκη μέχρι στιγμής, ανάμεικτα συναισθήματα βλέπω...
Έχει κανείς εικόνα από τα συνεργεία στις αντιπροσωπείες Σερρών και Κοζάνης αν είναι καλά? Ή αν έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε ακόμα και σε γειτονικούς νομούς, που να είστε ευχαριστημένοι?
Στη Θεσσαλονίκη μου πρότειναν ένα στην Πυλαία κοντά (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα), αλλά δεν γνωρίζω αν είναι εξουσιοδοτημενο και φοβάμαι μήπως χαθεί η εγγύηση... -
Δεν είναι μόνο η ποιότητα της εργασίας…εγώ στο 208 είχα δωρεάν σέρβις για 4 χρόνια. Ήθελαν να μου κάνουν σέρβις κάθε 25000 ενώ εγώ επέμενα για μια φορά το χρόνο. Φίλτρο αέρα, καμπίνας και πετρελαίου τα άλλαζαν κάθε 50-60κ χλμ, διάστημα που το θεωρώ απαράδεκτο. Βγάλαμε το φίλτρο καμπίνας στα 17κ και ήταν πάρα πολύ βρώμικο. Σου λένε ότι αυτό προτείνει ο κατασκευαστής…..
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)