-
@kkostask said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Δεν είναι μόνο η ποιότητα της εργασίας…εγώ στο 208 είχα δωρεάν σέρβις για 4 χρόνια. Ήθελαν να μου κάνουν σέρβις κάθε 25000 ενώ εγώ επέμενα για μια φορά το χρόνο. Φίλτρο αέρα, καμπίνας και πετρελαίου τα άλλαζαν κάθε 50-60κ χλμ, διάστημα που το θεωρώ απαράδεκτο. Βγάλαμε το φίλτρο καμπίνας στα 17κ και ήταν πάρα πολύ βρώμικο. Σου λένε ότι αυτό προτείνει ο κατασκευαστής…..
Αποκλείεται κατασκευαστής να λέει αλλαγή φίλτρου αέρα, καμπίνας κάθε 50-60000 χλμ! Τα αλλάζω στο ετήσιο σερβις και βγαίνουν μια χαρά κατά μαύρα...τέτοια δωρεάν σέρβις που υποβαθμίζουν σε επικίνδυνο βαθμό την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε να τα βράσω....τα δύο φίλτρα αυτά αν τα πάρεις μόνος σου και τα πας να στα αλλάξουν στο ετήσιο σερβις δεν κοστίζουν πάνω από 20-25 ευρώ αγορά και τα δύο είναι ξεφτίλα να μην τα αλλάζεις ...
-
Εννοείται ότι τα άλλαζα, φυσικά με πληρωμή.Απλά τους έκοψα και πάω αλλού…πάλι σε αντιπροσωπεία βέβαια. Από την άλλη όταν σου λένε τέτοιες χοντράδες χάνουν την αξιοπιστία τους και ο πελάτης την όποια εμπιστοσύνη.
-
@christosvvs said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
@alexandros-k said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Με το καλο να τα χαρειτε
Σας εκαναν καμια επιπλεον εκπτωση ή δωρα κτλ?Προσωπικά, πέραν του προωθητικου των 1000 ευρώ και το δωρεάν χρώμα, η αντιπροσωπεία μου έκοψε επιπλέον 400 ευρώ από την τιμή. Συναγερμό και φιμε δεν ήθελα, προτιμώ να βάλω επιλογής μου.
Αν και ξενέρωσα λιγάκι, γιατί γνωστός μου που το έκλεισε από αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης, πήρε και αυτός 400 ευρώ επιπλέον έκπτωση, συν 50% έκπτωση στα σέρβις για 5 χρόνια. Εγώ όταν είχα πάει στη ίδια αντιπροσωπεία ήταν κάθετοι στην τιμή και δεν κατέβαιναν ούτε ευρώ...
Η ομάδα στο fb επίσης έχει ανακοινώσει συμφωνία με την εν λόγω αντιπροσωπεία για 2 χρόνια δωρεάν σέρβις για όποιον κλείσει αυτοκίνητο από εκεί, για όποιον ενδιαφέρεται...Τι εννοείς η ομάδα στο fb? Και για ποια αντιπροσωπεία?
-
@milan15 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Με το καλο να τα χαρειτε
Σας εκαναν καμια επιπλεον εκπτωση ή δωρα κτλ?Προσωπικά, πέραν του προωθητικου των 1000 ευρώ και το δωρεάν χρώμα, η αντιπροσωπεία μου έκοψε επιπλέον 400 ευρώ από την τιμή. Συναγερμό και φιμε δεν ήθελα, προτιμώ να βάλω επιλογής μου.
Αν και ξενέρωσα λιγάκι, γιατί γνωστός μου που το έκλεισε από αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης, πήρε και αυτός 400 ευρώ επιπλέον έκπτωση, συν 50% έκπτωση στα σέρβις για 5 χρόνια. Εγώ όταν είχα πάει στη ίδια αντιπροσωπεία ήταν κάθετοι στην τιμή και δεν κατέβαιναν ούτε ευρώ...
Η ομάδα στο fb επίσης έχει ανακοινώσει συμφωνία με την εν λόγω αντιπροσωπεία για 2 χρόνια δωρεάν σέρβις για όποιον κλείσει αυτοκίνητο από εκεί, για όποιον ενδιαφέρεται...Τι εννοείς η ομάδα στο fb? Και για ποια αντιπροσωπεία?
Αναφέρομαι στην αντιπροσωπεία ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Υπάρχει ομάδα peugeot στο Facebook, όπου έχει επιτευχθεί συμφωνία με την εν λόγω αντιπροσωπεία, ώστε σε συνεννόηση μαζί τους, όποιος αγοράζει καινούργιο peugeot από κει, να έχει σαν δώρο 2 χρόνια σέρβις!
Αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, μπορώ να σου στείλω σε pm πληροφορίες.. -
-
Είναι πολύ καλό για οικογένεια.
Προσωπικά θα πήγαινα σε 1.5hdi active plus manual.
Γνωρίζουμε χρόνο παραδοσης έτσι πληροφοριακά;Μεταξύ αυτού και του i30 1.5 160 7dct premium τι θα επιλέγατε για κίνηση σε ανοιχτούς δρόμους επαρχία και εθνική οδό και 12 με 15k km τον χρόνο;
-
@georgemit said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Γνωρίζουμε χρόνο παραδοσης έτσι πληροφοριακά;Μεταξύ αυτού και του i30 1.5 160 7dct premium τι θα επιλέγατε για κίνηση σε ανοιχτούς δρόμους επαρχία και εθνική οδό και 12 με 15k km τον χρόνο;
3-4 μήνες ήταν ο χρόνος αναμονής στα μέσα Φεβρουαρίου που είχα μιλήσει!
Έκτοτε, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι... -
Και εμένα με παραγγελία GT τον Ιανουάριο μου έχουν δώσει εκτίμηση παράδοσης τέλος Μαίου. Από τότε δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση.
Βέβαια χθες διάβασα και το παρακάτω, οπότε δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα ως προς την παράδοση για όσους πήραν GT ή GT Plus. -
Opel astra, αν έχει ίδια διαφορά όπως το corsa με το 208 . Τότε στην ίδια τιμή του βάζεις το eat8
-
μεταξυ των 2 με το ντιζελ θα εχεις 2-2.5λτ κατω καταναλωση στους δρομους που λες δλδ κανα 750 αρι λιγοτερο κοστος σε καυσιμο για 15κ χλμ το χρονο ( με ιδια τιμη βενζινης, πετρελαιου).
-
Έτσι πρέπει να το μετράμε πλέον. Σταδιακά από το παράθυρο σχεδόν θα εξισωθεί η τιμή στα δύο καύσιμα.
-
Προς το παρόν πάντως δεν έχει εξισωθεί και η διαφορές κόστους είναι μεγάλες.
-
7-10 λεπτά δεν πήγε η διαφορά από τα 30 που είχε πριν λίγες μέρες;
Έτσι να πληρώσουν τα ασχημόπαπα....για την ασχήμια στους δρόμους
-
Εβαλα την περασμένη Τετάρτη 50 ευρώ με 1,74.
Λογικά σε δύο εβδομάδες πάλι, αφού θα με βγάλει 500+ χλμ μέσα στην πόλη με 23 χαω μωτ, όπως με έβγαλε και το προηγούμενο 15νθήμερο με λαμπάκι στα 573 χλμ... -
@lap said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
7-10 λεπτά δεν πήγε η διαφορά από τα 30 που είχε πριν λίγες μέρες;
Έτσι να πληρώσουν τα ασχημόπαπα....για την ασχήμια στους δρόμους
7-10 λεπτά πήγε στο peak των τιμών. Προ ουκρανικής κρίσης ήταν γύρω στα 20-22 λεπτά. 30 λεπτά ήταν πριν πολλά χρόνια (με τη βενζίνη στο 1,40 και το πετρέλαιο στο 1,10). Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω (φορολόγηση, κερδοσκοπία, κάτι άλλο;) όσο αυξάνεται η τιμή των καυσίμων τόσο μειώνεται η διαφορά της τιμής, ενώ με σταθερούς συντελεστές φορολόγησης θα έπρεπε να αυξάνεται.
-
Γενικά η τιμή του diesel ήταν πάντα αυξημένη σε σχέση με την αμόλυβδη στην υπόλοιπη Ευρώπη, στην Ελλάδα είχαμε αυτές τις διαφορές, φαντάζομαι ότι θα επέλθει και εδώ εξίσωση την τιμών
-
Χθες παρατηρώντας τιμές, σε κεντρικό ακριβό πρατήριο του Βόλου, 2.34€ vpower βενζίνη, 1.998€ vpower diesel.
Αλλού λίγο μικρότερη διαφορά, αλλά τουλάχιστον 0.20€Στη "χειρότερη" περίπτωση εξίσωσης τιμών, θα χουν ακόμη 20-30% μικρότερη κατανάλωση τα ντίζελ, ή ισοδύναμη των Toyota hybrid & plug in...
-
Δυστυχώς η "χειρότερη " περίπτωση θα είναι το diesel να είναι ακριβότερο από την βενζίνη.
Παρόλαυτα όπως φαντάζομαι θα έχει συζητηθεί σε άλλα νήματα , πλέον αρμόδια, η διαφορά κατανάλωσης είναι πολύ μικρή (με τους σύγχρονους κινητηρες βενζινης ) και εάν η τιμή ενός αυτοκινήτου diesel έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το αντίστοιχο βενζινοκίνητο η απόσβεση της εν λόγω διαφοράς έρχεται σε βάθος 5ετιας τουλάχιστον.. -
Παιδιά να συμβαδίζουν οι παρατηρήσεις μας με την εποχή, όχι 15 χρόνια πίσω.
Οι τιμές αγοράς έχουν πρακτικά εξισωθει ή είναι η διαφορά 1000-1500€ για ακριβώς ίδια έκδοση, γιατί και οι βενζινοκινητηρες έχουν πλέον όλα τα επιπλέον μέρη.
Μιλάμε όμως και για καλύτερες επί μέρους επιδόσεις.
Αν το ντίζελ, που έχει 20-30% μικρότερη κατανάλωση, πάρει 40% αύξηση τιμής ενώ η βενζινη μείνει σταθερή (πρακτικά αδύνατον), θα ξοδεύουν τα ίδια χρήματα ανά χιλιόμετρο με τους βενζινοκινητηρες. -
@milan15 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Με το καλο να τα χαρειτε
Αναφέρομαι στην αντιπροσωπεία ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Υπάρχει ομάδα peugeot στο Facebook, όπου έχει επιτευχθεί συμφωνία με την εν λόγω αντιπροσωπεία, ώστε σε συνεννόηση μαζί τους, όποιος αγοράζει καινούργιο peugeot από κει, να έχει σαν δώρο 2 χρόνια σέρβις!
Αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, μπορώ να σου στείλω σε pm πληροφορίες..Ναι, θα ήθελα, ευχαριστώ!
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)