-
Variable compression ratio turbo
-
-
Αυτός ο μεσαίος αερόσακος φαίνεται ότι κάνει τρελή δουλειά
-
@yem said in Nissan Qashqai 2021:
Και μέχρι στιγμής -απ'όσο ξέρω- τον έχουν το honda jazz,τα δύο yaris (hatch,cross) και το QQ.
-
@panormus772 said in Nissan Qashqai 2021:
@yem said in Nissan Qashqai 2021:
Και μέχρι στιγμής -απ'όσο ξέρω- τον έχουν το honda jazz,τα δύο yaris (hatch,cross) και το QQ.
Λάπης σε 3... 2... 1...
-
αξιοπιστία για το cvt;;;; εχει κανεις αποψη αν αξιζει;;; περα από το θόρυβο...
-
@iznogoodakis said in Nissan Qashqai 2021:
Έχουμε κάποιο σχόλιο για το κιβώτιο;
Αναφέρεται ότι είναι καινούριας σχεδίασης...
Το αμέσως προηγούμενο QQ είχε θέματα με το CVT;
Γιατί διαβάζω στο νετ διάφορα άσχημα και δεν ξέρω αν τα περισσότερα είχαν ληθει στο πρόσφατο παρελθόν. -
-
-
-
@netgeo said in Nissan Qashqai 2021:
Γιατί διαβάζω στο νετ διάφορα άσχημα και δεν ξέρω αν τα περισσότερα είχαν ληθει στο πρόσφατο παρελθόν.Εξ όσων γνωρίζω από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο που πήγαινα το δικό μου Qashqai, όλα τα CVT έβγαζαν πρόβλημα. Εαν συντηρούσες το αυτοκίνητο εντός δικτύου και έγβαζε πρόβλημα εντός επταετίας, αντικαθιστούσαν όλο το σαζμαν
-
@ss_76 said in Nissan Qashqai 2021:
@netgeo said in Nissan Qashqai 2021:
Γιατί διαβάζω στο νετ διάφορα άσχημα και δεν ξέρω αν τα περισσότερα είχαν ληθει στο πρόσφατο παρελθόν.Εξ όσων γνωρίζω από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο που πήγαινα το δικό μου Qashqai, όλα τα CVT έβγαζαν πρόβλημα. Εαν συντηρούσες το αυτοκίνητο εντός δικτύου και έγβαζε πρόβλημα εντός επταετίας, αντικαθιστούσαν όλο το σαζμαν
Σε ευχαριστώ, το οδήγησα και το απέρριψα το QQ δεν μου άρεσε καθόλου το αυτόματο κιβώτιο και το τιμόνι του.
Κατά τα άλλα είναι ωραίο όχημα.
-
@sabas_thess said in Nissan Qashqai 2021:
E-power pov
Στην απότομη επιτάχυνση κάνει περίπου τον ίδιας έντασης θόρυβο με το HRV.
-
@panormus772 said in Nissan Qashqai 2021:
@sabas_thess said in Nissan Qashqai 2021:
E-power pov
Στην απότομη επιτάχυνση κάνει περίπου τον ίδιας έντασης θόρυβο με το HRV.
Αυτά τα κραπ κρουπ που ακούγονται κυρίως στο 1.30 τι είναι; Πάντως ο θόρυβος του κινητήρα είναι καθαρά cvt μιας ανάσας. Το hrv σύμφωνα με την χοντα προκαλούν αυξομειώσεις στις στροφες ώστε να προσομοιάζει η αίσθηση σε αυτόματο με ταχύτητες.
-
Aθόρυβο,κινείται μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα.Στα ηχεία υπάρχει σύστημα αντιηχείου για να "εξουδετερώσει" τον ήχο της ΜΕΚ (αντί να τον ενισχύει όπως σε σπορτιφ αμάξια),ώστε να υπάρχει η σχεδόν 100%
αίσθηση ηλεκτρικού.Ενισχυμένες μονώσεις στο χώρο κινητήρα,στην ουσία μόνο ο ήχος της κύλισης ακούγεται.Καταναλώσεις μικτά, στα 5lt/100km (στην πόλη βλέπεις και γύρω στα 4).
Τιμή Ιταλίας ξεκινά από Accenta 36.270 και Τechna 41.720. Τechna + ~45.000 -
Αμαξάρα και αυτό φαίνεται.
-
Θέλει και μια πενηντούρα....
-
Το QQ έχει αλλάξει επίπεδο. Αποτελεί πλέον μια καθόλα πρίμιουμ επιλογή στην κατηγορία του. Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με κινητήρες αναφοράς, είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μέρα και μακρινά ταξίδια.
Προσωπικά θα το διάλεγα καθαρά σε σχέση πχ με ένα Τουσόν ή Σπόρτατζ. Παίζει ως υλοποίηση στην κατηγορία των Χ1, GLA; Q3. -
Αυτό που οδήγησα, με το αυτόματο του, δε μου άρεσε καθόλου.
Ίσως αν δεν είχε το cvt να ήταν μια πολύ καλή πρόταση. Αν είχαν επιλέξει ένα διπλοσυμπλεκτο όπως η Merc θα τσουλαγε καλύτερα.
Σαν όχημα συμφωνώ, έχει πεσει δουλειά και σε σχεδίαση και σε ποιότητα.
Επίσης σε συνάρτηση με τις απανωτές αυξήσεις είναι εκτός και αυτό, σαν όλα της Stellantis. Πριν λίγο καιρό είχε καλή τιμή για αυτά που προσέφερε... Αν δεν είχε το cvt θα το αγόραζα.
-
@spi_duster said in Nissan Qashqai 2021:
Το QQ έχει αλλάξει επίπεδο. Αποτελεί πλέον μια καθόλα πρίμιουμ επιλογή στην κατηγορία του. Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με κινητήρες αναφοράς, είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μέρα και μακρινά ταξίδια.
Προσωπικά θα το διάλεγα καθαρά σε σχέση πχ με ένα Τουσόν ή Σπόρτατζ. Παίζει ως υλοποίηση στην κατηγορία των Χ1, GLA; Q3.Το όλο πακέτο Νισσαν και ειδικά στην Ελλάδα είναι για να φεύγεις μακριά Σπύρο μου!
Nissan Qashqai 2021