-
@george1977 said in Honda Civic:
Φίλος πήρε το HRV σε πλούσια έκδοση, με τα ίδια λεφτά έπαιρνε πλούσια έκδοση του rav4 awd ή Χ1. Δεν του έκαναν σε μήκος και του έκανε κλικ το HRV. H εξαίρεση ναι.
Αν μπορεί ας γράψει λίγα λόγια για τις εντυπώσεις του ή να μας τις μεταφέρεις εσύ αν δε σου κάνει κόπο. Ακόμη καλύτερα,αν το οδηγήσεις προσωπικά ο ίδιος,να μοιραστείς κάποιες δικές σου εμπειρίες μαζί μας.
-
@strom said in Honda Civic:
@realzeus said in Honda Civic:
@monman2 said in Honda Civic:
ενα ανώτερο αυτοκίνητο απο τις περισσότερες εκδόσεις του άσσου και τις αρχικές της τριάρας
Έλα υπερβολές.
Συμφωνώ για την τριάρα, είναι αυτοκίνητο top, απλά η καινούργια 3 fl 318i ξεκινάει από 46500!!!
Από αξιοπιστία;
-
@panormus772 said in Honda Civic:
@george1977 said in Honda Civic:
Φίλος πήρε το HRV σε πλούσια έκδοση, με τα ίδια λεφτά έπαιρνε πλούσια έκδοση του rav4 awd ή Χ1. Δεν του έκαναν σε μήκος και του έκανε κλικ το HRV. H εξαίρεση ναι.
Αν μπορεί ας γράψει λίγα λόγια για τις εντυπώσεις του ή να μας τις μεταφέρεις εσύ αν δε σου κάνει κόπο. Ακόμη καλύτερα,αν το οδηγήσεις προσωπικά ο ίδιος,να μοιραστείς κάποιες δικές σου εμπειρίες μαζί μας.
Δεν το έχω οδηγήσει . Ο φίλος ειναι σουπερ ευτυχισμένος . Βέβαια προέρχεται απο Kuga που έγραφε κάτι 10+ σε κατανάλωση όποτε έχει πέσει στα μισά και του φαίνονται όλα όμορφα στο αυτοκίνητο.
Ποιοτικά καλό και πρακτικό είναι ωραία λύση για ένα ζευγάρι που έχει αστικές ανάγκες και λιγα ταξίδια.
-
@otokomae said in Honda Civic:
ενα ανώτερο αυτοκίνητο απο τις περισσότερες εκδόσεις του άσσου και τις αρχικές της τριάρας
Έλα υπερβολές.
Συμφωνώ για την τριάρα, είναι αυτοκίνητο top, απλά η καινούργια 3 fl 318i ξεκινάει από 46500!!!
Από αξιοπιστία;
Μετριότατες οι BMW, όπως όλα τα γερμανικά.
Αν όμως θέλεις αξιοπίστία παίρνεις Mazda. Ούτε Toyota, ούτε Honda. -
@otokomae said in Honda Civic:
Έλα υπερβολές.
Από αξιοπιστία;
Μετριότατες οι BMW, όπως όλα τα γερμανικά.
Αν όμως θέλεις αξιοπίστία παίρνεις Mazda. Ούτε Toyota, ούτε Honda.Θα συμφωνήσω στο ούτε Toyota. Για Honda επιφυλάσσομαι μιας και είμαι κάτοχος στην 4ετια με 130Κ μόνο.
-
Μεγάλη συζήτηση ποια είναι πιο αξιόπιστη , Honda ή Toyota , πιστεύω οτι είναι η δεύτερη γιατί είναι πιο συντηρητική και επίμονη εκει που οι άλλοι πέφτουν σε αδιέξοδα .
Παράδειγμα η υβριδική τεχνολογία, μέχρι και η Ford παραδέχεται οτι η λύση της toyota είναι η καλλίτερη έβαλε κατευθείαν στα Kuga ενα πανομοιότυπο σύνολο κινητήρα /συστήματος μετάδοσης (ενα παλιό Toyota /Aisin που έληξαν οι πατέντες ) και κατευθείαν έπιασε κορυφή στην χαμηλή κατανάλωση .
H Honda στα υβριδικά της ακολουθεί εναν εξίσου περίπλοκο τρόπο αλλα εμένα δεν με πείθει γιατί αλλάζει συνέχεια την τεχνολογία , τώρα κατήργησε και το σασμάν , θέλει και επιδόσεις ... δεν ξέρω, πάντως τα παλιά της υβριδικά δεν έπιασαν .
ΑΛΛΑ εχω ελπίδα γιατί δεν θέλω όλοι να αγοράσουν Toyota !
Απο την εποχή του '70 , όταν βγήκαν οι νόμοι στις ΗΠΑ για την προστασία του περιβάλλοντος και η GM προσλάβανε 100 δικηγόρους η HONDA 100 μηχανικούς ... και η Toyota περίμενε που θα κάτσει η μπίλια ! HONDA εχω ελπίδα!
η τεχνολογία CVCC που έπιανε τα όρια χωρίς καταλύτες!
Youtube Video -
Στις ΜΕΚ πάντως ήταν σαφώς η Χόντα, έναντι της Τογιότα. Για το ηλεκτρικό κομμάτι δεν ξέρω.
-
Πολύπλοκο το υβριδικό της Honda; Μόνο της Nissan είναι πιο απλοικό που δεν έχει σύνδεση ο κινητήρας με τους τροχούς.
-
Και της Honda είναι πολύπλοκο γιατί έχει τρεις διαφορετικές λειτουργίες.
-
Και η ford έχει παραπλήσιο πλανητικό σύστημα μετάδοσης με αυτο της toyota για τα υβριδικά της, μάλιστα έχουν κάποιες μικροδιαφορές στην σχεδίαση
-
Θετική η δοκιμή από το Car: https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/honda/civic-hatchback/
-
Θετική η δοκιμή από το Car: https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/honda/civic-hatchback/
Είναι αμαξάρα, αλλά -για εδώ- κατά κύριο λόγο τα 2.000κ.εκ. είναι αποτρεπτικά και κατά δεύτερο η τιμή.
-
Ρε παιδιά ο φόρος πολυτελείας δεν θα καταργηθεί?
-
@jntaras said in Honda Civic:
Ναι, όπως καταργηθηκε το 19',πρόπερσι και πέρσι...
-
@jntaras said in Honda Civic:
Ποτέ όπως και τα τεκμήρια.
-
Πάντως η διαφορά κατανάλωσης που εχει απο υπερτιμημένα 1.0Τ 1,2Τ 1,5Τ καλύπτει με το παραπάνω τον ΦΠ και σου μένει ενα ανώτερο σε όλα αυτοκίνητο.
-
Πόσα 1.0t και 1.2t έχουν πάνω από 40.000κ?
Δεν χωνεύεται ο φ.π. Ειδικά αν ξέρεις ότι έχει κάτσει ο Ιάπωνας και έχει φτιάξει ένα μηχανολογικά διαμάντι και έρχεται στην μπανανια να δώσεις πίσω το κέρδος του καυσίμου στο κράτος. -
Έχεις ανώτερο αμάξι όμως.
-
Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλύτερο στον δρόμο από ένα 1.5 με 200 άλογα, σαν αυτό που έχουν στην Αμερική.
-
Ακριβώς...Πολύ χλωμό το βλέπω να συγκρίνετε το υβριδικό σύστημα με τη cvtοειδη λειτουργία με το χειροκίνητο.
Honda Civic