-
Το πίσω φαίνεται ότι είναι μια χαρά.
Για το μπροστά περιμένω περισσότερες φωτογραφίες γιατί από αυτή την κοντινή και με αυτή τη γωνία φακού, δεν μπορώ να βγάλω πλήρες συμπέρασμα.
Στην αρχή πάντως τα φανάρια μου θύμισαν Ρενώ και η μάσκα με το σήμα δε μου έκατσε πολύ καλά. -
@green-power said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Περίμενα περισσότερα από τους Γάλλους γιατί Ιταλοί πλέον δεν υπάρχουν!
Γιατί? Δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα, ίσα ίσα, κοιτάνε να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν με όσο λιγότερα. Πλήρωσαν και τώρα κοιτανε να εκμεταλλευτούν τα σήματα Άλφα και Λάντσια, όπως μπορούν χωρίς όμως να χώσουν φράγκα....απλά το σήμα εξαργυρώνουν.
-
@fanis75 σωστά. Αν θες να λέγεσαι premium σε αυτά τα brands όπως διαφημίζει η στελλάντις πρέπει να επενδύσεις.
Στο σχέδιο περίμενα καλύτερα πράγματα γιατί κατά τα άλλα όντως μόνο την κονόμα σκέφτονται και ας είναι από κάτω το αυτοκίνητο δεκαετίες πίσω (ασθενικά μοτέρ, 4 αστέρια NCAP, κ.λπ)
-
Θα έλεγα ότι η μούρη μοιάζει σαν κινεζική αντιγραφή, αλλά με καλύπτει αυτό το σχόλιο από αλλού,
Η μούρη είναι σαν να έφτιαξε κάποιος ένα Κια με body kit από Babis Tuning και έβαλε ένα σήμα Άλφα κάνοντας τρύπες με πριόνι στην μάσκα.
-
@green-power said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
@fanis75 σωστά. Αν θες να λέγεσαι premium σε αυτά τα brands όπως διαφημίζει η στελλάντις πρέπει να επενδύσεις.
Στο σχέδιο περίμενα καλύτερα πράγματα γιατί κατά τα άλλα όντως μόνο την κονόμα σκέφτονται και ας είναι από κάτω το αυτοκίνητο δεκαετίες πίσω (ασθενικά μοτέρ, 4 αστέρια NCAP, κ.λπ)
Ποιο αυτοκίνητο ειναι από κάτω;
-
-
Told ya!!!! Ωραίο!!!!
-
@criuser said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
https://www.autoexpress.co.uk/alfa-romeo/milano/362827/new-alfa-romeo-milano-unveiled-pictures
Πανέμορφη η μούρη #not
-
Νομίζω βιαστηκαμε να κρίνουμε!
-
-
Δεν θυμιζει μια πραγματικη Αλφα,αλλα ειναι, αν οχι το πιο ομορφο,σιγουρα απ τα πιο ομορφα B suv που κυκλοφορουν σημερα.
Μενει να δουμε τις πιο "φτωχες" εκδοσεις και τις τιμες τους.
Εγω προσωπικα,ναι,θα το παιρνα.Και ας μην θυμιζει Αλφα.Ελπιζω να θυμιζει ομως στο δρομο. -
@vagkirk said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Νομίζω βιαστηκαμε να κρίνουμε!
Σαφώς καλύτερα με αυτή τη μάσκα (που μάλλον είναι στις δύο πρώτες εκδόσεις (τρεις θα είναι και μάλλον η πιο πλούσια θα βγαίνει με την άλλη μάσκα).
Στην Ιταλία, η hybrid στην 1η έκδοση θα ξεκινά από περίπου 29.000:
-
Πω πω... εκ πρώτης όψεως το αυτοκίνητο τα σπάει.
Τι έφτιαξες μωρή Alfa?
Βγάλτε το όπως ακριβώς είναι και σε C SUV και καταργήστε την αδιάφορη Tonale. -
Εγώ σας τα ανέβασα νωρίς και είπα να περιμένουμε πριν αρχίσει να κυκλοφορεί η χολή, σαν λάβα της Αίτνας...
Θα βγει και 4κούνα και θα βγεί και με πολλά άλογα...
-
Φωτιά να πέσει να με κάψει...αλλά νομίζω πως μπροστά και πίσω έχει στοιχεία από το Τέρας...
-
Ακριβώς! Με πρόλαβες
Το ανάποδο δέλτα είναι στραβό!!!
-
Συνεχίζει να είναι άσχημο, ειδικά μπροστά ειναι ίδιο Πεζώ στο πιο χοντροκομένο. Γαλλική Άλφα....γελάνε και οι πέτρες!
-
Ρε συ Φάνη.... Υπερβολικό σε βρίσκω
-
@lap said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Ρε συ Φάνη.... Υπερβολικό σε βρίσκω
Πάντα! Αλά το αμάξι είναι άσχημο, ειδικά για Άλφα. Εαν είχε σήμα τζινγκ λιανγκ κανείς δνε θα το κοίταζε. Μια μπούρδα καμαρωτή ειναι που θα πουλήσεις λόγω ονόματος, σήματος και νοσταλγίας, γιατί από κάτω θα είναι ένα πεζώ με μοτέρια του 1980 και ημιάκαμπτο αλλά οθόνη 17,489 ίντζες!
-
Δίνουμε πόνο πάλι...
Αλλωστε πως να δικαιολογήσεις δύο τογιότες, νέος άνθρωπος...
Alfa Romeo Junior (B-SUV)