-
@dedys said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@tsofras said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@polistas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εκτός ότι το βρήκα πολύ ασαφές , ένιωθα συνέχεια λες και με τράβαγε δεξιά - αριστερά και ήθελε διορθώσεις.
Περίεργο, ο σάμπας δεν είχε εντοπίσει κάτι τέτοιο.
Μπας και οι πιέσεις ήταν ότι να 'ναι?Δεν ξέρω 990 χλμ είχε το αμάξι , το TPM δεν έβγαλε κάτι , θα σε γελάσω.
Μπορεί κάτι να είχε το αμάξι , μπορεί να μου φαίνεται εμένα επειδή έχω μάθει διαφορετικάΠαιδια ειναι και ολα θεμα συνηθειας ετσι. Και εγω οταν το οδηγησα μου φανηκε πιο ελαφρυ και διαφορετικο το τιμονι σε σχεση με τονοπελ αστρα gtc που οδηγουσα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ενιωσα ασαφεια 'η κατι τετοιο. Παντως πολυ ωραια αναλυση φιλε μου. Μεσα η καμπινα του ντινστικτιβ πως σου φανηκε απο θεμα ποιοτητας κλπ
Ποιοτικό όσο χρειάζεται χωρίς φρου φρου και αρώματα. Θα ήθελα λίγο πιο μαλακό τον τεμπέλη .
-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Τα σχόλια για το τιμονι ειναι τουλάχιστον απαξιωτικά. Ασε που το χειρότερο που έχω διαβάσει η ακούσει είναι ότι δεν ειναι το καλύτερο της κατηγορίας (μέχρι σήμερα).
Εμένα μου άρεσε πάντως στο τεστ ντραιβ
Φίλε μου αν σε πειράζει τόσο η προσωπική γνώμη ενός άσχετου που ήθελε να την μοιραστεί σε ένα φιλικό (υποτίθεται περιβάλλον) , τότε ευχαρίστως να την σβήσω.
Έγραψα ένα αρνητικό για το αμάξι κατά την δική μου άποψη και όλα τα άλλα ήταν σεντόνι με θετικά , βρήκες να σχολιάσεις μόνο αυτό και να μου πείς ότι το απαξιώνωEdit: το ξανασκέφτηκα, δεν θα την σβήσω γιατί εδώ είμαστε για να παραθέτουμε τις απόψεις μας
-
@dedys said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Τα σχόλια για το τιμονι ειναι τουλάχιστον απαξιωτικά. Ασε που το χειρότερο που έχω διαβάσει η ακούσει είναι ότι δεν ειναι το καλύτερο της κατηγορίας (μέχρι σήμερα).
Εμένα μου άρεσε πάντως στο τεστ ντραιβ
Παιδια ειναι και θεμα "παραξενιας" του καθε οδηγου. Δεν ειναι κακο να μην αρεσει κατι. Γενικα σε ολες τις δοκιμες λενε οτι οκ ειναι σε πολυ καλα επιπεδα το τιμονι απλα δεν ειναι και το καλυτερο στην κατηγορια του. Δεν εχω γνωμη καθως δεν εχω οδηγησει πολλα. Αλλα το θεωρω μια χαρα λειτουργικο. Τωρα ο φιλος που εγραψε την εμπειρια του εχει διαφορετικη αποψη. Και ειναι σεβαστη φυσικα
Σίγουρα για αυτό έγραψα ότι είναι η δική μου άποψη.
Όπως όλες οι απόψεις άσχετα με το θέμα είναι σύμφωνα με τις εμπειρίες που έχουμε , έτσι και η δική μου σε σχέση με ότι έχω οδηγήσει την συγκεκριμένη ασάφεια την βρήκα σε ΚΙΑ X-Ceed και στο Tucson.
Εγώ αγόρασα Leon γιατί μου άρεσε , άλλοι το βρίζουν και καλά κάνουν.
Δεν πήγα να πω σε κανέναν ότι είναι λάθος η άποψη του , γιατί είναι απλά η δική του άποψη.Αυτά απο εμένα , να τα χαίρεστε οι κάτοχοι , είναι ένα πάρα πολύ καλό σύνολο , εγώ ούτως η άλλως δεν είμαι για SUV , άρχισα να τα κοιτάω λόγω χώρων και άνεσης
-
Το παρακάτω είναι απλά η προσωπική μου άποψη , οπότε μην πέσετε να με φάτε που το γράφω εδώ , απλά είχα υποσχεθεί να γράψω την γνώμη μου.
Πολύ καλή η ανάλυση σου.
Ωραίος.Κάνε και ένα τέστ το cx30
-
@gtsartsal said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Το παρακάτω είναι απλά η προσωπική μου άποψη , οπότε μην πέσετε να με φάτε που το γράφω εδώ , απλά είχα υποσχεθεί να γράψω την γνώμη μου.
Πολύ καλή η ανάλυση σου.
Ωραίος.Κάνε και ένα τέστ το cx30
Προσπάθησα και με έστησαν στο ραντεβού .
Αν ρίξω τον εγωισμό μου μπορεί να ξαναπάω γιατί θα ήθελα να δώ και το mazda 3 είναι η αλήθεια αφού είδα ότι παίρνει μπάρες οροφής -
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την άποψη κανενός, αλλά και εσυ να μου επιτρέψεις να τονίσω ότι υπερβάλεις σε σημείο λαϊκισμού.
Θεωρώ ότι έγραψες υπερβολές για το τιμόνι και σε αυτές σχολίασα. Μου επιτρέπεις έτσι;
peace.
-
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την άποψη κανενός, αλλά και εσυ να μου επιτρέψεις να τονίσω ότι υπερβάλεις σε σημείο λαϊκισμού.
Θεωρώ ότι έγραψες υπερβολές για το τιμόνι και σε αυτές σχολίασα. Μου επιτρέπεις έτσι;
peace.
Λαϊκισμός, υπερβολές κτλ κτλ
Δεν σου επιτρέπω γιατί πολύ απλά έχεις τα χαρακτηριστικά που απομακρύνουν τον κόσμο από το να κάνουν διάλογο σε φορουμς
Ignore και peace out -
Παιδιά είναι θέμα συνήθειας και με το τι έχεις συνηθίσει να οδηγείς στο παρελθόν.
Ο φίλος που ανέφερε πως πριν οδηγούσε το astra GTC και δεν είδε κάτι που να τον ενοχλήσει πολύ είναι γιατί το astra αυτής της γενιάς έχει το χειρότερο τιμόνι ίσως στην ιστορία της αυτοκίνησης.
Αντίθετα ο φίλος που είχε civic ανέφερε την ίδια αίσθηση με τον @tsofras .
Αν οδηγείς συνεχώς αυτοκίνητα με τιμόνια που έχουν καλό βάρος ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου και την γωνία των τροχών και σου δίνουν αυτή την αίσθηση μεγαλύτερης ακρίβειας και σαφήνειας όπως το leon , civic , focus , 308 , κάτι πιο ελαφρύ και λαστιχένιο σε αίσθηση αμέσως σου προκαλούν μια δυσκολία προσαρμογής.
Αλλά από την άλλη είναι απλά μια δυσκολία προσαρμογής και μετά από λίγο καιρό το συνηθίζεις και οδηγάς με τους ίδιους σχεδόν ρυθμούς με τα υπόλοιπα.
-
@vagkirk said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Παιδιά είναι θέμα συνήθειας και με το τι έχεις συνηθίσει να οδηγείς στο παρελθόν.
Ο φίλος που ανέφερε πως πριν οδηγούσε το astra GTC και δεν είδε κάτι που να τον ενοχλήσει πολύ είναι γιατί το astra αυτής της γενιάς έχει το χειρότερο τιμόνι ίσως στην ιστορία της αυτοκίνησης.
Αντίθετα ο φίλος που είχε civic ανέφερε την ίδια αίσθηση με τον @tsofras .
Αν οδηγείς συνεχώς αυτοκίνητα με τιμόνια που έχουν καλό βάρος ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου και την γωνία των τροχών και σου δίνουν αυτή την αίσθηση μεγαλύτερης ακρίβειας και σαφήνειας όπως το leon , civic , focus , 308 , κάτι πιο ελαφρύ και λαστιχένιο σε αίσθηση αμέσως σου προκαλούν μια δυσκολία προσαρμογής.
Αλλά από την άλλη είναι απλά μια δυσκολία προσαρμογής και μετά από λίγο καιρό το συνηθίζεις και οδηγάς με τους ίδιους σχεδόν ρυθμούς με τα υπόλοιπα.
Ετσι. Δεν ειναι αναγκη να μαλωνουμε. Εξαλου ολοι ξερουμε ειτε το εχουμε το αμαξι ειτε οχι, οτι ειναι απο τα κορυφαια στην κατηγορια του (σαν συνολο). Τελειο αμαξι δεν υπαρχει!
-
Μπορεί για έναν ιδιώτη να υπάρχει έντονη επιρροή από το τι οδηγεί τόσα χρόνια, αλλά για έναν δοκιμαστή δεν υπάρχει αυτός ο παράγοντας.
-
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Γαλλία; Και diesel; Oh mon Dieu! Τι λέει γι`αυτό η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία... η ελληνική βέβαια δεν λέει ποτέ τίποτε!
-
Γιατί υπάρχει ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία; Εδώ δεν "υπάρχουμε" ως αγορά. Βιομηχανία θα αποκτήσουμε;...
-
Πριν μερικές βδομάδες είχα πετύχει ένα πολύ ενδιαφέρον off-road τεστ 12 medium SUVs στην Αυστραλία από το κανάλι CarExpert στο Υ/Τ και το είχα ανεβάσει στο FB, το ανεβάζω κι εδώ για να το δείτε και 'σεις και να πειτε τις εντυπώσεις σας.
Τα 12 μοντέλα που συμμετείχαν στο τεστ ήταν: (με αλφαβητική σειρά)
Ford Escape
Haval H6
Honda CR-V
Hyundai Tucson
Jeep Compass
Kia Sportage
Mazda CX-5
Mitsubishi Outlander
Nissan X-Trail
Subaru Forester
Toyota RAV4
Volkswagen Tiguan -
@sabas_thess said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Γιατί υπάρχει ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία; Εδώ δεν "υπάρχουμε" ως αγορά. Βιομηχανία θα αποκτήσουμε;...
´Οποιος δεν υπάρχει,δε μιλάει...
-
@dimsabas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εσύ είσαι καλός στο Tetris, εγώ είμαι καλός στο copyright. Να στο κλέψω;
Με ξέχασες;
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@dimsabas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εσύ είσαι καλός στο Tetris, εγώ είμαι καλός στο copyright. Να στο κλέψω;
Με ξέχασες;
Καθόλου. Το άρθρο είναι έτοιμο. Καθώς όμως δεν αποτελεί επικαιρότητα, δε βιάζομαι. Αποτελεί "ύλη ψυγείου".
Αλλά αφού έχεις αυτήν την καλή αγωνία να το δεις δημοσιευμένο, πάμε για Σάββατο βράδυ. Στην πιο κεντρική θέση όλης της εβδομάδας.
-
Παιδιά πήρα πλαίσιο, σε 20 μέρες θα το ‘χω στα χέρια μου!!!
Μετά τα 1500 με 2000 χλμ καλό είναι να αλλάξω λάδια και φίλτρο, αυτο μπορεί να γίνει στην αντιπροσωπεία; -
Μετά τα 1500 με 2000 χλμ καλό είναι να αλλάξω λάδια και φίλτρο, αυτο μπορεί να γίνει στην αντιπροσωπεία;Με το καλό και ασφαλή χιλιόμετρα...
Μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους αν θέλεις στα 5000-7500 χλμ άλλαξε λάδια φίλτρο λαδιού.
Ναινφυσικα μπορείς να τα κάνεις στην αντιπροσωπεία -
Μετά τα 1500 με 2000 χλμ καλό είναι να αλλάξω λάδια και φίλτρο, αυτο μπορεί να γίνει στην αντιπροσωπεία;με το καλό να το πάρεις και καλά χιλιόμετρα.
επίσης αφού θέλεις να χαλάσεις 150 ευρώ να βρεθούμε να μου τα δώσεις, να πάνε σε σουβλάκια.
Hyundai Tucson NX4 (2020)