-
Μέχρι να πιάσει 175 εγώ είχα φτάσει σπίτι...
Για την ιστορία Τούοτα έκανε 540χλμ με 60€. Το sprintmonitor δείχνει 6.3λτ ενώ το trip 6.2λτ άρα είναι πολύ ακριβές.
Τα 360χλμ ήταν Πορτο Χέλι - Καματερό - Πόρτο Χέλι και τα υπόλοιπα 180χλμ ηταν επαρχιακά στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας. Καμία προσπάθεια για οικονομία και συνθήκες που δεν ευνοούν και τόσο το συγκεκριμένο σύστημα. Το τρομερά οικονομικό Jazz των 1300 κυβικών και (ο θεός να τα κάνει) 103 αλόγων έκαιγε κατάτι περισσότερο στις ίδιες συνθήκες.
-
Το φοβερό είναι το πόσο γρήγορα φτάνει αυτά τα 180. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα χρήματα που έδωσα.
-
Ουαου! Αρχίσαμε και τις κόντρες! Έχω ενθουσιαστεί..
Μου έσπασε και το γραφικόμετρο προχθές στο νήμα του 408, αλλά πρέπει να πιάνει κορυφή και εδώ η φάση!
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Χθες βράδυ στην Κορίνθουν - Αθηνών ένα 3008 (βασική έκδοση με 130 αλλά δεν ξέρω καύσιμο) ήθελε μαγκιές και Τουότα κέρασε. Έπαιρνε φόρα ο καημένος και έπαιζε φωτα κτλ και με kickdown στα 140 τον άφηνα πίσω για πλάκα. Κοντερίσια είδα μέχρι 188χαω και με σχετική ευκολία μάλιστα.
Ωραίος, τα ίδια κοντερίσια είδα σε επιστροφή απο Λαμία την Καθαρά Δευτέρα. Κάνει πλάκα σε πολλά το CC.
-
Εντυπωσιακο να βαζεις 30λτ μπενζινα κ να κανεις 540 χλμ.
Σιγουρα δεν ξερουμε ποσο το παταγες κ τι ρυθμους ειχες σε αυτα 360 χλμ.
To θεμα ειναι κ τι καιει σε ταξιδι με σταθερα 140-150. -
84χαω ήταν η μέση ταχύτητα του ταξιδιού και στην Εθνική 140 σταθερά.
-
Οποτε κανα 7-7.5 στην Εθνικη με 140?
Δεν ειναι ασχημα αν ειναι αυτο το νουμερο.
Μετα ο επαρχιακος σε πηγε καλυτερα.
Θα επαιξε σε αρκετα σημεια το EV. -
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Χθες βράδυ στην Κορίνθουν - Αθηνών ένα 3008 (βασική έκδοση με 130 αλλά δεν ξέρω καύσιμο) ήθελε μαγκιές και Τουότα κέρασε. Έπαιρνε φόρα ο καημένος και έπαιζε φωτα κτλ και με kickdown στα 140 τον άφηνα πίσω για πλάκα. Κοντερίσια είδα μέχρι 188χαω και με σχετική ευκολία μάλιστα.
Ωραίος, τα ίδια κοντερίσια είδα σε επιστροφή απο Λαμία την Καθαρά Δευτέρα. Κάνει πλάκα σε πολλά το CC.
187 κοντέρ (175 gps) έχω δει επανειλημμένως στο 1.8 C-HR μου. Σημειωτέον οτι η Toyota ανακοινώνει 170 τελική για το δικό μου.
Πιστεύω οτι, όταν ανοίξει το μοτέρ, λογικά θα δείτε και λίγο παραπάνω τελική.
Εξάλλου, το eCVT δίνει φτερά...μέχρι να κατεβάσει 1-2 σχέσεις το χειροκίνητο/αυτόματο για να επιταχύνει, του έχεις ρίξει 2-3 καρότσες. -
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Θα επαιξε σε αρκετα σημεια το EV.6.7λτ έγραψε στον αυτοκινητόδρομο και έριξε όντως μετά το μ.ο. ο επαρχιακός.
-
Κορίνθου - Αθηνών ίδιο σκηνικό με 3008, λες να είναι ο ίδιος; Τον έχω μπροστά μου στην αριστερή, δε κολλάω πίσω του γιατί δεν είμαστε και τίποτα ηλίθιοι ελληναράδες, περιμένω να μπει στη μεσαία, κάνει δεξιά και δίνει φουλ γκάζι, εφτασε 140 - 150, τον πέρασα με 180 - 190, ακόμα θυμάμαι την έκπληξη στη φάτσα του.
-
Θα επαιξε σε αρκετα σημεια το EV.6.7λτ έγραψε στον αυτοκινητόδρομο και έριξε όντως μετά το μ.ο. ο επαρχιακός.
Πολλά έγραψε αν πήγαινες μέχρι 140. Άστρωτο ακόμα
-
Το αναμενομενο νομιζω ειναι το 6.7. Ισως περιμενα και λιγο παραπανω. 2 ατομα και φορτωμενο μεχρι τα μπουνια με εργαλειοθηκες κτλ. Ειναι δεδομενο οτι ο αυτοκινητοδρομος δεν ειναι το καλυτερο του.
-
Είναι ο ίδιος και σας κάνει πλάκα, για να δει να στολάρετε στην τελική...
Οσο για το σιεητςαρ, έχω άποψη. Το αιρκρος τον πήγαινε στο 1/3 του γκαζιού μέχρι τα 175-180 που άντεξε, μετά τον πέρασε χαλαρά και μπήκε δεξιά για να καπνίσει ένα τσιγάρο, μετά το σέξ...
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Πολλά έγραψε αν πήγαινες μέχρι 140. Άστρωτο ακόμα
Κ καλά ήταν θα πω εγώ.
Με αυτή την αεροδυναμική πόσο έπρεπε να καίει με 140 σταθερά?
Εγώ θεωρώ κ άνω των 7 πάλι καλά θα ήταν . -
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Είναι ο ίδιος και σας κάνει πλάκα, για να δει να στολάρετε στην τελική...
Οσο για το σιεητςαρ, έχω άποψη. Το αιρκρος τον πήγαινε στο 1/3 του γκαζιού μέχρι τα 175-180 που άντεξε, μετά τον πέρασε χαλαρά και μπήκε δεξιά για να καπνίσει ένα τσιγάρο, μετά το σέξ...
Καλά αυτό που έκανες αγγίζει τον ποινικό κώδικα , αποπλάνηση ανηλίκου λέγεται αν αναλογιστείς οτι τα Chr τα πάταγα με το yaris ντίζελ οσο ήταν 90 άλογα
-
Αλλα όμως έγραψε ένας κάτοχος του εδώ...
Και δεν το αποπλάνησα, ήλθε εριστικά να με κοντράρει, ενώ πήγαινα ήσυχα - ήσυχα με το κρουζ κοντρόλ μου...
-
Επειδή γράφτηκε από φαν του 3008 για chr και ρεπριζ, το cc ασχετα από 0-100 που δεν λέει κάτι για την ασφάλεια του αυτοκινήτου, έχει εξαιρετικές ρεπριζ από 70 χλμ ανεβάζει ακαριαία μέχρι τον κόφτη σαν ηλεκτρικό. Εάν κινεισαι με σταθερή ταχύτητα κ χρειαστεί να επιταχύνεις απότομα το κάνει ακαριαία χωρίς καθυστέρηση. Οπότε stefan λογικό να τα έχει δώσει όλα το πουρέ τεκ 3008 κ να μην υπάρχει ισχύς για ρεπριζ άνω των 100 χλμ
-
Ο κάτοχος του C-HR δεν έγραψε άλλα, απλά έγραψε την πραγματικότητα, ότι δηλαδή το C-HR εχει πραγματική τελική 175 km/h GPS (187 κοντέρ), όταν η Toyota ανακοινώνει τελική 170km/h...
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Ο κάτοχος του C-HR δεν έγραψε άλλα, απλά έγραψε την πραγματικότητα, ότι δηλαδή το C-HR εχει πραγματική τελική 175 km/h GPS (187 κοντέρ), όταν η Toyota ανακοινώνει τελική 170km/h...
δεν εχω ιδεα για ποιο σι ειτζ αρ μιλατε
αλλα το 1.8 που εχω πεντε απο τετοια ειναι αργοτερο και απο ρενω τεσσερο -
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
αλλα το 1.8 που εχω πεντε απο τετοια ειναι αργοτερο και απο ρενω τεσσερο
Μπα....απλά δεν ξέρεις να το πας! Μια χαρά ειναι αρκεί να ξέρεις να το οδηγήσεις. Με κάφρικη οδήγηση δεν πάει, θέλει τρόπο...ώς τζαπάν γκέισα.
Toyota Corolla Cross