-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Αυτό με την θέση και την έλλειψη ροδέλας είναι τραγικό, δε μπορούσα με τίποτα να βολευτώ, μεγάλη βλακεια, δηλαδή τι κόστος έχει η ροδέλα;
Την βαβούρα που λες Στεφ την είχα παρατηρήσει και εγώ και ήταν ανεξήγητη. Οπότε ίσως φταίει η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια σε συνδυασμό με τα λεπτά τζάμια στα παράθυρα. Γιατί και εγώ έκανα ΤD το Lounge.
Κρίμα σε γενικές γραμμές, αλλά μάλλον αφήνουν χώρο για το αντίστοιχο μικρό Lexus.
Κοιτα βαβουρα ειναι βαρια κουβεντα. Βαβουρα ειχε πχ το Τζαζ μας που ηταν ανυποφορο και στα 140 ειχε 4.5Κ στροφες με 6αρι(!) κιβωτιο και εκτος απο θορυβο κυλησης εβαζε μεσα και πολυ θορυβο μηχανης. Σοβαρο κομπο.
Εγω θα το χαρακτηριζα κατω του μ.ο. της κατηγοριας. Ως εκει. Παντως ειναι πολυ κριμα αυτη η αναρτηση να μη συνοδευεται απο λιιιγο προσεγμενη ηχομονωση. Πραγματικα θα απογειωνε το αμαξι. Εχει τοσο ποιοτικη αποσβεση που χαντακωνεται χωρις λογο.
Από κάπου πρέπει να βγάλουν για να βάλουν αλλού. Αν τα έπαιρνες όλα με 30.000 θα έκλεινε η αυτοκινητοβιομηχανία γενικώς. Σε όλα τα αγαθά διαβάζω κριτικές, "δεν έχει αυτό" , "δεν έχει εκείνο"..ναι, ξέρω εγώ, αλλά product segmentation, market fragmentation.. δηλαδή απλά πράγματα..
Όσοι θέλατε κάτι λίγο πιο upper από Toyota αλλά όχι σε λεφτά Lexus, έπρεπε να περιμένατε για το νέο C-HR.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
αφενός η αίσθηση της φωτεινότητας και του διαπερατού πάνω από το κεφάλι
Δεν αρέσει σε όλους αυτό. Όπως δεν αρέσουν σε όλους τα κάμπριο π.χ. Θέμα γούστου είναι.
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Περιπλέκεται χωρίς σοβαρό λόγο η λειτουργία της.
Για πολλούς ο μόνος σκοπός μιας οροφής είναι να μπορεί να ανοίξει. Αλλιώς καλύτερα η λαμαρίνα.
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Αυτό με την θέση και την έλλειψη ροδέλας είναι τραγικό, δε μπορούσα με τίποτα να βολευτώ, μεγάλη βλακεια, δηλαδή τι κόστος έχει η ροδέλα;
Την βαβούρα που λες Στεφ την είχα παρατηρήσει και εγώ και ήταν ανεξήγητη. Οπότε ίσως φταίει η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια σε συνδυασμό με τα λεπτά τζάμια στα παράθυρα. Γιατί και εγώ έκανα ΤD το Lounge.
Κρίμα σε γενικές γραμμές, αλλά μάλλον αφήνουν χώρο για το αντίστοιχο μικρό Lexus.
Κοιτα βαβουρα ειναι βαρια κουβεντα. Βαβουρα ειχε πχ το Τζαζ μας που ηταν ανυποφορο και στα 140 ειχε 4.5Κ στροφες με 6αρι(!) κιβωτιο και εκτος απο θορυβο κυλησης εβαζε μεσα και πολυ θορυβο μηχανης. Σοβαρο κομπο.
Εγω θα το χαρακτηριζα κατω του μ.ο. της κατηγοριας. Ως εκει. Παντως ειναι πολυ κριμα αυτη η αναρτηση να μη συνοδευεται απο λιιιγο προσεγμενη ηχομονωση. Πραγματικα θα απογειωνε το αμαξι. Εχει τοσο ποιοτικη αποσβεση που χαντακωνεται χωρις λογο.
Μηπως εχεις οδηγησει το C-HR; Εχει παραπλησια αναρτηση με το CC;
-
Όσοι έχετε αναδιπλούμενους καθρέπτες για κλείστε τους στα 100-120 και δείτε αν υπάρχει χαρακτηριστική διαφορά .
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
Όσοι έχετε αναδιπλούμενους καθρέπτες για κλείστε τους στα 100-120 και δείτε αν υπάρχει χαρακτηριστική διαφορά .
Το έχω δοκιμάσει σε τέρμα γκάζι, αλλά η BMW έπιανε κόφτη τελικής στα 260 και στο Saab δεν έκανε διαφορά στα 240.
-
Τα τζάμια στην Toyota μπορεί να είναι το πρόβλημα. Ένας συνδυασμός πάχους και υλικού κατασκευής τα κάνει να έχουν μειωμένη ηχομονοτική απόδοση.
-
Το παρμπιζ ειναι acoustic. Τα υπολοιπα οχι.
-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
Το έχω δοκιμάσει σε τέρμα γκάζι, αλλά η BMW έπιανε κόφτη τελικής στα 260 και στο Saab δεν έκανε διαφορά στα 240.
Δεν το λεω για τελικές βρε ! αλλα αν κάποιος δει δραματική αλλαγή στο ήχο τότε φταίει το σχέδιο του καθρέπτη ,ξέρω εγω να μην ασχοληθεί με λάστιχα στις πόρτες, ηχομονωτικά κλπ τζάμπα κόπος .
Αντίθετα να ψάξει για ανεμοθραύστες εχω διαβάσει οτι κάνουν διαφορά ή να περιμένει αν βγουν τίποτα αλλα καπάκια κάτι τέτοιο είχε γίνει και με την Supra.
-
Το σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν τόσο μελετημένη αεροδυναμική, που οι ανεμοθραύστες είναι προσβολή προς τους σχεδιαστές και ωδή στους ταρίφες του 1985...
-
Το σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν τόσο μελετημένη αεροδυναμική, που οι ανεμοθραύστες είναι προσβολή προς τους σχεδιαστές και ωδή στους ταρίφες του 1985...
https://www.trdparts.jp/english/product/yariscross/grparts/functional.html
Fin in the front and back of the visor, to improve the steering stability of the vehicle.
Αλλα εχουν γαμάτο σχέδιο -
@a-ctive said in Toyota Corolla Cross:
Εχει περασει καιρος αλλα εχω την εντυπωση οτι το CHR ειναι ενα τσικ πιο σκληρο αλλα ναι, σα γενικη αισθηση μοιαζουν αρκετα.
-
οι ανεμοθραύστες είναι προσβολή προς τους σχεδιαστές
Κρατάω μόνο αυτό, πάντα μου φαίνονταν απαράδεκτοι.
-
@a-ctive said in Toyota Corolla Cross:
Εχει περασει καιρος αλλα εχω την εντυπωση οτι το CHR ειναι ενα τσικ πιο σκληρο αλλα ναι, σα γενικη αισθηση μοιαζουν αρκετα.
Καλά θυμάσαι. Εξαιρετικό το CHR, αλλά η CC εχει ακόμα καλυτερη ανάρτηση!! Απλά κορυφαία, ο,τι καλυτερο σε αυτο το θέμα στην κατηγορία της.
-
Έλα ρε!!! Τι να πω, σας εμπιστεύομαι. Δεν την έχω οδηγήσει ακομα
-
@christosvvs said in Toyota Corolla Cross:
Κάποια λίγα σχόλια μετά από 200χλμ με το ΨΨ μιας και από χθες το βράδυ είναι πάλι στα ξένα χέρια του detailer.
Μιας και μαζεύω γνώμες αυτή την περίοδο, σε ποιον detailer κατέληξες αν επιτρέπεται? Αν δεν θέλεις να θεωρηθεί "διαφήμιση", μπορείς να μου στείλεις pm! Ευχαριστώ!
Μιας και το συζηταμε...ιδου xpel κεραμικες του 35%. Νομιζω ειναι τοσο οσο. Ουτε μαυριλα γκανγκστα ουτε διαφανο. Απο ουσιαστικη αποδοση και προστασια μενει να φανει.!
-
Αυτές έβαλα και εγώ στο Captur , μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας
-
Μόνο στα μπροστινά παράθυρα έβαλες ; Πίσω ειχε μαμά σωστά ;
Και εγώ 35αρες βάζω.
Αυτή τη μάρκα δεν την ξέρω όμως. Και τι είναι κεραμικό σε μια μεμβρανη ; -
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@christosvvs said in Toyota Corolla Cross:
Κάποια λίγα σχόλια μετά από 200χλμ με το ΨΨ μιας και από χθες το βράδυ είναι πάλι στα ξένα χέρια του detailer.
Μιας και μαζεύω γνώμες αυτή την περίοδο, σε ποιον detailer κατέληξες αν επιτρέπεται? Αν δεν θέλεις να θεωρηθεί "διαφήμιση", μπορείς να μου στείλεις pm! Ευχαριστώ!
Μιας και το συζηταμε...ιδου xpel κεραμικες του 35%. Νομιζω ειναι τοσο οσο. Ουτε μαυριλα γκανγκστα ουτε διαφανο. Απο ουσιαστικη αποδοση και προστασια μενει να φανει.!
Μπροστά ήθελε ένα κλικ παραπάνω μαύρο ώστε να είναι το ίδιο με το πισω παράθυρο.
Παντα ετσι τα κανω γιατι βαζω ιδια διαπερατοτητα παντου και επειδη τα πισω ειναι ηδη φιμε, βγαινει και η διαφορα μπρος-πισω. Να μην ειναι και μαγνητης για τους μπατσοι.
https://www.xpel.com/products/window-film/automotive-window-tint
-
Αυτές είναι οι λεγόμενες νέας γενιάς που έχουν τεράστια διαφορά στην απόδοση από τις προηγούμενης γενιάς;
-
Δεν εχω ιδεα...δεν το χω ψαξει τοσο. Ετυχε να τις εχει αυτος που θα μου κανει το ppf και το κεραμικο και λεω βαλτες κι αυτες να τελειωνουμε.
Toyota Corolla Cross