-
Από τότε που χρειάζεσαι πάνω από 30.000 ευρώ για να πάρεις οικογενειακό αυτοκίνητο χωρίς δόσεις και χωρίς leasing. Δηλαδή τα τελευταία 2 έτη.
-
Να συμπληρώσω τον ανωτέρω με την σειρά μου. Και από τότε που όσοι δεν θέλουμε να χρωστάμε δάνεια πρέπει να κάνουμε προϋπολογισμό....5ετίας για να αγοράσουμε ένα τίμιο οικογενειακό όχημα, ο οποίος μάλιστα πρέπει να πέσει και μέσα 100%!!!
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Κάτι μου λέει ότι παίζει πολλή αφραγκία....Εφόσον, συγκρίνουμε seat leon και dieseloκαβουρμάδες 2010-2020 με καινούργιο αμάξι πλήρως υβριδικό με φουλ συστήματα ασφαλείας και εξαιρετικό κινητήρα, πάει την έχουμε χάσει τη μπάλα, προφανώς ελλείψει χρημάτων. Όλα τα reviews στο εξωτερικό γράφουν πολύ καλά λόγια για το cc (προφανώς όλοι είναι πληρωμένοι από toyota) για κύλιση, κινητήρα, οικονομία, ασφάλεια. Για χώρους όσοι το είδαμε σε έκθεση εφόσον δεν θέλεις κάτι ογκοδέστατο τύπου rav είναι ό, τι πρέπει για οικογένεια. Οπότε, σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να μείνει με αμαξάρες.... τύπου seat leon ή golf (όπως εγώ), μπορούμε επίσης να τους βάλουμε και φωτάκια led στο σασί να φαίνονται πιο εντυπωσιακά το βράδυ. Ελεύθερη αγορά έχουμε οπότε υπάρχει και το dacia duster για όσους από εμάς δεν έχουμε τα λεφτά και θέλουμε suv
Η σύγκριση είναι από την εμπειρία χρήσης των οχημάτων και αυτό γράφουμε στο φόρουμ. Αλλιώς στηριζόμαστε στα δελτία τύπου που εκθειάζουν το κάθε μοντέλο.
Σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να συγκρίνω το Seat Leon της προηγούμενης δεκαετίας με το ΨΨ, περιέγραψα την προσωπική μας εμπειρία, με βάση την δική μας χρήση. Το οποιο μάλλον δεν θα το διαπιστώσει κάνεις άλλος και μπορεί και να μην ενδιαφέρει κιόλας.
Όπως εχω αναφέρει το έχω παραγγείλει και θα με βόλευε πολύ να μην το ακυρώσω...
-
Δλδ το Λεόν και το γκολφ είναι κουβάδες και το κορολα είναι το απαύγασμα της τεχνολογίας που το αποκτούν μόνο βαρειά πορτοφόλια; Μάλιστα...σοβαρά τώρα; ....
Την εμπειρία που σου μεταφέρει ο φίλος από το πίσω κάθισμα πιστεύεις ότι θα την βρεις σε κάποια δοκιμή του εξωτερικού; Δύσκολα. Καλά για την Ελλάδα που διαβάζουν απλά δελτία τύπου κάνοντας βόλτα μην περιμένεις τίποτα...
Πάντως να έχεις λεφτά και να καταλήξεις για τα επόμενα χρόνια με το σαλόνι και την επένδυση του κκ μου ακούγεται κάπως μαζοχιστικο... -
Από τότε που χρειάζεσαι πάνω από 30.000 ευρώ για να πάρεις οικογενειακό αυτοκίνητο χωρίς δόσεις και χωρίς leasing. Δηλαδή τα τελευταία 2 έτη.
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα τογιότα.
Αρα για τα πάντα πρέπει να είσαι φραγκάτος.
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Κάτι μου λέει ότι παίζει πολλή αφραγκία....Εφόσον, συγκρίνουμε seat leon και dieseloκαβουρμάδες 2010-2020 με καινούργιο αμάξι πλήρως υβριδικό με φουλ συστήματα ασφαλείας και εξαιρετικό κινητήρα, πάει την έχουμε χάσει τη μπάλα, προφανώς ελλείψει χρημάτων. Όλα τα reviews στο εξωτερικό γράφουν πολύ καλά λόγια για το cc (προφανώς όλοι είναι πληρωμένοι από toyota) για κύλιση, κινητήρα, οικονομία, ασφάλεια. Για χώρους όσοι το είδαμε σε έκθεση εφόσον δεν θέλεις κάτι ογκοδέστατο τύπου rav είναι ό, τι πρέπει για οικογένεια. Οπότε, σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να μείνει με αμαξάρες.... τύπου seat leon ή golf (όπως εγώ), μπορούμε επίσης να τους βάλουμε και φωτάκια led στο σασί να φαίνονται πιο εντυπωσιακά το βράδυ. Ελεύθερη αγορά έχουμε οπότε υπάρχει και το dacia duster για όσους από εμάς δεν έχουμε τα λεφτά και θέλουμε suv
Η σύγκριση είναι από την εμπειρία χρήσης των οχημάτων και αυτό γράφουμε στο φόρουμ. Αλλιώς στηριζόμαστε στα δελτία τύπου που εκθειάζουν το κάθε μοντέλο.
Σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να συγκρίνω το Seat Leon της προηγούμενης δεκαετίας με το ΨΨ, περιέγραψα την προσωπική μας εμπειρία, με βάση την δική μας χρήση. Το οποιο μάλλον δεν θα το διαπιστώσει κάνεις άλλος και μπορεί και να μην ενδιαφέρει κιόλας.
Φίλε μου από τη Leonara θα πηγαίνατε στο CC; Ποπο, τυχερος εισαι, να ευγνωμονείς τη γυναίκα σου!
-
@strom said in Toyota Corolla Cross:
Φίλε μου από τη Leonara θα πηγαίνατε στο CC; Ποπο, τυχερος εισαι, να ευγνωμονείς τη γυναίκα σου!
Περιμένω από Σ. τεστ ντραιβ του θηρίου σου, μπας και γίνουμε 2
-
Καποιοι βλεπουν το σημα οποιοδηποτε εμπορικου προιοντος και αγοραζουν με κλειστα τα ματια (το κανω και εγω καποιες φορες) .
Καποιοι κοιτανε τα reviews (ναι υπαρχουν πολλααα πληρωμενα) επηρεαζονται και επιλεγουν.
Στο χωρο της τεχνολογιας ποσες φορες εχουν βγαλει προιοντα με προβληματα και "δευτερης" ποιοτητας "Αναγνωρισμενα" brands στο βωμο του κερδους.?
Αρκετες θα πω....
Να ξεκαθαρισω οτι τελειο αυτοκινητο , τελειο τεχνολογικο προιον δεν υπαρχει κατ εμε ολα εχουν τα συν και τα πλην ...
Για να τα δει καποιος βεβαια και να τα παραδεχτει πρεπει να μην φοραει παρωπιδες...Παρενθεση ....
Απο προσωπικη εμπειρια θα πω οτι πριν 2 χρονια ψαχνοντας αυτοκινητο ξεκινησα απο dacia duster και κατεληξα σε ford puma...
(Μετα απο 3 td και αμετρητα video στο yb )Στην αρχη ημουν τρελαμενος ολη η οικογενεια ηταν ενθουσιασμενη (καινουργιο αυτοκινητο βεβαια μετα απο 15 χρονια).
Αποθεωνα τ αυτοκινητο αποθεωνα Ford ...εγινα για λιγο Οπαδος!!!Μετα απο λιγο καιρο αρχισα να νιωθω οτι το αυτοκινητο δεν εκανε για μενα αλλα και το βασικο οτι ποιοτικα δεν ηταν οπως επρεπε και στο μελλον θα ειχαμε θεματα.
(Λαστιχα , φαναρια , χρωμα , συναρμογη , ...μεχρι παχος λαμαρινας)Βρηκα την ευκαιρια το εδωσα και πηγα παρακατω (Troc ) ...
Σε πολλους τομεις βλεπω μεγαλη διαφορα (συναρμογη , υλικα , βερινικι λαμαρινα)
Καποιοι θα πουνε τα κλασσικα Vag μαπα αξιοπιστια , λαδιερες κλπ....Αν δω κατι που δεν παει καλα δε θα το κρυψω...και θα κοιταξω τι θα κανω στο μελλον.....
Οπαδος του Ομιλου θα φροντισω να μη γινω ...Τελος Παρενθενσης
Συμπερασμα προσωπικο ....
Δεν ειναι κακο να πουμε οτι ενα Toyota εχει "θεματα" στο κατασκευαστικό κομματι και εχουν γινει εκπτωσεις αντιστοιχες που υπαρχουν στο οικονομικο Duster (πλην ΥπερΤιμιο) και βασιζεται στην ατομικη τεχνολογια της Toyota στο μοτερ (και στην ψυχολογια του κοσμου για οικονομια λογω τιμων καυσιμων)
Οι Παρωπιδες (σε Ολους μας) καλο δεν κανουν....
-
@strom said in Toyota Corolla Cross:
Περιμένω από Σ. τεστ ντραιβ του θηρίου σου, μπας και γίνουμε 2
Γράψε τις εντυπώσεις αν το δοκιμάσεις. Το θεωρώ απίθανο πάντως να βρεις κάτι που να μην σε ικανοποιήσει. Η γυναίκα μου πάντως που ήταν και η μόνη το οδήγησε πριν το αποκτήσουμε (εγώ ήμουνα σίγουρος για την επιλογή μου), ενθουσιάστηκε.
-
@anergos13
Μακάρι να μην έχεις τίποτα κακό να προσάψεις στη νέα σου επιλογή και να είναι όλα καλά!
Θα είσαι όμως από τους ελάχιστους κατόχους της μάρκας που θα αναφέρεις τα όποια τυχόν προβλήματα εάν και εφόσον προκύψουν. Είναι γνωστή η τακτική αυτών που θεωρώντας ότι αγόρασαν κάτι πρίμιουμ, κρύβουν τα προβλήματα για να μην απαξιωθεί το αυτοκίνητο τους. -
Και η επιλογή τους
-
δηλαδης αμα εχεις γιουρα περνεις τουοτα?
να ξαναδεις τους στοχους ζωης... -
@kkostask said in Toyota Corolla Cross:
@anergos13
Μακάρι να μην έχεις τίποτα κακό να προσάψεις στη νέα σου επιλογή και να είναι όλα καλά!
Θα είσαι όμως από τους ελάχιστους κατόχους της μάρκας που θα αναφέρεις τα όποια τυχόν προβλήματα εάν και εφόσον προκύψουν. Είναι γνωστή η τακτική αυτών που θεωρώντας ότι αγόρασαν κάτι πρίμιουμ, κρύβουν τα προβλήματα για να μην απαξιωθεί το αυτοκίνητο τους.Για τους λογους που ανεφερα απ την πρωτη στιγμη ανεφερα τα στραβα του αυτοκινητου και με εβγαλε εξω απο το club στο fb....ο αdmin....
Απ την αλλη το troc δεν ανηκει στην premium κατηγορια.....ΥΓ αν ασχοληθεις σε βαθος στις ομάδες των αυτοκινητων στο fb θα δεις οτι υπαρχει υπολογίσιμη μειοψηφία που γραφει για τα στραβα...
-
-
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
Σε ποιο fb group?
Ford Puma
Αυτος το εχει ανοιξει για να επωφεληθει ο ιδιος απο τις εταιριες. Οποτε αναμενομενο να σε διωξει.
-
Με κάνατε να μπω σε Toyota αντιπροσωπεία. Είναι αδυνατον να είναι δίπλα δίπλα σε παραπλήσιες τιμές Rav και CC και να μη λες στο Rav αυτό μάλιστα!! Ο μόνος λόγος που θα κάνει κάποιος την καρδιά του πέτρα για Cc είναι αν μπορεί να έχει μόνο 1 αμάξι. Αν μπορεί 2, το Rav είναι ότι πρέπει.
-
@kkostask said in Toyota Corolla Cross:
@anergos13
Θα είσαι όμως από τους ελάχιστους κατόχους της μάρκας που θα αναφέρεις τα όποια τυχόν προβλήματα εάν και εφόσον προκύψουν. Είναι γνωστή η τακτική αυτών που θεωρώντας ότι αγόρασαν κάτι πρίμιουμ, κρύβουν τα προβλήματα για να μην απαξιωθεί το αυτοκίνητο τους.Για τους λογους που ανεφερα απ την πρωτη στιγμη ανεφερα τα στραβα του αυτοκινητου και με εβγαλε εξω απο το club στο fb....ο αdmin....
Απ την αλλη το troc δεν ανηκει στην premium κατηγορια.....ΥΓ αν ασχοληθεις σε βαθος στις ομάδες των αυτοκινητων στο fb θα δεις οτι υπαρχει υπολογίσιμη μειοψηφία που γραφει για τα στραβα...
Γνωστή τακτική του συγκεκριμένου φβ γκρουπ. Εγώ περισσότερο αναφερόμουν σε κατόχους. Φυσικά υπάρχουν πολλοί που αγόρασαν vag γιατί ήθελαν υποτίθεται πρίμιουμ.
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
To RAV έχει face-lift του χρόνου.
Χμμ δλδ έχει λυμένες όλες τις όποιες παιδικές αρρώστιες ενός νέου σε κυκλοφορία μοντέλου;
-
Για τους λογους που ανεφερα απ την πρωτη στιγμη ανεφερα τα στραβα του αυτοκινητου και με εβγαλε εξω απο το club στο fb....ο αdmin....
Από τότε που με θυμάμαι σε φόρουμ/fb/κλάμπ αυτοκινητιστικά πάντα υπάρχουν οι γλυφοπισθόπιοι είτε διαχειριστές είτε μέλη με ανάλογες συμπεριφορές.
Η μειοψηφία που λές είναι οι πιο αντικειμενικοί χωρίς παροπίδες ιδιοκτησίας
-
https://m.youtube.com/watch?v=h63QKca5sI0
Το βάζω μόνο και μόνο για το γκαζωμα που έκανε κάποια δευτερόλεπτα τα υπόλοιπα δεν είναι να ασχοληθεί κάποιος.
Toyota Corolla Cross